IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen dolog, amiben akadályoz a képminőség, az az azonosítás. Ami tény, hogy komoly hátrány multiban, és a VR előnyei (jobb situational awareness, sokszor jobb spotting) nem ellensúlyozzák.
Az élmény viszont bőven :)
A VR résszel nem értek egyet, de nem akarom ezt ragozni. A BoS jó példa rá, hogy már most is élvezhető a VR és a monitorhoz képest gyengébb képminőségért kárpótol az élmény. A műszereket bőven lehet látni, zoom-l meg aztán pláne, légi harcban pedig ha összefutnánk nem azért végezném madzagon mert pocsékul láttalak... :) Egy dolog tény, nagy a gépigénye és ezért egyelőre drága mulatság. A lényeg, hogy tervben van nálatok is és nem kell rá éveket várni.
Így, hogy az AI azért készül mert van aki konkrétan ehhez ért és "máshoz nem" ezt is túlbeszéltük. :)
www.smart-bus.hu
A VR szimulátorra még alkalmatlan, te is tudod jól, hogy a műszerek olvashatatlanok, a gépek láthatósága pocsék. Értem én, hogy mindenkinek van már ilyen, csak hát ugye minek?
A dolog másik oldala, hogy ki programozza le. Az AI-t az a srác kalapálja, aki a Team Daidalos alatt régi il2-höz is csinált ilyen kódot. VR-hoz ő nem ért, ezért a VR programozást nem is hátráltatja. Az AI egyébként nem átalakítva lesz, hanem kijavítva azok a hibák, amik offline missionokban szivatják az offline játékosokat. Rádiózás és AI alapvető viselkedés. Ez sokkal fontosabb minden offline játékhoz, mint a VR. És az online missionokhoz is, amiben van AI.
www.pumaszallas.hu
Szerintem a VR támogatás fontosabb lenne mint az AI, már csak azért is, mert a "konkurenciánál" már van, sőt szinte minden repszimben van. Ha ennyire messze van az 5.0, akkor lehet, hogy ezt érdemes lenne átgondolnotok és előrébb hozni valamilyen köztes tapaszban. Már, ha nincs technikai akadálya...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ha megvan a Team Fusion-os régi Cliffs, akkor mentsd el a saját fájlokat (missionok, dashboard pic - ha van, skinek), majd szedd le teljesen, töröld ki a dokumentumok alól az 1C SoftClub mappát is, majd utána tedd fel a Blitz-et.
Config fájl alapból nem kompatibilis, bár a fórumon van leírás, hogy a config fájlt hogy lehet átvinni 4.312-ből, szerintem ezzel több időt pazarol el az ember, mint ha végigpötyögi azt a néhány gombot és tengelyt, amit a CloD használ. Szerintem érdemes nulláról beállítani, az a biztos.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.20. 16:05:55
www.pumaszallas.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Köszönöm mégegyszer Tom a segítséget!
Majd írj pls, hogy nálad is megoldotta-e a hibát.
www.pumaszallas.hu
Ami furcsa, hogy a 4.5-nél miért nem jött elő, a 4.53-nál meg igen. Nem tudom, hogy a rendszerfájlokban mennyi változás volt, mondjuk fps javítás miatt hozzá lett nyúlva azokhoz is.
www.pumaszallas.hu
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: launcher64.exe
Problem Signature 02: 1.0.0.0
Problem Signature 03: 5a636906
Problem Signature 04: maddox
Problem Signature 05: 4.5.3.0
Problem Signature 06: 5a63d495
Problem Signature 07: 5
Problem Signature 08: 1bd
Problem Signature 09: System.NullReferenceException
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 03fd
Additional Information 2: 03fd046125ac7cd247715f4cc99ac5a4
Additional Information 3: 225a
Additional Information 4: 225a64b36ae34f04ca91bc0d570e1635
www.pumaszallas.hu
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=28308&highlight=CLR20r3
www.pumaszallas.hu
Reggel inditottam volna a Clod Blitzet és azt írja, hogy LAUNCHER müködése leállt és kilép. A sima Clod az működik. Van valami ötlet vagy rakhatom újra? Eddig működött.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ha nem, akkor csinálj egy fájl ellenőrzést, akkor felteszi a legújabb Steames verziót.
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
We will be activating Version 4.53 on Steam. (should be up Friday February 16th)
Changes:
- Netcode improvements
- Addition of hi resolution cockpits for all aircraft
- Added drag for Hurricane and Bf-110 bombracks
- Correct gunsights for British types
- Changes to AI gunner effectiveness (less effective)
- Fix to allow Vehicles to be driveable
- Fix to reduce the range at which active AI gunners are being drawn by the game engine... fps saving
- Some small changes to the Sounds
Please note for those wanting to host servers:
The server will have a tendency to park cores... which will increase lag.
Changing the power options to "high performance", will improve performance considerably. Please check your server settings.
Please note: Our Chief Coder is busy with Real Life concerns and does not have the time at the moment to address a few bugs... these will be fixed in a final version... but we wanted to get this out for the players.
- The driveable vehicles are now listed in the Quick Mission aircraft selection screen.
- There is some smoke in the cockpit when firing nose mount guns
- The AI gunners have been adjusted to suit Single Player preferences... we will be releasing an optional version later which will see the AI gunners be tuned to Multiplayer preferences. (more accuracy)
https://forum.il2sturmovik.com/topic/34216-cliffs-dover-blitz-version-453-live/
www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
szerk:Ha nincs, Skype régebbi verzióból mit javasolsz?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.13. 19:27:47
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Ja, erre én is gondoltam, de nem akarnék még 1 szoftvert. Mondjuk én a Skype-ra gondoltam, de amit W10 alatt művel az kész vicc.. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.02.13. 18:57:44
szia Papa
OFF:
Teamviewer-ben megoldható, hogy a távoli vezérlés mellett beszélgetni is lehessen? Ha igen hogyan?
Köszi a választ! :)
Egy kérdés, érdemes a premium editiont megvenni, mert csak azt a 2 plus gépet láttam amibe különbözik másba nem!