12316971501353788406.png
  • a zsírkereskedő
    tegnap volt a superbody
    vörös zoli meg sári évi voltak a konferansziék
    vörös zoli hát mit is mondjak hatalmas:D közvetlen jófej és teljesen nyílt-kaptunk is ceezeevel autogramot:D jeee

a kupán voltak nagyon jó srácok pl johnny fitnessből bognár gergő nagyon jó már most 3ik superbody-ján formás telt volt és pózolni is remekül tudott-övé a jövő 2-4 év és nagy versenyzővé válhat

a grand prix-ben lauter viktor nyerte az alacsonyak kategóriáját kérdés nélkül
    a grand prix kettőben pedig tóth dani megvédte a címét
    enigma nem volt most túl jó formában: picit lapos és vizes volt
    gyurma nagyon jól nézett ki szerintem - én neki adtam volna az első helyet ebben a kategóriában szivem szerint mert jó alakja van kidolgozott és a kűrje is rendkívüli volt (ment a sima átlagos kűrje egyszer csak mulatós zenére váltott és részeget játszott-a közönséget felvidítva és mindezt jól kivitelezte)
    mondjuk dani itt a magasaknál megérdemelten nyert gyurma második helye sem volt kétséges enigma 4ik lett
    a két grand prix győztes lauter és tóth mentek az összetett bajnoki címért...
    nagyon szoros volt viktornak nem volt szembeötlő hibája és jó volt hátulról alapában véve nem volt gyenge pontja
    dani is nagyon jó volt de a hasa és a háta bevizesedett ami a győzelmébe került-bár a szokásos tricepsz pózában lealázta viktort de a többiben nem volt jobb - illetve nem tudott jobb lenni
    összességében jó kiélezett verseny volt
    nagyon bejött a verseny bár néhány fika csávó otthon maradhatott volna még gyakorolni a pózolást...(újonc és tinédzser kategóriákban)

még annyit hozzá kell tennem h a képek megtévesztőek... a srácok szaladgáltak a nézők között és hatalmasak még ha a képen nem is látszik:D szóval óvatosan a fikázásokkal:D ami képen kicsi lehet h a valóságban 2szer akkora mint az illető:D