IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #89678 A falcon grafikát már megbeszéltük régebben. A földközelről meg az objektumokról beszéltem-erre te akkor mondtál valamit és én is. Azóta sem változott a véleményünk
Persze lehet nézni, hogy mennyi hiba van a DCS ben félig üres pohár esete, meg mondjuk felmehetnél a blue flagra legalább 3x, hogy megnézd miért nincsen igazad ebben "
Te vagy a DCS célközönsége, és ezt minden cinizmus, vagy poén nélkül mondom.
Ami engem illet, én mást szeretek a szimulátorban, amikor nem csinálok semmit, "csak repkedek", az megunom. Untam már anno az FSX féle szimeket is, untam a DCS-t is amikor iskolakörözésen és reptér közepére kitett füstölős céloknál többre nem lehetett használni"
Miről beszélsz Tom?? Milyen repkedés amíg meg nem unod??? Ok, hogy nem egy Falkon dinamikus kampány, de nem is az amiről te itt beszélsz És már kurva régen nem az.