58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Zagash
    ok, belátom, ezt mnár mérgemben írtam, és látom ez alapot adott neked a megfogásomra... Kapaszkodj csak, Jakuza, kapaszkodj valamibe, mert elsodorlak... Bármibe, ha kell, akkor az ilyen igen gyenge cérnaszálakba akár, mit amibe az imént... pfff...

Imyke: A kooperáció egy kiváló dolog, ha egyik fél számára sem jelent kellemetlenséget. A lenti esetben visszautasítottam Jakuza rip ajánlatát, mert a honosításunk nem felelt meg a rip verziók által támasztott zsoftveres követelményeknek. Csakis ezért, és semmi más okból.

megtanultam már, hogy a rip-pel csak a gondok vannak, így ha ez a verzió kikerül rip-re, az 99%, hogy azt fogja eredményezni, hogy a JÁTÉKOS minket szid majd, mert valami nem működik megfelelően a cuccal. Ez esetenként és vérmérséklettől függően akár addig is elfajulhat, hogy fogja magát a feldühödött júzer és feliratja az email-címünket a legvagányabb spam-listákra, mintegy bosszúból. Hidd el, nem lenne egyedi eset. Több ízben történt már ilyen. És ez az a SPAM, amit jakuza félreértett, persze szándékosan...

Egy szó, mint száz:

A Jakuza felkért minket egy kooperációra (ő adja a rip telepítőt, mi meg az anyagot bele, de mi (én) ezt elutasítottuk.

Ezt a döntést lehet nem szeretni, vagy ócsárolni, de értelmes ember módjára (Jakuza!) mindenképpen !el kell fogadni! Jelen esetünkben nem így történt, hanem a Jakuza úr kijelentette, hogy nos, akkor feltöri a mi saját készítésű szoftverünket.

Nos, Imyke szavaival élve: Nálam is csak egyszer lehet elrúgni a pöttyöst... És ez most megtörtént. Vagy nem, Jakuza? Jó lenne pontosítani...
  • [Jakuza]
    Latom ertelmes volt.

"az az 5%, akinek nincs meg, az menjen le a sarki krimóba és vegye meg 60 Ft-ért. Vagy töltse le, az "ingyen" van."

Ez vall az ertelmes emberre igen.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy érthető legyen az utolsó mondatom: aki egyszer felhasználja az anyagaimat tudtom nélkül, az khm...

Ellenben nagyon tisztelem azokat, akik szólnak, és felkérnek, hogy engedjek anyagot át... így tett megvadulthangya is, aki annak idején az F1 2002 fordításához az én munkámat (F1 2000) használta referenciaként. Szólt DC-n, én örültem, ő örült, mert kiderült, kölcsönösen tiszteljük egymás munkáját s az is, hogy remekül felhasználtuk egymás fordítását...
    Ő az én F1 2000-esemet, én pedig kijavítottam az ő F1 2002-esét, s néhány vonatkozásában (főképp műszaki) pedig felhasználtam az F1 Challenge 99-02 -höz.

Kooperáció magas fokon!

Na, de mára ennyi ebből...

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugi, nem fogok semmilyen hozzászólást törölni... mert már nem tudok hihi

Egyébként pedig: MINDENKINEK NYUGI.

A "regszámos" telepítőim köszönik szépen, jól vannak. néhányan ugyan elnézik a számokat, de senki sem rinyált értük. Akik kérdeznek, mindig megkapják levelükre a választ, és benne az indoklást - s mivel mindenki kultúrált, eddig (és remélem soha) nem kaptam leb***ó e-mailt értük. Bíznak bennem, ahogy én is bennük.
    Szerintem bevált.
    Nálam csak egyszer lehet elrúgni a pöttyöst...
  • Zagash

Jakuza: Én az imént #7199-ben intelligens ember módjára, normális hangnemben megkértem egy másik intelligensnek tartott embert, hogy ne használja fel munkánkat az engedélyünk nélkül.

Ebből mit nem sikerült leszűrni?

Ráadásul ez egy magától értetődő dolog (volt ezidáig).
  • [Jakuza]
    JUJ.
    Te aztan tudod mirol beszelsz.
    Pont forditva van joember.
    Meg aztan ertelmezni tudjad mar a mondanivalomat. NEM MOSTANROL VAN SZO, hanem 2 evvel ezelottrol.

"nem készült és soha nem is fog készülni "hivatalos", vagy ha úgy jobban tetszik: általunk jóváhagyott RIP verzió."

Tajekoztatasul, elkeszult a "nem hivatalos MP RIP verzio mert lmintha lattam volna a neten", majd belinkelem nehany helyen az oromodre, hogy idezem toled : az az 5%, akinek nincs meg, az menjen le a sarki krimóba és vegye meg 60 Ft-ért. Vagy töltse le, az "ingyen" van."

Majd sarki krimo neven linkelem be nekik.
    AZ Imike fele reg szamos munkakat , meg hagyd ki ebbol, mert kb 0 koze van az egeszhez.
    Legkozelebb majd nem degradalod le az usereket a spammal, az ertelmukrol, a hozzaertesukrol, es a zt a nehany embert akinek RIPje van nem kuldod el a sarki krimoba.

• HJ
    Alcatelgod:
    megnéztem a Vietcong és a TIR magyarításodat:
    épp csak a szövegbe pillantottam bele - hmmm... nem ártott volna neki még egy alapos átnézés. Ugyanis jelenleg nagyon sok helyesírási ill. elírási hibát tartalmaz. Főleg a Vietcong - sajnos. A Total Immersionban nem olyan sok a hiba, de ezeket még ki kéne javítani Pl.: Bealitasok, Sebbeseg, Jobrakormanyoz, Visszaalitas, vltas stb,stb
    Jó lenne a TIR telepítőjében is kijavítani az elején a "Modosisd" szót Módosítsd-ra.
  • Zagash
    Nem kéne törölni a hozzászólásaimat.
  • Zagash
    Ok, tehát ennyi volt.

Na jó, mivel úgy veszem észre, hogy kijöttetek a formából, ezért lezárom ezt a témát. :) A lényeget azért kiragadnám:

Jakuza:
    Mivel a Max Pax Payne honosítás rippelt verziók alatt valószínűleg nem működne megfelelően, ezért nem egyezhetem bele, hogy bárki újracsomagolja a rip-eseknek a mi honosításunkat. Az Ice Box Studio Max Payne honosításából (mintahogy az eddigiekből sem) nem készült és soha nem is fog készülni "hivatalos", vagy ha úgy jobban tetszik: általunk jóváhagyott RIP verzió.

Megköszönném, ha figyelembe vennéd kérésünket és felhagynál a Max Payne honosításunk (ebbe a telepítő is bele tartozik) feltörésével, vagy bárminemű módosításával. Köszönöm. Biztos vagyok benne, hogy mindenki a legjobb tudása szerint készíti ek a honosításait és hozzá a telepítőket is. És hát kinek lenne ínyére az, ha visszautasít egy rip-verziós ajánlatot és erre a másik feltörésekkel fenyegetőzne?

Mindenkinek, akit érint:
    Tanuljuk már meg végre egyszer, s mindenkorra tisztelni, becsülni a másik munkáját, még ha nem is tetszik a megoldásuk, akkor is. (Nekem sem jön be az Imyke-féle regszámos-telepítő, mégsem fenyegetem azzal, hogy alakítsa át, vagy feltöröm őket.)

Köszönöm Jakuza, ha megértetted, hogy miért nem működik a Max Payne IBS-féle honosítása a RIP változat alatt, és miért nem adhatom áldásom egy rip verzióra. Remélem sikerült rávilágítanom arra is, hogy nem kéne más anyagait felhasználni/úrjacsomagolni, vagy egyáltalán hozzá érni. Nekem ilyen meg sem fordulna a fejemben. Elvégre minden honosítás (mintahogy a telepítőik is) saját tulajdon. A fejlesztő saját tulajdona és nekem nincs semmi, de semmi jogom belepiszkálni. Főleg, ha ingyenes. Ha nem tetszik, egyszerűen nem használom, és kész. Minket nagy örömmel tölt el, hogy készíthetünk játékhonosításokat, és cserébe csak annyit kívánunk a felhasználótól, hogy ne szerkessze át/használja fel/alakítsa át a honosításunk egyetlen részét sem, és ebbe beletartozik a telepítő is. Szerintem ez nem olyan nagy kérés.

Köszönöm, Jakuza, ha megértettél, és tiszteletben tartod más, köztük a mi munkáinkat is, és többet nem gondolkodsz más honosításának a feltörésén, mert ez nem túl szép dolog. Sőt, úgy is mondhatnám, hogy egyenesen csúnya. :)

Mindenkinek további veszekedésmentes hétvégét (már ami maradt belőle).

Bye.
  • Zagash
    Nos, ha már egyéb értelmes hozzászólást nem tudtok kicsikarni magatokból, lenne jobb dolgom is. Ha megbocsátotok, kedves Jakuza és Imyke...
  • Zagash
    Nem, az az 5%, akinek nincs meg, az menjen le a sarki krimóba és vegye meg 60 Ft-ért. Vagy töltse le, az "ingyen" van.

Megéri, sokkal nagyobb a játékélmény hangokkal... :))
    És van hozzá magyar lokalizáció is...
  • Zagash
    Tanácsokat nem kérek, köszi. Főleg olyanokat nem, amiről azt sem tudod, hogy értelmes dolgot beszélsz-e, vagy sem. A jpeg fájlok mérete valóban feljebb van az eredetieknél (+10-15%), de még így is csúnya némelyik.

És érdekes mód, nekem csak pár hónapja van szélessávú netem mégis a max payne a megjelenését követő 3. héten már meg volt full-CD-ben, mindez vidéken, egy elhagyatott kis faluban. Szóval az általad említett nagy hozzáférhetetlenségről meg ennyit.
  • SLICK
    mennyinél jár a WC3-FT magyarosítás?
  • [Jakuza]
    Tevedsz a regi jatekoknal es a modemes eleresnel, bizony nem csak 95-5% volt a kulonbseg.
    Ez regen amikor a Max Payne megjelent volt kb 60-40%.
    Csak azert nincsenek mar RIPek, mert a legtobb jatek 2 CDn jon ki es mivel a Warez irott torvenyei szerint nem lehet a RIP tomoritve nagyobb 200 MBytenal nem lehet csak Nuked RIPet csinalni.
    Csak felvilagositeskent mondom.
  • [Jakuza]
    OOO milyen sok magyaritasotok is volt eddig ?
    Mohaa es SOF ?
    Gondolom azert, mert egy szimpla AVI TAG editorban tobb magyar szoveg van, mint ebben a kettoben egyuttveve.
    Meg az lehet , hogy mostanaban konnyen hozzajut az ember a warezhez szelessavon, de mikori is a Max Payne ?
    2001. 7. havi ?
    Amikor meg alig volt valakinek szelessavja otthon ?
    A példakép, meg menőzés/istenítés-el kapcsolatban pedig igenis nem kis alapja van. Te adtad itt az artatlant, amikor Imikerol lehuztad a bort, hogy milyen egy genny alak, hogy eddig azt hajtogatta, hogy o nem joszantabol fordit, amikor egyszer amikor szar paszban volt es elujsagolta, idezem : "megfordult a fejemben a gondolat, hogy penzt kerek erte", te voltal az elso aki belerugott, hogy milyen ketszinu, mert egyaltalaban gondolni mert ilyenre.
    Szal ne add itt az artalant tanuk vannak ra , mert itt tortent a forumon.

A masik fele tanacskent a forditassal kapcsolatban.
    Szep es jo dolog, hogy a jpg image-ket csak 8-13%os tomoritessel tettetek be a data konyvtarakba, de felesleges.
    Az eredeti kepek is tobb mint 20% folottiek.
    Csak viszonyitasi alapkent, kepenkent megsporolhattok 60-80 kbyteot , ami nem csekely meret a kozel 250 filenel raadasul minosegben se lesz nagy a kulonbseg.
  • IMYke2.0.0.0
    És ha 5%???
    Aki nem tudja beszerezni az dögöljön meg?
    Zagash ÉBREDJ!
    Ha nem tudnám, hogy magyar vagy, akkor Király Lindával mérnélek... "há' magyarok vagyunk, nem?"
    Ne akarj többet a magyar valóságnál!

• Zagash
    "ne felejtsd ki azokat se, akik nem Cd-számra gyűjtik a Játékokat, akik csak a RIP-eket gyűjtik, vagy akiknek csak másoktól kölcsönkért, és gépre feltelepített változatuk van... egy szóval: a többségre!"

Ezt most te komolyan gondolod, Imyke? Tuti nem. Vagy lehet, hogy tényleg? Szóval szerinted Magyarországon többségben vannak azok a játékosok, akiknek felmásolt, rip (ripped/rippelt/kirippelt, csak hogy értsd) verziós gammák tulajdonosa, mint akiknek ott gyűlnek a polcon a teljes cd-s játéklemezek? Szerintem ez az arány min 95:5 a teljes lemezesek javára, de inkább több.

Egy réteg... ez jó... :)
  • Zagash
    Én nem értem meg? Te miről beszélsz?

Igen, a magyar játékosok 90 %-a kalózmásolatokkal játszik, és csak 10 %-uk veszi meg boltban. Mi nekik fejlesztünk. Mind a kettőnek.

Az átalad említett rip-eket használó csoport a fent említett 90%-nak csak egy minimális töredéke, mindenki a full-cd-s játékokat szerzi be ha egy mód van rá. És egy warez full-cd-s játékot ma már nem túl nehéz beszerezni.

Ezt a "példakép, meg menőzés/istenítés" témát tényleg abba kéne hagynod, mert tök jól mutat az üzeneteidben, meg minden, csak éppen nem több, mint helykitöltő... sok alapja nincs. Eddig nem akartam szólni, de most már unom.

Szal: Értsd meg: Aki akarja nyomni a Max Payne-t magyar nyelven, annak le kell töltenie a warez Full cd-s játékot a netről, vagy be kell szereznie máshonnan.

Mi ennek megfelelően fejlesztettük ezt a projektet és azért nem engedhetem meg ezt a rip verziót, mert lehetséges, hogy nem működik tökéletesen rip (ripped) verziók alatt. Légyszíves, ezt tartsd tiszteletben. Tiszteletben tartani mások munkáját. Ez szerintem nem magy kérés. Köszönöm ha megérted.

Apropó, ezt már csak érdeklődésszinten. Az eddigi honosításainkat miért nem kritizáltad meg? Merthogy mindegyiket csak ugyanezen az elv alapján lehetett feltelepíteni. Most ez nem kötözködés, hanem tényleg érdekelne.
  • IMYke2.0.0.0

• Bandew
    Hát, akkor nincs más megoldás. Fel kell törni a rendszterüket.
  • [Jakuza]
    En nem harcolok.
    Mar eldontottem mit csinalok.
  • IMYke2.0.0.0
    Szia Bandew!

A remény hal meg utoljára...
    Sajnos mivel az Ion Storm megtagadta mind az egyes, mind a kettes változathoz a működőképes SDK-k kiadását, így elég nehéz lesz elkészíteni mindkettőhöz a magyarításokat. A decemberben kijövő második változathoz - kifejezetten közölték - soha nem lesz SDK kiadva!

• Bandew
    Hali Imyke! Deus ex-ről mi hír? Akció lefújva?
  • IMYke2.0.0.0
    Jakuza: tényleg nyugodj meg. Próbáljátok megoldani e-mail-váltással, és ne "harcoljatok".

ALCATELGOD: adok linket a *.dds fájlok megnyitását elősegítő Adobe Photoshop pluginhez: TESSÉK
    Neked ez kell "Other tools" alól:
    "Photoshop Plug-In v2.0 423 DDS Plug-In for Adobe Photoshop"

A The Thing-et elég nehéz, annak idején próbáltam, sikertelenül. Remélem,a zóta van már progi, módzser rá, de félek, kevés a remény... Szeretnék tévedni.

• IMYke2.0.0.0
    Rendben, ALCATELGOD!

Az anyagot levettem a honlapod(tok)ról, és infót teszek a honlapomra
    A 100%-os anyagokat szívesen kiteszem, de szerintem, jobb, ha a Ti oldalatokon maradnak, lényegében a Ti (Te) munkátok(d).

Én csak a mások számára megszerezhetetlen, vagy nagyon keresett hivatalos magyarításokat szoktam feltenni, s még azzal is voltak gondok korábban...

• [Jakuza]
    Ezt magyarazom neki en is de nem erti meg.
    Nem akarja lenyulni senki a munkajukat.
    Meg az se kell, hogy barhol emlitsek a nevemet benne.
    NEn csak azert akarom megcsinalni, hogy mindenki szamara elerheto legyen.
    De ez a holyag abban a hiszemben van , hogy nem emelem meg a kalapom tobb honapi munka utan, es csak azt latja, hogy veszelyeztetik a munkajuk gyumolcset, s jon a nagykepu szovegevel, hogy mar az o magyaritasat is feltorik.
    Csak szemleltetesbol Zagash, hogy tudd magyarorszagon az emberek tobb mint 90% warez (kalozmasolat) jatekkal jatszik.
    Ilyen erovel, akar azokat is kizarhatnad a telepithetetlensegevel (megoldhato lenne) .
    De csk az alszentsegedet nem ertem meg mindig.
    Osszevesztel itt masokkal a forditas onzetlensegenek firtatasaval, hogy te vagy a peldakep stb, s kozben az userek e-mail kereseit spamnak nevezed, es ha engedelyt kernek a a RIP jatek korrigalt forditasanak maganhasznalatara, akkor egybol tiltod es , hogy csak akkor
    ha a ti munkatokat kihagyjak belole.
    ROTFLMAO
  • [Jakuza]
    Joember mar azt se tudod kinek mit irsz ?

"Te ne ítélkezz az én postaládám felett. Majd ha én akarok napi 200 spam-et bele, akkor majd teszek. Köszi."

Válasz '[Jakuza]' üzenetére (#7170)

Es erre leterel ilyennel: postaláda: kérdés Imyke-hez a #7169-ban...

Eéőször olvass, csak aztán írj.

Mi van faj az igazsag ? Na akkor megegyszer egy tuske.

Es annak az usernek a levele, akik kerdeznek nem mas szamodra mint spam ?
    Szep egy alak vagy mondhatom.
    Szerintem ne vallaljal felelosegteljes munkat soha az eletben, mert meg a vegen levelekre kell valaszolnod.
  • IMYke2.0.0.0
    Na még így utoljára.

1. Örülök, hogy nincs és sosem volt trójai a telepítőtökben.
    2. Örülök, hogy nem csak az EVM-es, vagy original (x ezer forintos) változatokra "jó" a MOD.
    3. Fogalomzavarban Te "szenvedsz" - Én tudom, mit jelent a RIP (nem csak Jézus keresztjén, hanem amúgy is - mert ugye a crackerek annak idjén ezért is adták ezt az elnevezést az általuk "megkönnyített" játékváltozatokra. RIP annyit tesz: requiescat in pace, azaz béke poraira - hogy tudd)
    A RIP azt jelenti, hogy - a könnyebb letöltés érdekében - a crackerek kiveszik a nagy mennyiségű hangokat és/vagy a videokat/introkat, vagy ezeket együttesen, majd ezt a változatot többyszörös tömörítési eljárás mellett vagy saját telepítőkészlettel, vagy valamilyen közönséges tömörítő program segítségével (legelterjedtebb: UHA, ACE, RAR) benyomorítják, és felteszik a netre.

A példa eklatáns. Ez teddig is értettem, ezzel semmi gond. Sőt, szívetek joga, hogy Ti kinek célozzátok a fordítást.
    DE!
    Ha már a cél...
    ... az angolul nem tudó Játékosok magyar nyelvű kiegészítéssel való ellátása,
    ... függetlenül a Játék verziójától (mert ugye azt mondtad, felmegy mindenre)
    akkor miért támadod le az első komolyabb hozzászólót, aki - ezek szerint jogos - igényét fejezi ki annak a személynek, aki NEKI (értsd: a Játékosnak) készítette el (fél éves kemény munka eredményeképp) a magyarítást?
    Ő csak egy igényt támasztott, melyet nem látott kielégülni.
    Feldobott egy megoldási lehetőséget, melyet TI ketten, összedugva a fejecskéteket, nem ilyen publikus keretek között, disztingváltan (normálisan) meg tudtatok volna oldani, s bár az elveitek maradtak volna sértetlenek, ezek után Jakuzához mentek volna a bunkó e-mailek... nemde?

Szerintem, itt egyetlen hiba van: csak egy bizonyos rétegnek szántátok a munka gyümölcsét.
    Ha a magyar Játékosokra gondolsz - s ezt hangoztatod - akkor ne felejtsd ki azokat se, akik nem Cd-számra gyűjtik a Játékokat, akik csak a RIP-eket gyűjtik, vagy akiknek csak másoktól kölcsönkért, és gépre feltelepített változatuk van... egy szóval: a többségre!

A válasz pedig benne van az eddigiekben.

Szerintem, ha minden szempontból jót igyekszel adni az embereknek, akkor nem nagyon igyekeznek a munkádat gyalázni.
    Az eltulajdonlás más tészta, azt most ne hozd fel, hisz abbéli véleményemet továbbra is tartom - ha érdekel, néhány ezer hozzászólással korábban írtam róla - HJ-vel egyetértésben.

Sajnállak Zagash, hogy egy Jakuzát haragítottál magadra. Ráadásul így.
    Szerintem tényleg gondold végig a következő hozzászólásaidat.

• Zagash
    te miről beszélsz itt?

postaláda: kérdés Imyke-hez a #7169-ban...

Eéőször olvass, csak aztán írj.
  • [Jakuza]
    Te ne ítélkezz az én postaládám felett. Majd ha én akarok napi 200 spam-et bele, akkor majd teszek.
    Ki is itelkezik a postaladatd felet ?
    Es annak az usernek a levele, akik kerdeznek nem mas szamodra mint spam ?
    Szep egy alak vagy mondhatom.
    Szerintem ne vallaljal felelosegteljes munkat soha az eletben, mert meg a vegen levelekre kell valaszolnod.
  • Zagash
    "Leszarod magas ivbol azokat az embereket, akik massal rendelkeznek , nem " original" verzioval ahogy te mondanad."

Akkor még egyszer (egyszer csak megérted): Nem kell a bolti verzió a MAX PAYNE honosítás futtatásához.

"...igenis megcsinalom a RIP verziot, hogy az a kozosseg is elerhesse, akiket te szamitasba se vettel."

Te ne ítélkezz az én postaládám felett. Majd ha én akarok napi 200 spam-et bele, akkor majd teszek. Köszi.

Tudod mit? Csináld meg a Max Payne fordsítást ripre, de ne használd fel benne mi kezünk munkáit. Ennyi beleszólásom had legyen már, ha egyszer a mi munkánkról van szó... Köszönöm.
  • [Jakuza]
    Mert egy "SZAKERTO" vagy. Csak hogy tudd en mar megcsinaltam, ugy a telepitot, hogy fusson a RIP verzio alatt is.
    Meg szerencse, hogy ekkora szakerto vagy, s kozben mas szakertelmet kritizalod.
    A masik fele "viszont nincs időd/energiád a RIP supportra" kert teged meg valaki , hogy legyen idod ?
    En veled ellentetben nem tartom pazarlasnak az ido forditasat az userekre.
  • [Jakuza]
    Te telleg nem tudod felfogni a szavak ertelmet ? 147er irjam le ? Es meg te kisiskolazol engem le, foleg ugy, hogy en mar szamitogep kozeleben lehettem, amikor teged meg tervekbe se vettek.
    NEM VOLT EDDIG SE SZANDEKOMBAN A TI MAGYARITASOTOKAT TERJESZTENI, S EZ UTAN SE.
    Attol , hogy te egy itt magadat istenited, hogy olyan embereknek keszited el a magyaritasokat, akiknek szuksege van ra, kozben masokkal komoly vitakat krealtal az indokbol, hogy milyen dolog az , hogy csak retegeket celoznak meg a magyaritasukkal s viszonzast varnnak el masoktol.
    Kozben te vagy az ilyen alak. Leszarod magas ivbol azokat az embereket, akik massal rendelkeznek , nem " original" verzioval ahogy te mondanad.
    S hogy vulgaris legyek, en meg azt szarom le , amit te gondolsz, mert igenis megcsinalom a RIP verziot, hogy az a kozosseg is elerhesse, akiket te szamitasba se vettel.

Meghozza a te engedelyeddel, hogy tudd szedtem szet a telepitot.
    ""Remélem megérte a fáradságot, és tetszeni fog (amint szétcincáltad :)""
  • Zagash
    Wgészen addig kihagylak ebből, amíg nem állítasz valótlan dolgokat rólam, és a munkáinkról. Semmiféle 1990 ft nem szüökséges ahhjoz, hogy valaki magyarul játssza a Max Payne-t. Imyke, te fogalomzavarba szenvedsz: a RIP nem egyenlő azzal, mit te full-cd-sként letöltesz ISO-ban.

A rip nem azt jelenti, hogy nem bolti verzió.

A Max PAyne HUN felmegy bármilyen változatra. Legyen az bolti, avagy sem. Egy a lényeg: Ne legyen rip verzió.

És ez a honosítás nem úgy lett írva, hogy rip alatt is hiba nélkül fusson, ezért nem egyeztem bele a rip telepítőbe.

Állatira tetszik a szitu: Mi megcsináltunk egy játékhonosítást és még mi vagyunk a bunkók, mert nem adtunk hozzá a RIP support-ot.

Szóval akkor megkérhetlek (harmadszorra, hogy végre válaszolj a kérdésemre? :

Te Imyke, helyesnek tartod ezt a magatartást, amit a következő példával illusztrálnék:

Tegyük fel, te fél évet szenvedsz egy honosítással, és azt publikálod, de úgy csinálod meg a telepítőt, hogy csak a full-CD-s változaton menjen, mert nem akarsz sárdobálós leveleket a postaládádba, viszont nincs időd/energiád a RIP supportra -- és erre jön egy júzer, hogy neki bizony ez nem teccik és leszarja, hogy milyen spam-hegyekkel tömik tele a postaládádat (persze alaptalanul) ezért feltöri a saját kezeid által megalkotott telepítődet és csinál belőle egy olyat, ami működik a rip alatt is (jóllehet hibásan - és ezért kapsz néhány ezer spamet)

?

• IMYke2.0.0.0
    Nem Zagash.
    Eszemben sincs neked "aládrakni".
    1. Semmi kedvem szócsatázni.
    2. Elegem van a "copy-paste"-féle hozzászólásaidból.
    3. Elegem van abból, hogy mindent visszavezetsz egy általad fel nem dolgozott konfliktusra.
    4. S legfőképp elegem van abból, hogy "loál"-ozol, megy efféle hasonló magyartalan kifejezéseket használsz, amivel ki akarod emelni magad közülünk...

Talán inkább be kéne látnod más igazád. Ahogy Te is elvárod mástól.

Én nem istápolom Jakuzát. Nincs is rá szüksége. Erős egyéniség ő.
    Én azzal tudok egyetérteni, amit ő szeretne:
    Ha valakinek nincs meg a teljes Játék, akkor is tudja használni - s nem utolsó sorban isteníteni, mert ugye attól félsz, hogy épp ellenkezőleg történne, de ha ki sem próbálhatják, nos hát akkor azért kaptok efféle levélkéket - - akinek bizony nincs 1999 Ft-ja, hogy EVM-es cuccost vásároljon, vagy - és ez elterjedtebb indok - csak a RIP-eket gyűjti, mert (számára) azok is megfelelnek.
    Szerintem Jakuzának igaza van akkor, amikor ezen emberek kirekesztése ügyében emeli fel a hangját.
    A módszer természetesen nem egészen tisztességes, DE HA VISSZAOLVASOL, akkor rájössz, ő felajánlotta, s majdhogynem felkért arra, hogy Veletek egyetértésben tehesse ezt meg - elsősorban magának, s ha kell (s mondjuk Ti erre bólogattatok volna) mások is megkaphatták volna az anyagot.

Szerintem megint támadásnak vélsz olyasvalamit, amit alapvetően nem annak kellett volna.

Részemről ennyi.
    Nem az én dolgom, tépjétek ki egymás szívét, gyalogoljatok át egymáson, de engem tessék ebből kihagyni, főleg Te Zagash!

Indokokat ne kérj...!

• Zagash
    De a kérdésre nem tudsz válaszolni, mi?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha esetleg gondolkoznál... de tudod mit, jó napom van (hiszen válaszolok is neked):
    ...kirekesztés...
    Beugrik valami?

S hogy jó példát hozzak fel: NOLF 1 Hun by i2k (abban ugyanis BENNE VAN a rip változathoz is az anyag)

De: ne kezdj el engem is anyázni, mert tudod elegem van az efféle stílus(od)ból...

• Zagash
    ok, értem már a témát: Szóval te Imyke helyesnek tartod azt a magatartást, hogy ha Te fél évet szenvedsz egy honosítással, és azt publikálod, de úgy csinálod meg a telepítőt, hogy csak a full-CD-s változaton menjen, mert nem akarsz sárdobálós leveleket a postaládádba - és erre jön egy júzer, hogy neki bizony ez nem teccik és leszarja, hogy milyen spam-hegyekkel tömik tele a postaládádat (persze alaptalanul) ezért feltöri a saját kezeid által megalkotott telepítődet és csinál belőle egy olyat, ami működik a rip alatt is (jóllehet hibásan - és ezért kapsz néhány ezer spamet)

Nos Imyke? A válaszod?

És most nem a #7161-ban olvasható mellébeszélésre vagyok kíváncsi...

Erre minden normális embernek az a válasza, hogy aljasság, amit Jakuza csinál más szoftverével. De Te, Imyke, neked nem ez. Miért? Természetes: Csakis azért, hogy alámrakjál. Nem számít, hogy a másiknak nincs igaza, nem számít semmi.
    Csak az, hogy alámrakjál. OK, akkor most megint egál.
  • Zagash
    loál, Imyke:

Milyen hibát követtünk el?
  • Zagash
    1. idézet: aminek írtam: viccnek (tudod: :) <-ez a jel a mosolyt jelenti.)

2. Akkor a te szavaiddal élve "ELPOFÁZOM" még egyszer (125-ödszörre) és egyen utoljára:

Azért nem szeretném, hogy más formában terjeszd a Max Payne honosításunkat, mert nem akarom visszahallani azt, az általad említett RIP társaságtól, hogy -így nem működik, meg -úgy nem működik, meg hazavágta a windózt, meg effélke sületlenségeket. Nem akarunk semmiféle ilyen levelet kapni és főleg nem anyázó, és egyéb gusztustalan emai-eket.

Most már érthető, hogy miért vagyok az ellen, hogy önkényesen hozzábabrálj a teleítőnkhöz, Jakuza?

VAGY LEÍRJAM 126-ODSZORRA IS ????