91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nagyon gáz bakker!
  • mustangdc3
    garancia plusz egy hetet bírt?
  • i robot
    Jó reggelt! Warthog tulajokat érdekelheti.
    A TM Hotas Throttle megadta magát sajnos. A Thrustmaster support-al folytatott levelezés végén erre jutottak. Küldenem kellett képeket, videót, számlát. A 2 éves garancia lejárt. Most ott tartunk, hogy 40.80 Euro-ért megrendeltem egy új alaplapot a joy-ba, ja +13 Euro postaköltség. Azt írták küldenek majd egy használati utasítást is hogyan cseréljem ki. Bónuszként kapok 3 hónap garanciát! Tök jó, nem?
  • sakkay
    Szia. Vedd meg, nem tudom mennyire működik törten. Ha megveszed, persze, egyből mehetsz multiba. Nem lesz benne sok köszönet az elején-sokat kell gyakorolni ai ellen, meg kell egy jobb joy.. Csak realisztikus multik vannak, esetleg találsz olyan szerót amin vannak jelek-de talán már nincs is ilyen. Ez egy szimulátor, itt senki nem játszik butított repmodellel, nem is lehet máshogy játszani multiban sem. Kérdezzél nyugodtan, valaki mindig fog válaszolni.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.23. 20:34:40
  • Wooddog
    Sziasztok!
    Abszolút új vagyok, CloD-t torrenteztem le ki próblás céljából de hát kb kedvenc időtöltésem egyike pedig semmi realisztikus irányítás egyenlőre (majd később gondolom..) Olvasgattam pár hozzászólást hogy ne kérdezzek hülyeséget de csak kérdeznék 1-2 dolgot:
    -Ha megveszem eredetibe akkor már én is mehetek szerverekre automatikusan vagy kell ahhoz valami más is?
    -Aki realisztikus irányítással megy az együtt játszhat azzal aki nem így repked? (gondolok itt a fair játékra vagy nem tudom...)
    Válaszokat előre is köszi
  • Death Rattle
    Köszönöm a tanácsokat !

A hivatalos BoS fórumban is érdeklődtem, Sokol1 a következő választ adta :

"In game you don't have option for adjust and save joystick response per planes, only a one profile for all planes.

Could do this manually creating and saving different profiles - one per game session, and after chance in between by copy/replace in game folder, but will need close and re-start game for this change, profiles are read only during game boot.

Try with 3dr part software like Joystick Gremlin, Joystick Curves... set individual profiles/response curves"
    Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2018.11.21. 16:00:27
  • PhantomAss
    Ja értem mit mondasz. Persze, az egyik egy vadászgép, nagyon agilis, jól fordul, a másik meg egy lomhább kétmotoros. Természetes hogy nem ugyanúgy viselkednek, pont ez a lényege az egésznek.
    Ahogy Solt kolléga írja, használj trimet és akkor nem kell a botot tartani. Bár a fókánál meg általában a német vadászgépeken csak magassági trim van.
    A joystick érzékenységét semmiképp se állítgasd, egyrészt úgy nem lesz "életszerű' a mozgás, másrészt ezzel magadat is hátrányosabb helyzetbe hozod.
  • Solt
    Ki kell trimmelni... :)
  • Death Rattle
    Nem akarom, pont azt kérdezem hogy szükséges-e ?

Én a legtöbbször a Bf-110G-vel repülök. Arra állt rá a kezem mondhatni. Viszont ha átülök a 190A-3-ba, az sokkal érzékenyebben reagál már a legkisebb magassági kormány kitérítésre is. Szinte meg sem mozdítom az FW már emeli is az orrát. Nagyon fárasztó repülni vele. Persze, más a gép karakterisztikája. De ha "tompábbra" állítom a joyt, akkor meg a Zerstörer lesz nagyon érzéketlen.
  • PhantomAss
    Miért akarnád minden egyes géphez átálltani a joyt?
    Nekem warthog van, de egyszer beállítottam azt hali, ugyanúgy működik minden gépnél.
    Nem nagyon hallottam ilyet hogy máshogy kezelné egy játék a joyt ha más géppel repülsz.
  • Death Rattle
    Üdv !
    Van itt valaki aki vágja a BoS irányítás beállításait ? Joystick behangolás, ilyenek. Ravcore Javelin.

Arra lennék igazából kíváncsi hogy a BoS hogyan kezeli a joy beállítását a géptípusok tekintetében. Tehát ha teszem azt belövöm a joyt mondjuk a Bf-110G-re, majd utána éppen a 190A-5-el akarok repülni akkor újra be kell-e hangolnom a joyt ? A War Thunder szintén ezzel (is) szívatja a népet, bár ott van egy betölthető fájl a beállításokban, itt meg nem látok ilyet...
  • mustangdc3
    én már láttam a filmet de elég amatőr, látszik rajta hogy neve sincs rendezője volt.
  • PhantomAss
    Jaja én is meg fogom nézni, már csak a téma miatt is, aztán meglátjuk..
  • feca1229
    Bár még mindig jobbnak tűnik mint a legutóbbi Red tails! Annyi pénzt, lehetőséget így elpocsékolni egy gagyi szarra, Lucas azzal nagyon mellé lőtt!
    Nem régen néztem meg a Hurricane című filmet. Többet vártam tőle, a történettel nincsen gond, a technikai megvalósítással annál inkább!
    Biztos megnézem ezt a Bruce Willis filmet is... aztán majd megbeszéljük!
  • VO101Tom
    Nem probléma, voltunk elegen. A legtöbb asszem 110 fő volt, és az lett több lépésben csökkentve. Az AI behívással valami gond volt 90 főnél is, ezt meg kell nézniük, de a programozóink örülnek, mert 100+ fővel is simán futott az ATAG2 szerver (ami gyengébb PC és kevesebb a kiosztott sávszél rajta mint az ATAG1-en).
  • Lysandus
    Ó, bakker, én teljesen elnéztem a naptárat. Valamiért azt hittem, hogy 17-e vasárnap. Elnézést!
  • VO101Tom
    Azt mondták most belsős fórumon, hogy sikeres volt a teszt, 110 embert is simán elbírt, de amikor AI gépeket hívott be a Host, akkor megfagyott. Majd most elemzik, hogy ez miért van, és pár hét múlva majd lesz újabb teszt.
  • i robot
    Jól sikerült a teszt? Felnéztem én is, de amint beindítottam a He111 mocijait elkezdett iszonyatossan szagatni, aztán megfagyott. Próbáltam utána más szervereken is ott nem volt gond.
  • PhantomAss
    hmm mióta nem lehet videót beágyazni?
    megint egy igényes cgi film :)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.17. 17:23:25
  • VO101Tom
  • Lysandus
    Úgy néz ki, hogy tudok menni.

Tazar
  • mustangdc3
    írtam privátot
  • i robot
    Próbáltam de itt valami más gond lesz. Olvastam, hogy a gázkar hajlamos alvó módba rakni magát. Erre van egy procedúra, de az enyém nem reagál, vagy nem jól csinálom. A win 10 látja, 43 -as hibakóddal. Átdugtam másik gépbe is, azon win 7 van, ugyan ezt produkálja. Nem hiszem hogy teljesen halott lenne, mert az 5 led a friction tekerő mellett felvillan egy másodpercre amikor csatlakoztatom, aztán ennyi. Még küzdök vele ma egy kicsit. TM Supportnak már írtam. Remélem összekapja magát, mert a sírás kerülget.
  • sakkay
    Esetleg a targetet is rakjad újra. Éppen tegnap szaroztam így egy órát én is.
  • sakkay
  • i robot
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Egyik napról a másikra a Warthog gázkarom lehalt. Joy működik rendesen, targetben is látszik, de a gázkarrész sehol. Próbáltam az összes usb portot az alaplapon (nem elosztóba van dugva), sajnos nulla reakció. Szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • VO101Tom
    17-én GMT18:00-tól (az 19:00 lesz itt) tartunk egy publikus stress-tesztet CloD-al, az új netkóddal. Lesz egy erre dedikált ATAG szerver, 200 engedélyezett játékossal. Bárki be tud lépni a normális steames clod-al, nem kell hozzá letölteni semmit. ATAG teamspeaken lesz közös csati, koordinálni, hogy mindenki egy helyen legyen.

Mivel ez teszt, azt akarjuk megnézni, hogy mik a netkód határai, nem számítunk arra, hogy 200 gép laggolás nélkül tud egy szűk helyen harcászkodni, de szeretnénk látni, hogy mennyi géppel lehet (és főleg, hogy nem lett rosszabb mint eddig volt).

Aki tud, az jöjjön pls, fontos lenne kiadás előtt egy ilyen teszt. Nem, ez nem jelenti azt, hogy 17-e után röviddel lenne kiadva. De több modul is erősen épít a netkódra, amik programozásához tudnunk kellene, hogy mennyit bír az engine.

Előre is köszi annak aki jönne.
    (Magyarok a PumaTS-en gyülekezzünk, akinek kell TS cím, privátban írjon).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.10. 02:32:59
  • ToMy_
    Eladó egy TrackIR 4 Pro, hibátlan, VR-re váltás miatti kihasználatlanság okából.
  • PhantomAss

jól hangzik
    a 44-45 planeset úgyis a szívem csücske :D
  • Kurfürst
    Nagyon faja bejelentés volt ma Jasonéknél, jön a P-47 egy rakat rakétával és bombával, jön a 109K-4 (ráadásul lesz az erősebb, 2000 lóerős változata is, ez utóbbit rettenetesen fogják utálni) jön a Sopwith Camel és a DIII az első világháborús szemben, a Tank Crew is talán jövő év elején sokat fejlődik, és ha jól értem az AI agyuk, teherautók stb földi célpontok is kapnak egy fejlettebb, részegysègenként sebezhető, persze egyszerűbb sérülésmodellt, nem csak binearis lesz a rendszer.
  • PhantomAss
    Én most egész rákattantam a BoS /BoM -ra, sztem simán vállalható
    látszik hogy azért változtattak rajta mióta legutóbb próbáltam (kb 1-2 éve)
    nyilván nem egy dcs, vagy clod, de simán elvagyok vele, egyáltalán nem az az árkád fos amire emlékeztem
    Jó kis bombázós küldiket nyomok online, megvan a fílingje. Oculust még beszerzek aztán nyomom ezerrel
    Amúgy meg nvidiát használok, amd nem az én világom :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.03. 15:18:24
  • LeonSilver
    :D :D Nem tudom.. szerintem semmi megtévesztő nincs benne. Máshol biztos többen játsszák..
  • fireman73
    Ok,csak mert megtévesztő volt az IL-2 BoS fórum kiírás... Akkor majd máshol! Köszi!
  • LeonSilver
    A zöm nVidia karit használ és igen kevesen tolják a BoS-t.
  • fireman73
    ?
  • VDomino
    Elég kicsi az AMD&BoS halmazmetszet itt szerintem a topikban, bár lehet néhány elvetemült.
  • fireman73
    Mit érdemes bekapcsolni vagy kihagyni a graphics beállításoknál illetve az ATI beállításoknál?

• fireman73
    Tud valaki egy megfelelő graphics beállítást ATI RX570 kártyához?
  • fireman73
    Anno megvettem dobozosba a BoS-t
    Utoljára szerkesztette: fireman73, 2018.10.26. 07:34:06
  • VO101Tom
    BoS. Battle of Stalingrad.