IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    "DCS ben szinte biztos, hogy kijavítják a rakéta modellezési hibákat" Nem, egyáltalán nem biztos. Amikor a közelségi gyújtókról volt nemrég szó, Wags olyan bullshitet nyomott le magyarázatként, hogy csak pislogtam rajta. Hogy az internetes játékoknál egyszerűen technológiailag nem lehetséges 2-300 méternél pontosabban meghatározni a rakéta és a gép helyét, ezért a rakéta nem ott érzékeli a gépet, ahol a játékos látja, ezért van ennyi probléma a nem működő rakétákkal. Te komolyan elhiszed neki ezt a szart? És komolyan azt hiszed, hogy ezt javítani fogják belátható időn belül?

"Falconba pedig teljesen biztos, hogy ez a grafika marad". Melyik? Ez? Ennél rosszabb sose legyen, és akkor nem lesz vele baj. Csak ne a 15 évvel ezelőtti térképet hasonlítsd a mostani DCS-hez...

"Pl. a DCS olyan grafikai szintet ért el, hogy néha csak azért repülök, mert igazi repülés élményt ad."
    És ez tök jó. Elrepkedsz vele amikor jólesik, azt csinálod amit akarsz, téged leköt és évezed is, akkor neked nem is lenne értelme másikkal játszani. Te vagy a DCS célközönsége, és ezt minden cinizmus, vagy poén nélkül mondom.
    Ami engem illet, én mást szeretek a szimulátorban, amikor nem csinálok semmit, "csak repkedek", az megunom. Untam már anno az FSX féle szimeket is, untam a DCS-t is amikor iskolakörözésen és reptér közepére kitett füstölős céloknál többre nem lehetett használni (elbaszott fegyvereiről ne is beszéljünk), unom a CloD-ot is ha dogfight szerver szerűen Clais-Dover vonalon kell dogfightolni ezredik alkalommal. Ha jobban belegondolok, az offline repkedést unom, vagy amikor egyedül kóvályog az ember ide-oda. Akkor szoktam elővenni totál más műfajt