IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #89696 "Működik a TACAN és az ILS rádió is. " Igen kb mindent tud amit ezelőtt írtál, de csak a pfm-es kattinthatós gépekre vonatkoztatva! Még egy ok, amiért én különszedném multiba őket. Az más kérdés, hogy nincs ellenfél ezen esetben(piros részről)...égetően szükség lenne egy kattinthatós modern orosz gépre.
Amúgy ez az atc dolog már nem olyan gáz mint régen, meg tudja adni a koordináta irányt, ha közel mész a lesszállás irányt szól a vizuális érintkezésnél ad szélerőt , légnyomást stb. Felszálláskor engedélykérés a gépindításhoz, aztán a guruláshoz, majd végül a felszálláshoz. Ha valaki megelőz, vagy már száll le akkor nem ad engedélyt stb. Vannak tacan és ils kódok, működik a tacan alapú légi tankolás', tegnap mondta valaki, hogy délről északra, fejlesztik a repterek képességeit, folyamatosan, de nem tudom mire értette. Repvez írta, hogy alig van rádiózás. Hát nemtom' mikor repült vele utoljára, de az AWACS csatornán multiban, egyfolytában megy a pofázás, néha el is tekerem
. De aztán abban, hogy a kampányban 1000x jobb a falcon, teljesen egyetértek. És az, hogy egy lapon legyen említve a blue flag, az hülyeség. Én csak azért hozom fel példának, mert majdnem dinamikus kampány hangulata van. És az nem igaz, hogy a jelenlegi DCS csak örömrepkedésre van. Már nem igaz. Ennyike