IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Az, hogy mennyien térnek vr-re, természetesen nem lehet pontosan tudni, én úgy számolok, hogy a magyar szimes közösségben hányan lettek azok az elmúlt 1 1-5 évben, ráadásul most nem is nagyon fut a vr-nek. A falconos dologra reagálva, a DCS ben szinte biztos, hogy kijavítják a rakéta modellezési hibákat(sőt, nagyon komoly erők vannak erre fordítva), a Falconba pedig teljesen biztos, hogy ez a grafika marad. És az nekem, főleg földközelben egyszerűen az a kinézet kevés. A grafika meg az fps vr-ben örök kérdés-szimeknél főleg-én erre azt mondom, hogy akinek nem megy jól, kössön kompromisszumot. Ennyi. Pl. a DCS olyan grafikai szintet ért el, hogy néha csak azért repülök, mert igazi repülés élményt ad. ÉS más más gépekkel tök más az élmény(heli, vagy 2 vh. pl.)
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.12.09. 10:05:13