IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2018.06.03. 16:08:57
www.pumaszallas.hu
Tegnap este megkaptad az uccsó Wellingtont is. Tehát útközben hazafelé az is leesett valahol miután már leszálltál és kiléptél. Én még elmentem Oyle-Plázshoz szemezgetni. Fel- és leszálltak a gépek ott, aztán úgy kétezren észrevettem egy Spitet, rázúgtam és derekasan végiglőttem a baltól a jobb szárnyvégig (úgy a négy-öt órájába érkeztem meg). Majd összetalálkoztam egy Hurrival, tiszta Benny Hill Show volt, először ő üldözött engem, aztán én őt, aztán megint ő engem, aztán megint én őt. Végül szerencsésen eltalálhattam valahogy, mert kiugrott.
Ma este nem tudom hogy leszek, mert későn érek haza.
S!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Emiatt kell a 32 gb, mert ez a fontos.
És a sok majom meg el van ájulva a fórumokban hogy mennyire szép.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2018.04.22. 07:17:34
És nekem Clod grafikája (texturája) jobban bejön. Nem akartam én semmi rosszat,csak a véleményem mondtam el. Remélem nem kötekedésnek vetted.
A clodos kabinbelsőnek is vannak hátrányai, főleg a kiadáskori állapotok miatt elkezdtek mindenen spórolni, és a spórolásból adódó megoldások miatt nagyon poligon szegény, és olyan textúrázási megoldásai vannak, aminek a technikai részébe nem akarok nagyon belemenni, a lényeg, hogy alkatrészekről csak egy képet rendereltek egy lapos felületre, ami a játékos nézőpontjából pont úgy néz ki mintha 3D-ben lenne modellezve, de az csak egy lapos felületre tett kép. Sok apró alkatrészt csináltak meg így, csavarok, apróbb részletek, bár a Spitfire-nak például a teljes műszerfala ilyen. Viszont ezzel gond lesz ha VR-t kezdenek használni, mert ott viszont azonnal érzi az ember, hogy hoppá, ez nem is doboz, csak egy lap, amire doboz van festve. Ez a megoldás sokkal gyorsabb, emellett szebb, "kézművesebb" kinézetű textúra érhető el. 2011-ben a ClOD kiadásakor a VR és a 3D nem volt még ennyire leterjedt, pláne a fejlesztés 2005-ben indulásakor, amikor ezeket a döntéseket meghozták.
BoS-nál ezért van új textúra a legtöbb régi CloD-ból importált modellen is, mert ezeket nem tudták vagy nem akarták felhasználni, viszont náluk meg van csinálva tényleges 3D-ben minden. Hogy a végeredmény nem lett olyan szép, mint ez, az egy dolog, de VR-ra pl alkalmasabb, mint a mostani CloD. Szerencsére mindkettő tud olyan fps-t produkálni, hogy a VR ne legyen gond. És nálunk is ez marad a prioritás, a gépigény drasztikus változása nélkül adjunk hozzá extra tartalmakat.
A másik véglet a DCS, aminél mindent átraktak PBR anyagokra, olyan poligon számokkal és textúra méretekkel, ami nagyon szépen néz ki, tényleg fotoreal, főleg a külső nézetes képek. Teljesen 3D, minden apró szaros csavarfej is, de látjuk milyen gép kell alá. 4+GHz proci, 1080Ti + 32GB Ram és 120GB SSD (!) az ajánlott, és még ezeknél is tweakelni kelljen a normális futásért, és közben ők úgy tesznek mintha minden a legnagyobb rendben lenne, az rohadt pofátlan dolog. my2c. Egy-egy meggondolatlan posztban valaki azért csak elmondja, hogy memory leak hiba, programozási bugok miatt van ez a gépigény, és dolgoznak rajta, következő héten már egy másik valaki azzal jön, hogy "Az egy természetes dolog, hogy ahogy a játék fejődik azzal együtt változik a gépigény is, de 2018-ban a 32GB ram nem is sok, a játéknak semmi baja, a gépeink elavultak". Nekem megvan a 32GB Ram, ebből használ a dcs 18-at, és mellérak 27(!) GB swap file-t. "De a játéknak semmi baja". Hát a qrva anyjukat. Azt.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.04.21. 21:54:20
www.pumaszallas.hu
Itt látszik jól (ráadásul Marseille kép) https://goo.gl/images/tJaVbt
Fasza lenne ha a tiéteken már korrekt volna ez a részlet.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2018.04.21. 21:39:53
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
https://forum.il2sturmovik.com/topic/35708-tfs-updates-tobruk/?do=findComment&comment=608198
www.pumaszallas.hu
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=28565&p=308892&viewfull=1#post308892
www.pumaszallas.hu
Jó munkát Tom! :-)
Azzal talán nem lövök le nagy poént, hogy normális rendereket is elküldtem már a srácnak, aki összeállítja a dev update-eket, elvileg bármikor kikerülhet az a néhány kép, amin már normális skinnel van az F-4 Trop, és az Európai F-2 kabin. Ez majd TFS fórumon jön. Ha minden igaz...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Biztos nagyon jó munkát végeztetek Tom!
Friedrich
Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2018.04.18. 05:30:40
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tudom, más engine, de hátha valami steamből eredő huncutság, hátha.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Látjátok a fekete csíkos vonalakat?
Nem tudom mitől jelentek most meg eddig nem láttam őket
Si vis pacem, para bellum
Kamov infra csapda lehet azért van fej felett, mert a pilcsi többet fogja a fejét, hogy hova került, mint a botod 😄
Egyébként amit írtam, azt nem konkrét típus miatt írtam, sokkal inkább a design és a színek miatt. Ez a joy nekem nem tetszik, egyszerűen azért mert ww2-es szimekben német típusokkal repkedek, és azok kabinja teljesen más stílusú. Az automaizálzság miatt ráadásul sok tengelye és kapcsolója tök felesleges is lenne. Német gépeken vagy nem igényelnek kezelést, vagy teljesen másképp kell működtetni azokat.
www.pumaszallas.hu
Lesz 2 hajtóműves jet-hez gázkarjuk is. Mert a joystick neve sem véletlenül T-50 ugyanis a mostmár hivatalosan Szuhoj Szu-57 nevű 5.generációs vadászbombázó botkormányának a replikája.A T-50 ennek a gépnek volt a prototípus jelzése.
Itt
Ilyen lesz a hajtóművezérlőkar
Annyi logika volt benne,mint a Ka-50-esen az infracsapda vezérlőgombját, jobbra fej fölé rakni 😄
Nem tudom mennyiért adják ezt, egy kicsit emlékeztet az An-2-es középső kezelőpultjára, csak az pont fordított elosztásban van,bár régebben repültem már An-2-essel. Mindenesetre úgy tippelek, hogy ez nem lesz olcsó.
Utoljára szerkesztette: i robot, 2018.03.28. 22:00:08