Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
hja, olyat csak varázslók tudnak. mondjuk nekem rossz szokásom BG2-ben olyan csapattal nyomulni, ahol mindenki varázsló. 
ezek kívül van még egy kard Umar Hills-ben, amivel harcosra is rá lehet dobni - napi egyszer.
és igen, van esély arra h eltalálják a használót (1/képek száma+1, szóval 7 képnél 8-ból egy ütés betalál), de aki nem közelharcos, azt eleve nem fogják annyira lerohanni... na meg még mindig jobb mint Negative Plane Protection a picsafüst hatóidejével. Stoneskin ellenben semmit nem ér ellene.
btw úgy emlékszem Limited Wish-el is tudsz egy szép hosszú NPP-t fellőni, nem?
én BG2-t Insane alatt nem is szoktam játszani
itt mágiahasználoknak mondjuk baromi nagy előnye van, dupla sebzéshez először is be kell találni, és mire egy ellenfél átrágja magát pár Mirror Image/Stoneskin kombón... hát igen.
mondjuk néha így is szívom a fogam, amikor elcsattan egy villám és mandinerből lemészárolja a fél csapatomat
még előbb emlegetett Tenser's Transformation-hoz hozzátéve: vicces h BioWare mennyire megvariálja minden játékban varázslatait... TT adott extra támadást IWD-ben, BG2-ben már nem - volt egy Rightous Wrath of the Faithful nevű papi cucc, az is adott extra támadást, így lehetett pl Cleric/Illusionist-ot egy pofozógéppé változtatni. szintúgy volt IWD-ben egy Unfailing Endurance nevű varázslat, ami BG1-2-ből már kimaradt, és leszedte fáradtságot, valamint IWD-ben és BG1-ben "kicsit" máshogy működött Haste: duplázta a támadások számat, az egész csapatra. IWD-ben kifejezetten vicces taktika volt egymás után lőni a Haste-eket, rohanni előre mint egy elmebeteg, majd leszedni a fáradtságot a karakterekről