Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
hja, én is azért raktam össze, mert kicsit... khmm... kényelmetlen az alap UI, főleg ha nincs beállítva minden gyorsbillentyűre. egyetlen hátránya (bár nem pont ennek), hogy perpill szigszalag-darabok (igen, kedves firefox, ez is szó) lógnak a monitoromról, h rápillantással be tudjam lőni melyik varázslat hanyadik 
btw még egy nagy trükk: config program function list alatt be tudsz rakni ctrl+ billentyűkombinációkat is, csak rakj be baldur.ini-be [Program Options] alá egy Debug Mode=0 sort. így is bosszantó (és értelmetlen), h csomó gombra nem lehet varázslatot állítani (é á ű és társai), de valamennyit segít azért.
közben nekiestem kettőnek, F/M/T nyert végül mint főkarakter - akármennyire szeretem a Ranger/Cleric-et, az ellenfelek közepén feltűnni a semmiből, instant hátbaszúrni a mágust mielőtt köpni-nyelni tudna, majd nyomni egy ilyet, és a frissen főkarakterre ráugrókat csapattársak által porrá égetni... még mindig a legszórakoztatóbb dolog az egész játékban, na
megpróbáltam 6 fős csapatot is, de egyszerűen annyira hidegen hagynak/irritálnak BG2 csapattársai, h megint szokásos 4 fős aranycsapat lett belőle - Edwin, Jan, és... Aerie helyett Viconia Aerie-vá alakítva, mert már a tágra nyílt szemű idealista is csípte a szemem, főleg h 16-os INT ellenére a karaktere olyan buta, h az már fáj.
Minsc-et is bírtam valaha, most valami hihetetlenül irritált... ja és kedves BioWare, a hörcsögök *nem cincognak*. ha boldogok, a fogaikat reszelgetik egymáshoz, ezzel egyfajta "kaffogó" hangot kiadva... bár belegondolva ez ritka hülyén hangzott volna