91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Nem a Moszkva az alap?
  • sakkay
    Ja a Moszkva nincs is meg, csak az alap.
  • sakkay
    Ha előbb jövök eladtam volna neked az enyémet olcsóbban!
  • PhantomAss
    Hát tudtam hogy mire számítsak és így nem ért meglepetés ::)
    Egyébként rosszabbra számítottam, egész jól fut a gépemen, ultra grafikán nem is csúnya, bár néhol meg nagyon elnagyolt.
    Eddig csak offline próbálgatom a beállításokat, sok dologra rá kell még jöjjek
    Az nagyon látszik az egész játékban amit akkor is mondtam mikor a 777 megvette a céget, hogy a RoF motorjába belerakták a 2vh-s gépeket, hozzáigazították a teljesítményt azt csókolom.
    Úgy vagyok vele hogy vannak hibái de a hangulata az nagyon jó, a hangok durvák, a grafika nem rossz, és jelenleg nincs más 2vh-s szim a piacon ami sokkal jobb lenne ( a DCS jó de horror a gépigénye és csak dogolni tudsz, a CloD talán a legprofibb de a grafika nagyon kopottas és az angliai csata engem sosem érdekelt igazán, várok az új peccsre).
    Én elvagyok vele, 16 dollárt megért.
    Persze a Kubán és a Bodenplatte ami engem érdekel, de azok még nagyon drágák.
    Ha lemegy az áruk azokat is behúzom.
  • feca1229
    És hogy tetszik a Sztalngrád? Ha egyáltalában próbáltad?
  • fireman73
    Ok,ennyi,akkor marad a web shop!
    Köszönöm!
  • PhantomAss
    Pontosan, ez eléggé nagy wft
  • Paladin
    Steammel az a fő gond, hogy minden cucc csak a BoS dlc-jeként vehető meg, szóval annak meg kell lenni.
  • PhantomAss
    Én tegnap vettem meg a Sztálingrádot
    Szerintem a webshopban érdemesebb, kompatibilis a steam-mel, az összes lé nekik megy, előbb megkapod a frissítéseket.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.10.25. 12:05:34
  • fireman73
    Sziasztok!

Hol érdemes vásárolni?

IL-2 web vagy Steam?

Mos,hogy akciós a Moscow gondolkodom,hogy megvegyem!

Mi a különbség?

Üdv!
    Zsolt
  • VO101Tom
    Valóban van jelenleg egy ilyen belsős dátum, de ahogy Bonkin is írta, ez még sok dolgon múlik, sok dolgot még csak most programoznak, úgyhogy ez egyáltalán nem biztos (én nem is említenék semmilyen dátumot amíg a teszteléseknél nem tartunk).
  • Lysandus
    Nocsak: "We probably could have achieved a Christmas release..."

• VO101Tom
    Októberi TFS Dev update:
    https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=29896&p=322616&viewfull=1#post322616
  • sakkay
    Egy egész G940-et árulok, ha az érdekel szólj.
  • Valka78
    Üdv!

Van valakinek esetleg egy felesleges oldalkormány pedálja, amitől némi készpénzért cserébe megválna?
  • LeonSilver
    Köszönöm szépen! :)
  • Solt
    Urak!

Ha esetleg valakit, vagy valakinek az ismerősét érintheti a dolog,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    AUTÓBUSZVEZETŐT keresünk!

A Smart Bus Kft. budapesti telephelyére (Óbuda / XIII.-kerület) 1 fő autóbuszvezető kollégát keres 20 fős Mercedes Sprinter autóbuszra.

Amit kínálunk,

- bejelentett munkaviszony
    - nettó 1300.-Forintos kezdő órabér egyedi óraelszámolás alapján
    - fix munkák egész évben (idegenforgalom / dolgozói járatok)
    - AETR szabályok betartásával történő munkavégzés
    - családias légkör

Amit a fentiekért cserébe kérünk,

- pontos, megbízható, a szakma iránti alázattal történő munkavégzés
    - igényes megjelenés
    - érvényes „D” kategóriás jogosítvány
    - GKI kártya
    - érvényes PÁV II.
    - EÜ alkalmasság (102-s kód)

Ami előnyt jelent,

- alapfokú angol vagy német nyelvismeret
    - többéves szakmai gyakorlat
    - budapesti helyismeret
    - III. / XIII. kerületi lakhely

A jelentkezéseket írásban várjuk a [email protected] email címen!

Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.10. 15:06:55
  • Lysandus
  • Indi69
    Leon azt olvastam, hogy ma van a szülinapod, isten éltessen:)
  • fireman73
    Mi a legmegfelelőbb grafikai beállítás egy RX570 kártyához?
    Mit kell be vagy kikapcsolni a grafikai beállításnál?
    Most ilyen a kép,de nem tetszik, (szemcsés)
  • Paladin
    Ha érdekelnek ezek a gépek, és a nyugat-európai térkép, meg egyébként elégedett vagy játékkal, akkor igen.
    Egyelőre azt hiszem az új spitfire, meg a bf109 g14 érhető el.
  • fireman73
    Egyébként használja valaki a Battle of Bodenplatte verziót? Érdemes megvenni?
  • fireman73
    Köszönöm!
  • Paladin
    Közben csekkoltam, tudod használni BoS karrier módban is (a P40-et mindhárom időszakban lehet - itt láthatod, melyik gépet melyikben lehet használni)
  • Paladin
    Alapvetően igen. De nem tudom, lesz-e így hozzá career lehetőséged. Quick mission-ben, és multiban tudod használni.
  • fireman73
    Sziasztok!

Kérdésem: BoS használó vagyok, ha a collector planes-ek közül vásárolnék,mondjuk P-40-et,tudom használni a BoS-ban?

Üdv!
    Zsolt
  • Lysandus
    War Thunder topikban találtam:

Nem is tűnik olyan vészesnek. Úgy értve, hogy én azt hittem lényegesen gyorsabban lehet mozgatni. Így viszont ha nem egyenesen repült az ember, elég nehéz lehetett követni.
  • feca1229
    :-)
  • i robot
    Kicsit füstöl, nem?
  • Paladin
    Csak azt tudom megerősíteni, hogy ezzel a konfiggal nagyon kevés, amit produkál. Ennél a régi i5-3570(non-K), gtx 960, 16 gb ram kombón is több volt nekem.
  • petymeg_1
    Sziasztok!
    A BOS max. grafikai beállításokon fhd-ben ilyen átlag 40-50 fps-t produkál, meg néha mikrolaggol, mikor az irányítás valamit bemond a rádióba. Mi lehet a gond? i7-7700+1070+16 GB ram hw-rel azért nem ezt várnám, főleg, hogy a játék fórumát olvasgatva jóval gyengébb gépekkel érnek el ugyanilyen fps-t. 100 felett kellene bőven lennie úgy gondolom.
  • Solt
    Láttad a hozzászólás dátumát? :)
  • lala42
    Október van.
  • VO101Tom
  • 2Pete
    Elfér itt?
  • LeonSilver
    Egy kis Pinterest
  • sakkay
    Ja láttam már, nagyon faxa. Várom
  • feca1229
    TFS update september

Ha valaki még nem látta volna! Tomék most is nagyszerű munkát végeztek!
  • Lysandus
    Igen, nekem is ez a benyomásom. Mondjuk az egyik srác az egyik belinkelt fórumon, hogy neki VR-ban sikerült megszoknia, hogy mi hol van. Igaz, hogy ő századtárs. :-) De igazából úgysem használ az ember ennyi gombot HOTAS-ként sem. A többit meg lehet kezelni a klikkelhető kabinnal még VR-ban is.

Viszont nagyon komolynak néz ki a rengeteg gombbal, nagyon csicsás. Lehet vele villogni. :-)
  • VO101Tom
    Nekem nem tűnik túl ergonomikusnak, hogy a kezed az ilyen éles kapcsolókon tartod, ha mondjuk nincs helyed letenni magad mellé, és az asztalon van a gázkar is.