Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Kondor_
Lehetne balanszoltabb a legnehezebb fokozat. Inkább "realisztikus" lenne jobb. Ha fejbe lövök egy ridert akin nincs sisak, haljon már bele akármijen nehézségi szinten, és ne kelljen 12x fejbelőni hozzá, és ez legyen igaz az irányított karakterre is.
PTW
Azert van, mert beth jatekokban a trader invetoryja nem a karakternel van hanem egy hidden ladaban elrejte a "talajszint alatt".

Skyrimban moddoltak hogy ez a lada hozzaferheto legyen, de talan mar oblivionban is.

Gránátot dobálni csak szabadtéren lehet.
Beltérben tuti beledögelsz... 😄
SötétBarom
Fallout 1-2ben az összes tradert meg lehetett ölni/királmolni..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

De igen, volt. A Fallout 3-ban. Volt 4 vándor kereskedő, akik járták körbe a térképet, és ha csatlakoztál hozzájuk, és mentél velük, előbb-utóbb egy raider támadásnál megölték az árust, és a brahmin által cipelt teljes inventory a te loot-od lett.

... mínusz egy fícsör, ami nem került át a F4-be.
PTW
Enis survivalon de pont emiatt very hardra rakom sokszor, de azt meg bizonyos helyzetekben tul konnyunek talalom.

Mod lesz ebbol

Mar lattamnis ilyen difficulty configuratort nexuson.

Én azon játszom. Igen eléggé el van rontva a gránát része.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

SötétBarom
Játszik valaki survival nehézségen? Van valami módja, hogy ne legyen ilyen kibaszott irritáló? Annyira illúzióromboló, hogy minden jöttment köcsögbe bele kell pumpálni 50 golyót, gyakorlatilag élvezhetetlen a harc.. Sima settlement küldi, ki kell takarítani a raidereket, jön egy legendary, közvetlen közelről combat shotival fejbelövöm 7x, és lemegy a health 30%-ot... A másik ami masszívan felbasz, hogy nem lehet VATS-ban eldobni a gránátot, így marad a manuális dobálózás, ami szerencsére ótvarszar, szinte esélytelen eltalálni gránáttal valakit, ha nem a puszta közepén zajlik a harc, hanem vannak tereptárgyak, vagy szintkülönbség..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én is építkeztem kicsit. Alul van a kocsma. Elsőn a szállások. Másodikon meg a védelmi rendszerek lesznek. A terület meg körbe van kerítve.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.16. 17:18:44

LeWyTy
Köszi

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

PTW
Igrn, van sanctuaryban vagy 3 kutyaol..valamelyikben lapul.

Trukk: mindrgyiket bontsd le, es csak egy legyen ott ahol te akarod es akkor mindig oda vonul el

AntiHero
Senctuary. Kutyaólakat nézd meg.
Pl én mindet leromboltam csak 1-et hagytam. Így oda megy mindig.
Csak most, hogy van 2 kutyám....hát "erősebb kutya baszik" alapon, felváltva használják a házat. <#banplz>

Elkezdtem építeni a kis bázisom. A kapuhoz raktam a 2 kutyát. <#gonosz1>

Még tehénkém is van 😄

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.16. 16:57:10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LeWyTy
Nekem 1 van de azt sem találom sehol.<#banplz>
Tényleg nem találom sehol. Hogy tudnám előkeríteni?

AntiHero
Kutyám már van 2. cicám nem lehet ? 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PTW
Na faszasag! Foleg valaminerdekesebb vilagitasra, ilyen villaynkorte "fuzerre" faj a fogam. De anno a videokban tuti volt, ugyhogy csak meg kell talalni 😊

Seth
Mert akkor mindenki az arusokra vadaszna 😊 Szerintem meg nem volt olyan hogy egy arus halala utan hatrahagyna az osszes ingosagat

PSN ID.: Beegabor

_Kondor_
Van egy helyes kis lábtörlő, ahova ezt lerakod adott területen belül, oda rak le a fast travel:

LeWyTy
Az miért van hogy ha megölöm az árus nem dobja a cuccokat ami nála van?

LeWyTy
Én 10. szintetn találtam egy .50es snipert.<#circling>

PiszkosFred
Elsore:
Igen, keritesek (picket fences) terveit egyelore

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
Azt olvastam, hogy magazinokbol lehet plusz epitheto dolgokat felfedezni.

Talalt mar valaki ilyet?

Tetovaltatni hol lehet?

PTW
En csak 24 vagyok de mar talaltam .50 snipert

Más: Nyúvegaszban az első órában volt romboló puskám.((,50-es kaliber) élek-halok értük!) Ez nagyon hiányzik így az ötvenedik felé! :-)
Szét szoktam bontani a stukkereket, de leginkább vasat-acélt, fát dobnak.
A társak eddig is nagy segítségemre voltak (F3, NV) Azt észrevettétek már, hogy amikor elváltok nem dobják vissza nektek a náluk levő batyut? Ezért különösen hálás voltam Pipásnak, amikor Katira váltottam.
Gilmoor
Akiket rendre elfelejtek kiüríteni 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

PiszkosFred
Illetve ott vannak a tarsak is, mint "tarolok" 😊

Gilmoor
én mindent összeszedek kivétel nélkül. Mikor kipucoltam egy helyet újra körbejárom, és egy helyre gyűjtöm, lehetőleg a bejárathoz, ahová a fast travel is visz. Aztán beugrok a powerarmorba és elszállítom haza. A fast travel nem eszik energiát a core -ból, szal traktornak már tök jó a PA 😊 Másfelől meg scavenger post a faluban, illetve minden faluba. Harmadrészt, ha kitanulod a scavenger perket, akkor a fegyverek szétbontásából is kapsz extra cuccokat.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.16. 15:15:43

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Haladok a fősztorival, van olyan jó mint az F3 talán jobb is. Megtaláltam Caitot is mint kompánion. Sajna a város közepén elviselhetetlen az fps drop a gépemen.

PiszkosFred
Pedig de, fel lehet 😊
Komponens nezetben valasztd ki az aluminiumot, rakj melle egy "nagyitot", es igy tuti nem hagysz ott egyet sem a vilagban.

Na ez hasznos volt!
Sajnos a nagyobbik gond inkább a zelemínium. Kár, hogy nem lehet felbérelni a kisebbséget, hogy nekem gyűjtsenek! :-)
ragasztót tudsz főzni! corn,tato meg a bokros gyümölcsös izé és purified water! ezekből kell 3-3 és az 5 ragasztó
Tudtok hasznos tanácsot adni arra az aprócska problémára, hogy állandóan kifutok olyan kurrens alapanyagokból, mit aluminium, ragasztó. Nagy barkácsoló vagyok, de ez a dolog némileg visszafog.
Valamelyik árusnál láttam eladót, de 25 tételért nem adnék 3000 pengőt!
A küldetéseket azért kell megszakítanom, mert állandóan megtelik a zsebem "hasznos holmival"! Tehát nem az a bajom, hogy nem találok, hanem inkább kevés!
Súgjatok!
Hát a 111-en lehetne mit építeni, mert eléggé kicsike a többihez képest.

Akkor viszont elméletileg minden kifejleszthető, csak 1 szintlépéshez a végén 1 év játékidő kell? 😄

PiszkosFred
En erre mondtam, amikor meglattam, hogy hatalmas nagy lehetosegek vannak a bazisos megoldasban, csak egyszer szabaduljanak ra a modderek, a sims kiskutyafasza lesz ehhez kepest 😄
(komoly osszegben mernek arra is fogadni, hogy idovel a fallout shelter ujra lesz krealva a fo4 modkent)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.16. 14:57:01

Gilmoor
Van benne potenciál, nem? 😊

PiszkosFred
Es automatikusan bekapcsol az oda lerakott lezer turret, de hogy legyen aram, egyuttal automatikusan lekapcsol a felesleges vilagitas 😊

Gilmoor
laser tripwire (mozgásérzékelő) ha keresztülhaladnak rajta, akkor kapcsol, felkapcsol egy lámpát vagy kiolt. Olyan mint egy analóg biztonsági rendszer 😊 Kell egy szoba tele négyzet alakú színes képcsövekkel, ahol a színek egy-egy területet jelölnek amik a területeken elhelyezett laser tripwire-hez vannak kötve. Bent ülsz a szobában és tudod merről jön az ellen 😊

PiszkosFred
Nincs max szint, 50-ig csak az ellenfelek nonek, te mehetsz tovabb is es kapod a pontokat. 😊

Armorok amiket eddig leltem bóklászás közben. Még csak 21 vagyok és Diamond-ban nem jártam.

Survivalon vicces ellenfelek a koponyás csillagos világító ghoulok a speckó képességükkel szűk helyen 😄 Power armor nélkül megyek, mivel nem tudom mennyi core-t tudok szerezni. Így csak dísz ami 5 darabot találtam.
Itt voltak:
Alapból amit kapsz egy teljes (már ha vigyázol rá teljes marad) alap modellt az elején, szerintem ez mindenkinek megvan.
Lezuhant kopter előtt állt egy a mezőn.
Kiképző bázison van egy elzárva az egyik konténerbe egy teljes. Majd itt az armory-ba egy hiányos. (ha feltöröd az zára simán, akkor a sentry megtámad)
Egy vagonban találtam egy teljest, ez is el volt zárva.

Karizmát fel tudnám húzni a local leaderig, de max a fennmaradó skill pontokból fogom a végén, mert a számolásom alapján marad 50-ig még 12 felesem. Nagyon kellenek a fegyver képzettségek ezen a fokozaton a plusz sebzés miatt :/

dartonite
Settlement Recruitment Beacon-t kell epiteni es aram ala helyezni.
Akkor elkezdenek egyre tobben jonni a telepulesre.
Gilmoor
Én elolvastam 😊 És te? Abban nincs leírva, miként lehet megosztani a workbench tároló tartalmát a telephelyek között. Van már supply line-om, de nekem egyelőre nem megosztott a tároló, és ahogy Kondort olvasom nem is lesz. Tehát építeni a totál nyersanyagból tudok, ha van kiépített supply line. Ok, este leellenőrzöm 😊 Köszi!

LeWyTy
Amúgy a perkeket bem lehet valahogy resetelni? (Jólelqrtam)

Akkor 10-es karizmával meg 20 fő lehetne? Nem is erőlködök inkább. Felfedezgetek helyette. Pedig egy három szintes kocsmás, lakóház erődöt csináltam az egyik ház helyére. Így a plusz ágyak is feleslegesek, gondolom.

_Kondor_
Az külön telepeken lévő alapanyagokat nem látod egyben a workshop inventory-jában. Viszont ha építesz valamit, akkor az összes összekapcsolt telepen lévő junk-ot veszi készletnek.
A craft mindig csak a helyi workshop-ból vesz anyagot, hiába van supply line.
A supply line-t már beállítottad?
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.16. 13:41:52
lipovics
Jonnek maguktol, ha van viz, kaja, (fedett) agy, valamennyi vedelem.
lipovics
Eggyel alattad linkeltem
Bandicoot
Survivalon tolom, fegyveres perkek közül nem raktam még semmire, magas charisma és intelligencia van. Iszonyat jòl van balanszolva a játék, a fegyveres gyengeséget kivállòan ellensúlyozza az hogy az egekbe tudom fejleszteni a fegyvereket.😊
+ jönnek sorba a legendary-k, bár tegnap vért izzadtam mert belefutottam egy legendary Deathclaw-ba, elég szűk helyen...😄

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

LeWyTy
Hogy érem el hogy jöjjenek emberek a telepekre? Elég a megfelelő feltétel és megjelennek maguktól?