11630
-
akkor képzeld el nekem hogy milyen volt :D sanctuary atom stabilan megy építgetek stb.2 perc múlva diavetítés és semmi magyarázat nincs rá.meg csomószor van ilyen bárhol kivéve a városokat és épületekben.harc közbe megérteném de semmi ilyenről nincs szó.és pár percig ilyen utána megint jó -
Milyen videókártyád van? -
El is ment a kedvem az egésztől. Egy nagy fos, ahogy most fut a gépen. GG bazmeg. -
akkor lehet kár volt felraknom.nálam így is szarul futott a frame drop miatt ami megmagyarázhatatlan helyeken történt :D még nem próbáltam patch óta de lehet nem fogok örülni.viszont van olyan is akinél sokkal jobban fut.hm -
Patch óta sokkal szarabbul fut a játék. Faxom. -
Zozo0122 #4533 Na, felraktam és tesztelgettem néhány modot, azt kell mondjam még pofásabb a játék :D
Ezeket tudom ajánlani mindenkinek:
- Enhanced Wasteland Preset 2.0 - sokkal szebb tőle a játék, lényegében egy reshade preset az egész, de profin beállítva, annyi hibával, hogy kicsit elmosódnak tőle a szövegek betűi, iniből kilőttem az FXAA és a Lumasharpen beállítást, ezután ez is megjavult.
- Lowered Weapons - ha nincs harc, akkor a karakter leengedi a fegyvert, így nincs kitakarva a fél képernyő - egyszerű, de nagyszerű :D
- Darker Nights - sötétebb éjszakák, 7 különböző mértékű sötétséggel...ha valaki feltenné, arra figyeljen, hogy a Level 0 a legsötétebb és a Level 6 a legkisebb változás a vanillához képest, és nem fordítva, ahogy logikus lenne :D Én a Level 2-t tettem fel, mert itt még nem zavaró a sötétben lévő élőlények szellemképe - ez alapból a játékban van, nagyon kicsit világítanak az NPC-k, Level 2.-n ez még nem látszik és így is kellően sötét van. Érdemes feltenni a modból egy választott nightvision és detection addont is (az előbbi az éjjellátókat, az utóbbi a lopakodás fénymódosítóját állítja vissza vanillára, mert a sötétebb környezetben könnyebbé vált a lopakodás) , persze igazítva a main fájlhoz, ha kiválasztottuk pl. a Level 2-es sötétséget, akkor a detection is legyen Level 2.
- Improved Maps with Visible Roads - a térképen jobban látszanak az utak, nagyon egyszerű mod, egyetlen textúra az egész, de jól néz ki. Érdemes feltenni a darker versiont, az néz ki jobban.
- OCDecorator - már volt róla szó itt ma, különböző junk itemekből készít workbench használatával static tárgyakat, mintha csak bútorokat raknánk le. Rájuk lehet lőni, robbantani, akkor sem mozdulnak el. Egy ilyen toy car például 1 toy carba kerül az inventoryban, és akkor static objectként lerakjuk ahová akarjuk, többé nem fog átesni a padlón stb...mozgathatjuk, de ha scrapeljük, akkor nem kapunk vissza alapanyagot. A mod még félkész, egyelőre a konyhai meg ebédlőbe való dolgok + a játékok elérhetőek, de folyamatosan bővül a mod.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.08. 02:31:57 -
kezdenek sűrűsödni a bázis támadások, be is szoptam egy failed-et. hiába kerestem egy kósza enemyt még, nem volt, de szerencsére fórumon volt megoldás.
szóval ha valaki még szív ezzel:
console megnyit
enemy hullájára ránéz, klikk (akkor jó, ha kiírja az ID-jét)
"resurrect"
console becsuk, kill megint, completed. -
Errol van valami friss infod, mert en mast olvastam anno meg a megjelenes elott. -
nem kap -
Azon tűnődöm hogy a Fallout 4 nem kap steam workshoppot mint a Skyrim? Annál minden van, még kártyás is. -
Ja most nézem hogy a Béta tag névnél ottmarad még egy darabig:D -
Zozo0122 #4527 Azóta én is engedélyeztem a modolást és feltettem - jónak tűnik, az általad említett dolgok is feltűntek/elolvastam a mod leírásában. Ez a mod tuti marad, meg felrkaom szerintem a darker nights-ot is.
Amúgy sweetfx/reshade esetében melyik értéket kell állítani az árnyékoknál? Tettem fel reshadet, de nem tetszik, mert olyan, mintha több fény lenne bárhol vagyok, az árnyékok meg nagyon lágyak. Lehet light modot is kéne feltenni... -
Nekem valamiért nem frissít, még mindig ott díszeleg hogy Fallout 4 Beta -
Én használom. Nekem eddig bejött. 2 apró probléma lehet vele, de engem speciel egyik sem zavar:
1. Azok a tárgyak, amiket kiraksz valahová attól fogva, hogy kiraktad, csak statikus tárgyként funkcionálnak, tehát nem lehet scrappelni őket (illetve lehet, de nem kapsz értük semmit), sem újból felvenni az E-billentyűvel. Szóval csak akkor fogj bele, ha kismillió kenyérpirítód van, vagy tudod nélkülözni azt a párat, amit kiraksz. Természetesen csak azokat a tárgyakat tudod kirakni, amik megvannak.
2. Egyelőre elég kezdetleges a mod. Csak konyhai cuccok vannak és játékok. Persze fog bővülni - legalábbis ígéret van rá.
Egyébként működik rendesen, a tárgyak nem gurulnak szanaszét, stabilan a helyükön maradnak, akár lőhetsz is rájuk, meg sem moccannak.
Ha arra gondolsz, hogy valamivel összeakad-e, a Homemaker modhoz van kompatibilitási patch (vagy minek híjják - nem értek hozzá), azzal működik. Más modom per pill nincs. Az alapjátékban nekem nem okozott gondot eddig.
Működő alternatívát lakberendezéshez ezen a modon kívül nem nagyon tudok mondani. Nekem a lopott tárgyak nagy része a helyén marad, de másoknak az sem volt megoldás.
-
Adj neki sok drogot, megoldja a problémád
Kár, hogy a hullája egy idő után eltűnik, mert én visszaültettem a székébe.
-
Party Hard #4523 Mörfi Mama ki fog kelni valaha is abból a rohadt fotelből? Rossz helyre raktam le és most a műhely közepén űl a generátor előtt és dirigál miközben melózok... Ráadásul köré kellett építenem a házat is, ami azért vicces mert az első emeleten van. Tehát volt amikor a levegőben lebegett az öreglány -
Zozo0122 #4522 Mióta tegnap kiraktátok, valaki megpróbálta ezt a modot?
Tapasztalatok? Jó lenne feltenni, persze csak ha nem csesz el semmit sem, mert nagyon zavar az, hogy átesnek a tárgyaim az asztalokon, falakon. Esetleg modon kívül tlaált már erre bárki bármilyen megoldást? Nekem ez lenne a legfontosabb most, sehol sem tartok a storyval amúgy se kb :D -
Bandicoot #4521 Ha valaki esetleg bele akar kóstolni az összes fakcióba mint én, itt egy kis segédlet melyik oldal kivel áll szemben illetve hogy melyik az a küldetésük amelyiket elvállalva ellenséggé válik valamelyik fakció. Hasznos.:)
http://www.videogamer.com/features/game_guide/the_ultimate_guide_to_factions_in_fallout_4.html -
SaGa Jr #4520 Három cuccig még életben marad. A negyediktől kezdve egyre nagyobb eséllyel beadja a kulcsot a vén kokós.
-
tudom, de eddig csak egy slukkot kapott, mert prestont ki akartam maxolni. most már dislike-olhat, letojom
-
Paranoia #4518 HáH
azért nem értettem,na majd akkor rá állok
kösz!
-
Majd megmurdel ha tomod mindenfele cuccal! -
mágnespicsájút LOOOOOL
én kinyírtam a gyógyszerekkel :D -
Hoppá, mégiscsak kell hozzá perk. Mármint a világításhoz kell a Scrapper II. Anélkül csak a kis nagyító fog látszódni a tárgyak neve előtt. -
Az. Kikapcsolod az autot (manualisra rakod), kilepsz a kliensbol. Par perc, ujra elinditod, majd bekapcsolod a "mindig tartsa naprakeszen" opciot, es megvarod, amig elindul.
Ha nem megy, volt, hogy letotlesi helyett kellett valtanom, egy nemet szervert valassz ki, es kesz.
Ha igy sem megy, akkor passzolom, nalam csont nelkul elindult, most nem szarakodott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.07. 19:42:24 -
Szerintem nem kell hozzá perk.
Pip-boy -> Junk -> C (Component view) -> megkeresed, hogy melyik alkatrész kell neked -> Q (Tag for search) -> megjelenik mellette egy kis nagyító ikon -> innentől kezdve fluoreszkálni fog minden tárgy, ami tartalmazza az adott alapanyagot, plusz az árusok cuccai mellett egy ugyanolyan nagyító ikon lesz, ha az adott árult tárgyban szintén megtalálható a keresett alkatrész
Pl. én itt megjelöltem az üveget, úgyhogy minden üveg világít:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.07. 19:39:24 -
Paranoia #4512 :O
az valami perk akkor?! hhmmm -
Nem rendesen világít, azért tettem idézőjelbe. Olyasmi, mintha fluoreszkálna. Ki van emelve, na. :D -
Although #4510 Melyikre gondolsz? Mert a játék automatikus frissítése nem kapcsolható ki legfeljebb manuálisra kapcsolható. -
Hat, akkor kliens oldali a gond. Kapcsold ki majd be az automatikus frissitest, az rendszerint hasznal... -
Although #4508 Igen, így kellene legyen de nekem nem tölti le. Most validate-el próbálkozok. -
ventillátorokat vadászd meg a játékautókat :) -
Ahogy elinditod a steamet. Cirka 220 mb, es mar nem beta patch. -
Although #4505 1.2-es patch mikor érhető el? -
Paranoia #4504 világít?
-
SaGa Jr hozzászólásához kiegészítésként:
Meg is jelölheted a csavarokat, mint keresendő cuccot (pl. a fegyverkészítő asztalnál) és akkor "világítani" fog minden tárgy, amiben van csavar, úgyhogy képes leszel célirányosan kukázni. -
Köszi. -
SaGa Jr #4501 Ha felvetted onnan a cuccot, akkor annak még ott kell lennie az inventory-dban, a misc vagy a junk részlegben, mert quest tárgy amit nem tudsz letenni vagy épp eldobni. Nyissad meg a ládát, mint ha bele akarnál rámolni és nézd meg milyen cuccok vannak a misc/junk készletedben azt pakolj bele mindent. Aztán gyere ki a ládából. Utána ismét lépj be a ládába és rámolj ki belőle. Ez megoldhatja a problémát.
Ha nem oldja meg, akkor valamit beraksz, mentesz. Utána visszatöltés és kiveszed a ládából a berakott cuccot.
De mivel nálad kell legyen a tárgy amiért küldött (a nevét megmondta, szóval tudod mit keress), akár vissza is mehetsz a csajhoz leadni azt (csak a nő ad tárgyas feladatot, a narancs ruhás manus számára ölni kell mutánsokat). Én is zsebeltem már be korábban tárgyat amit kért, de egyből le is adtam neki (újra beszéltem vele és le is tudtam a feladatot).
Legrosszabb esetben konzollal lezárod a feladatot (a feladat kódját meg a szükséges parancsot megtalálod a fallout wikia-n).
Ryder62:
Van egy perk az Intelligence ágon amit felvéve tárgyak szétszedésekor csavarokhoz is hozzájutsz. Külön találni nem fogsz szerintem, csak cuccok szétszedéséből és vásárlásból szerezhető.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.07. 18:34:12 -
Csavart hol lehet találni? Sok fegyvermodhoz kellene, de nem rémlik hogy valaha találtam volna. -
egy-két hete én is kérdezni akartam, hogy mama murphy vajon felállítható-e a székéből, nehogy útban legyen valahol, aztán cumi.
úgyhogy ráhagytam, beraktam a székét a konyha sarkába... és de jól tettem! azóta nem lehet kiimádkozni belőle a mágnesphicsájút.