Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Zagash
    Ok, tehát ennyi volt.

Na jó, mivel úgy veszem észre, hogy kijöttetek a formából, ezért lezárom ezt a témát. :) A lényeget azért kiragadnám:

Jakuza:
    Mivel a Max Pax Payne honosítás rippelt verziók alatt valószínűleg nem működne megfelelően, ezért nem egyezhetem bele, hogy bárki újracsomagolja a rip-eseknek a mi honosításunkat. Az Ice Box Studio Max Payne honosításából (mintahogy az eddigiekből sem) nem készült és soha nem is fog készülni "hivatalos", vagy ha úgy jobban tetszik: általunk jóváhagyott RIP verzió.

Megköszönném, ha figyelembe vennéd kérésünket és felhagynál a Max Payne honosításunk (ebbe a telepítő is bele tartozik) feltörésével, vagy bárminemű módosításával. Köszönöm. Biztos vagyok benne, hogy mindenki a legjobb tudása szerint készíti ek a honosításait és hozzá a telepítőket is. És hát kinek lenne ínyére az, ha visszautasít egy rip-verziós ajánlatot és erre a másik feltörésekkel fenyegetőzne?

Mindenkinek, akit érint:
    Tanuljuk már meg végre egyszer, s mindenkorra tisztelni, becsülni a másik munkáját, még ha nem is tetszik a megoldásuk, akkor is. (Nekem sem jön be az Imyke-féle regszámos-telepítő, mégsem fenyegetem azzal, hogy alakítsa át, vagy feltöröm őket.)

Köszönöm Jakuza, ha megértetted, hogy miért nem működik a Max Payne IBS-féle honosítása a RIP változat alatt, és miért nem adhatom áldásom egy rip verzióra. Remélem sikerült rávilágítanom arra is, hogy nem kéne más anyagait felhasználni/úrjacsomagolni, vagy egyáltalán hozzá érni. Nekem ilyen meg sem fordulna a fejemben. Elvégre minden honosítás (mintahogy a telepítőik is) saját tulajdon. A fejlesztő saját tulajdona és nekem nincs semmi, de semmi jogom belepiszkálni. Főleg, ha ingyenes. Ha nem tetszik, egyszerűen nem használom, és kész. Minket nagy örömmel tölt el, hogy készíthetünk játékhonosításokat, és cserébe csak annyit kívánunk a felhasználótól, hogy ne szerkessze át/használja fel/alakítsa át a honosításunk egyetlen részét sem, és ebbe beletartozik a telepítő is. Szerintem ez nem olyan nagy kérés.

Köszönöm, Jakuza, ha megértettél, és tiszteletben tartod más, köztük a mi munkáinkat is, és többet nem gondolkodsz más honosításának a feltörésén, mert ez nem túl szép dolog. Sőt, úgy is mondhatnám, hogy egyenesen csúnya. :)

Mindenkinek további veszekedésmentes hétvégét (már ami maradt belőle).

Bye.