IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondja hogy röhögve lelőtték az összes német Messzert, a Fóka meg egyáltalán nem volt ellenfél.
Persze a 60-as években íródott, tömény komcsi propaganda, nyilván az a legjobb amit ő csinál, de amúgy érdekes könyv.
Lehet a játék fehlesztői is csak ezt a könyvet olvasták 😊
GOOBY, pls
Amúgy van hangulata mégis, én is inkább offline használom. A multiban valahogy mindig a ruszkik jönnek ki jól, ki érti ezt?!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Valaki segítsen eligazodni nekem...van ez a 3.004-es verzió update, illetve a linkelt leírás: UPDATE 3.004
Próbáltam STEAM-re átreggelni, de nem engedi...
Két modulom van, de egyiket se...mit csinálok rosszul...? Mondjuk a steam nélkül is fut és frissít rendesen, csak érdekel...
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.06.19. 20:59:32
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Köszi...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2018.06.03. 16:08:57
www.pumaszallas.hu
Tegnap este megkaptad az uccsó Wellingtont is. Tehát útközben hazafelé az is leesett valahol miután már leszálltál és kiléptél. Én még elmentem Oyle-Plázshoz szemezgetni. Fel- és leszálltak a gépek ott, aztán úgy kétezren észrevettem egy Spitet, rázúgtam és derekasan végiglőttem a baltól a jobb szárnyvégig (úgy a négy-öt órájába érkeztem meg). Majd összetalálkoztam egy Hurrival, tiszta Benny Hill Show volt, először ő üldözött engem, aztán én őt, aztán megint ő engem, aztán megint én őt. Végül szerencsésen eltalálhattam valahogy, mert kiugrott.
Ma este nem tudom hogy leszek, mert későn érek haza.
S!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Emiatt kell a 32 gb, mert ez a fontos.
És a sok majom meg el van ájulva a fórumokban hogy mennyire szép.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2018.04.22. 07:17:34
És nekem Clod grafikája (texturája) jobban bejön. Nem akartam én semmi rosszat,csak a véleményem mondtam el. Remélem nem kötekedésnek vetted.
A clodos kabinbelsőnek is vannak hátrányai, főleg a kiadáskori állapotok miatt elkezdtek mindenen spórolni, és a spórolásból adódó megoldások miatt nagyon poligon szegény, és olyan textúrázási megoldásai vannak, aminek a technikai részébe nem akarok nagyon belemenni, a lényeg, hogy alkatrészekről csak egy képet rendereltek egy lapos felületre, ami a játékos nézőpontjából pont úgy néz ki mintha 3D-ben lenne modellezve, de az csak egy lapos felületre tett kép. Sok apró alkatrészt csináltak meg így, csavarok, apróbb részletek, bár a Spitfire-nak például a teljes műszerfala ilyen. Viszont ezzel gond lesz ha VR-t kezdenek használni, mert ott viszont azonnal érzi az ember, hogy hoppá, ez nem is doboz, csak egy lap, amire doboz van festve. Ez a megoldás sokkal gyorsabb, emellett szebb, "kézművesebb" kinézetű textúra érhető el. 2011-ben a ClOD kiadásakor a VR és a 3D nem volt még ennyire leterjedt, pláne a fejlesztés 2005-ben indulásakor, amikor ezeket a döntéseket meghozták.
BoS-nál ezért van új textúra a legtöbb régi CloD-ból importált modellen is, mert ezeket nem tudták vagy nem akarták felhasználni, viszont náluk meg van csinálva tényleges 3D-ben minden. Hogy a végeredmény nem lett olyan szép, mint ez, az egy dolog, de VR-ra pl alkalmasabb, mint a mostani CloD. Szerencsére mindkettő tud olyan fps-t produkálni, hogy a VR ne legyen gond. És nálunk is ez marad a prioritás, a gépigény drasztikus változása nélkül adjunk hozzá extra tartalmakat.
A másik véglet a DCS, aminél mindent átraktak PBR anyagokra, olyan poligon számokkal és textúra méretekkel, ami nagyon szépen néz ki, tényleg fotoreal, főleg a külső nézetes képek. Teljesen 3D, minden apró szaros csavarfej is, de látjuk milyen gép kell alá. 4+GHz proci, 1080Ti + 32GB Ram és 120GB SSD (!) az ajánlott, és még ezeknél is tweakelni kelljen a normális futásért, és közben ők úgy tesznek mintha minden a legnagyobb rendben lenne, az rohadt pofátlan dolog. my2c. Egy-egy meggondolatlan posztban valaki azért csak elmondja, hogy memory leak hiba, programozási bugok miatt van ez a gépigény, és dolgoznak rajta, következő héten már egy másik valaki azzal jön, hogy "Az egy természetes dolog, hogy ahogy a játék fejődik azzal együtt változik a gépigény is, de 2018-ban a 32GB ram nem is sok, a játéknak semmi baja, a gépeink elavultak". Nekem megvan a 32GB Ram, ebből használ a dcs 18-at, és mellérak 27(!) GB swap file-t. "De a játéknak semmi baja". Hát a qrva anyjukat. Azt.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.04.21. 21:54:20
www.pumaszallas.hu
Itt látszik jól (ráadásul Marseille kép) https://goo.gl/images/tJaVbt
Fasza lenne ha a tiéteken már korrekt volna ez a részlet.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2018.04.21. 21:39:53
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
https://forum.il2sturmovik.com/topic/35708-tfs-updates-tobruk/?do=findComment&comment=608198
www.pumaszallas.hu
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=28565&p=308892&viewfull=1#post308892
www.pumaszallas.hu
Jó munkát Tom! :-)
Azzal talán nem lövök le nagy poént, hogy normális rendereket is elküldtem már a srácnak, aki összeállítja a dev update-eket, elvileg bármikor kikerülhet az a néhány kép, amin már normális skinnel van az F-4 Trop, és az Európai F-2 kabin. Ez majd TFS fórumon jön. Ha minden igaz...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Biztos nagyon jó munkát végeztetek Tom!
Friedrich
Utoljára szerkesztette: Willenbrocknew, 2018.04.18. 05:30:40
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tudom, más engine, de hátha valami steamből eredő huncutság, hátha.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."