33479
12316971501353788406.png
  • vg
    Ez egy teljesen felesleges hsz volt... olvasd már vissza basszus, ez aztán kurvára hozzáértő hsz volt! Drugs Bunny-t pedig utálom, nem tudom honnan a picsából szedted, hogy én átveszem a stílusát! Talán ha megnéznéd, hogy én mióta vagyok én mondjuk itt ezen a fórumon, és mióta te, akkor talán nem lenne ilyen nagy a pofád! Mindenkinek ilyen baromságokat mondasz rólam, jó lenne ha befejeznéd már, mert mindenki azt hiszi rólad, hogy szerelmes, és féltékeny vagy rám, ami nekem már kurva kellemetlen! Mellesleg Bunny-val én már akkor veszekedtem neten, amikor te még internetet sem láttál!
  • jazzy
    Jol tolod meg 1 es mesz a sullyesztobe vigyazz bazz:)
  • a zsírkereskedő
    leírtam már korábban a kajámat
    zabpehely rízs
    fehérjepor hús tojás túró
    ezt elosztom 6-7 étkezésre
    reggel főzök de suli du alvás este edzés aztán még 2kaja utána és alvás
    nagyjából ennyi a "titok"
    no-burst-ot iszok meg scitec 100%whey proteint ennyi a tápkiegem
    most fogok majd áttérni az egységesített főtt kajára rízs meg csirkemell minden nap
    edzésen meg felmegyek minden gyakorlaton a max súlyig általában aztán kissebb súllyal csinálom
    meg majdnem minden gyakorlatot szuperszettben csinálok
    amúgy pont ma hagytam el a kurva hevedert csessze meg
  • Atrium
    hogy csinálod? én nem nagyon növök :(
  • a zsírkereskedő
    1hónapja tömegelek
    80-ról 87-re változott a súlyom
    lábam az 3centit nőtt a hátam is kezd jó lenni és a vállam is alakul
    jelen esteben a mell most a "gyenge" pont amit nagyon fel kéne hozni meg a karok nem az igaziak
    szóval most ezekre koncentrálok majd a legjobban

amúgy ceezee majd mehetnénk megint közösen edzeni
    kedvem szottyant szétszedni a súlyzókészletet nálatok is:)
  • CeeZee
    én is azt tudom tanácsolni, hogy ne foglalkozz vele! vg már csak ilyen. egyszer sem írt semmilyen építő jellegű hozzászólást. de ez egy fórum, el kell fogadni
    a kérdéssel nem volt semmi gond, csak az a probléma itt, hogy vg barátunk próbálja erőltetni egy testépítő honlap hozzáértő emberének stílusát (Drugs Bunny-ra gondolok), ami nem is lenne baj, csak éppen hozzáértés hiányában teszi mindezt.
  • Atrium
    de könyörgöm. felteszek egy kérdést. parázok a vesebetegségtől! szerintem normálisan kérdeztem. egy szóval sem írtam hogy szedek/szedtem napozint. vagy hogy akarnék szedni. csak megemlítettem hogy hallottam már olyat , hogy valakinek lett baja tőle. erre meg jön és leolt hogy szedjek napozint, meg egyek csokit mert az nekem való. :S én csak egészséges akarok maradni. ennyi az egész! nem hiszem hogy ezt nehéz lenne megérteni bárkinek is.
  • jazzy
    VG-nek megkoszonjuk az eloadast, Atriumnak pedig jotanacskent azt uzennem, hogy ne valaszolj neki.
  • vg
    Jaj, ne hari, hogy nem végeztem gyors és gépíró tanfolyamot, szégyenlem is magam, mert néha párat félreütök! Ha már csak ilyenekbe vagy képes belekötni inkább regisztrálj a lakótársad barom orvosához tanácsokért! Jah, és te hatalmas hülye naposinos főiskolás, képzeld el magad milyen hülye leszel amikor már meglesz a diplomád...
  • Atrium
    olyan akarok lenni mint te vg :) egy ilyen nagy ember tökéletes lesz példaképek, azt hiszem. Sztár vagy! Azt kell mondjam. Írni ugyan nem tudsz. De remek gondolataid vannak. Igaz valahol az ember és az állat között helyezkedsz el, de te vagy a csúcs. Imádlak! Van hivatalos web oldalad? Remélem, mert szeretnék regisztrálni a hírlevélre!!! :)
  • vg
    "igaz az hogy a fehérja vesekárosodást okoz?"

Igen, éppen ezért ez a sport nem neked való, hagyd abba azonnal!!!!! Mellesleg, ha megnézed bármilyen kajának a csomaglását (csoki monduk, az jó lesz neked), és azt látod, hogy van benne akár egy gramm fehére ne vedd meg, mert vesekárosodásod lesz, és heresorvadásod is!!!! Naposint pedig nyomasd magadba, dupla adagokban a hatásos!
  • CeeZee
    kösz a tippet! kipróbálom!
    a csokist több év alatt sem sikerült megunnom, viszont az ananász-vanilia néhány nap után hányingert vált ki belőlem.
  • CeeZee
    öcsémnek 1 veséje van csak, úgyhogy rálátok a dologra. megértem, hogy aggódsz, de felesleges.

a naposim egy tablettás szteroid! és azon belül is egy rakás szar! egyébként a májadat teszi tönkre elsőnek. eszedbe ne jusson ilyet szedni! maradj naturál és egyél rendesen!
  • CeeZee
    megnyerte tegnap a +80 -at és az abszolútot. ott voltam, láttam és jó a srác! ráadásul nagyon nagy arc!

ja és haver a -80 -ban 2. helyezett lett élete első versenyén az Eszteró Zsolti mögött!

ott volt Dennis James és Mustafa Mohamed is!
  • Atrium
    csak mert a naposin (remélem jól írtam) az valami durva szer, ha jól tudom és arról hallottam már hogy vesekárosodást okoz. Aztán a lakótársam faterja orvos. és megkérdezte tőle hogy lehet e valami baj a fehérjétől. és a válasz a vesekárosodás volt. Aztán most félek kicsit. Mert nem akarom hogy ilyesmi bajom legyen. Gondolom érted. De ha azt mondod nem gáz akkor megnyugodtam :)
  • CeeZee
    meg agykárosodást is! :DDD a szénhidráttól meg leszakadhat a bal heréd! :D
    ezért kell norbiápdét libazsírt enni, mert attól szépek és okosak leszünk

ne parázz! ha vesebeteg vagy az más tészta, de egyébként nem kell félni!
  • Atrium
    igaz az hogy a fehérja vesekárosodást okoz? :o remélem nem :S
  • a zsírkereskedő
    szombaton 12év után ott voltam
    szép város de se konditermet se testépítő kinézetű embert nem láttam:D
  • jazzy
    Van itt szegedi?
  • jazzy
    2-3 tojásfehérje felverve, bele egy kis citromlé, 1 adag whey pro esetleg egy kis édesítőszer, és lefagyasztani. Ez aztán a fincsi! Édességfüggő vagyok és diéta alatt marha nehéz megállni, hogy ne nassoljak. Totálisan helyettesíti a nasit. Vettem vanilia-ananászos Cytogen whey pro-t. Hát.. inkább a csokis.. :(
  • a zsírkereskedő
    yep
  • Jobson
    zöld vagy kék mindegy?
  • dr Kotász
    A kék a zúzott, a zöld a szemes. És vízzel, barátom, vízzel! Az íze nem valami nagy élmény, de ha pl. teszel hozzá csokis proteint, akkor van egy csokis ízű fincsi brutál reggelid.
  • Jobson
    a plusos morning sunból a kék vagy a zöld vagy tökmindegy? És ezt tej nélkül magában vagy tejjel?
  • dr Kotász
    Ja persze, nyilván úgy értettem ha reggel ez a szénhidrátforrásod. Amúgy meg rizs stb. De reggelire nekem pl. elég.
  • a zsírkereskedő
    ez egyszerűbb mint hinnéd
    2g fehérje/kg és 4-5-6 gszénhidrát/kg(ajánlatos kikísérletezni melyik a jó mennyiség: én pl 5-g/kg-al már jól fejlődök)
    ezt elosztod 6-7 étkezésre...
    pl reggelire-1 kanál 100%whey pro fehérjepor+150g zabpehely...
    és edzés után is ezt iszom
    este meg benyomok egy doboz alpa túrót
    pár hete még kissebb mennyiségeket ettem, de megálltam és most növelnem kellett h újra beinduljak
    amúgy nem árt ha naponta megtervezed mit eszel és leírod egy füzetbe...
    ez azért jó, mert ha leírod nem felejted el meg tudod magad hozzá tartani, és amíg belejössz megtanulod az egészet
    én pl nem írom naponta mit eszek mert ugyanazt eszem... leírtam, h mik az adagok és ennyi- aztán amikor megállok megnézem miből nme elég valami és azt feljebbveszem
    nálam bevált
  • Jobson
    Ha már itt tartunk. Kell valami elosztás, hogy miből mennyit kell bevenni reggel, délben, este, edzés után stb...
  • a zsírkereskedő
    ha minden reggelidbe teszel 50 grammot akkor nem nősz semmit:D
    srácok nem ötven grammokat kell ebből enni. eleve 100g-ban van max 60 g ch ami reggelihez elég kevésnek tűnik...
  • dr Kotász
    Ez van a Sparban:

Ez pedig a Plusban:

• Atrium
    pont most voltam interspárban (még zárás előtt) a diabetikus osztálynál volt a zabpehely meg puffasztottrizs, meg minden ami jó nekünk :)
  • Jobson
    én ma néztem a spar, cba, tesco, de lehet, hogy én vagyok vak, mert nem találtam.
  • dr Kotász
    Én a Plusban és az Intersparban szoktam beszerezni. A Plusban Morning Sun, az Intersparban Fortunate márkájút kapsz. Mindkettő natúr értelemszerűen. Amúgy nekem a plusos a kedvencem, mert abból nemcsak egész szemes, hanem zúzott is van, ezerszer könnyebb lenyelni. Mellesleg az 500 grammos csomag 99 Ft-ba kerül, egyszerűen nevetséges. Ha minden reggelidbe teszel 50 grammot, az havi 300 Ft, érdemes összevetni ezt pl. a Nestlé Fitness és hasonló termékekkel.
  • Atrium
    azt mondják hogy nem jó. szóval én nem is próbáltam. amúgy zabpelyhet tescoban szoktam venni. te szerintem intersparban is találsz, vagy plusz vagy peni vagy akárhol!
  • Jobson
    ilyen zabpelyhet hol lehet beszerezni?

néztem gabonapehelyt nem ízesítettet az nem jó?
  • Atrium
    szerintem amire te gondolsz, az a gabonapehely, vagy cornflakes. ilyen "csokosz", meg "csiriosz" meg mit tudom mik. ne ezek nem jók. zabpehely==>
  • Jobson
    Én is tennék fel még egy kérdést. A zabpehely az melyik márkájú, mert gondolom nem az agyoncukrozottat eszitek.

köszi
  • Atrium
    ja és még valami. szénhidrát azért kell hogy energiát adjon, vagy valami más oka is van? ha nem fogyasztok elég szénhidrátot akor rábaszok?
  • Atrium
    helló. megint van egy hüyle kérdésem. edzés közben figyeltem, és észrevettem hogy a jobb vállam nagyobb mint a bal. Tudok ezzel kezdeni valamit? :D edzek többet a bal vállamra? vagy békéljek meg a gondolattal hogy ilyen maradok örökre?
  • a zsírkereskedő
    elvileg ő erőemelő nem?
    bb.hu-n van kép róla amikor 137 kiló de nem tudom...:D
    ekkora karokkal nem lesz esélye...és nem tudom megállapítani milyen magas-de nem néz ki 130 felettinek a képeken
    kiváncsi vagyok h mire viszi...
  • CeeZee
    Ha jól tudom akkor testépítő versenyen fog idén indulni. Kíváncsi leszek rá!