Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
Kotomicuki #2890 Lehet, hogy javítják a jelenlegi hibákat, csak újakat ne rakjanak bele, ahogy az mostanság eléggé "szokássá" vált a játékfejlesztők körében - aztán majd a "bértesztelők"(értsd: (vég)felhasználók) felfedezik és a fanatikusok kijavítják azokat, ...vagy nem.
He-he, ezért sírdogálok annyira, amióta a ToB-l, mint "single" rész játszom (single - NPC-kkel - és multi is), mert a szintszívás gyakoriságának növekedésével nincs arányban az ez ellen védő felszerelések számának növekedése a befejező részben (a SoA-ban is hamarabb lehet ilyesmire szert tenni: a tolvajfőnök "ajándéka" által) - jó, vhogy nehezíteni kellett a játékmeneten, mert itt már valóban borul a játékegyensúly, némely karakternél - és díjazni is kellett vhogy az előző rész(eket) végigjátszókat a jobb felszerelésekkel - , de azért röhej, hogy a 20.+ szinte(ke)n ez legyen a legnagyobb gondja a partinak, amikor a fél Kardpartot bejárták és minden jóban könyékig vájkáltak eddigre.
Azért érdekes, hogy a mágusainknak ez 9. szintű varázslat és alig van ellene védekezésre mód - gondolom, boss-féleségek ellen amúgy se hatna, a többi ellen meg minek... - :
- tárgy (ilyenből itt elég kevés lesz; pl. Y-S feljavított kalapácsa -> akárki nem tudja "használni"...)
- Negative Plane Protection (az 5 kör hatóidejével nem éppen megnyugtató védelem, különösen akkor, ha direkt párbeszédeket erőltet a szintszívó a csapatra a harc előtt...)
- különleges képességek által (no, ezért szeretem a Lathander papot, ez ellen is véd - elég hosszan: nyugodtan lehet mazsolázni a szövegrészeket vele... (tweak-ben van erre is "javítás", mármint: a párbeszédek idejére "tájmstopp" a játékidőnek) - és még "varázsolni" is tud; Barbár, Élőhalottvadász: harcosnak gyengusok - Sarevok mellett... - , mást meg nemigen tudnak; Berzerker: Duálhoz elmegy - vele a Beholder-es részek is könnyebbek - , de megszokást igényel az utóhatás kibekkelése)
Ebben a topikban is azért kértem régebben segítséget, mert egy ilyen csoportosulásról nem tudtam "megfelelően" leválni, egy párbeszédet követően, és felszerelés hiányában több, mint kellemetlen élmény volt ez -> the party killer meeting. :)