IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Van erről infó, hogy jelenleg hányan játszanak VR-al, és mennyien anélkül?

Ezt mondtam már neked, most az elsődleges a TF5.0 gameplayhoz tartozó fícsörei, de amint a TF5.0 kint van, az első dolog amire a coderek ráugranak, az a VR lesz. Én is lobbizok érte, mert tényleg qrvajó lenne. De ehhez kabinokat is át kell alakítani, ami nem 2 perces meló, ráadásul csak Afrikához valami 30 új típus és altípus jön. Sok meló lesz vele, és szarul megcsinálni nem akarjuk. De abszolút tervben van, ráadásul a lista tetején. Mármint TF5.0 után.

Ami a fórumozókat illeti, igen, én is olvasom fórumokon, hogy nem akarnak visszamenni monitorra, akik elkezdtek VR-t használni, de ezzel azért nem tudok mit kezdeni, mert én is kipróbáltam a VR-t, és akármennyire feelinges is, nem mennék el exkluzív DCS-ezni csak azért, mert abban van VR, és pont a Falconban meg a Clodban, ami játékélmény szempontjából nekem sokkal jobban tetszik, abban meg nincs. Te nagyon keveset repültél Falcont, már az elején feladtad a grafika miatt, nekem viszont sokkal zavaróbb az, hogy DCS-ben infra rakétával a szemből jövő S-300 rakétákból hatot leszed egymás után, hogy utána legéppuskázza az egyetlen radart a környéken. Ilyen röhejes hülyeségek miatt nem tudom komolyan venni a DCS-t, mondjon akármit Wags, hogy milyen doksik alapján készítik (a kabinokra biztos igaz, de hogy a fegyverekről egy qrva prospektusuk nincs, az tuti).

Egyébként meg atomstabil 90 fps-hez még CloD alatt is qrva erős gép kell, VR sisakkal együtt alsó hangon is félmillás konfigokról beszélünk, és akkor még nagyon nagyvonalúan számoltam. Ezt azért nem mindenki engedheti meg magának - de nem csak itthon. A mai teszt alatt is sokaknak volt nagyon alacsony fps a 200+ darabszámnál, a játékosok nagy része nem high end géppel játszik.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.09. 09:53:17