Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Én nem értem meg? Te miről beszélsz?
Igen, a magyar játékosok 90 %-a kalózmásolatokkal játszik, és csak 10 %-uk veszi meg boltban. Mi nekik fejlesztünk. Mind a kettőnek.
Az átalad említett rip-eket használó csoport a fent említett 90%-nak csak egy minimális töredéke, mindenki a full-cd-s játékokat szerzi be ha egy mód van rá. És egy warez full-cd-s játékot ma már nem túl nehéz beszerezni.
Ezt a "példakép, meg menőzés/istenítés" témát tényleg abba kéne hagynod, mert tök jól mutat az üzeneteidben, meg minden, csak éppen nem több, mint helykitöltő... sok alapja nincs. Eddig nem akartam szólni, de most már unom.
Szal: Értsd meg: Aki akarja nyomni a Max Payne-t magyar nyelven, annak le kell töltenie a warez Full cd-s játékot a netről, vagy be kell szereznie máshonnan.
Mi ennek megfelelően fejlesztettük ezt a projektet és azért nem engedhetem meg ezt a rip verziót, mert lehetséges, hogy nem működik tökéletesen rip (ripped) verziók alatt. Légyszíves, ezt tartsd tiszteletben. Tiszteletben tartani mások munkáját. Ez szerintem nem magy kérés. Köszönöm ha megérted.
Apropó, ezt már csak érdeklődésszinten. Az eddigi honosításainkat miért nem kritizáltad meg? Merthogy mindegyiket csak ugyanezen az elv alapján lehetett feltelepíteni. Most ez nem kötözködés, hanem tényleg érdekelne.