IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel ez teszt, azt akarjuk megnézni, hogy mik a netkód határai, nem számítunk arra, hogy 200 gép laggolás nélkül tud egy szűk helyen harcászkodni, de szeretnénk látni, hogy mennyi géppel lehet (és főleg, hogy nem lett rosszabb mint eddig volt).
Aki tud, az jöjjön pls, fontos lenne kiadás előtt egy ilyen teszt. Nem, ez nem jelenti azt, hogy 17-e után röviddel lenne kiadva. De több modul is erősen épít a netkódra, amik programozásához tudnunk kellene, hogy mennyit bír az engine.
Előre is köszi annak aki jönne.
(Magyarok a PumaTS-en gyülekezzünk, akinek kell TS cím, privátban írjon).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.10. 02:32:59
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
látszik hogy azért változtattak rajta mióta legutóbb próbáltam (kb 1-2 éve)
nyilván nem egy dcs, vagy clod, de simán elvagyok vele, egyáltalán nem az az árkád fos amire emlékeztem
Jó kis bombázós küldiket nyomok online, megvan a fílingje. Oculust még beszerzek aztán nyomom ezerrel
Amúgy meg nvidiát használok, amd nem az én világom 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.03. 15:18:24
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: fireman73, 2018.10.26. 07:34:06
Egyébként rosszabbra számítottam, egész jól fut a gépemen, ultra grafikán nem is csúnya, bár néhol meg nagyon elnagyolt.
Eddig csak offline próbálgatom a beállításokat, sok dologra rá kell még jöjjek
Az nagyon látszik az egész játékban amit akkor is mondtam mikor a 777 megvette a céget, hogy a RoF motorjába belerakták a 2vh-s gépeket, hozzáigazították a teljesítményt azt csókolom.
Úgy vagyok vele hogy vannak hibái de a hangulata az nagyon jó, a hangok durvák, a grafika nem rossz, és jelenleg nincs más 2vh-s szim a piacon ami sokkal jobb lenne ( a DCS jó de horror a gépigénye és csak dogolni tudsz, a CloD talán a legprofibb de a grafika nagyon kopottas és az angliai csata engem sosem érdekelt igazán, várok az új peccsre).
Én elvagyok vele, 16 dollárt megért.
Persze a Kubán és a Bodenplatte ami engem érdekel, de azok még nagyon drágák.
Ha lemegy az áruk azokat is behúzom.
GOOBY, pls
Köszönöm!
Szerintem a webshopban érdemesebb, kompatibilis a steam-mel, az összes lé nekik megy, előbb megkapod a frissítéseket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.10.25. 12:05:34
GOOBY, pls
Hol érdemes vásárolni?
IL-2 web vagy Steam?
Mos,hogy akciós a Moscow gondolkodom,hogy megvegyem!
Mi a különbség?
Üdv!
Zsolt
www.pumaszallas.hu
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=29896&p=322616&viewfull=1#post322616
www.pumaszallas.hu
Van valakinek esetleg egy felesleges oldalkormány pedálja, amitől némi készpénzért cserébe megválna?
Ha esetleg valakit, vagy valakinek az ismerősét érintheti a dolog,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Smart Bus Kft. budapesti telephelyére (Óbuda / XIII.-kerület) 1 fő autóbuszvezető kollégát keres 20 fős Mercedes Sprinter autóbuszra.
Amit kínálunk,
- bejelentett munkaviszony
- nettó 1300.-Forintos kezdő órabér egyedi óraelszámolás alapján
- fix munkák egész évben (idegenforgalom / dolgozói járatok)
- AETR szabályok betartásával történő munkavégzés
- családias légkör
Amit a fentiekért cserébe kérünk,
- pontos, megbízható, a szakma iránti alázattal történő munkavégzés
- igényes megjelenés
- érvényes „D” kategóriás jogosítvány
- GKI kártya
- érvényes PÁV II.
- EÜ alkalmasság (102-s kód)
Ami előnyt jelent,
- alapfokú angol vagy német nyelvismeret
- többéves szakmai gyakorlat
- budapesti helyismeret
- III. / XIII. kerületi lakhely
A jelentkezéseket írásban várjuk a [email protected] email címen!
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.10. 15:06:55
www.smart-bus.hu
Mit kell be vagy kikapcsolni a grafikai beállításnál?
Most ilyen a kép,de nem tetszik, (szemcsés)

Egyelőre azt hiszem az új spitfire, meg a bf109 g14 érhető el.
Kérdésem: BoS használó vagyok, ha a collector planes-ek közül vásárolnék,mondjuk P-40-et,tudom használni a BoS-ban?
Üdv!
Zsolt
Nem is tűnik olyan vészesnek. Úgy értve, hogy én azt hittem lényegesen gyorsabban lehet mozgatni. Így viszont ha nem egyenesen repült az ember, elég nehéz lehetett követni.
A BOS max. grafikai beállításokon fhd-ben ilyen átlag 40-50 fps-t produkál, meg néha mikrolaggol, mikor az irányítás valamit bemond a rádióba. Mi lehet a gond? i7-7700+1070+16 GB ram hw-rel azért nem ezt várnám, főleg, hogy a játék fórumát olvasgatva jóval gyengébb gépekkel érnek el ugyanilyen fps-t. 100 felett kellene bőven lennie úgy gondolom.
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."