33479
-
a zsírkereskedő #4173 hát ha ott ez is mértékegység ami elfogadott
de nem ezeken van a hangsúly hanem a kaján, a mennyiségen...
szóval aki nem tud maga szerint nőni, az csak olvassa el ezt és rájön, h alig eszik ehhez képest... -
#4172 Köszi, és egy pontosítás: 1 cup = 226,8 ml.
Tehát ez is mértékegység, egészen pontosan 1 cup = 8 uncia víz térfogata. 2 cup pedig egyenlő 1 pint, azaz ha magyarosak akarunk lenni akkor 2 csésze = 1 korsó -
a zsírkereskedő #4171 beszélek itt hülyeséget
ground az darált -
a zsírkereskedő #4170 1 ounce = 28.3495231 gramm
1 cup = 1 csésze/bögre
ground chicken = csirkemell ha jól tudom -
a zsírkereskedő #4169 Jay Cutler 2006 Mr. Olympia Nutritional Strategy
Weight:283 lbs. - 8 weeks out.
Cardio 45 minutes.
Meal 1 15 egg whites, 2 whole eggs & 1 cup of Ezekiel cereal.
Meal 2 11 ounces of ground chicken & 2 cups of rice.
Workout Training session #1.
Meal 3 12 ounces of fish & 3 cups of rice.
Meal 4 14 ounces of fish & 1 cup of rice.
Meal 5 12 ounces of ground chicken & 1 cup rice.
Workout Training session #2.
Meal 6 10 ounces of fish & 1 cup Ezekiel cereal.
Supplements NitroTech Nightime, T-Tech, Gakic, Leukic, Pump-Tech (powder), L-Tyrosine, L-Arginine, L-Carnitine & Hydroxycut Hardcore. -
#4168 Kathi Béla most szépen levan szálkásítva Szoktam látni a teremben. -
#4167 rizs+csirke mellé mehet köretnek, de a hangsúly legyen a rizsen, mivel a rizs tölti vissza a legjobban az izmokat két edzés között. -
Jobson #4166 Akkor a tojásfehérjepor nem kell ezek szerint.
Egyedül a 200 gramm fehérje tűnik soknak, de megoldom.
Néztem a zsárgaborsóban is van 53g ch, és azt nagyon szeretem. Az is jó? -
#4165 "annyit tud" --> "annyit ér" -
#4164 Annyit tud amennyi az ára. Inkább tejsavó alapú fehérje! -
#4163 Nem. Akkor jó ha mellette minőségi is. Pl a kockacukor 100% szénhidrát, mégse ezzel tömegelünk. ;D -
#4162 Tápkiegészítő nélkül ez elég nagy meló lenne, mivel 200g fehérje 1kg csirkemellben van. Én úgy oldom, meg, hogy kb 500g csirkemell (100g fehérje), 3 adag Whey Pro (60g fehérje) és este 250g zsírszegény túró (25g fehérje). És ehhez kb 85 kg vagyok. A szénhidrátot rizzsel, zabpehellyel tudod bevinni (tömegnövelésnél az edzés utáni turmixban 30-40g szőlőcukor). 100g rizs kb. 70g CH. Zabpehely pedig 100g/60g. -
Jobson #4161 és mi a vélemény a tojásfehérjeporról? -
Jobson #4160 Most nézem én is a body.builderen a kalóriatáblázatot. És ott van az ételek energia értéke is. Az akkor jó ha minél magasabb? -
Jobson #4159 Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudom a 200g fehérjét, és a 4-500 szénhidrátot bevinni a szervezetbe? Gondolom nektek nagyobb rutin van az összeállítáésbna mint nekem. De azért próbálkozom én is.
És ez mellé Cytogen Whey Pro szedjek még valmai mást is?
köszi -
#4158 Már mióta ezt mondom! Nekem volt olyan szerencsém és láttam Darrem-et színpadon. Azon kívül, hogy fantasztikus genetikája van, ő az egyik legjobb pózoló a profi testépítésben. Ha valaki látta már egy pózoló kűrjét, azt tudja miről beszélek. Nagyon nagy élmény volt! J.O. Jackson pedig kb 3 méterre állt tőlem amikor lejött a közönséghez pózolni. Örültek is nekem a nézők, mert egy jó fotóért átgázoltam mindenen, se embert, se széket nem kímélve! Persze pont abban az időben mondott csütörtököt a fényképezőm!
De visszakanyarodva a témához, én mindig is ezt a vonalat kedveltem és most, hogy kicsit megmozdult a profi világ (reméljük jó irányba) talán több hangsúlyt fektetnek a szövetségek az "emberibb" (értsd: nem izomszörny) megjelenésű testépítőkre. -
a zsírkereskedő #4157 ezt a vonalat kéne visszahozni a tetsépítésbe
nem hatalmas izomszörneyk szögletes formák, hanem esztétikum
ezzel a formával ma 4ik helyet lehet elcsípni... - elgondolkodtató -
#4156 Tojas. Ezeken kivul a napi etkezesbe nem szukseges mas kaja, termeszetesen neha felre lehet kajalni ha nem dietazol. De az alap taplalkozas az ez legyen, ha komolyabban szeretnel foglalkozni a testepitessel. -
Jobson #4155 épp ezt akartam kérdezni, hogy milyen kiegészítőket szedjek mellé.
hús, túró, rizs, zabpehely, zöldségek mellé még más kaja is? -
#4154 Egyel 2-3 orankent attol fuggoen milyen gyors az anyagcsered. Csirke, pulyka, hal 100g/20g feherje, turo 100g/10-15g. Rizs-zabpehely 100g/kb70g szenhidrat. Probalj ezekbol osszeallitani egy olyan etrendet hogy kijojjon a napi 2g/tskg feherje es 4-5g/tskg ch. Turot este egyed, es utolso etkezesed lehetoleg ne rizs legyen hanem mondjuk zoldseg. Minden etkezesedben legyen feherje es szenhidrat, az 5-6 etkezesre egyenloen elosztva. Delutan-este 2 evokanal lenmagolaj. Szar, de le lehet nyomni. Edzes elott kozvetlen ne egyel, mondjuk 1 oraval elotte, edzes utan viszont fontos rogton a tapanyagbevitel. Ha szeretnel taplalekkiegeszitot szedni, mert nem birod bevinni a megfelelo mennyisegu feherjet kajabol, akkor ajanlom a Cytogen Whey Pro -t. 1 adag 30g ebben 20g a feherje. Ez egy anabolikus feherjekeszitmeny a leggyorsabban felszivodo es legjobb erteku feherjeket tartalmazza. -
Jobson #4153 köszi mindenkinek a segítséget. Még ami mindig nem tiszta az a kaja. A kenyérről már vagy egy hónapja leálltam. A vizet is be tudom nyelni. Három műszakban dolgozom ez egy kicsit borít a rendszerességen. De 8 órából 4-6 órát csak pihenek, szóval nyugi van (remélem a főnök nem olvassa).
A kérdés az lenne, hogy akkor mit egyek egy nap, mikor, mennyit, mit edzés előtt, és mit edzés után stb... -
#4152 Kerdezz nyugodtan ha valami nem tiszta, sok info le van mar irva, ugyhogy nem irok edzesrol oldalakat. -
#4151 Lehetoleg kenyeret ne egyel napi rendszeresseggel csak neha-neha. Tej pedig feherjetartalmahoz kepest tul sok zsirt tartalmaz. Azt mar mondanom sem kell, hogy a mostani tejeknek nem sok koze van a tehenhez ugyhogy feherje minoseget is megkerdojeleznem. -
#4150 Sargajaban vannak a telitett zsirok eleg nagy mennyisegben es a ch tartalma is magas. Bar emellett vitaminok is vannak benne es ez adja meg az izt. Aki nem hizekony nyugodtan eheti dietaban viszont nem. -
Atrium #4149 Edzésben nem tudok segíteni, de kajában tudok adni pár tippet. Amit leírt Jazzy az teljesen jó. Ilyen sorrendben növekszik a húsok ára is. csirke mell pulykamell, marha hús. ha marhahúst veszel lehetőleg ne legyen zsíros(bélszín, fehér pecsenye, felsál). Tojás is jó fehérjének , sütve-főzve. Azt mondják a sárgáját ki kell dobni, de nekem még senki nem mondta el h miért,így én meg szoktam enni azt is. A túró lassan szívódik fel, ezért ezt érdemes este fogyasztani. Mivel a sima túró magában elég szar ízű, és lehet hogy szagú is, ezért nem árt kitalálni valami finomat belőle. Én hagymát szoktam apróra vágni, azt bele a túróba, és még pirosarany-at. Ismertebben néven az a kőrözött. Fontos lehet még a hal is. Tonhal TÖRZS konzervet vegyél. Van ez a riomare, vagymicsoda, de szerintem drága, így jó a sima olajos tonhal is. Csak mielőtt megennéd, mosd le róla az olajat egy szűrő segítségével. Most kb ennyit a fehérjékről. Szénhidrátból tudod mennyit kell fogyasztanod. Rizs. Olcsó, sok és egy idő után megutálod :D Ezt érdemes hússal együtt enni. Akkor nem olyan rossz :) Puffasztott risz. Ham-Let gyárt 100grammos csomagokat, 10 szelet van benne. az egész kb 60-70g szénhidrátot tartalmaz. Én edzésre menet szoktam megenni 1 csomaggal. Zabpehely. Kb ugyan ennyit ch-t tartalmaz. Egész undorítú ha eszed, ezért érdemes kávédarálóval összedarálni és valami turmikban fogyasztani. Asszem még a szőlőcukor is jó, de ebben nem vagyok biztos. naponta 4-5 liter vizet kéne inni. Tejet ne igyál (nem nagyon tudom hogy miért, ezt mondták a nagyok.) Cukor, Liszt tabu. Ne fogyassz sok csokit :) Kenyérből a teljes kiőrlésűt válaszd, magyarul barna kenyér. Drogokat is kerüld lehetőleg :) Alkoholról nem mondok semmit :D Hát most kb ennyi jut eszembe. Így is elég hosszú lett. Ha lesz még valami , majd írok :D -
Jobson #4148 hétvégén már olvasgattam a topikot, és néztem a tesztosteron.hu-t és body.buildert is. Csak most annyi infó van a fejemben, hogy hirtelen kicsit sok lett az elméleti rész. Úgyhogy mondhatod/mondhatjátok a személyreszabott dolgokat is.
köszi -
#4147 jaaa, értem, kösz -
#4146 Szaunaban azert fogysz mert kiizzadsz x kilo vizet attol fugg mennyit vagy bent amit miutan kimesz rogton vissza is szedsz. Zsirt nem bontasz le. -
#4145 Hát nem tom, végülis logikus hogy fogysz, csak gondolom nem csak zsír jön le, így meg hosszútávon tényleg nem jó. -
#4144 Nem tesz hozza sokat a szalkasitashoz. Neha nem arthat mert vannak pozitiv hatasai de rendszeresen nem latom ertelmet. -
#4143 Hali!
Szálkásítási időszakban, a szaunázás az ér vmit, szal azt érdemes elkezdeni? -
a zsírkereskedő #4142 haverom magasabb mint te és 3hónap alatt 12kilót izmosodott az irányotásom alatt szóval nem lehetetlen csak enni kell
én is mióta figyelek a kajára heti kb 1 kilót növök
ha visszaolvasol picit minden infót megtalálsz
de ha nem megy tudunk "személyre" is szabni neked programot -
#4141 Szia! Nos akkor adok egy par alaptanacsot, a tobbiek majd kiegeszitik. Az edzest nem szabad tulzasba vinni, foleg nem az elejen. Heti 3 atmozgato edzes 3 sorozattal 12-15-20 ismetlessel kis sulyokkal az elejen mondjuk 1 honapig, teljes testre. Utana lehet komolyabban elkezdeni, tobb edzesmodszer letezik, van aki minden nap teljes testet edz, van aki izomcsoportokat edz 1 nap, stb, ez boven le van irva itt es itt. Nezzuk a kajalast. Az izom feherjebol epul fel, a feherjebevitel nagyon fontos. Testsulykilogrammonkent (tskg) 2g feherjet kell bevinni vagy egy picit tobbet, a te esetedben ez kb 200g feherje naponta, ha tomeget szeretnel novelni akkor ehhez kell kb 4-5g/tskg szenhidratot (ch) bevinned, es lehetoleg telitetlen zsirsavakat olajokbol, pl lenmagolaj, ebbol eleg napi 2 evokanal. Feherjeforrasok: Csirke, pulyka, marha - gyors felszivodasuak. Turo - lassu felszivodasu. Mostpedig mennem kell majd a tobbiek folytatjak. Sok sikert! -
Jobson #4140 Sziasztok !
Elszeretnék kezdeni én is kondizni és ehhez kérném a segítségeteket. 190cm, 92kg vagyok. Nemrég fogyóztam, 8 kilót adtam le. Azt szeretném is visszaszerezni, 105-110kg lenne a cél. Edzéstervben, de legfőképp a táplálkozásban kellene segítség, és a különböző kiegészítőkről. Mit mikor egyek, mit edzés előtt, mit utánna stb, mennyit edzeni egy héten, szóval mindent :))
Előre is köszi a segítségeteket. -
#4139 A korai hír a nyolcszoros Mr. Olympia táborából a hétvégi vereség után az, hogy a bajnok végül jó lelkiállapotba került és folytatja a versenyzést! Hogy ebből mi sül ki, nem tudhatjuk, figyelembe véve azt, hogy nyilván most is keményen edzett Ron (kép - web - hír) és "csak" a szerinte nem létező, de egyébként nyilvánvaló, sokasodó sérülései tartották vissza. Ezek helyrehozásának lehetősége számunkra ismeretlen ebben a pillanatban. A jövő év előtt azonban Big Ron-nak elméletileg indulnia kellene az EU turnén is. (eredeti Tesztoszteron.hu hír) -
a zsírkereskedő #4138
kihívás forduló
ronnie prejudging -
a zsírkereskedő #4137 cutler rutin
cutler prejudging
martinez prejudging
khm... most tényleg ő volt a legjobb az tuti
cutler the new king! -
vg #4136 Bazz, két percel megelőztél! :) -
a zsírkereskedő #4135 díjátadás
dexter valóban nem volt a megszokott...
ronnie-t először én is jobbnak láttam, de hosszas nézegetés után arra jutottam,h jobb cutler -
#4134 En speciel jobbnak lattam Ronnie-t, igaz ebben benne lehet Cutlerrel szembeni ellenszenvessegem is. Dextertol viszont tobbet vartam volna, nalam o nagy favorit de nem hozta a legjobb formajat, na mindegy majd legkozelebb.