Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skyrimban moddoltak hogy ez a lada hozzaferheto legyen, de talan mar oblivionban is.
Beltérben tuti beledögelsz... 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
... mínusz egy fícsör, ami nem került át a F4-be.
Mod lesz ebbol
Mar lattamnis ilyen difficulty configuratort nexuson.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://i.imgur.com/6Z9PbRq.gifv
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.16. 17:18:44
Trukk: mindrgyiket bontsd le, es csak egy legyen ott ahol te akarod es akkor mindig oda vonul el
Pl én mindet leromboltam csak 1-et hagytam. Így oda megy mindig.
Csak most, hogy van 2 kutyám....hát "erősebb kutya baszik" alapon, felváltva használják a házat. <#banplz>#banplz>
Elkezdtem építeni a kis bázisom. A kapuhoz raktam a 2 kutyát. <#gonosz1>#gonosz1>
Még tehénkém is van 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.11.16. 16:57:10
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Tényleg nem találom sehol. Hogy tudnám előkeríteni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Talalt mar valaki ilyet?
Tetovaltatni hol lehet?
A társak eddig is nagy segítségemre voltak (F3, NV) Azt észrevettétek már, hogy amikor elváltok nem dobják vissza nektek a náluk levő batyut? Ezért különösen hálás voltam Pipásnak, amikor Katira váltottam.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.16. 15:15:43
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Komponens nezetben valasztd ki az aluminiumot, rakj melle egy "nagyitot", es igy tuti nem hagysz ott egyet sem a vilagban.
Sajnos a nagyobbik gond inkább a zelemínium. Kár, hogy nem lehet felbérelni a kisebbséget, hogy nekem gyűjtsenek! :-)
Valamelyik árusnál láttam eladót, de 25 tételért nem adnék 3000 pengőt!
A küldetéseket azért kell megszakítanom, mert állandóan megtelik a zsebem "hasznos holmival"! Tehát nem az a bajom, hogy nem találok, hanem inkább kevés!
Súgjatok!
(komoly osszegben mernek arra is fogadni, hogy idovel a fallout shelter ujra lesz krealva a fo4 modkent)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.16. 14:57:01
Itt voltak:
Alapból amit kapsz egy teljes (már ha vigyázol rá teljes marad) alap modellt az elején, szerintem ez mindenkinek megvan.
Lezuhant kopter előtt állt egy a mezőn.
Kiképző bázison van egy elzárva az egyik konténerbe egy teljes. Majd itt az armory-ba egy hiányos. (ha feltöröd az zára simán, akkor a sentry megtámad)
Egy vagonban találtam egy teljest, ez is el volt zárva.
Karizmát fel tudnám húzni a local leaderig, de max a fennmaradó skill pontokból fogom a végén, mert a számolásom alapján marad 50-ig még 12 felesem. Nagyon kellenek a fegyver képzettségek ezen a fokozaton a plusz sebzés miatt :/
Akkor elkezdenek egyre tobben jonni a telepulesre.
A craft mindig csak a helyi workshop-ból vesz anyagot, hiába van supply line.
A supply line-t már beállítottad?
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.16. 13:41:52
+ jönnek sorba a legendary-k, bár tegnap vért izzadtam mert belefutottam egy legendary Deathclaw-ba, elég szűk helyen...😄
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D