IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
látszik hogy azért változtattak rajta mióta legutóbb próbáltam (kb 1-2 éve)
nyilván nem egy dcs, vagy clod, de simán elvagyok vele, egyáltalán nem az az árkád fos amire emlékeztem
Jó kis bombázós küldiket nyomok online, megvan a fílingje. Oculust még beszerzek aztán nyomom ezerrel
Amúgy meg nvidiát használok, amd nem az én világom :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.03. 15:18:24
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: fireman73, 2018.10.26. 07:34:06
Egyébként rosszabbra számítottam, egész jól fut a gépemen, ultra grafikán nem is csúnya, bár néhol meg nagyon elnagyolt.
Eddig csak offline próbálgatom a beállításokat, sok dologra rá kell még jöjjek
Az nagyon látszik az egész játékban amit akkor is mondtam mikor a 777 megvette a céget, hogy a RoF motorjába belerakták a 2vh-s gépeket, hozzáigazították a teljesítményt azt csókolom.
Úgy vagyok vele hogy vannak hibái de a hangulata az nagyon jó, a hangok durvák, a grafika nem rossz, és jelenleg nincs más 2vh-s szim a piacon ami sokkal jobb lenne ( a DCS jó de horror a gépigénye és csak dogolni tudsz, a CloD talán a legprofibb de a grafika nagyon kopottas és az angliai csata engem sosem érdekelt igazán, várok az új peccsre).
Én elvagyok vele, 16 dollárt megért.
Persze a Kubán és a Bodenplatte ami engem érdekel, de azok még nagyon drágák.
Ha lemegy az áruk azokat is behúzom.
GOOBY, pls
Köszönöm!
Szerintem a webshopban érdemesebb, kompatibilis a steam-mel, az összes lé nekik megy, előbb megkapod a frissítéseket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.10.25. 12:05:34
GOOBY, pls
Hol érdemes vásárolni?
IL-2 web vagy Steam?
Mos,hogy akciós a Moscow gondolkodom,hogy megvegyem!
Mi a különbség?
Üdv!
Zsolt
www.pumaszallas.hu
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=29896&p=322616&viewfull=1#post322616
www.pumaszallas.hu
Van valakinek esetleg egy felesleges oldalkormány pedálja, amitől némi készpénzért cserébe megválna?
Ha esetleg valakit, vagy valakinek az ismerősét érintheti a dolog,
A Smart Bus Kft. budapesti telephelyére (Óbuda / XIII.-kerület) 1 fő autóbuszvezető kollégát keres 20 fős Mercedes Sprinter autóbuszra.
Amit kínálunk,
- bejelentett munkaviszony
- nettó 1300.-Forintos kezdő órabér egyedi óraelszámolás alapján
- fix munkák egész évben (idegenforgalom / dolgozói járatok)
- AETR szabályok betartásával történő munkavégzés
- családias légkör
Amit a fentiekért cserébe kérünk,
- pontos, megbízható, a szakma iránti alázattal történő munkavégzés
- igényes megjelenés
- érvényes „D” kategóriás jogosítvány
- GKI kártya
- érvényes PÁV II.
- EÜ alkalmasság (102-s kód)
Ami előnyt jelent,
- alapfokú angol vagy német nyelvismeret
- többéves szakmai gyakorlat
- budapesti helyismeret
- III. / XIII. kerületi lakhely
A jelentkezéseket írásban várjuk a [email protected] email címen!
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.10. 15:06:55
www.smart-bus.hu
Mit kell be vagy kikapcsolni a grafikai beállításnál?
Most ilyen a kép,de nem tetszik, (szemcsés)

Egyelőre azt hiszem az új spitfire, meg a bf109 g14 érhető el.
Kérdésem: BoS használó vagyok, ha a collector planes-ek közül vásárolnék,mondjuk P-40-et,tudom használni a BoS-ban?
Üdv!
Zsolt
Nem is tűnik olyan vészesnek. Úgy értve, hogy én azt hittem lényegesen gyorsabban lehet mozgatni. Így viszont ha nem egyenesen repült az ember, elég nehéz lehetett követni.
A BOS max. grafikai beállításokon fhd-ben ilyen átlag 40-50 fps-t produkál, meg néha mikrolaggol, mikor az irányítás valamit bemond a rádióba. Mi lehet a gond? i7-7700+1070+16 GB ram hw-rel azért nem ezt várnám, főleg, hogy a játék fórumát olvasgatva jóval gyengébb gépekkel érnek el ugyanilyen fps-t. 100 felett kellene bőven lennie úgy gondolom.
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Viszont nagyon komolynak néz ki a rengeteg gombbal, nagyon csicsás. Lehet vele villogni. :-)