33479
-
nemlényeg #6083 Igen,jókat lehet mulatni az írásokon.Bár lassan már kezd uncsi lenni...
Ja köszi a linket! -
#6082 Hali! ezt már próbálta vki? -
Cmdr #6081 Szerintem, nem tudom. Kabarénak tökéletes! :) -
bandus #6080 hát ami a buni oldalán megy az szánalom.. eddig vele "értettem egyet", de amit leművel, az már nem kifejezés... -
#6079 ATYAÚRISTEN::DDDDDDDDDDDDD -
Cmdr #6078 Nagyon durvák ezek a "Kovács professzor blogja" hozzászolások! -
#6077 google??????????? első oldalon hozta, megnéztem. nagyon bonyolult megtalálni! -
kritikuss #6076 Ezt a szöveget még Grécsi professzor is csak úgy értelmezné... S még meg vagy lepődve? -
kritikuss #6075 Sajnálatos, de mint látom, kérdésedre nem igen akart senki sem válaszolni. Vajon mi lehet az oka? Na mindegy.
Itt nézzél körül...
Egyébként Gyurma adásai valóban nagyon jók!! Még csak kető van, de többet ér, mint a másik 25. -
nemlényeg #6074 Azta báni,hogy visszavágott...5 sor szánalom erőlködés egy csomó :D jellel,hogy ha valaki nem tudná ezen sorokon röhögni kell...
Pisti! elismerésem a terjedelmes írásodért,amit még báni ócsárlásai után is intelligensen írtál. -
Steve Namat #6073 Nem elírás. Ronnie hétfőn ér rá... De ha gondolod zsírozd le vele a szombat/vasárnapot!
Viszont nem "csak" ennyi lesz a program...vasárnap és hétfőn is lesznek olyan rendezvények amikről majd csak pár nap múlva adhatok ki infót... -
#6072 a testépítés lényege, hogy a zsírt átalakítsuk izommá :))))))))) OMG LOL :) -
#6071 na valami értelmesebb téma:
május 14.-én lesz itt big ron? nem elírás? kurva hétfő??? vasárnap meg semmi? :( -
#6070 Ne köss már bele mindenkibe...nyugi -
Steve Namat #6069 Run DMC-vel eddig sem álltam szóba...ezután sem fogok.
Itt tessék "okosodni":
Mindentudás Egyeteme - Kovács professzor blogja -
Cmdr #6068 Te sokkal hülyébb vagy mint én, mert még szöveget sem tudsz értelmezni normálisan! -
BodyMan #6067 Latom megint hulye vagy, mirol beszelsz?
... mintha nem lenne igaz, amit Steve irt -
Cmdr #6066 Az utolsó mondatoddal tényleg igazoltad, hogy tényleg mennyire beképzelt is vagy... :( -
rino7 #6065 Helló Steve!
Bosz hogy így lerohanlak de igaz az hogy a Milos meghányatott a lábedzéssel? Mert valami ilyat írtak a tesztoszteronon...
Ha igaz látva a lábedzésed el sem tudom képzelni mi lehetett ott... brutál -
#6064 Ki az a hölgy a banner bal oldalán??? :D
-
Steve Namat #6063 OK, még a héten válaszolni fogok a kérdésedre...éppen el vagyok merülve 3 féle szöveg írásában...aztán edzés.
"Tehát bárki, aki - akár építő jellegű - kritikát is mond Rád, annak nem számít a mondanivalója? :)" - Akinek nem számít a mondanivalója (és ezt a személye + hozzáértése határozza meg), az mindegy hogy dícsér vagy szid...semmit sem jelent.
olyanoktól a dicséret sem érdekel (vagyis nem veszem komolyan)... Van a tipikus bodys versenyző akit szana-szét dícsérnek a barátai...aztán 6. lesz újonc kategóriában. Utána meg megnyugtatják a spanok, hogy bunda volt.
-
#6062 Ez azért érdekes hozzáállás. Tehát bárki, aki - akár építő jellegű - kritikát is mond Rád, annak nem számít a mondanivalója? :)
Ha majd időd engedi, azért válaszolhatnál a táplálékkieg.-ekkel kapcsolatos üzenetemre, mert ha valóban olyan jó (és olcsó) az amit mondasz, akkor Volumass 35 után azzal fogom folytatni. -
Steve Namat #6061 Egyáltalán nem sértettél meg. Semmi rosszat nem írtál. Így van az számít, hogy ki mondja. És eddig olyan ember akinek számít a mondanivalója még soha nem mondott rám rosszat, negatívat...
Úgyhogy minden tökéletes! -
nemlényeg #6060 A gyurma adásait meglehet nézni valahol a neten?Ha valaki tudja adjon már linket!Köszi -
170Kg #6059 A Kathi Béla csak egy példa volt. Megpróbáltam kihangsúlyozni a kettőtök közti kontrasztot. Szerénység vs nagyképűség - én ezt látom, nem tudom megmondani ki a jobb, vagy ki lesz jobb jövőre, nem értek hozzá, azért teszek fel ilyen kérdéseket.
Én igazán nem akartalak megsérteni. Így is kapod a savat rendesen. Gondolj arra, hogy nem az számít hogy mint mondanak, hanem hogy ki mondja. Remélem nem tartassz túl sokra, és nem érint meg az amit mondok.
Kíváncsi voltam mit válaszolsz, ennyi. Ne is ragozzuk tovább. -
Steve Namat #6058 Szimpatikus a hozzászólásod, igaz pár dolgot nem értek benne...
Pl. ezt: "Amúgy (de most tényleg) nem szar érzés hogy egyvalaki áll ki melletted teljes mellszélességgel, és az is csak egy lúzer aki arra használ fel téged, hogy a bunny elleni gyűlöletét igazolja?"
Azt meg ugye nem kérdezted komolyan, hogy most ki a jobb a Béla vagy én...? Hívjam fel telefonon és dumcsizzuk meg vagy mi? Vagy linkeljek be képeket? Vagy mit szeretnél? És főleg miért?
"Vagy ez a szint amit elértél pontosan megfelel annak amit álmodban láttál azelőtt?" - Ugye most is viccelsz? Sehol nem tartok még...
Na, hogy legyen vmi érdekes is:
Ronnie Coleman Budapesten -
170Kg #6057 Én csak egy noname vagyok.
Nem terelgetek senkit, főleg nem egy bajnokot.
Én pesszimista alkat vagyok, én soha nem rombolnék le hidat magam mögött, sosem lehet tudni milyen fordulatot vesz a történet. Most nem arról beszélek hogy ki szimpatikus vagy ki nem. Egyszerűen naiv dolognak tartom hogy valaki mindenét feltegye egy lapra, de lehet én tévedek, és a Pistinél van az igazság.
Nem osztok eszet, mert nekem eleve nem osztottak sokat, meg izmos se vagyok, és nem is edzek 8 éve. Csak kérdéseket teszek fel. Lehet provokatív kérdések ezek, dehát ez az internet, és a Pisti meg tudja védeni magát, a noname senkik ellen meg pláne. Nyílván nem kérdeznék tőle ilyeneket személyesen, dehát itt nem is én vagyok a faszagyerek. Ahogy a nagyszemű mondaná, én csak egy kis apró picike (nem-tudom-tovább-fokozni) porszem vagyok, szóval az én szavam nem sokat ér, nincs jelentősége. Aki unatkozik, annak viszont van mit olvasni :)
Amúgy (de most tényleg) nem szar érzés hogy egyvalaki áll ki melletted teljes mellszélességgel, és az is csak egy lúzer aki arra használ fel téged, hogy a bunny elleni gyűlöletét igazolja? -
BodyMan #6056 bocs, hogy irok, nem en vagyok a Pisti, de:
- nem negativ iranyba akarod terelni Pistit?
- miert erzek benne provokaciot, feszultsegkeltest?
-
170Kg #6055 "Ízi rájder öcsém! Ízi rájdeeeer!"
Nagy Amerika-lázban vagy, tisztára mint Csoki az Üvegtigrisből. Igaz, Csoki soha a büdös életben nem jut el az ígéret földjére, de azért van pár közös vonás. Az hogy ilyen fiatalon érsz el ilyen eredményeket, nem feltétlenül jelenti azt hogy ilyen símán fog menni a továbbiakban. Az a hasonlat amit bunny írt (a kezdőkkel kapcsolatban) talán kicsit túlzó, de lényegében igaza van. Ha ő azt mondja nem teljesítetted amit beígértél, én azt mondom több mint valószínű hogy igaza van. Lehet hogy utál téged, lehet csak ilyen a stílusa, de érdemes meggondolni hátha mégis van valami abban amit mond.
23 évesen nem kételkedsz magadban? Egy kicsit se? Nem jut eszedbe hogy lehet egy szinten túl nincs tovább, és akkor lőttek az álmoknak? Soha nem csalódtál még magadban? Vagy ez a szint amit elértél pontosan megfelel annak amit álmodban láttál azelőtt?
Legyen igazad! Én nagyon remélem hogy pár év múlva ott leszel a nagyok között, és valóban te leszel az első. Láttad a Gyurmát? Béci nagyon ott van. Nem is tudtam hogy majdnem egy színpadon állt a Ronnie-val, de lemondott róla mert annál sokkal szerényebb. Mit gondolsz erről? Én nagyon nagyra becsülöm a Bécit, első diétája volt, és lesöpört mindenkit annak ellenére hogy elsősorban erőemelő. Nála is jobb leszel? Vagy már most jobb vagy? Én nem tudom így megállapítani, meg sem próbálom. Állj fel mellé a színpadra következő alkalommal, nagyon kíváncsi lennék. Bennem nincs rossz szándék, nem ezért teszek fel ilyen kérdéseket, szóval rajtam ne röhögj mint a nyúlon. -
big bear #6054 igen,de 10% kedvezmény van rá most az extremfitnél, ez burkolt reklám volt -
somati #6053 én 27000-est látok csak. -
Steve Namat #6052
Jelenleg 24480 Ft nálunk a 4.71 kilós ON 100% Whey protein...kijön a hányados?
Majd még visszatérek a témára...egyenlőre dolgom van + könnyesre (majdnem jól gondolta Zsolti) röhögtem magam a drugsbunny.net-en... Szórakoztató figura. Csak kár, hogy beteg. Na mindegy, gondoljon mindenki azt amit akar... -
#6051 :D -
bandus #6050 akkor csak én vagyok hülye?:D -
#6049 Én 100% whey proteint (920 g) 5600 ft-vettem:) -
bandus #6048 ON 100% whey protein 7900ft/909g, az extremefit-en. Szal megoszthatnád már, hogy hol lehet ilyen jó áron kapni, mert akkor lehet én is összespórolnék többet. -
#6047 Nem titok, hogy Steve-től a Scitec helyett javasolt táplálékkieg-ekre kértem javaslatot. Ha beválik, fejet hajtok. De addig még el kell fogynia 6 kiló Volumass35-nek lol :D:DD -
Steve Namat #6046
Értem hát...!
A Wright fivérek meg 1899-ben kezdtek ez kísérletezni repülő szerkezetekkel. 1903-ban emelkedtek először a levegőbe...
Szerintetek (főleg abban a korban), 4 év alatt hányan mentek oda hozzájuk ilyesmivel:
"Orville, Wilbur figyuzzatok már! A fasznak építgetitek ezeket a szarokat már évek óta?! AZ EMBER NEM TUD REPÜLNI!!! Most őszintén mi a bajotok az autókkal?! Kényelmes, gyors, bárhová eljutsz vele! Ne húzzátok már az időtöket ilyen hülyeségekkel!...stb"
Még jó, hogy nem hallgattak senkire...
Én mindig is maximalista voltam és csak a legjobbal értem be. Én merek álmodni és készen állok valóra is váltani az álmaimat! Bármi lehetséges, semmi sem lehetetlen! A gáncsoskodást meg már abszolúte megszoktam. Semmi gond nincs vele, ilyen az emberek legnagyobb százaléka (és ezt nem kell magadra venni csuszi...általánosan írom).
Az igazán sikeres emberek már régóta mondják: "Ha szinte mindenki hülyének tart már, akkor valószínű, hogy jó úton haladsz affelé, hogy valami igazán nagyot alkoss!" Ez persze nem minden próbálkozóra igaz..
PyRex...válaszolni fogok! (Kettőnk közt: a papok sem dugnak soha...mi? )
-
#6045 a 80-as évek közepén 18 éves korában tesómat érettségi után elvitte a faterom körbe európában, skandinávok, svájc no. benelux, gb, olasz, stb, a nagy nyugatra. miután hazajött, kb olyan volt mo.-al mint te pisti (nincs nagy betüm többinek írom nem kell beszóni;)), erre faterom elvitte bulgáriába és romániába is... nevelő célzattal. tesóm abbahagyta a dolgot, és visszajött a fődre;) ugye érted a célzást pisti? -
#6044 Privi ment ;)