IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Üt is a fejem.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.07.22. 10:27:50
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
Más!
Kissé aljkoholos állapotban vagyok, (ittam 1 fél pohár _kávés_ valami drága vodkát) de nem jön valaki reppenni?. KB. 15-20 perc múlva? Addig dolgom van.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.07.21. 21:26:15
Marad a Rising Storm 2: Vietnam...
www.smart-bus.hu
Nagyon szemezek vele, Squadot most húztam be, még nem próbáltam ki társak híjján rendesen.
Bár a BF-től örökölt mechanikák megvannak, erősen mennek a realitás felé - ebből nem lesz arcade fos, az tuti 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.07.21. 13:16:59
Ha nagyon kellene választani, hogy mihez van a legközelebb, akkor a Red Orchestra és Arma klónját mondanám, a mozgás, a fegyverek és az egész harcászkodás annyira komoly, mint RO2-ben, a térkép, grafika meg inkább Arma színvonal. 4 db 4x4 km, és egy db 8x8 km-es térkép (Arnheim) van benne (A játék az op. Market Garden alatt játszódik).
Viszont ezt a játékot nagyon szigorúan csak csapatban szabad játszani, felmehetsz játszani egyedül is, de akkor is rajta kell lenni a szakasz csatornáján (van szakasz pk, akivel közvetlenül tudtok dumálni, a szakasz pk a harctéri parancsnokkal (itt olyan is van), aki koordinálja a feladatokat). Meg van egy olyan adógomb, ami a környezetedben állókhoz beszél csak, ami rohadt hasznos amikor random emberekkel futsz össze az utcasarkon és valamit beszélni akartok. Szerencsére a teljes játékos közösség hamar rászokott erre, még random szervereken is folyamatos a duma és a csapatmunka (főként angolul ugye, de szakaszon belül lehet magyar is).
A játék engine-nek egyébként egyik korábban említett játékhoz sincs köze, Unreal4 motor hajtja.
www.pumaszallas.hu
Ez a NOX gyerek nagyon fasza gameplay videókat tett youtube-ra, látszik, hogy csapatmunka mennyire alapvető (szerencsére folyamatosan megy a kommunikáció a random szervereken is).
POST SCRIPTUM: GERMAN PATROL | 4k GAMEPLAY
www.pumaszallas.hu
Milyen felszerelésed van egyébként?
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
:-)
Mikor jön?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.06. 17:55:09
www.pumaszallas.hu
Annak idején volt egy szerver a régi Il-2-ben, ahol lehetett CR-rel menni Gladiátorok ellen. Szórakoztató volt. :-)
Remélem egy CR lőtte rommá a Gladiátort. :-)
TFS Developer Update July 2018
www.pumaszallas.hu
De ettől még a könyve nem rossz.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.06.23. 18:39:03
GOOBY, pls
Az elmúlt évben vagy 10 könyvet vettem, értékes kincsekre lehet itt bukkanni, és nem is drága.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
A WoL-t meg jobb is, ha nem ismered (Képzelheted, ha ott még én sem játszom ;D )
www.pumaszallas.hu
Ezért volt nagy szó, hogy amikor a sok olvasott rossz tudatában egy akcióban megvettem, még így is csalódást tudott okozni a játék. 😉
Talán Loft eltűnése után ilyen téren is változott a hozzáállásuk, nem tudom.
Ahogy mondtam, saját tapasztalattal nem tudom alátámasztani, de rendes kampányt futtató szervereken, ahol időszakra kb stimmelő gépeket lehet repülni, nem szokott senki erre panaszkodni.
Egyedül a peshkák strapabírósága, vagy a lövészeik indokolatlan pontossága szokott felmerülni orosz elfogultság kapcsán.
Just my 2 cents 😉
www.pumaszallas.hu
Ami meg a pilótákat illeti, BoX-ban fordított a helyzet, mint anno. A német gépeken sok dolog automatizálva van, újoncok szívesebben repülik; a ruszkikat inkább a tapasztaltabbak.
Nem nagyon repülök vadászokkal (meg egyébként is keveset), de olvasom a komolyabb szerverek topicjait, és a "russian bias" a tapasztalt játékosok között nem nagyon merül fel (max ami a peshkát illeti). (Ellenkezőleg, inkább azon megy a téma, hogy a jobb gépeik dacára, miért van rendszeresen elkenve a német oldal szája.)
Ilyen oroszbarát vádak inkább a Wings of Liberty féle belépő szintű dühöngők topicjaiban szoktak szálldosni, ahol az amatőr Hartman-jelöltek nem értik, hogy lőhette le őket egy orosz tákolmány. 😉
Én mindenesetre jól elvagyok benne a level bomberekkel, még ha hiányzik is a clod komolyabb szimulációja. 😊
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.06.22. 21:26:04
Viszont 42 ben és 43 ban azert az oroszok nem voltak olyan nagyon topon. Nem feltetlenül voltak rossz gepeik csak rossz taktikát alkalmaztak, kepzetlenek voltak. A gépeik közben pedig nagyon sokszor elég szarul volt összeszerelve, mind a motor mind a sárkány tekintetében. Most nem azt mondom, hogy mind ilyen de tulnyomó részt ez volt, na mev persze a rádió hiánya sem segitette őket. Szerintem nagyon jól jött a segélybe szálitott nyugati technika. Meg ugye a sok lud disznót győz. A mennyiség mint tudjuk ugye minőség. Amugy biztos nem voltak rossz gepek a jakok meg a lavocskinok. De a BOSban azért elég engedékenyek velük, és itt nincsenek jak 3 ok. Itt jak 1 és la5 van amik nagyon szépen repülnek a bosban. A könyvet én is elakarzam olvasni. Érdemes amugy? Jó könyv?
Azt mondja hogy röhögve lelőtték az összes német Messzert, a Fóka meg egyáltalán nem volt ellenfél.
Persze a 60-as években íródott, tömény komcsi propaganda, nyilván az a legjobb amit ő csinál, de amúgy érdekes könyv.
Lehet a játék fehlesztői is csak ezt a könyvet olvasták 😊
GOOBY, pls