91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Nyitottam neki egy topikot ATAG fórumon:

ATAG Kanttorin gázkar konzolja

Annyi derült ki, hogy egy páran csinálnak hasonlót. Meg a gázkar saját topikját is belinkelte Lokos. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, erősen el fogok gondolkodni ezen is, ha majd eljön a nagy hardver upgrade ideje nálam. :-)

Nyilván ezeknek a kis sorozatú dolgoknak az a hátránya, hogy nem rendelkeznek olyan minőségbiztosítási rendszerrel, mint pl. egy Logi termék. Az előnye viszont, hogy olyankok fejlesztik, akik maguk is játszanak, tehát az igényekkel tisztában vannak. És végül is hasonlóan indult az MFG vagy a Slaw Device pedálok karrierje is.

S!
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.09.10. 12:08:21
  • VO101Tom
    ja ja, sokkal pontosabb. A motorban lévő gépágyú olyan 2 MIL szórással lő, a szárnyban lévők 6-9 MIL...
  • VDomino
    Mennyivel precízebben lehet ezzel a vassal harcászkodni, nem rázza a sárkányt tüzelés közben, fasza lesz.
  • Lysandus
    Én talán egy hibát kiszúrtam rajta jobban megnézve: szerintem a gázkar túl rövid úton jár. Meg olyan kicsinek tűnik a megszokott gázkarokhoz képest. De lehet, hogy ezt orvosolni lehetne azzal, hogy hosszabb "szárat" ad neki az ember. És igazából élőben kellene megfogni ahhoz, hogy érezze az ember, hogy milyen. De ha jól látom Il-2-höz illetve Il-2 CloD-hoz fejlesztette a srác. Tehát II. vh-s vadászokhoz.

Majd ATAG fórumra felrakom, és megkérdezem ott is, hogy látott, használt-e valaki ilyet. Már ha nem gond, de ha regelve vagy ott, akkor Te is megkérdezheted! :-)
    Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2018.09.07. 12:59:27
  • Lysandus
    Nem, de remélem jó lesz. Akkor már csak egy ilyen joy kell hozzá, ha kész lesz (ők meg egy FFB-s botkormányt fejlesztenek: https://vs4.irisdynamics.com/magneti...ack-joysticks/), és egy MFG vagy Slaw Device pedál. Meg egy lottó ötös. :-)
  • Lysandus
    Jó lesz ez!

De a fényviszonyokkal még mindig nem vagyok kibékülve. Valaki nézzen már ki az ablakon kora reggel. Ha már a nap fenn van az égen, akkor már világos van! Ezek a fényviszonyok akkor vannak, amikor a nap még nincs a horizont felett, de a fénye, "koronája" már látszik. Tényleg valaki egy átmulatott éjszaka után menjen már ki az udvarra, térre, és vegye már észre, hogy megy ez! :-) Ez most olyan, mintha a nap már valami kihaló csillag lenne, valami vörös törpe. :-)
  • i robot
    Erről hallott már valaki? https://www.kanttorinkone.com/console.html
    Utoljára szerkesztette: i robot, 2018.09.07. 09:48:53
  • VO101Tom
    Alpha térkép, a gép, meg elég sok minden, de már alakul
  • sakkay
    Teljesen igazad van.
  • VO101Tom
    Archer írta Discord-ra még júliusban: Just to let you guys know 4.34 is no where near ready or coming anytime soon.
    :(
  • repvez
    Persze, de a kiadás előtt amikor már tudni, hogy az amit eddig csináltál az nagy eséllyel működni fog és már csak kisebb finomitasok vannak akkor azért egy kis képet vagy rövid videót leirást azért lehetne adni. Mert az viszont jól esik mindenkinek amikor dicsérik azt amit tettél. Mégha nem is tudod kiprobálni még.
    Akkor amikor az elején vagy a fejlesztésnek akkor nem szerencsés mert ha nem jön össze amit elterveztel akkor jönnek hogy ezt és azt ígérték, de a kiadás előtt a filmeknek is vannak elozetesei pedig azoknál nincs mit megvaltoztatni lejátszás közbe és nem tudni kinek mi a spoiler belőle.

Na mindegy várunk ahogy eddig.
  • VO101Tom
    Nem ismerem a BMS csapat indokait, a 4.33 borzalmas netkódja miatt sok panaszt kapnak ők is, egy online századról biztosan tudok, akik végleg átmentek Hornetezni (hogy mikor unják meg azt a készültségi fokot, és jönnek vissza, az jó kérdés :D ), én azt remélem, hogy nem lesz tele a tökük végleg az elégedetlenkedőkkel. Én nem nyaggatom őket, mert tudom milyen úgy dolgozni, ha valaki a nyakadba liheg, hogy "hol van már az ingyencuccom"? Nem túl inspiráló, hidd el.
  • repvez
    Na erről beszéltem amikor a BMS-nél szóba került az, hhogy nincs semmi infő arrol, hogy mit hogyan csinálnak vagy hogy hol tartanak a fejlesztésben.Igy legalább fenntartható az érdeklödés, és tudja a felhasználo , hogy folyik a munka, esetleg tudnak olyan infoval szolgálni amik hasznosak lehetnek.
    BMS-nél is már márciusban irta az egyik srác, hogy feature freeze van, mig pár honapra rá, meg, hogy nemskára kiadják , de még se egy teaser, se egy hozzávetoleges ETA nincs róla.
  • VO101Tom
    Igyekszünk . Mostanában a programozók nyomják inkább az újdonságokat, amit nehéz látványosan dev update-be rakni, és mindent ki sem akarunk tenni előre ugye, hogy maradjon újdonság majd a kiadásra is. A 3D-ből most az F mesza az, amit említeni érdemes, a többi is szépen halad, de azok még 3D-ben épülnek.
  • feca1229
    Nagyon jól néz ki!!! Piszkosul várom már, hogy megcsináljátok!
  • sakkay
    Látom azért nyomjátok
  • Lysandus
  • VO101Tom
    TFS Developer Update – August 2018
  • sakkay
    Lehet. Mondjuk az ilyen rákot nem is baxtatom-csak aminek eleve kisebb az ollója. Ezek állítólag lecsípik az ember ujját, ha úgy alakul
  • VO101Tom
    Ők lehet ugyanígy néznek rád. "Idejön ez a nagy bálna, ilyen kis ollókkal, mit akar ez? Szétkapom ha közel jön, csak figyeljetek" :)
  • sakkay
  • Solt
    A pöcörődre utaznak!
  • sakkay
    Megjöttem-még delfint is láttam az Adrián parasailingezés közben-kurva nagy szerencsém volt.
    Nagyokat merültem, annyi lófaxt felhoztam a vízből, hogy a végén már odaadtam a gyerekeknek. Szigorúan csak halott lófaxokat persze Élő lófaxt a vízben kell hagyni..bírom ezeket a nagyollós rákokat simán neked állnak ollót csattogtatni, pedig azért vagy 20x nagyobb vagy.
  • Paladin
    A fuel menedzsment hiányzik nekem erősen, főleg a nagyobb gépeknél, ami CloD-ban ugye gyönyörűen megvan.
    Plussz amitől égnek áll a hajam az a minden gépben egy gombbal bekapcsolható szinttartó autopilot... grrr.
    Bosszantó ezen felül a technochat, ami tudtommal server oldalról kikapcsolhatatlanul mutat a hudon mindenfélét amit épp állítgatsz, szóval nem kell megtanulni a népnek hogy a műszerfalon hol van visszajelzés ezekre a dolgokra.

Ezzel együtt én, a casual bombázó pilota eléggé tudom élvezni :)
  • feca1229
    Érdekes hír! Remélem megcsinálják.
    Mi a véleményes amúgy a szimről? Szerintem sokat fejlődtek, már nem repülnek olyan érdekesen a német gépek, nem dobják magukat hátukra ha előretolod a botot. Igaz online ritkán megyek vele, inkább örömrepkedés van, mikor kijön valami repcsi a Bodenplattehoz kipróbálom és ennyi. Hangulata az megvan, csak valahogy érződik, rajta, hogy a CEM szerintem le van kissé egyszerűsítve! Én a P-38 lightningot várom.
    Megkerestek még valamelyik géppel kapcsolatosan? Pl. g-6, g-14?
  • Razor18
    Köszi, épp túl vagyok rajta. Néhány óra anyázás és fórum-bújás után kiderült, Win 10 alá installálni csak akkor hagyja magát normálisan, ha USB 2.0-ba dugod be. USB 3.0-ba dugva megőrjíti a gépet, bár ebben a mini stick drift-je is belejátszik.

Köszi mindenesetre.
  • macleody
    Mi a gond?
  • Razor18
    Urak, valaki boldogul X-52-essel Win 10 alatt?
  • Kurfürst
    Na, meglátjuk lesz-e 2000 lóerős K-4 a Bodenplattéban. A devek megkerestek, elküldtem nekik az infót amit erről tudni lehet. :)
  • LeonSilver
    Hát, nem tudom. Szerintem szabira ment valahová a tenger közelébe.
  • Solt
    Erre gondltam, csak a smile lemaradt! :D
  • LeonSilver
    Hát... krobóciában is van szerintem ;)
  • Solt
    Gondolom Szentesre... ott van a búvár tábor.
  • acidrain
    Rákukkantok
  • PhantomAss
    Hú, merre mész?
    Jó búvárkodást!
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.07.26. 13:42:00
  • sakkay
    NA megyek egy hétre búvárni, ha valaki keresne, az sgt olvasom telón
  • Solt
    Ok, köszi az invitálást...
  • VO101Tom
    Post Scriptumra. Squad nekem sincs meg és a többiek közül sem tudom, hogy bárkinek meglenne. Arma III, Bf4, meg most PS amivel játszani szoktunk - Clod és BMS mellett.
  • Solt
    Ez Squad-ra vonatkozik?
  • lala42
    Na nem volt senki, így megittam még egy pálinkát.
    Üt is a fejem.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2018.07.22. 10:27:50