Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Jakuza, úgy látom, hogy te nem vagy az egyenes szavak embere, mintahogy nem vagy gerinces ember sem. Egy ilyen jellem, mint te miért nem keres inkább máshol elfoglaltságot? Ha rám hallgatsz, elhúzol messze innek egy fegyházba és felveteted magad smasszernek. Az a neked való munka.
És hogy miért írom ezt most?
Csak azért, mert kb. hatodszor próbálom visszaterelni ezt a veszekedést az eredeti medrébe, hogy végre kultúráltan lezárhassuk ezt a témát, de ez szerintem fel sem tűnt neked. Mellesleg semmiféle hivatkozás nincs a licencben arra nézve, hogy bármit is átszerkeszthetne bárki is, vagy szerinted ez ara utal, hogy engedélyeztem a telepítő átszerkesztését? :
<i>A szoftver egészének, vagy bármely részletének mindennemű szerkesztése, átdolgozása, megrövidítése mindenféle formában tiltott! A program, vagy összetevőinek engedély nélküli átszerkesztése, más neve alatt való terjesztése tisztességtelen, erkölcstelen dolognak tartattik...</i>
Rühellem már tényleg hogy ez a senkiházi, láthatólag szellemileg retardált egyén itt tacskózhat és mindezt úgy, hogy még ő akarja feltörni mások szoftverét. -- És mindennek a tetejében pedig hazugságokat állít/terjeszt (pl. fenti példa, spam, stb...) Semmi kézzel fogható mondanivaló, csak az üres kötözködés. Semmi extra, semmi színvonal: Íme Jakuza barátunk! Brávó--
Mintahogy válasz sincs a kérdésemre...
Nem tudom, hogy Jakuza erős jellem-e, de ebből a hazudozósdiból, meg az üres, semmitmondó, ám vagdalózó hozzászólásaiból kifolyólag sztem nincs nagyon elengedve sem IQ-ból, sem pedig élettapasztalatból. Ha jobban meggondolom, így visszaolvasva a mai üres üzenettermését, szerintem ha egyel kevesebb IQ-ja lenne, növény lenne... ez szinte bizonyos.
A kérdésekre válaszolj, Jakuza úr! Vagy mondj valami olyat, aminek van valami tartalma, mert nem hiszem el, hogy csak ennyire futotta tőled ...
Rendben? Meg tudod oldani, hogy befejezed ezt, amit művelsz? ha igen, folytassuk úgy, hogy hagyatkozzunk a tárgyra, méghozzá kultúr, felnőtt(!) emberekhez méltóan (tudod: sárdobálás ohne--):
1., Hol, melyik résznél írtam én azt a licenc feltételekben, hogy kérdezés nélkül bárki átalakíthajta/feltörheti kényére-kedvére a telepítőnket?
2., Ha egyszer visszautasítom az ajánlatodat, miért nem lehet azt a döntést elfogadni, mint mormálisan?
3., Ha egyszer visszautasítom az ajánlatodat, miért kell feltöréssel fenyegetőzni?
4., Miért nem becsülöd, miért nem tartod tiszteletben legalább a honfitársaid munkáját? (feltételezem, hogy magyar vagy)
Tessék. Legyünk hát tárgyilagosak. Várom kultúrált válaszaidat (és esetleges kérdéseidet - ebben a sorrendben) hason formában, pontokba szedve.
Lássuk, mennyire tartod magad úriembernek. Mennyire vagy kultúrlény.