Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a válaszokat!
de röviden:
"So, imagine a fighter using a Long Sword +3, wearing NO armor, and a buckler. Would you want that person on the frontline where he would get killed?"
druida Baldur's Gate-ben sajnos nem a legjobb kaszt. ha táposan akarod, dual/multiclass-olj, ha mégtáposabban, Cleric/Ranger - megkapja az összes pap és druida varázslatot, és hozzá még egy viszonylag pofás harcos is, bár limitált fegyverzettel.
"The trees move. Do you not see it?"
Volna egy druidás kérdésem:
Olvastam, hogy nem kell erõre rakni semmit, mert közelharcnál úgyis átváltozunk, ugye.
Én harcnál nem változtam még át sohasenem. Így viszont felmerül a kérdés, amiért én nem változtam át: Különbözõ alakokban tudok sebezni például vámpírokat? Vagy a kézben tartott +os fegyverek azért befolyásolják az átváltoztatott értékeket? Fejlõdik az alakos sebzésem szintekkel?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Volna egy rotueres kérdésem.
A Routerem nem engedi ki a BG-t, vagy a játékosokat nem engedi be.
A port forward.com on megcsináltam a leírásnak megfelelõen mindent. Még nem tudom, hogy mûködik-e, majd megnézem, de volna egy kérdésem. Ez a static IP mire jó? Csak hogy tudjam ,hogy mit csináltam a gépemen a játékért😊
de a baldurban meg olyan lehetõség van hogy 1600*1200 vagy 2048/1536
mit tegyek ?
mivel BG2 2D-s, "pixel based", ezért itt bizony a belátható terület nõ.
és bizony így még mindig gyönyörûen néz ki.
linket tudnál adni ehhez a wd hack -hez ? cask a biztonság kedvéért kérdem meg, ugye nem arról van szó hogy arányosan nagyobb lesz minden a nagyobb képernyõ ? mert annak nem sok értelmét látom, a lényeg az lenne hogy sokkal nagyobb lenne a "belátható" terület mint eredetileg. mivel sok karit mozgatunk, meg amúgy se árt
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Lenne egy égetõ problémám! Kicsináltam Irénkét majd folytattam tovább a játékot a kiegészítõvel.
Namármost, azért ültem neki kb. 1 éve ennek a nagyszerû játéknak, hogy össze rakjam a Big Metal Unit-ot. De én marha a Slums-ban felejtettem az ezüst és arany nadrágot egy ládában, ahol a cuccaimat tároltam. A 3. bronz nadrágot elvileg itt a Throne of Bhaal-ban fogom megtalálni.
Vissza tudok még jutni valahogy a Nyomornegyedbe? Vagy sikerült elbaszarintanom a tervem?!!4
ja, meg gonosz party elõnye: ha bosszantónak találsz valakit, ne habozz <#vigyor1>#vigyor1>
küldetéseket megkapod ugyanúgy, õrök asszem 4-es reputáció alatt ugranak neked? benne van manualban, az tuti.
A küldiket meg fogom kapni így is? Mire kell odafigyelni? Gondolom a dialogoknál a pénzjutalmakat kell elõnyben részesítenem. Az õrõk mikor fognak megtámadni?
divine viszont - papok, druidák, pala és ranger - mûködik simán páncélban.
az meg a másik, hogy engem zavar a nwn2-õs társ-kezelés.. hiába variálgatom, hogy mennyire maradjanak le, mindig vagy túl közel kerülnek az ellenfélhez a gép által irányítottak(pl a varázslók) és letámadják õket, vagy túl messze és csak állnak bambán..a pupett-mode meg elég gázos auto-pause nélkül (amit szintén hiányolok)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kérdés: Indira nevû NPC modot próbálta valaki? felpakolni felpakoltam, csak érdekelne van-e értelme ránézni? Fighter/Mage-ként nem tûnik rossznak.
na még 2 dolog:
1. elképesztõen gyönyörûen néz ki BG2 Widescreen moddal 1280*800-ban (nem natív, de nem akarok 1680*1050-es felbontással megvakulni)
2. támogattok egy olyan kezdeményezést h átnevezzük a topicot Baldur's Gate trilógiává? BGT mod óta úgyis a két rész gyakorlatilag egybeolvadt, elsõ résznek viszont nincs rendszeresített témája.
de ha valaki nem érzi elég tökösnek magát ennyi olvasnivalóhoz, errefelé megtalálja a top 10-es listát. epikus. sokkal epikusabb mint ToB valaha is lehet.
Te darkest day a cime,,,
link
nincs jelentõsége, de majd nyílnak meg új helyszínek ahogy haladsz a fõ történeti szálon, pl az elején nem tudod Coran-t felvenni (a legjobb íjász szvsz, plusz kegyetlen amit Safana-val mûvelnek).
btw a Monty-Khalid incidens után ajánlom h keresd meg Shar-Teel-t, tökéletes karakter Khalid pótlására, tekintve h nevetve szétrúgja a gerlepár mindkét tagjának a seggét <#nyes>#nyes>
eredeti BG1-ben 7-8. szintnél nem leszel magasabb, mivel 89,000 az xp limit. persze ha Baldur's Gate trilogy moddal tolod (vagy BG1 tutu-val), ami BG2 motorja alá helyezi át a játékot, akkor jóval magasabb szinteket fogsz elérni, már csak a megváltozott spell tanulás miatt is.