Shadows of Amn - A saga folytatódik...
-
nagyon hasznos apróság, egynek javítja pár távolsági fegyver bugjait (Gesen "kétszer" számolta pl a nyílvesszők sebzését ha külön adtál neki), de a lényeg: Disable Stoneskin Grey Colour. végre újra gyönyörű vörös a karakterem, és nem egy csapat világosszürkére mázolt elmebeteggel harcolok 
#2869: hja, tudom, máshogy gondolkozunk, te "specializálódsz" és sok karakterrel tolod, én minimális csapattal, viszont mindenki értsen több dologhoz elven... legalábbis itt, meg IWD-kben. első részben túlzottan szeretem az NPC-ket, és emiatt a teljes csapatot, bár ott is mágusokat kivéve mindenki multiclass volt
(r/c főkari, hozzá egy fighter/cleric és két fighter/thief)
jó móka ha van az embernek 4 "közel" teljesértékű harcosa, és közben mindent le tud fedni.
kicsit benéztem most Watcher's Keep-be (csak kicsit, mert első szinten végső harcban hiába futkároztam és döfdöstem mindenkit hátba, így is épp h túléltem, úgy, h megette a főkarim összes Mirror Image/Stoneskin-jét, ami... rémisztő), és rá kellett ébrednem, h ez a Crimson Dart ez egy veszettül erős fegyver. konkrétan erősebb, mint a Tuigan Bow +2-es nyílvesszőkkel, ami azért kicsit... komikus. (íj egyetlen előnye h lehet spec nyílvesszőkkel tölteni)