IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet fejlesztgetni a hajót a kapott prestige pontokból, később mindenféle modernebb cucc elérhető lesz.
De ennyi elég is az SH 5 ből 😄
Sok szerencsét hozzá.
A Béna.
Én a wolves of steel mod packot ajanlom hozzá anélkül felesleges is próbálkozni.
Az a legujabb hivatalos javtása a játéknak, és azt kell mondanom végre rendberakták.
Ezzel a Mod packal talán még az SH3-nál is élvezetesebb a cucc,bár az instalállás kicsit hosszadalmas.
Egy gond van vele, a Steames verziót nem igazán szereti. Álltólag meg lehet oldani, de nekem dvd verzió van így nekem nem volt gond.
Scapa flowban az elején semmi keresnivalód, ha nagyon erőlködni akarsz akkor szigoruan éjszaka és lehetőleg szar időben osonj be úgy ,hogy a deck viz alatt van( vigyázz az akadályokkal!). Lődd ki a rombolót és iszkiri kifelé, ha bent maradsz előbb utóbb megtalálnak.
Sok szerencsét!
Ui: most látom,hogy az angol nem erősséged... Ez esetben én azt mondom engedd el ezt a játékot mert csak szopni fogsz vele, nagyon elvetemültnek kell lenni ahoz,hogy ezt valaki realisztikus modban élvezze...
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.23. 21:09:33
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondtam, hogy csak te segíthetsz..
Silent Hunter5 , a forumjuk totalisan meghalt ....oda mar mind irhatok ..annyi , az az igazsag hogy itt mindig megvolt a segitseg......esmet megprobalom a forumot mar elejetol vegig jo parszor atolvastam de meg mindig nem vagyok tisztaba sok mindennel ,foleg a jatekmenettel. LeonSilver -t fokepp ha meg emlekszik megkernem hogy segitsen de masoktol is jol jon a segito valasz....meg egyszer ezer bocsanat ,otszor kezdtem meg a jatekot.....nincs is kedvem hozza........tehat Steames valtozat modolva Open HorizontII 2.5 ugy ertettem ez valtoztat a kampanyon .par keves mod , nem minden modot bir meg a steames valtozat....carrier kezdeskor terkepen kivallasztom a kuldetest ;request mission; van adva egy kampany pl Coastal Waters - itt van ot kuldetes ..az elsot mecsinaltam Baltic Operation ,visszamentem , vagy elhajoztam a radion kapott uj kikotobe End Patrol ...de hoppa tenyleg meg kell vegyem a torpedokat?? csekely 15000 t. utan nem sok pontot kaptam,ez lenne egyik kerdes. vagy elcsesztem valamit? Minel nagyobb realism-ba tolom ugy kapok tobb pontot? vagy semmi koze Scapa Flow-ot mrg sem tudom kozeliteni az obol elott sok a rombolo lemerulok mire be erek felszinre kel jonnom muszaly Co2 meg az aku fogytan ..ki is nyirnak semmi perc alatt.....kikapcsolnam ezeket de mar tul arkados ...ennyi lenne Kerek elnezest es Koszonom
sile
www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Tegnap ríít a gyerek, hogy nem engedik felszállni. Xar lehetett neki.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.01.22. 19:36:03
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
ez egy idióta.
Sok az ilyen, én már nem izgatom rajtuk magam...
www.pumaszallas.hu
non esiste menu tasti per mitragliatrici si spara solo facendo BUM TRRR-TRR con la BOCCA .Che SCHIFO
<#falbav>#falbav> Mekkora egy faxparittya már!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.22. 16:50:05
Egyszerűen máshogyan nem jött ki, hogy legyen értelme.
Nézz rá a num billentyűre, 1-9 -ig felosztva, azt vetítsd rá a gridre, az a pont mögötti rész.
Az AB21.2 az AB21 grid déli harmad közepe.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.21. 16:53:02
Sminyut mi is ismertük személyesen, nagyon szomorú, hogy elment. Nyugodjon békében.
Frankó Endre maradt az utolsó, még élő háborús pilóta Magyarországon.
Sminyu életrajza, írásai a pumaszálláson.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Vagy! Vibration volt ráírva. Gyanítom nem ugyan az😊 Na mind1
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2018.01.19. 19:59:31
Egyébként pedig kérdezz nyugodtan, fognak itt segíteni.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.01.16. 19:17:23
Van valamilyen tutorial, vagy hasonló, ahonnan tanulhatok az alapoktól kezdve?
Il-2-ben, ha repülés közben középállásban hagyod a joyt, akkor nem hiba, hogy a gép elindul felfelé. Ahhoz, hogy szintben repüljön, trimmelni kell. De hogy mennyit kell trimmelni, az pedig a konkrét repülési helyzettől függ. (Ha nagyobb a sebesség, akkor pl. jobban orra kell trimmelni, hiszen a nagyobb sebesség nagyobb felhajtóerőt is jelent.) Nem tudom, hogy nem erről van-e szó első körben.
Régóta nem szimulátoroztam, anno is csak nagyon amatőr szinten, szeretnék tanulni és ügyesedni.
Szereztem egy Ravcore Javelin botkormányt, viszont bosszúságot okoz, hogy nem igazán tudom bekalibrálni. Leszedtem az oldalukról a konfig szoftvert, de azzal nem lettem előrébb. Kipróbáltam Il-2 1946-tal és Lock On Gold-dal, jelenleg az utolsó kalibrálás óta, amit a Windows eszközkezelőjében csináltam, középállásban felfelé indul a gép. Van valami módja, hogy pontosan beállítsam?
Köszönöm a segítséget előre is!
(Ezt az üzenetet több helyre is bemásolom a segítség reményében)
https://theairtacticalassaultgroup.com/forum/forumdisplay.php?f=108
www.pumaszallas.hu