Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    akkor elsőre jól emlékeztem. nem is baj végül is, csak most asszem kezdeti mellékküldetéseknek csak kis részét fogom megcsinálni, mert már nem egy karakter bukott bele abba, h nekiálltam minden fán ragadt macskát is megmenteni, aztán sok-sok óra után egyszerűen eluntam, mert nem haladt sehova előre a történet

Imoen-t csípem amúgy, félreértés ne essék, csak azért hajlamos a lelkem első részben is kimaradni, mert van akit jobban csípek - Coran-t és Monty-t (meg Safana-t) jobban szeretem mint tolvaj, Xzar-t és Edwin-t meg mint mágus... nagyon karakterközpontú mindig a csapatom, na, azért érdekel mennyire beszédes SoA-ban - ha ott "unalmas", akkor ott van Jan is akár helyette. ToB-ban amúgy ha jól emlékszem kicsit "bekeményít" már, nem olyan kis szent szűz (Aerie szintúgy).
    Edwin favorit, hatalmas arc, szerintem BG2 legnagyobb jeleneteit ő szállítja. Viconia-t annyira nem csípem, nem is túl kraftos karakter (sima Cleric nem favoritom, nincs szinte semmi támadása), na meg nekem kicsit passzív-agresszív. Jahi-t viszont én spec nagyon-nagyon rühellem, ő elképesztő mód passzív-agresszív, folyton uralkodni akar, és súlyosbítva azt, ami amúgy is: egy rohadt Harper, akikkel én nem vagyok jóban.
    első sorban mert Monty és mert fehérköpenyes igazságosztók, akikkel papír ceruzás szerepjátékban is volt bőven konfliktus - valamiért nem tetszett nekik, amikor egy szerintük jó tagjuk (valójában nem volt az) rejtékhelyére az ember bevezet... egy folyót
    Mazzy, Minsc (őt is bírom) majd kipróbálásra, igazából az a lényeg, h viccesek legyenek... igazából nem akarok én minden párbeszédet hallani, csak olyanokét, akiket bírok is - Anomen véleménye a világ nagy dolgaival kapcsolatban pl erősen hidegen hagy így is modolnom kell btw, kicsit korlátozó BG2 alapból csapat terén - vagy csak jófiúk, vagy csak rossz, köztes állapot nem fér meg, pl Aerie meg Korgan SoA-ban gyűlölik egymást.

bölcsességeket amúgy ilyenekre értem, h kik a szórakoztatóak :)
    pofozkódó főkari + Aerie + Edwin (+ Jan/Imoen ha nem FMT főkari) csapattal gyakorlatilag végig tud röhögve sétálni az ember a játékon, viszont... unalmas. Edwina-s szívatásokon kívül gyakorlatilag mélykussban vannak, amit én nem szeretek.