IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Modern kattintós orosz kabinnak nem sok esélye van, lévén ezek a vasak még mindig szolgálatban vannak, és az oroszok sokkal jobban titkolóznak mint az amerikaiak*. De ha megcsinálnák, akkor sem használnák úgy a játékosok. Akinek van HOTAS-a, nyilván rátenné azokat a funkciókat amit tud, senki nem a műszerfalon klikkelve kezelné a radart pl ahogy IRL kellene. Nem lennének olyan hátrányban akkor sem, mint az eredeti gépben lennének.

*Apropo titkolózás. Ez lehet téged és Leont is érdekel, minap kaptam egy linket, amiben CNAT (Navy pilótasuli) doksik voltak fent, nem csak repülős, hanem helikopteres témában is. Némelyik nagyon friss doksi, van 2018-as is. A nagyon érzékeny anyagok nincsenek fent, de az alapképzés nagy része igen! Nagyon durva, hogy ilyen anyagok így a netre kerülhetnek, de ennek mi csak örülünk (titeket a P-400-as doksik érdekelhetnek helikopterhez, Hornethez meg a P-800 és fölötte)
    Chief of Naval Air Training - Training Combat Quality Aviation Professionals

Blue Flag. Tőled is hallottam már, hogy már nagyon olyan mint a Falcon, és már mástól is olvastam. De mindegy, nekem nem ez a bajom vele, hogy ki minek mondja. A Blue Flagen is légi harcolsz, ugyanezekkel a szarul paraméterezett rakétákkal, amiket qrva egyszerű zavarni, akkor működnek amikor kedvük van, mindezt többnyire FC3 gépek ellen, olyan fícsörök nélkül (vagy félkészen), amik nélkül BVR-ban dolgozni sem lehet normálisan (datalink, radar, bullseye, AWACS hogy a legfontosabbakat mondjam). Aktív radaros rakéta nincs is engedve, csak félaktív, és IR. Az egész koncepció BFM-re van tervezve, nyilván ahol az oroszoknak megint sokkal jobbak az esélyeik mint messziről. Ráadásul a Hornet fícsöreinek nagy része még meg sincs csinálva. A feladatoknak nincs igazán súlyuk, lehet szektorokat foglalni mint a battlefieldben, és ennyi. Nekem ehhez nincs kedvem. Másnak biztos van kedve, ha teli van, azt is elhiszem, hogy DCS alatt jelenleg ez a legjobb, de ez inkább DCS-t minősíti.

@Leon, nekem nincs bajom a Falcon grafikával sem, mert Falconban nem a screenshotok miatt repked az ember és örömrepkedni is lehet, mert az az FM az tényleg F-16 FM-je, az eredeti FLCS-ből kopizták át a programot (több mint öt évig dolgozott rajta Mav-Jp), ami alapján az F-16 fly by wire vezeti a gépet, szóval lehet mondani, hogy elég pontos (A '79-es GD és NASA közös doksija letölthető a NASA oldaláról, ezért lehet BMS-ben benne). Falcon az nem "szimulátor" a szó szoros értelmében, nem "szimulálja" az F-16 FM-et, hanem az eredeti FLCS-t használja. Ezzel azért el lehet szórakozni műrepülgetve is - bár tényleg nem az a fő profilja
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.10. 18:13:41