Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem peldaul pont az a kamerakezeles jott be, ami megegyezett a Witcher kezelesevel.
ASWD iranyitas + egerrel lehetett a kamerat forgatni stb.
Foleg NWN1 pvp szervereken volt elonyos a dolog.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az NWN1 pedig a kedvencem volt minden teren, persze voltak akik meg arra mondtak, hogy rossz iranyitas stb. De szerintem magasan jobb volt az egesz mint a 2.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az NWN2 motorja meg megint csak azért problémás, mert újabb verziójú D&D-re készült.
néztem a gog-ot, korábban nem ismertem az oldalt. de hiányolom belõle, hogy régebbi játékokat is az eredeti formában lehet megvenni. én úgy szeretek játszani régi játékokkal, hogy külön dvd-re kigyûjtöm a legjobb modokat, tweak-eket, peccseket, screenshotokat, leírásokat, nyomtatható mapeket stb.
nem úgy lenne célszerû már árulni ezeket, hogy alapjáték + overhaul + extrák ? simán fizetnék érte darabonként is 5.000 Ft-ot, ez külföldön akár 10.000 is lehetne,. mert sokkal jobban keresnek. sztem lehetne benne üzlet, nekünk meg játékosoknak maximalizált öröm újrajátszáskor is
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Emellett várható pár színvonalasabb mod beépítése is, és ha jól olvastam, maga a játék is támogatni fogja a modolást.
"We're interesting in the concept of including some of the great mods out there into BG "canon"
De ami szerintem a leglényegesebb:
"We are working towards a #BG3 #bgee is our first step in our larger plan"
multiclass meg... attól függ mit/mivel, harcos/mágust pl úgy játszod mint egy harcost extra védelmekkel és kb halhatatlansággal (ha tolvajt is hozzádobod, akkor egyenesen svájci-bicska lesz belõle), és annyira nem gáz az xp-limit emiatt - harcosnál 13+ nem igazán számít a szint. mágiahasználóknál már csöppet komplikáltabb, ott simán kinyírhatja magas szintû varázslatokat.
#2707: ennek akkor nagyon örülök <#eljen>#eljen>
már csak annak örülnék még jobban, ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
En meg soha nem mertem isten igazabol multiclassolni, mert ugy gondoltam, hogy ilyen tortenet-alapu crpg jatekokban nincs eleg elerheto szint, hogy igazan megerje, mindig ugy ereztem, hogy egy pure class-u karakterrel tobbre megyek.
Ezert soha nem is probaltam oket multizni. Nem ertek annyira a szabalyrendszerhez es a class-okhoz, nem ismerem oket annyira, hogy multizasra adjam a fejemet. Pedig biztos jo moka, egyszer ki kene mar probalni. Kene egyszer valaki, aki elmondja mit merre hogyan. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
igazából egy UI és karaktermodell felújítás ráférne (#2652-ban már leírtam a kívánságlistámat), azon kívül nincs sok gond vele, kézzel festett hátterek most is gyönyörûek.
gondolom emellé (igen, kedves firefox, ez létezõ magyar szó) bedobnak még egy kicsit felcsicsázott varázslateffekteket, meg itt-ott pár kellemes dolgot... csak egy dologban reménykedek: szabályrendszer maradjon. AD&D 2e > lassan ötezredik D&D kiadás, és imádok multiclassolni.
Valamint ha mar memorable characters, akkor Minsc es mindjart egy idezet tole: "Go for the eyes, Boo, go for the eyes!!!" 😄DD
Mi az a Tob ?
Gondolom beepitik/hozzaadjak a widescreen tamogatast, ami szinten moddal elerheto mar nem tudom mi ota.
Tekintve hogy az elso reszben a szovegek fontjai az akkori felbontashoz voltak belove, igy nagyobb felbontasokon azok mar tul kicsik lehetnek. Ezen is segithetnek, illetve, a felhasznaloi feluletnek is illene szepen skalazodnia a felbontassal. Ezekre lathattunk mar szinten moddal torteno megoldast a Planscape Torment eseteben. BG-hez nem tudom, hogy ezek mennyire voltak a kulonbozo modok altal.
Lesz enhanced verzió az 1. részbõl illetve a 2. részbõl is?
Mindkét "enhanced" verzió tartalmazni fogja a maga kiegészítõjét is? vagy ezt még nem tudni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
mindegyik támogatja modolással a 16:9-et, max tört exe kell hozzá, ha az eredeti titkosított.
A gog-os verzió az mi? Támogatja a 16:9 felbontást?
Azota mar van EasyTutu, telepitovel, sztem az mar teljesen korrekt.
Legutobb egy netshop-bol rendeltem meg az egeszet kiegestul-mindenestul meg 1-2 evvel ezeleott. Mostanaban a gog-os verzion filozom. 😊
én ezt láétom problémának, meg hogy a felújítás nem a egy portré képcsomag kiegészítést fog e tartalmazni
Viszont jelenleg úgy néz ki, hogy a játék Beamdog exclusive lesz, vagyis kell mindenkinek Beamdog account és kliens a játék letöltéséhez és indításához.
Remélem, hogy nem a JA2-JA3 esete ismétlõdik meg a felújításnál: az újabb változat alig "szebb" - kortól, lehetõségektõl elmarad a látványvilága - , de "cserébe" tele van hibával - a legújabb kori divat szerint. 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mar csak az a kerdes, hogy milyen lesz a felujitott Infinity motorral. Akar meg jo is lehet, mert valljuk meg a regi motor az elavult. En peldaul pont azert nem veszem magam ra az ujrajatszasara.
Remelem hamar adnak ki kepeket, hogy lassuk mennyire tudtak felturbozni az eredeti grafikat.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ebben az esetben megérte várni rá ennyi év után, hogy végre modolva nagyképernyõn játszam
tavaly már megvolt hozzá minden, tévé, modok stb. de idõhiány miatt meghiúsult. kíváncsian várom, jó lenne azért attól több hogy :
re-forged version of the Infinity Engine with a variety of modern improvements
Emellett tervben van a 3ik rész elkészítése is.
Atari, Wizards of the Coast, and Overhaul Games are pleased to announce work has begun on the Enhanced Edition of Baldur’s Gate and Baldur’s Gate II.
Since its initial release in 1998, Baldur’s Gate has entertained millions of fans around the globe, and has received countless awards. This classic saga of mystery, intrigue, and adventure has set the standard for Dungeons & Dragons® computer roleplaying games ever since. Re-forged by Overhaul Games
Overhaul Games has assembled a talented team of artists, programmers and designers to enhance this timeless classic. To remain true to the spirit of the game, the team includes original Baldur’s Gate developers. Relive the most epic story ever told
Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ and Baldur’s Gate II: Enhanced Edition™ will feature a re-forged version of the Infinity Engine with a variety of modern improvements. The greatest roleplaying game of all time, enhanced
For all information regarding Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ visit www.baldursgate.com, for press inquiries contact [email protected].
Vagyis, még egyszerûen csak egy javított Infinity Engine-es kiadás lesz, némi új tartalommal.