Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Az a pillanat amikor rájössz, hogy a bázisod köré végig Gate-t csináltál.... <#banplz>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
ezt nem igazán értem.nem mmo játék ez😊 szerintem csak gyenge a fegyvered hozzájuk,soha nem jártam így.31es vagyok és nincs ilyen gondom soha nem volt.
bardocz
Azt hiszem sikerült jópár olyanba belefutnom, hogy a szintem nem elég még. Ahol tartok csak halálfejes ellenségek vannak, pedig elvileg oda kéne mennem. Merre érdemes szinteződni?
Myselor
van benne egy ilyen önmegsemmisítő xd
coolpet
Itt mi tortent? A robot felrobbanasa szetszedett?

Battletag: coolpet#2467

Myselor
nemsok fér beléjük de legalább nem cheat 😄
Csak úgy tűnik, hamar betelnek.
LeWyTy
Ha van veled egy társ, akkor azzal végtelen mennyiségű kacatot lehet összeszedetni? <#circling> vagy csak úgy tűnik?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Myselor
hehe 😄 elég jól igen.én szerencsére megúsztam a robbanását 😄
Ha valaki belebotlik ilyen modba, hogy sebzés rendszer realisztikussá tétele, ergo mindenbe sokkal kevesebb kell, cserébe te is könnyen döglesz.
Illetve szükségletek megjelenése. Nekem ettől lenne igazi a játék.
Meg fallout 3ban használtam egy szintlépés lassító modot, de szerintem ide az nem kell.
Hálás lennék, ha valaki találna ilyet, akkor közkincsé tenné.
Fpocok
Sikerült már megint jól beszopnom egy legendaryval való harcot 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Terawatt
Vault 75 fast travel helyszíne egy aknán van. Bármikor oda megyek instant felrobbanok... 😄

Én fémből építettem, és még belülről néhány helyen kapott 1 plusz falréteget, így sehol sincs lyuk 😊 Elég szép, masszív kis kéróm lett, szerintem a legnagyobb kaliber sem lőné át a falat 😄
coolpet
Az oke de azert nem 3 deszkabol osszetakolt hazikot akarok 😊

lalakov
Lexingtonnal kapcsolatban lenne kérdésem.
Találtam egy pincét(Slocum Joe), amiben eldugva van egy lift, de nem működik. Van valami mód használni?
PiszkosFred
Azert vedd figyelembe, hogy alacsony szinten nem a baumax katalogusbol valogatsz 😊 Csinalj fembunkert, az kevesbe lukas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

coolpet
En meg lassan lebontottam mar sanctuary-t teljesen es meg mindig lvl1 vagyok 😊

Hogy a fenebe kapok nem lukacsos epitoelemeket?

PiszkosFred
Tetszik, ahogy osszekotik a TES mitologiaval easter eggkent 😊

AntiHero
Ezek is gyűlnek:
T60b | Raider | T45

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Terawatt
De azért van humora. Minél később jön haza a férj, annál nagyobbat "sebez"

Myselor
ilyenem nekem is van 😄 epic
AntiHero
Legendás nyújtófa <#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
felvillan hirtelen.eléggé észrevehető szerintem😊 meg figyelj a questeknél az utolsó miscellaneous menüben írja is hogyha van ilyesmi,időnként nézd meg azt is mást nem tudok modnani így szoktam én és nincs gond mindig odaérek😊
Felső sarok? Hát.. azért az nagyon nem 100% h észre veszem.... :-\
Myselor
de van,kiírja hogy megtámadják ezt avgy azt a települést.odamész akkor van időd felkészülni pár perc és jönnek megvédheted őket vagy le is szarhatod kiírja bal felűl.eddig mindig sikerült időben érkeznem.volt amikor már csak 1 raider maradt hogy odaérjek 😄 eddig a legkeményebb a super mutáns banda volt hát velük elvoltam xd de persze akkor még gyenge fegyvereim voltak
Üdv emberek!

Ha megtámadják egy településem nincs vmi jelzés? Tök nyugodtan mászkálok majd vissza megyek Sanctuaryba és látom szétlőtték a fél települést a - telepesek szerint a - szintetikusok...
Myselor
én azthiszem találkoztam vele.macskát mindenképpen láttam már 😊 sajna venni még nem tudtam, a másik kutyát meg nem vettem meg van egy elég 😄
Csak azért írtam le, mert a W3 az multi-region open world 😊 Elvileg az jobban kedvez a sztori vezetéshez 😊 Ez nehezebb szerintem. A Beth most jó úton jár. TESVI-ra nem várok továbbra se, majd meglátjuk. Úgy néz ki eddig bezárólag, elkülönítették a két franchise-ot. Vagy egyszerűen csak bizonyítottak. Lényegtelen ez jó lett.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.16. 20:35:56

Nem nagy spoiler, de találkoztatok a macskás nővel? Nem mondom el hol van, majd megtaláljátok (vagy nem), jelentéktelen szereplő, de van vagy 6 macskája, és tele van a kérója macskás képekkel 😄
Hohó 😊 Már leírtad, nem vonhatod vissza, ha szkeptikus leszel a TES:VI előtt, akkor ez a hsz lesz a referencia 😄
Drinking Buddy 😄
beszarás, ez mekkora már

How much can you take,before you snap?

Van aki már az emlékek részén tart? Kicsit látszik emberünknek nehéz új dolgokat kitalálni de jól kombinál és új dolgok is vannak benne. Hát jó lett kifejezetten jó lett a sztori. A társak a Bio cselekedeteink társakra való hatása is megjelenik. Mindaz amiben reménykedtem. Mindez XXI. sz köntösben. És még lesznek expansionok is. Ez lesz az első tényleges virtuális valóságunk 😊 Jó volt a Fallout NV is, egyes elemeiben jobb volt de így összhatásban hát eddig készült legjobb open world játék.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.16. 19:40:11

Áhh, én nem fogom ezt a visszatöltögetős mókát csinálni.
Myselor
magas szintű karizmával is simán fail lehet a persuation😊 és alacsonyabb szintel és sikeres lehet a piros színű is.quick save-el lehet próbálkozni😊 mindig működik 4-5 alkalom után a legnehezebb is
Terawatt
Nekem failelt a char. check és azt mondta hogy még meggondolja hogy eladja-e. Gondolom nem buktam végleg.

Szerintem totál random, nekem dobott raider armor darabot legendary csótány.
Nekem is lehetne már 2 kutyám, de kevés volt a karizmám, hogy megvegyem, így azt mondtam, hogy nem kell...remélem a jövőben még találkozok az ürgével 😊
kiserik
Én ahogy próbálgattam, az item adott, a buff rajta változhat.

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

PiszkosFred
Nezte/olvasott rola valaki, hogy a legendary ellenfeleknek sajat loot tablaik vannak, vagy random teljesen egy nagy poolbol sorsolva?

A játék szól mielőtt végleg elköteleződök egy frakció mellett (=mindenki más ellenség lesz)?

Itt a railroad meg a brotherhood of steel, de egyiknél se merek questelésbe belevágni emiatt. 😄

Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.11.16. 18:16:51
Lol énis metalba nyomom meg ebbe a sisakban.
SötétBarom
Keményék kemények.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LeWyTy
Vannak azok az esetek mikor magadtól nem tudnád feltörni... én ilyenkor szoktam megtalálni a kódot valakinél/valahol.
Ha jól sejtem mire gondolsz akkor ott van a teremben valahol balra mögötted. (asszem)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

oneal1
Paladin Danse
kérdés, hogy a paladin danse kültedésénél mikor bevisz a factory-ba, egy ajtót kell kinyitni, ahol kell akkor a hacker perk?
Tehát, a lényeg, hogy ha megszereztem akkor oda menjek vissza?

!Forza Ferrari!

jofer
Köszönöm, köszönöm a gyors választ. Épp most értem el a 9-es szintet, akkor ráhajtok a szintlépésre.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Mert nem oldja fel magát. Következő szintlépésnél kapott perk pontból old fel.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

jofer
Sziasztok!

Lenne nekem is egy kérdésem. Szeretném fejleszteni a páncélomat, de azt írja ki, hogy hiányzik a "Science!" feltétel. Elolvastam a wikit, ahol úgy értelmeztem, hogy az intelligencia szintem 6 csillagos kell legyen. Ezt megcsináltam, de mégsem oldja fel. Biztos, hogy valamit benéztem a felületes angol tudásommal. Hálás lennék, ha valaki segítene. Köszönöm előre is! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Myselor
egyszerűen felbasz ez a játék bizonyos hibája hogy diamond city körül meghal a játék nállam,mindenhol jól fut tudok vele játszani de ott egyszerűen van hogy 10percig tölt be egyik helyről a másikra.és közben is akad mint a szar.borzalom .kellene valami javítás
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Brotherhood of steel-hez és a Railroad-hoz is lehet csatlakozni, vagy csak az egyikhez?

\"Egy gy?r? mind fölött\"