91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#89504 Hozzánk bármikor csatlakozhatsz, viszont mi facebookon szoktuk össze trombitálni egymást, és egyenlőre a PS-t csak mostanában szerzik be a többiek is. -
lala42 #89503 Holnap ugyn nem biztos, hogy leszek, de holnapután valszg 90%. Majd írok. ( Savi!!!! élsz még? -
#89502 Sajna a trackIR-hez meg kell javítanom a LED-eket, a héten valamiért elkezdtek nem világítani, és még nem volt időm beizzítani a pákát miattuk :/ -
lala42 #89501 Talán a fiam. ha jól tudonm.. Ő megszálott II. V.H.-h játékoknak, ami jó. ( eléggé kritikus szeméyliség.) De negkérdezem. Vagy Tobzoska, vagy MersserHUn néven.
Más!
Kissé aljkoholos állapotban vagyok, (ittam 1 fél pohár _kávés_ valami drága vodkát) de nem jön valaki reppenni?. KB. 15-20 perc múlva? Addig dolgom van.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.07.21. 21:26:15 -
Solt #89500 A Squad engem is érdekelne, de angol tudás és társak híján felejtő és ugyanez igaz a PS-re is, pedig az is kívánságlistán van! :)
Marad a Rising Storm 2: Vietnam... -
Paladin #89499 A PS gyakorlatilag egy önállósult 2.vh-s Squad mod. A Squad pedig a Project Reality BF mod önálló változata :)
Nagyon szemezek vele, Squadot most húztam be, még nem próbáltam ki társak híjján rendesen.
Bár a BF-től örökölt mechanikák megvannak, erősen mennek a realitás felé - ebből nem lesz arcade fos, az tuti :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.07.21. 13:16:59 -
#89498 Én elég sokat játszottam battlefield-el (BF4), sajnos megvettem a BF1-et is, és most a PS-el is játszottam pár hétvégén, azt teljes bizonyossággal mondhatom hogy semmi köze azokhoz.
Ha nagyon kellene választani, hogy mihez van a legközelebb, akkor a Red Orchestra és Arma klónját mondanám, a mozgás, a fegyverek és az egész harcászkodás annyira komoly, mint RO2-ben, a térkép, grafika meg inkább Arma színvonal. 4 db 4x4 km, és egy db 8x8 km-es térkép (Arnheim) van benne (A játék az op. Market Garden alatt játszódik).
Viszont ezt a játékot nagyon szigorúan csak csapatban szabad játszani, felmehetsz játszani egyedül is, de akkor is rajta kell lenni a szakasz csatornáján (van szakasz pk, akivel közvetlenül tudtok dumálni, a szakasz pk a harctéri parancsnokkal (itt olyan is van), aki koordinálja a feladatokat). Meg van egy olyan adógomb, ami a környezetedben állókhoz beszél csak, ami rohadt hasznos amikor random emberekkel futsz össze az utcasarkon és valamit beszélni akartok. Szerencsére a teljes játékos közösség hamar rászokott erre, még random szervereken is folyamatos a duma és a csapatmunka (főként angolul ugye, de szakaszon belül lehet magyar is).
A játék engine-nek egyébként egyik korábban említett játékhoz sincs köze, Unreal4 motor hajtja. -
#89497 Tetszik egyébként csak tartok tőle, hogy előbb-utóbb ez is ilyen callofdutys-battlefieldes-rohangálós-ugrálós faxság lesz. -
(Jó nyaralást akkor ) -
#89495 Eeegen, még beta, én is utálom a fizetős bétákat, de ez a játék elég jó lett :) Már közvetlen kiadás előtt van, minden működik benne (nem olyan mint a DCS openbeta, hogy fícsörök 10%-át adják a géphez, ami ráadásul bugos is :) ), most adták volna ki júliusban, de a nagy létszámú online szerverek miatt még optimalizálnak rajta, ezért csúszik egy kicsit. Viszont most már nem csak hétvégenként játszható, hanem állandóan. Hangulata viszont qrvajó, aki szereti a taktikai lövöldéket és a ww2-őt, annak szerintem kötelező darab.
Ez a NOX gyerek nagyon fasza gameplay videókat tett youtube-ra, látszik, hogy csapatmunka mennyire alapvető (szerencsére folyamatosan megy a kommunikáció a random szervereken is).
POST SCRIPTUM: GERMAN PATROL | 4k GAMEPLAY -
#89494 Fizetős open béta? Odabax :) -
#89493 -
#89492 Hali!
Most megyek nyaralni, de ha haza jövök beruházok rá. -
dadario #89491 Két gyerek mellett nem sok időm van, na de majd a mhelyen. i5, 16g ram, nvdia 960, noname joy. CloD-ban gondolkozom most, de nálam a joystick megfelelő beállításával kellene kezdeni az oktatást -
#89490 Off.
Post Scriptummal játszik itt valaki? Pogi, Savi? BF után qrva jó :) -
VDomino #89489 Javaslom, először ezt olvasd át. Persze nem fogod szerintem.
Milyen felszerelésed van egyébként? -
dadario #89488 sziasztok! nincs közöttetek véletlenül pápai, akitől pár repleckét tudnék venni? -
Lysandus #89487 Én is. -
sakkay #89486 tudom -
#89485 Szervezhetünk CloDba valami össznépi gyilokot, sajnos nagyon ritkán vagyok repképes és akkor sem látok fent magyarokat, de ha lenne megbeszélt időpont, akkor úgy szervezem, hogy ráérjek. -
#89484 Jöhetne már, 2 hetet még kibírok. Közben befonta a pók az X52-t. -
feca1229 #89483 Csak a rend kedvéért!
:-) -
#89482 De, az oroszos két hetet asszem megígérhetem én is :) -
feca1229 #89481 Még annyit sem, hogy "két hét mulva"
#89480 Tudod, hogy dátumot nem mondhatok :) -
sakkay #89479 Állatos
Mikor jön? -
feca1229 #89478 Flying Circus
Ha valakit esetleg érdekel. -
feca1229 #89477 Fasza lesz...
#89476 Itt a Máltai csata miatt jöttek képbe, és hogy kicsit más repülési stílus kell hozzá mint a többi gépekhez. Lesz Cr42 kabin is, repülhető lesz az is.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.06. 17:55:09 -
Lysandus #89475 Tudom, hogy utána F4 jön, de az nem látszik, hogy a lövéseket is az adta le. :-) Csak sejteti.
Annak idején volt egy szerver a régi Il-2-ben, ahol lehetett CR-rel menni Gladiátorok ellen. Szórakoztató volt. :-) -
#89474 Hát pont nem... az egy F-4... -
Lysandus #89473 Hajrá! :-)
Remélem egy CR lőtte rommá a Gladiátort. :-) -
#89472 Kint van CloD Dev update, Bonkin jött Mysticpuma helyére, mint PR-os, ő eléggé ismert is kedvelt figura az angol közösségben, ez az első dev update-je.
TFS Developer Update July 2018
-
feca1229 #89471 A régikonyvek.hu és az antikvárium.hu oldalakat szoktam nézegetni én is és rendelek is. Egyszer feldobta Jakovlenek a könyvét csak akkor jihagytam. Ha ilye jó véleménnyel vagytok róla akkor lehez, hogy megveszem -
#89470 Igen ezt én is olvastam róla, Lavocskint jobban csípték. Mondjuk Jakovlev nagy ember volt, repülésügyi népbiztos, Sztálinnal közvetlen kapcsolatban volt. Fostak is tőle.
De ettől még a könyve nem rossz.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.06.23. 18:39:03 -
Lysandus #89469 Nyilván ezért repült Pokriskin végig Aerocobrával (majd King Kobrával), miután megjött az első Land Lease szállítmány. Egyébként ő nem szerette Jakovlevet, azt írja róla, hogy a pilóták véleménye nem érdekelte. -
sakkay #89468 Ja én is olvastam. Nagyon érdekes-tükrözi a korszellemet. Külön tetszett, hogy amikor már átírhatta volna azokat a részeket ami azért róla sem fest túl jó képet-viszonya Sztálinnal-azt is bent hagyta, úgy ahogyan volt. -
#89467 Szerintem jó könyv. Én azt szoktam csinálni hogy időnként szétnézek az Antikvárium. hu oldalon, és veszek pár repülős témájú könyvet. EZt pl. 500 ft-ért vettem, és egész jó állapotban van.
Az elmúlt évben vagy 10 könyvet vettem, értékes kincsekre lehet itt bukkanni, és nem is drága. -
#89466 Nem ismerem, de köszi a figyelmeztetést, ha bármikor BoS-al repkednék, akkor azt elkerülöm :) -
Paladin #89465 Oké, én a jelenről beszéltem, és bevallottan korlátozott minta alapján :)
A WoL-t meg jobb is, ha nem ismered (Képzelheted, ha ott még én sem játszom ;D )