11630
-
Aknot #4418 Sziasztok! Ez a mod megoldja a leesős tárgyak problémáját http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4270/? -
SaGa Jr #4417 Amelyiknél éppen van. Ez a termék nem fixen mindig megtalálható portéka még a wikin megadott kereskedők esetében sem, véletlenszerű a mennyisége és az előfordulása is minden boltnál, ami nem specializált (például a baseball cuccokat árusító manusnál nem érdemes keresni). Célirányosan fegyver, páncél és általános kereskedőknél meg vándor kereskedőknél érdemes. Náluk a legvalószínűbb. Pár naponta frissül a készlet, érdemes gyakran látogatni őket.
Ám találni egyszerűbb, temérdek van belőle szétszórva a romokban található generátorokban, minden háromlábú kerekes robot tartalmaz 2-t, meg széfekben is viszonylag gyakran előfordul. Egyszerűbb így találni belőle mint venni.
A boltosok délelőtt 8 és este 6 között üzemelnek többnyire (ez az alapból beállított viselkedésük a programban), van amelyik este 8-9-ig is nyitva tart (kaja árusok ilyenek). Utána zárva vannak, így boltolni nem tudsz velük ilyenkor. Az, hogy alszanak vagy sem, az már más kérdés (van amelyik meló után egész éjjel kocsmázik, haza sem megy, nem alszik). Dokik még ha alszanak is, ha kiugrasztod őket az ágyból, többnyire hajlandóak kereskedni. A többi kereskedő esetében ez már koránt sem így megy.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.06. 10:05:05 -
DonPedro22 #4416 köszi! és egyébként este minden árus ( ember ) elmegy aludni?
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.12.06. 09:23:09 -
Arturo Rodrigueznél van pár darab, első találat a google keresésben, a fallout wikia-n.... -
sata75 #4414 OMG:) -
DonPedro22 #4413
#4400 Erre tud valaki valamit? köszi előre is -
Én is így jártam. Van egy lift az egyik lépcső mellet, azzal lehet feljutni a maradék raiderhez.
-
SaGa Jr #4411 A dolognak állítólag az az egyik trükkje (már, hogy a helyükön maradjanak az oda letett dolgok), hogy nem ment abban az épületben a játékos ahová nekiállt kiállítást berendezni. Ha menteni akar akkor menjen ki az épületből és úgy tegye meg. A szétszóródás a visszatöltésekkor szokott bekövetkezni, amennyiben az a berendezett helyen van. Nem próbáltam még, de tapasztaltam, hogy visszatöltéskor konkrétan mindent a helyére ejt a program ami a karakterrel egy légtérben van és ő tette oda, nem pedig eleve ott volt.
Az elmúlt 2 patch is sokaknál javította a polcon átlógó/áteső tárgyak problémáját, de számos embernél a helyzet továbbra is fennáll. -
SaGa #4410 Egy ekkora üvegtábla elkészítéséhez méretes gépsor kell, míg egy fegyver összebarkácsolásához egy satu, reszelő, kézifúró, ragasztó, és megfelelő bontott alkatrészek. Egész más kategória a kettő.
Stílusos bútorokkal se áll le szöszölni az ember, ha a világ olyan, hogy bármikor beeshet egy szupermutáns vagy csak egy szimpla raider bagázs és lerombolja. Az ilyesmihez megfelelően civilizált világ kell, ami egyelőre nincs, épp azt építgetjük. -
XeroX #4409 Én még ilyet nem tapasztaltam, amit lerakok valahova az ott is marad, a tárgyakat nem loptam, viszont én
mindig saját épületben pakolom le a cuccokat, lehet, hogy ezért maradnak a helyükön.
Most itt építettem ki és rendeztem be bázisom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SaGa Jr #4408 Ez még a játék eleji feladat amit az első vagy második farmon (a vasúti sín melletti kis farmon nem messze Diamond City-től) adnak vagy egy újranépesítés utáni ismét ide vezető? Előbbit nem tudod failed-re csinálni, utóbbit igen, következménye nem lesz, de akkor belekezdeni sem szabad, csak akkor lesz failed.
Egyébként meg koránt sem biztos, hogy belül maradt életben valaki, simán lehet kívül (van 6 bejárat, egy a tetőre közvetlenül, 4 ajtó meg az alagsori ghoul bejáró, ezek környékén pedig kint is vannak ellenfelek és ezen helyek még a plant-hoz tartoznak). Ha belül van akkor azt mutatja az iránytűd.
Az is egy megoldás, hogy hangos fegyverrel lősz párat. Amennyiben van még ott valaki, adott távolságon belül ellenfelek közül, az azonnal megjelenik az iránytűn ilyenkor azt akkor levadászhatod.
Az alagsorban voltál már ahol egy csövön keresztül ki lehet menni a városba? Gyakran az a rész szokott kimaradni, mert Corvega Assembly Plant nagyon nagy, azt ezen a helyen kívül több az ellenfél is mint belül, így hiába a belső pucolás, ha a külsők nem lettek kiirtva (főleg a tornyok tetején kell körülnézni, de van hogy a tetőn lévő nagy csőben mászkál valamelyikük, plusz a város felüli oldalon a parkolóban is szoktak dekkolni 2-3-an, meg oldalt a kamion parkolóban a kamionok platós részében.
Ha ismered a feladat kódját akkor meg tudod továbbléptetni ha beakadtál volna, a setstage parancs megfelelő használatával a konzolból.
Kenzou:
Ennyire tiszta és takaros helyet még nem faragtam magamnak, de majd én is fogok. :) Addig is bőven jó például, hogy a mod által elérhetőek a ténylegesen zárt fa falazatok, ahol nincs lyuk, nincsenek rések és nem vacak hullámlemezt kell bámulni, hanem szép, tiszta falat és padlót. Ágyak közül is a vetett ágyak, a dupla ágy, szintén kellemes extra a csupasz matracos megoldásokhoz képest.
Az oldalsó fali lámpást meg abban az üveg csodában megspórolhattad volna, mert a plafon világító testek között van egy egészen pici, nagyon erős fényforrás, amit bent jól elhelyezve a környéket is bevilágítanád vele. :) -
bevásárlókörút...
automatoys hq+layton towers.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
én nemtalálkoztam még ilyennel mindig megvoltak :)
-
Erre nincs valami mod? mert kurva idegesítő. -
Mi van ha failed? -
Tököm ki van a minuteman-es raider kiirtós küldetésekből. Corvega plantsban valahol elbújik valaki mert nincs meg az utolsó kill. 1 órát bolyongtam már abban a szarban egyszerűen nem tudom hol az ellenfél. Hagyom a picsába. -
Érdekes dologra lettem figyelmes. Lakberendezésél ugye általános probléma, hogy minden cucc, amit nem újonnan épít az ember, mentés után visszatérve szanaszét hever vagy belesüllyed más tárgyakba. Viszont nálam volt 1-2 kivétel, mégpedig a lopott cuccok. Eddig csak gyanús volt, de most külön teszteltem: ha lopott holmit pakolok a polcokra/asztalokra, azok mind a helyükön maradnak, sokadik visszatérés után is. Úgy látszik, megérte enyveskezűnek lenni. :)
Arra vigyázzatok, hogy az elemelt holmik továbbra is pirosak maradnak, és ha véletlenül elveszitek őket, akkor azok a követők, akik utálják a lopást, rögtön ferde szemmel fognak nézni rátok. -
Rannah #4401 Köszi, bízom benne ez működni fog -
DonPedro22 #4400 Fusion Core-t melyik árusnál lehet venni Diamond City-ben? -
Teljesen igazad van a kontrasztot illetően, de miután jártam az Institue-ban, csak ámultam és bámultam, nagyon tetszett az egész, úgyhogy kellett egy ilyen futurisztikus lakás is. Persze megmarad az is, amit előzőleg felépítettem, még a mod előtt, mert azt is nagyon megszerettem. De úgy vagyok vele, hogy nekem, mint a Commonwealth hősének, kijár egy tiszta ágy és némi zöldellő fa a balkonra. :D
Egyébként meg oké, hogy nem vág bele a környezetbe, de azon már gondolkodtam többször is, hogy tulajdonképpen miért is kell az embereknek mindenhol szemétdombon élniük? Úgy értem, hogy képesek tiszta vizet előállítani, van tisztítószer/fertőtlenítő szinte minden sarkon, van seprű és felmosó, festékek vödörszámra, szóval akkor mi is akadályozza meg őket abban, hogy rendet tegyenek? Vannak szerszámaik és fa dögivel az erdőkben, miért is nem lehet új és tiszta bútorokat készíteni? Értem én, hogy az atmoszférához hozzátartozik a piszok, a rozsda és a leharcolt tárgyak, meg tetszik is az összhatás, de egy totál biztonságos helyen simán elképzelhetőnek tartom, hogy normális lakókörnyezetet építsenek ki maguknak (külsős terepen meg persze maradna a világégés utáni állapot). Jó, nyilván nem mindent tudnának csillivillire megcsinálni, de pl. a fából készült tárgyakat tuti. A többit meg újrafestik és voilá. Egyébként meg, ha lézerfegyvert tudnak bütykölni kenyérpirítóból és leeresztett kosárlabdából, akkor nem hiszem, hogy pont egy üvegfal lenne akadály. De hogy még arra sem képesek, hogy a szemétkupacokat eltakarítsák és kiseperjék a lakásokat Sanctuaryban (értem ezalatt, hogy workshop-módban nem engedi eltakarítani a sok fölös kacatot), hogy ne kelljen kerülgetni a sok koszhalmazt, ez nem fér a fejembe.
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.05. 23:34:26 -
de jó a lézer fegyverekbe :) az a lőszer csak a ruhába nem jó.és szívesen:) -
DonPedro22 #4397 áá igen fusion core.... akkor a fusion cell nem jó semmire... :P és köszi a tippet... -
Jol nez ki, de akkora nagy a kontraszt, hogy en speciel a sajat jatekomban nem tudnek "elni" egy ilyen helyen a "puszta" kozepen :) -
hát én úgy öltem meg hogy mire eljutottam volt bleed effect-es minigunom.volt vagy 5mp még meghalt.elvérzett szegényem:) egyébként meg tényleg menj be a házba.és onnan lövöldözt.a fusion core pedig ha nálad van belerakja a ruhába ha használni akarod.sok helyen találni és minden nagyobb árusnál tudsz venni:) -
kissssss #4394 ha van kupak aknád akkor próbáld meg azt is használni, még explosion perkek nélkül is egész jól sebzi az ellenfelek végtagjait nagy hatósugárban. -
DonPedro22 #4393 Ok köszi... már csak a kisebb társait kell közben kiiktatnom mert van hogy feljön 1-2 mikor megjelenik -
Menj be az épületbe, követni nem fog tudni, és az ablakon keresztül lövöd a lábát kezét. Kellő türelemmel egy köpőcsővel is el lehetne intézni. -
DonPedro22 #4391 2 kérdésem is lenne az egyik, hogy hogyan lehet megölni azt a nagy bosst a kastélynál?
Mireluk a neve azt hiszem 3-4 követő van és a föld alól jönnek fel páncélos rákok vagy mik és később a tengerből jön ki egy sokkal nagyobb rák ami valami mérget köp... a kastély romjai közt felszedtem a rakétavetőt 4 rakétával és 2 taposóaknát is ledobok de nagyon gyorsan megöl az a dög, akár hogy kerülgetem a mérget vagy savat amit köp mindig meghalok. A másik hogy a T45-ös páncélba hol találok fusion cell-t? 1x találtam vagy 11 db-ot de nem lehetett beletenni a ruhába.
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2015.12.05. 21:56:21 -
MEGLEPETÉS!
:D -
Bocsi ha volt hogy csúnyán beszéltem :D -
Ugh!... -
Köszi szépen!
Ez a Homemaker mod nagyon jó, egész délután ezzel szöszöltem. Azt kell, hogy mondjam, imádom az új lakásomat. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Magyarítás teszt.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.12.05. 15:34:22 -
3 filet kell bemásolni főkönyvtárba, aztán átírni, mennyi fpst akarsz elérni. -
kipróbálnám de olyan bonyolultnak tűnik a használata -
Ezt ismeritek? Használom és érezhetően jobb. Itt egy videó.
-
jaj tényleg. hülye vagyok köszi:) -
Van valami perk, amitől esély van rá, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt keresed?hogy a kisebb szintű ellenfelek megadják magukat. -
ilyet hogy lehet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://4walled.cc/src/e6/e6cbd13bb9d002e6d5b47bf5b4153435.png -
SaGa Jr #4379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A modomban a normál nehézségnél írt 70%-os beszámítás nem a modolt érték, hanem az alap, csak rosszul fogalmaztam (kimaradt 3 betű, így szöveg nem azt az információt adja át amit szándékomban állt közölni). Ezt az értéket feltettem 1-re, így már a karakter teljes szintjét beszámítja a program az ellenfelek szintjének, típusának, felszerelésének megállapításakor, míg magasabb nehézségeken kicsit emelve is lett ez az érték (alapból is emelkedik a nehézséggel ez az érték, csak nem kielégítő a mértéke).