33479
-
a zsírkereskedő #4133 én nem vagyok ellene, sőt én birom, bár az igaz h nem túl esztétikus most már...
a helyében indulnék jövőre a masters olympián vince taylort agyonverném és utána vonulnék csak vissza...:D
de ez én vagyok:D -
#4132 úgy gondolom, hogy eljött már az idő, hogy visszavonuljon. minden tiszteletem Ronnie-é, de szerintem ő már így is épp eleget "letett az asztalra". 8 Sandow-szobor méghozzá zsinórban fantasztikus eredmény!
ha kisebb súllyal lépne színpadra lehet, hogy esztétikusabb lenne, de lehet, hogy még a 2. helyet sem csípné el! bár ez nagyban függ az IFBB-től is, mert az fix, hogy sok változás lesz a szövetségben.
mindenesetre Big Ron történelmet írt az utóbbi évtizedben, ezt sem kell ám elfelejteni! -
a zsírkereskedő #4131 szerintem leginkább azért vesztett, mert most már a szervezete láthatóan nem tolerálja ezt a testtömeget és nem tud kinézni ugyanúgy mint akár tavaly vagy azelőtt
neki egy út van, márpedig vissza kéne fogynia 10kilót kb és rámennie a has területére...
most sztem a hasa és a lába miatt nem tudott nyerni
előbbi túl nagy volt és kontrollálatlan utóbbi pedig közel sem olyan kidolgozott mint szokott lenni -
Lehet egy kép csalóka, de itt véleményem szerint egyértelmű, hogy ki a nyerő! -
#4129 Gondolom az nem tűnt fel, hogy ez egy vendégpózolás és nincs versenyformában. -
#4128 Na végre megtörtént az amiről beszéltem eddig! A eddigi képek alapján megérdemelt volt a győzelem! Jay lába úgy ahogy van jobb, a hasa szintén (bár ez eddig is így volt) és sztem a válla is. A karja inkább Ron-nak komolyabb, talán a melle is most itt nincs kép a hátukról, de valószínűnek tartom, hogy ott is Ron viszi a pálmát. Szóval szoros volt és sztem Ron bukta ezt el, no meg ahogy a tesztoszteron.hu-n írták fel kellett rázni a szövetséget az új konkurencia miatt. Sajnos itt is beleszól az üzletpolitika akár tetszik akár nem.
Na megyek megnézni amiket belinkeltetek! -
a zsírkereskedő #4127 akinek kell kép itt mindenkiről van,még azokról is akinek nem volt helyezése
-
a zsírkereskedő #4126 jelen esetben ha jobban megnézem a képeket...
nálam
martinez -5 sztem eléggé vizes a lába
jackson -4 nem hozta amit mostanában szokott-szuperszálkás és emellett nagy
anthony -3 élete talán legjobb formája
coleman -2 a hasa és talán a tricepsze nem az igazi, emellett püffedt hatást kelt annak ellenére h hatalmas és csontszálkás
cutler -1 ő tűnt a leghibátlanabbnak a képek alapján ergo ő a nyertes
sztem jó ez így
-
#4125 hogy ki nyert és h ki érdemelte meg az két különböző dolog... -
a zsírkereskedő #4124
kis összehasonlítás
mindketten kvajó formában voltak
döntse el mindenki ki érdemelte meg jobban... -
a zsírkereskedő #4123
martinez 3.
jackson 4.
anthony 5.
coleman 2.
cutler 1. -
a zsírkereskedő #4122 én is kérdezhetném ezt:D
én egyenlőre még nem találtam... -
#4121 Hát ez tényleg meglepetés! Remélem Ronnie jövőre is indul! -
#4120 Régebben sztem Ronnie jobban nézet ki mint most, mondjuk lehet hoyg a videó minősége is hozzátet.
klip -
#4119 értem, de akkor ilyen alapon kérdezhetnéd minden nap, hátha jön olyasvki aki még annál is olcsóban tud. De nekem8, csak azthittem hogy elfelejtetted, hogy már egyszer megkérdezted. mind1 -
Atrium #4118 képek, videók, valami? -
a zsírkereskedő #4117 CUTLER MEGVERTE RONNIE-T!
Bekövetkezett az, amire senki nem számított. A legendás Big Ron Colemantól sokadik próbálkozásra elhódították a Sandow szobrocskát, azaz új Mr. Olympiát avattak!
Az eredmények:
1. Jay Cutler
2. Ronnie Coleman
3. Victor Martinez
4. Dexter Jackson
5. Melvin Anthony
6. Gustavo Badell
7. Toney Freeman
8. Markus Ruhl
9. Dennis James
10. Gunter Schlierkamp -
kritikuss #4116 Tudom olvastam, s meg is néztem, sőt meg is köszöntem
a címet az illetőnek.
Ellenben ha létezik olcsóbb megoldás, u.a. minúségben,
akkor miért ne próbálkozzam?!?!
Ezt keresem, s lehet hogy valaki tud adni egy másik címet, vagy talán még több címet ahol foglalkoznak ezzel.
-
a zsírkereskedő #4115 Az idén kétnaposra szervezett Mr. Olympia elődöntője lezajlott és egyesek szerint szoros az eredmény, talán még vezet is Cutler Ronnie előtt. Mindenesetre az első kihívások alapján Coleman, Cutler, Dexter és Victor Martinez van a dobogó környékén. A döntő ma este. --- Tesztoszteron.hu
sajtókonferencia
figure prejudge 2006 -
#4114 ??? #4105 -
kritikuss #4113 Érszorító fáslira lenne szükségem!!!!
No de még arra a békebelire gondoltam, amit a súlyemelők is használtak,
nem a mostani vékony semmi anyagból készültre!!!
Ha valaki tud a Neten lelőhelyet ezzel kapcsolatban,
címeket, az kérem válaszoljon (akár privátban is).
Köszönöm -
kritikuss #4112 Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre, keresésemre.
Még egyszer köszönöm. Megnézem a likelt oldalt.
Esetleg ha még van valakinek ötlete várom, akár priváétban is.
-
#4111 A jó étrend az ALAP. A kreatin nem alap tápanyag. Csak egy plusz ami amúgy szart sem ér rendes étrend nélkül.
Nagyon sokan túlzott hangsúlyt fektetnek a kreatinra. Ez nem gumimaciszörp! Rendes kaja(idetartozik a fehérje kiegészítés is persze) + helyes edzés + elegendő pihenő és fejlődni fogsz.
Amúgy én sem szedek most kreatint. -
Atrium #4110 köszi. elolvastam nagy részét. volt amire lusta voltam. szerintetek lehet edzeni kreatin nélkül? mert megmondom őszintén, én nem szeretnék szedni. szóval az érdekelne, hogy lehetek e eredményes kreatin nélkül? nem olyan eredményekre gondolok mint pl a bb.tv-s testépítők,-mert arra csak kevesen képesek-hanem bizonyos mértékű növekedésre. mert nem szeretnék úgymond "szivacs" lenni. Na most ezzel nem akarok megsérteni semmit. Csak a tudatlanságomat tükrözi az eddigi mondandóm. Szóval száz szónak is egy a vége, elég pl a jó étrend, az elszánt és kemény edzés, és pl tejsavófehérje? A valaszokat előre is köszönöm. Ha nagyon hülye vagyok lincseljetek meg nyugodtan :S -
#4109 Most ezt találtam:
Kreatin kisokos -
Atrium #4108 köszönöm a C vitaminos válaszokat! esetleg a kreatinról is tudnátok írni valamit? -
#4107 Persze, hogy nem a ti topikotok! De azért ha az ember új egy topikban, illik köszönni és bemutatkozni kicsit, én ezt nem tettem meg...
Igen, van közöm a súlyzókhoz. Egész életemben sportoltam magam is, és évekig keményen súlyzoztam erősítettem is.
Viszont én nem testépítettem. Most mondhatnám nagyképűen, hogy ez a törekvésem nem sikerült, mert általában meg szokták kérdezni, hogy testépítő vagyok e, de nem. Az én elvem az volt, hogy minél nagyobb súlyokkal, minél nagyobb dinamikával edzek és ugyebár ez messze van a tudatos és logikus testépítéstől. Ja és ami fontos, hogy én "C" vitaminon kívül még soha semmit nem nyeltem le, ami ugyebár megint nem egy jó testépítő szokása.
De mint sport és életforma nagyon szép dolog a testépítés szerintem, de nekem igazából azt hiszem időm se volt hozzá igazán.
Egyébként csak érdekességként, anno lejártam Csepelre is, és két évig pár méterre edzett tőlem a (jól emlékszem a nevére?) Kis Jenő.
Ne röhögjetek ki, de azt se tudtam ki a srác, amikor is egyszer már jó mésfél év után látom a tévében egy riportban, hogy valami versenyre készül.
-
#4106 Sok mindenben egyetértek veled, vg-t sem kell bemutatni, de ezzel zárjuk is le!
Ja, és nincs ilyen, hogy a "topicotok". Ez nem zártkörű topic! Szívesen "látunk" téged is, csak a témába vágó hozzászólásokkal. És ha jól vettem ki, van is közöd a súlyzózáshoz. -
#4105 Az ereket ne szorítsd el mert akkor nem kering a véred! :D
Titan Powa -
#4104 OFF
Szia CeeZee és többiek!
Nem akarlak se téged, se mást untatni és zavarni itt a VG-vel kapcsolatos problémáinkkal, de ha már említed ezt az "állj elé és rendezd le vele dolgot"...
Csak azért mesélem, hogy kerek legyen a történet, tudjatok mindent és valódi képet tudjatok alkotni VG topiktársatokról:
Valamikor nyár közepe felé egy másik jellegű topikban egy sorozatos mindenkivel való bunkoskodás lezárása képpen VG felajánlotta nekem, hogy menjek ki az Árpád-hídhoz és ott lerendezhetjük a dolgot. Nem vagyok már 18 éves suhanc, ráadásúl ha az utcán verekszel, elvihet a rendőr. Nálem ez már nem fekszik. Ezért felajánlottam neki - mivel lejárok egy bizonyos sportegyesületbe erősíteni és kesztyűzni -, hogy oda jöjjön el, és kesztyűvel a kezünkön, egy ringben, korrek és igazságos körülmények között le tudjuk rendezni a dolgot, nem kell az utcán kakasokodni, mint a hülyegyerekek. Megadtam címet, időpontot, stb, stb.
Először látszólag beleegyezett, aztán némi hezitálás után megfutamodott, lemondta a dolgot. Magyarán beszart.
No mindegy, nem kenyerem a fekvőbe rúgni, ezért én utána emiatt nem cikiztem, nem bántottam őt. Ő viszont mégjobban átment bunkóba. Azóta nem tudja feldolgozni, hogy a lehetőséggel, a személyes lerendezéssel nem mert élni, gyáván megfutamodott, ezért minden eszközzel próbálkozik itt az SG-n görénykedni velem.
Egy fórumon vannak viták és vannak nagyon kellemes beszélgetések is. Az ember egy-egy vita után mindig kibékül a másikkal, mert nincs értelme egymást halálra szekálni, ezt minden értelmes topikoló belátja.
De komolyan momdom, VG az egyetlen ember az SG fórumán, aki mindenhol feltünik, mindenkibe belerug, aztán gyáván elfut eltűnik, hogy legközelebb, amikor te már el is felejtetted a hülyéjét, teljesen váratlanul, "hátulról" újból támadásba lendül.
Ha ez a srác kicsit is férfi lenne, akkor eljött volna az edzőterembe, hogy tiszta vízet öntsön a pohárba.
Én a lehetőséget egyszer felajánlottam neki, többször nem fogom, mert rettentő sunyi, rosszindulatú embernek tartom, az ilyen azt hiszem azt sem érdemli meg, hogy kapjon egy nevelő indíttatású pofont.
Na mindegy, ezt az egészet csak a történet kereksége miatt írtam le, mert valószínűáleg valami bunkónak tünhettem a szemetekben azzal, hogy berontottam ide a topikotokba és cukkoltam kicsit ezt a lökött VG gyereket. Az oka az volt egyébként, hogy ezt megtettem, hogy egy másik topikban megint megjelent és váratlanúl támadásba lendült.
De ígérem többet nem zavarok, további jó topikolást, jó testépítést, a konzekvenciát VG-vel kapcsolatban meg le lehet vonni, bár gondolom itt is alaposan bemutatkozott már a srác...
Sziasztok!
ON -
kritikuss #4103 Érszorító fáslira lenne szükségem!!!!
No de még arra a békebelire gondoltam, amit a súlyemelők is használtak,
nem a mostani vékony semmi anyagból készültre!!!
Ha valaki tud a Neten lelőhelyet ezzel kapcsolatban,
címeket, az kérem válaszoljon (akár privátban is).
Köszönöm -
#4102 rühl rohatt nagy! -
a zsírkereskedő #4101 én onnan is linkeltem most
amúgy jól haladok a tömegeléssel
szept12én kezdtem 80-81kilóval tnap 84-85 voltam szóval az ütem elég jó
a hátam meg a mellem kezd rendesen alakot ölteni, viszont a vállam az ragaszkodik eredeti méreteihez...
napi 8-9 étkezés mindegyiknél eszek szénhidrátot és fehérjét
kg-ként 2g fehérje és 4-5 szénhidrát
vizesedést zsírosodást még nem tapasztaltam
edzésem felosztása
láb:feszítő-hajlító-vádli
mell
váll-tricepsz
hát-bicepsz
+heti 1-2 nap pihi
minden edzésen nay súlyra megyek aztán bedurrantom eddig jó az ütem de ez majd úgyis lelassul
na szóval tömni kell a kaját srácok -
#4100 A Tesztoszteron.hu-n van egy pár. Csak onnan régebben nem tudtam belinkelni képet úgyhogy mostmár nem is próbálkozok. -
a zsírkereskedő #4099 jah elég meggyőző bár a háta a gyengéje az meg nem látszik...
amúgy rájöttem h anthony képe tavalyi szóval azt ne nézze senki:D
jah és ha bárki tud szerezni ronnieról dexterről és günterről 2006 olympia felkészülési képet amin látszik is valami azt szivesen várjuk:) -
#4098 Néztem Dennis többi képét és sztem nagyobb mint volt, bár lehet, hogy csak nekem tűnik annak. De ez a kép nagyon kemény róla! -
a zsírkereskedő #4097 dexternek és günternek alkotni kéne valamit...
dennis james 10nappal verseny előtt
cutler 15 nappal előtte
anthony háta
rühl 24ikén -
#4096 "Pofán kéne engem vágni? Hmmm..." --> álljon eléd ahelyett, hogy így neten keresztül szitkozódik. Akkor legyen nagy ember. Ez nem neked szólt.Érted már funny boy? -
#4095 A hétvégén Mr. Olympia lesz! Hátha lesz végre valami izgalom az első 2 helyezést illetően, bár ez elég reménytelennek tűnik. Ronnie sztem meg sem áll a 10. Sandow-szoborig. -
vg #4094 Az jó ha bunkó vagyok, de úgy gondolom, hogy szemét nem vagyok! Soha nem mondtam senkire, hogy "görény", meg "buzi", lightosabb dolgokat talán, de akkor igazam is volt... mondjuk ha azt mondja, hogy hülye vagyok, az ok, mert tényleg hülye vagyok! Látnád a többi hsz-eit amiket írkál rólam, és másokról. Én jól viselem a kritikát, de ez már kicsit sok! Pofán kéne engem vágni? Hmmm...