3669
Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
steweee #2690 a kézzel rajzolt háttérrel nincs probléma egyáltalán. a karakterek mozgása, animációja már sokkal inkább. meglátjuk mit tud majd úyg a dolog, hogy mindenki méteres képernyőn tolja majd, és ott ugye nem csak simán nagyobbnak kell lennie mindennek, hanem a belátható játéktérnek is nőnie kell. úgy jobban lennének a harcok is, de ugye lehet hogy bután maradnak az ellenfelek az eredetihez képest, amikor is még ugye kisebb belátható képtér mellett nem láthatóként inaktívak volak.
én ezt láétom problémának, meg hogy a felújítás nem a egy portré képcsomag kiegészítést fog e tartalmazni -
#2689 A grafika nem igazán fog változni szerintem, bár ki tudja.
Viszont jelenleg úgy néz ki, hogy a játék Beamdog exclusive lesz, vagyis kell mindenkinek Beamdog account és kliens a játék letöltéséhez és indításához. -
Kotomicuki #2688 Hát, nekem nagyon is megfelel a "régi" grafikája, mert közben olyan élményt nyújt, amelyet a mai, szinte csak látványra gyúrt játékok nem tudnak.
Remélem, hogy nem a JA2-JA3 esete ismétlődik meg a felújításnál: az újabb változat alig "szebb" - kortól, lehetőségektől elmarad a látványvilága - , de "cserébe" tele van hibával - a legújabb kori divat szerint. :)) -
ratgab #2687 Ezt pont nekem találták ki! Még nem játszottam a BG-vel és bevallom férfiasan, hogy a kissé már megkopott grafika az egyik legnagyobb visszatartó erő. -
#2686 Mondtam en, hogy valami remake lesz ez.
Mar csak az a kerdes, hogy milyen lesz a felujitott Infinity motorral. Akar meg jo is lehet, mert valljuk meg a regi motor az elavult. En peldaul pont azert nem veszem magam ra az ujrajatszasara.
Remelem hamar adnak ki kepeket, hogy lassuk mennyire tudtak felturbozni az eredeti grafikat. -
#2685 Nekem is harmadszor lesz meg a játék, remélem lesz belőle vmi szép dobozos verzió. Egyébként szerintem a felújítás a legjobb döntés. Folytatás háát... minek -
steweee #2684 hát kevés játékot veszek meg forráshiány miatt, de ezt tutira. és remélem nem fogok csalódni a tartalomban sem, és tényleg egy felturbózott, a korábban már fanok által megkreált modokat együttesen belegyúrva, simán telepítve lesz kiadva a játék
ebben az esetben megérte várni rá ennyi év után, hogy végre modolva nagyképernyőn játszam
tavaly már megvolt hozzá minden, tévé, modok stb. de időhiány miatt meghiúsult. kíváncsian várom, jó lenne azért attól több hogy :
re-forged version of the Infinity Engine with a variety of modern improvements
-
Wootan #2683 Eddigi infók alapján mindkét részt kiadják kiegészítőkkel együtt, és lesz plusz tartalom is, + a ToB kódját veszik alapul az egészhez.
Emellett tervben van a 3ik rész elkészítése is. -
Wootan #2682 Én örülök ennek is. Ki tudja. Ha a felújított verzió sikeres lesz, lehet csinálnak folytatást is... -
#2681 Szomorú :( -
#2680 Announcing Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ March 15, 2012
Atari, Wizards of the Coast, and Overhaul Games are pleased to announce work has begun on the Enhanced Edition of Baldur’s Gate and Baldur’s Gate II.
Since its initial release in 1998, Baldur’s Gate has entertained millions of fans around the globe, and has received countless awards. This classic saga of mystery, intrigue, and adventure has set the standard for Dungeons & Dragons® computer roleplaying games ever since. Re-forged by Overhaul Games
Overhaul Games has assembled a talented team of artists, programmers and designers to enhance this timeless classic. To remain true to the spirit of the game, the team includes original Baldur’s Gate developers. Relive the most epic story ever told
Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ and Baldur’s Gate II: Enhanced Edition™ will feature a re-forged version of the Infinity Engine with a variety of modern improvements. The greatest roleplaying game of all time, enhanced
For all information regarding Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ visit www.baldursgate.com, for press inquiries contact [email protected].
Vagyis, még egyszerűen csak egy javított Infinity Engine-es kiadás lesz, némi új tartalommal. -
#2679 szerintem hd remake -
#2678 És ez pontosan mit takar ? :D -
#2677 Baldur’s Gate: Enhanced Edition --- HARDWIRED
-
#2676 Lejárt a számláló, de eddig semmi. -
#2675 Még 9 perc. -
#2674 az oldalon semmi egyelőre -
#2673 remélem nem, de nagyon kíváncsi vagyok, szerintem ez a valaha készített legjobb játék -
#2672 Kb. az az általános vélekedés, hogy mobil verzió lesz. -
#2671 Elindult a visszaszámláló, 4 óra múlva minden kiderül.
http://www.baldursgate.com/
-
#2670 Na meg ott a tablet, amin azért jóval kényelmesebb. -
#2669 érintőképernyő?
nézz körbe youtube-on, már rajongók beelőzték őket - találhatsz jó pár videót ahol mobilon játsszák kétlábúak. -
#2668 mobilon ezzel hogy lehet játszani, a tetris még teljesen jó, meg egyéb ügyességi játékok, na de ez??? -
#2667 Van aki ebből arra következtet, hogy mondjuk mobilra is portolják a BG-t. PC-re már tuti nem fognak a régi Infinity Engine-nel csinálni semmit, mert már nagyon elavult. Esetleg el tudnék képzelni egy 3D-sített verziót, de ennek már köze nem lenne az IE-hez, max névben. -
Wootan #2666 Megnéztem a BG oldal kódját, és ezt találtam benne:
February 29, 2012
Shadowy Figure- Raise Dead : Infinity Engine
Take heart fellow adventurers, for you have curried the favor of Boo, the only miniature giant space hamster in the Realm!
Érdekes. Infinity engine feltámasztása? -
#2665 Amugy nem tudom mi van benne igy aztan szerintem, jobb ha elolvasod a forumjat, vagy felteszel oda kerdest.
http://www.gog.com/en/forum/temple_of_elemental_evil/#1330479027 -
#2664 http://www.gog.com/en/gamecard/the_temple_of_elemental_evil -
steweee #2663 szia. ehhez linket tudsz adni ? nem tudom mi az a gog. az elemental evil érdekelne, azt végig szeretném tolni, jól femoddolva. topicjában ki is néztem már hozzáa cuccokat, az alapjátékot megjelenésekor abbahagytam a bugok miatt. azóta ég és föld, de 1xűbb lenne simán egy complete overhault telepíteni.
torrenten se tudtam végig leszedni, inkább megveszem ha van modolt kiadása -
#2662 GOG-on már közel másfél éve megjelent a BG 1-2, PST, IWD 1-2, TOEE és még pár D&D-s játék. Mindegyikbe integrálva van az utolsó patch, az összes kiegészítő, és win 7 64 bit alatt is működnek. -
#2661 Na igen ez teny, viszont ez nincs semmilyen osszefuggesben uj BG jatekkal. :D
Velemenyem szerint azert sem lesz uj BG csak a regi kiadasa, mert a jogokat mar elvesztettek, illetve az Atarinal vannak, ha jol emlekszem. -
steweee #2660 azért jó lenne úgy kiadni, hogy némileg belenyúlna a dologba. pl: beleépítenék a játék megjelenése után készült peccseket, egyéb tartalmakat is pl: több portré, az összes kiegje együttesen települ stb. nem beszélve arról, hogy a widescreen opciót már alapból kellene tudnia, és a ToeE-ben is lévő már sokkal jobban animált karaktermozgásokat is beleépíthenék.
hát sztem nagy vonalakban ennyi, ha már újra ki akarják adni ,és hozzáteszem, ha ezeket a minimális munkabefektetéssel megoldható dolgokat gyárilat beleépítenék, simán mennék a boltba és venném meg..
ugye virágbolti verzióm van netről peccselve meg modolgatva... -
#2659 De nem lesz, csak kiadjak a gogon vagy steamen a regit. -
#2658 Jó is lenne egy új Baldur's Gate játék :) -
#2657 valami készülődik
-
steweee #2656 találtam még jó oldalalat. van az egyik menüpont olyan is, ahol a mozgásanimációt cseréli jobbakra.
http://modlist.pocketplane.net/index.php
http://www.shsforums.net/index.php?app=downloads&showcat=46 -
#2655 gog.com-n fent van -
#2654 nameg feltehetnék steamre is -
steweee #2653 igen, ezek nagyban feldobnák a játékot, kár hogy nincs ilyen, és valószínűleg nem is lesz. de jó tett helyébe jót várj, ha esetlen még nem iláttad volna ezeket :
http://modsreloaded.com/baldurs-gate-2 -
#2652 nem hallottam ilyen kezdeményezésről, de őszintén szólva: nem is kell. Infinity Engine köszöni szépen, még mindig gyönyörű.
max egy kis ráncfelvarrás kéne neki, pontosabban:
- normális, különböző modellek minden karakternek (à la Temple of Elemental Evil)
- jelezze spellek hatósugarát (szintúgy ToEE)
- egérgombbal nyitható, "kör alakú" menü, h ne kelljen varázsolgatásnál 500 spellt átnyálazni (na vajon honnan jön az ötlet), bár ezt én valamennyire megoldottam autohotkey és numpad ügyes kombinációjával.
de sajnos kétlem, h ezek közül bármelyik is megoldható lenne. -
steweee #2651 ezt nem ültették át az nwn vagy nwn2 motorja alá , mint pl a planetscape tormentet ? tud erről vki vmit ? (morroblion pl.)