IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
ATAG Kanttorin gázkar konzolja
Annyi derült ki, hogy egy páran csinálnak hasonlót. Meg a gázkar saját topikját is belinkelte Lokos. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, erősen el fogok gondolkodni ezen is, ha majd eljön a nagy hardver upgrade ideje nálam. :-)
Nyilván ezeknek a kis sorozatú dolgoknak az a hátránya, hogy nem rendelkeznek olyan minőségbiztosítási rendszerrel, mint pl. egy Logi termék. Az előnye viszont, hogy olyankok fejlesztik, akik maguk is játszanak, tehát az igényekkel tisztában vannak. És végül is hasonlóan indult az MFG vagy a Slaw Device pedálok karrierje is.
S!
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.09.10. 12:08:21
www.pumaszallas.hu
Majd ATAG fórumra felrakom, és megkérdezem ott is, hogy látott, használt-e valaki ilyet. Már ha nem gond, de ha regelve vagy ott, akkor Te is megkérdezheted! :-)
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.09.07. 12:59:27
De a fényviszonyokkal még mindig nem vagyok kibékülve. Valaki nézzen már ki az ablakon kora reggel. Ha már a nap fenn van az égen, akkor már világos van! Ezek a fényviszonyok akkor vannak, amikor a nap még nincs a horizont felett, de a fénye, "koronája" már látszik. Tényleg valaki egy átmulatott éjszaka után menjen már ki az udvarra, térre, és vegye már észre, hogy megy ez! :-) Ez most olyan, mintha a nap már valami kihaló csillag lenne, valami vörös törpe. :-)
Utoljára szerkesztette: i robot, 2018.09.07. 09:48:53
www.pumaszallas.hu
:(
www.pumaszallas.hu
Akkor amikor az elején vagy a fejlesztésnek akkor nem szerencsés mert ha nem jön össze amit elterveztel akkor jönnek hogy ezt és azt ígérték, de a kiadás előtt a filmeknek is vannak elozetesei pedig azoknál nincs mit megvaltoztatni lejátszás közbe és nem tudni kinek mi a spoiler belőle.
Na mindegy várunk ahogy eddig.
www.pumaszallas.hu
BMS-nél is már márciusban irta az egyik srác, hogy feature freeze van, mig pár honapra rá, meg, hogy nemskára kiadják , de még se egy teaser, se egy hozzávetoleges ETA nincs róla.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Nagyokat merültem, annyi lófaxt felhoztam a vízből, hogy a végén már odaadtam a gyerekeknek. Szigorúan csak halott lófaxokat persze<#alien>#alien> Élő lófaxt a vízben kell hagyni..bírom ezeket a nagyollós rákokat simán neked állnak ollót csattogtatni, pedig azért vagy 20x nagyobb vagy.
Plussz amitől égnek áll a hajam az a minden gépben egy gombbal bekapcsolható szinttartó autopilot... grrr.
Bosszantó ezen felül a technochat, ami tudtommal server oldalról kikapcsolhatatlanul mutat a hudon mindenfélét amit épp állítgatsz, szóval nem kell megtanulni a népnek hogy a műszerfalon hol van visszajelzés ezekre a dolgokra.
Ezzel együtt én, a casual bombázó pilota eléggé tudom élvezni :)
Mi a véleményes amúgy a szimről? Szerintem sokat fejlődtek, már nem repülnek olyan érdekesen a német gépek, nem dobják magukat hátukra ha előretolod a botot. Igaz online ritkán megyek vele, inkább örömrepkedés van, mikor kijön valami repcsi a Bodenplattehoz kipróbálom és ennyi. Hangulata az megvan, csak valahogy érződik, rajta, hogy a CEM szerintem le van kissé egyszerűsítve! Én a P-38 lightningot várom.
Megkerestek még valamelyik géppel kapcsolatosan? Pl. g-6, g-14?
Köszi mindenesetre.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Jó búvárkodást!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.07.26. 13:42:00
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Üt is a fejem.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.07.22. 10:27:50
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
Más!
Kissé aljkoholos állapotban vagyok, (ittam 1 fél pohár _kávés_ valami drága vodkát) de nem jön valaki reppenni?. KB. 15-20 perc múlva? Addig dolgom van.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.07.21. 21:26:15
Marad a Rising Storm 2: Vietnam...
www.smart-bus.hu
Nagyon szemezek vele, Squadot most húztam be, még nem próbáltam ki társak híjján rendesen.
Bár a BF-től örökölt mechanikák megvannak, erősen mennek a realitás felé - ebből nem lesz arcade fos, az tuti :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.07.21. 13:16:59
Ha nagyon kellene választani, hogy mihez van a legközelebb, akkor a Red Orchestra és Arma klónját mondanám, a mozgás, a fegyverek és az egész harcászkodás annyira komoly, mint RO2-ben, a térkép, grafika meg inkább Arma színvonal. 4 db 4x4 km, és egy db 8x8 km-es térkép (Arnheim) van benne (A játék az op. Market Garden alatt játszódik).
Viszont ezt a játékot nagyon szigorúan csak csapatban szabad játszani, felmehetsz játszani egyedül is, de akkor is rajta kell lenni a szakasz csatornáján (van szakasz pk, akivel közvetlenül tudtok dumálni, a szakasz pk a harctéri parancsnokkal (itt olyan is van), aki koordinálja a feladatokat). Meg van egy olyan adógomb, ami a környezetedben állókhoz beszél csak, ami rohadt hasznos amikor random emberekkel futsz össze az utcasarkon és valamit beszélni akartok. Szerencsére a teljes játékos közösség hamar rászokott erre, még random szervereken is folyamatos a duma és a csapatmunka (főként angolul ugye, de szakaszon belül lehet magyar is).
A játék engine-nek egyébként egyik korábban említett játékhoz sincs köze, Unreal4 motor hajtja.
www.pumaszallas.hu