Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
egyébként a legjobb fegyver effekt a bleeding,van egy minigumom deathclaw meg bármi brutál szörny hal pár mp alatt 😄 ráküldök egy sorozatot és a többit elintézi a vérzés.nincs amire ne hatna midnen elvérzik másodpercek alatt én emg csak megvárom 😄
Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
t60as power armort story küldetésben kapod ahogy találkozol a BOS-el?

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.15. 22:03:20
Myselor
annyira lenyűgöz ez a játék komolyan mindig elveszek benne.elindulok küldetésre útközben megállok pár helyen ami útba jön és elmegy a nap fejlődtem 4szintet hogy észre se vettem.annyira jók a random eventes küldetések is.imádom annyira más mint az előzőek annyira imádom ezek után nem tudnék a régiekkel játszani 😊 power coreból nekem is van 25 és folyamatosan power armorokban rohangálok pedig 😄 nem gáz ez.
Carlos
Hogyan kell kereskedelmi utvonalat letrehozni a varosok kozott?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.11.15. 21:37:43

Þór vígi þessi rúnar

_Kondor_
Militarizmus 😊

A torso kivételével fullosra fejlesztve, oda még kell a stealth boy-hoz vagy a jet pack-hez a 4es science.
jaaaaa! király 😊 thx
PiszkosFred
Az csak "disz", ures is marad, mert amit kukazik az NPC, az a workbench inventoryjaba kerul (mint minden mas megtermelt cucc)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 20:51:18

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a scavengre hogyan tudom ösztönözni a manóimat? hiába rendelem őket az asztalhoz minidg üres pedig már level 20 vagyok
Terawatt
Ááá értem. Akkor sztem eléggé meg fogom kopasztani a nem kellő településeket, mert csak két bázist tervezek. Valamilyen back alley a diamond city közelében meg a sanctuary.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

RatBaG
a drumlin dinertől délre is van egy maszek doki, egy romos házban.

Per Aspera Ad Inferi.

Igazad lehet a Pely név meg lehet a Péli családi név magyar megfelelője ááámerikásitva 😄
PiszkosFred
Hat, nem feltetlen, de akkor ugy kell csinalnod, hogy az uj telepuleseknel eloszor lebontasz mindent, aztan "zsebben" viszed el a cuccokat - vagyis kiszeded a helyi craftng stationbol, majd fast travel, es berakod a fovarosiba. Kesobb a megtermelt javakkal szinten, termenyeket, scavengerbol osszejott cuccok, stb. ezekert erte kell menned, nem fogja a karavan elhozni hozzad es nem tudod automatikusan felhasznalni, csak ha majd lesz supply line. Arra figyelj, hogy nem kell minden allomast mindenkivel osszekotni, eleg annyi, hogy legalabb egy fele uton el tudjon oda jutni a karavan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 19:55:20

na, pont most találtam meg a maradék X01 részeket is 😊

How much can you take,before you snap?

Felrakta a legújabb drivert? Nekem simán fut ultrán 1080p-ben így, csak ez a fránya microlag... Mintha darabosan mennék komolyan..

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

rá kell nyomni,h használja...még a trade ablakon belül(háromszög ps4... 😄)
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.11.15. 19:48:43
morcosqtya
Kutyára hogy kell armort rakni? Trade-elek de nem veszi fel 😄
Embereimnek is trade-elek be fegyvert, páncélt, de basznak felöltözni... 😞

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kill3r21
Haver hasonló géppel játszani se tud, városba 18fps meg ilyenek, szerintem örülj hogy csak mikró shutter van 😊
Másnak is micro stutteringol a játék? Fraps szerint végig 60 fps-em van de mégis ha mozgásban vagyok a tárgyakon észrevehető ez a micro stutter :S Valami megoldás van rá esetleg? Konfig az aláírásomban van.

MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA

orvos dimond cityben 40cap azthsizem
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.11.15. 19:38:10
kill3r21
Srácok a radiationt hogy lehet csökkenteni a radways gyógyszer nélkül_? 😄
Terawatt
Fasza lett. Szerintetek érdemes addig várni amíg nem lesz meg az összekötési lehetőség a bázisok között? Kellene az osztott reasource ahogy néztem.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sheltem
Lvl15 ön mentem be diamond city be. Az kb jó vagy túl korán mentem?
Megcsináltam pár brotherhood of steel küldetést de ahova most küld már oda harmat vagyok, gondoltam akkor mostmár ideje Diamond Citybe elnézni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

LeWyTy
Ez de jó<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LIRIK 😄

kill3r21
hozzárendelt npc? 😄 Van még mit tanulni 😄
PiszkosFred
Ha bejutnak es elindulnak a generator fele a tetore, akkor azok a masodlagos vedelmi vonalat jelentik es igy nem kell rohangalnom (annyit) 😊

PiszkosFred
Nem, csak a ritkabb alapanyagokat (csavarok, rez cuccok, kabelek, stb.) amelyek kellenek az elektronikahoz, berendezesekhez. Minden mas jott a scavenger asztalka hozzarendelt NPC-jetol, illetve a supply line hasznos dolog, mar 4 telepulessel is.

Tedd az egyenetlenség fölé a wc-t, alá meg söpörj be valami szemetet, máris reálissá válik 😄
Kandurex
Hilton szálló??

Egyébként van értelme a házon belüli turret-eknek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nekem most 25 fusion core-om van jelenleg, igaz mellette nuclear physicist maxolva. bár az elején gyorsabban fogyott, de akkor is volt bőven 8-10 mindig. küldetések alatt a legtöbb épületben találni, meg néha ammo dobozban is van 2-4.

How much can you take,before you snap?

Amúgy honnan lett ennyi nyersanyagod? A környéken mindenhonnan hazahordtad a cuccot?
PiszkosFred
Hat folyamatosan epitem, amikor jonnek uj emberke vagy talalok uj "epitoipari" recepteket.

Viszont amit megtanultam, a sajat magam karan, hogy a kovetkezo vegigjatszasban ha belekezdek a varosba, akkor az elso dolog az lesz, hogy a talaj egyenetlensege miatt lerakom a "colopos alapot" (azzal at lehet hidalni a szintkulonbsegeket) es csak arra fogok epitkezni, mert amig nem peccselik ezt, addig volt olyan, hogy fel meterrel lebegett az epulet szele a fold felett - de mivel az ilyen zavar, nem "realis", muszaj voltam atepiteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 18:39:53

Egyébként nektek él még Sanctuaryból

Murphy Mama? Nálam a legutóbbi aktuális beszívásnál szívrohamot kapott 😄
kill3r21
Atyaég, több órát bele lehet ölni csak az építgetésbe, az én házam nagyon igénytelen, csak az van ami épp kell 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.11.15. 18:39:05
Ez marha jó, nagyon stílusos lett 😊 A táblára rakott pálmafás festmény mindent visz 😄 Mostmár az én kéróm van elmaradva 😊
kill3r21
Szóval akkor én jól jártam hogy lemerült? 😄
PiszkosFred
Nah, kis 13 fos telepulesem, amelyrol mar a radio is beszel (bar egyelore szkeptikusan). Elso emelet a szallas, 20 aggyal, also szint a rekreacio es melo, felso szint egyik fele a generatorke, a masik egy kis kavezo terasz. Kertben meg terem minden, amit csak talalok azt elultettem, igy szegeny telepesek egesz nap csak meloznak (kiveve a koreai, az folyton sir es baszik melozni).

Én nem akarok power armort, nem fogok core-okat keresgélni, max néha jól jön.Van már alap armorból is kb. 38 védelmem 😄 Metal meg mindenféle tuningolt leather darabokkal nyomom, alatta minuteman outfit.
CalebJoe
Amcsi a csávó csak gondolom voltak magyar felmenői ezért a Pista név.<#smile>
http://fallout.wikia.com/wiki/Istvan_Pely
Letévedtem egy pincébe. 2x2m az egész, de volt vagy 10 fpsem. 😄 Azthiszem várok egy patchet vagy drivert vagy jobb vga-t.
coolpet
Mindenki power armorrol abrandozik.

En meg FNV-ben jol elvoltam a Couriers Dusterrel. A Power es heavy armorokban lassu volt a mozgas.
Es annyival tobb vedelmet sem adtak.

Battletag: coolpet#2467

Myselor
ma belefutottam pár érdekes nevű robotba és volt közöttük egy assautlron akit iron maiden-nek hívtak 😄D
különben nagyon bejönnek ezek a synthek meg az új ellenfelek 😊 hatalmasak
Még mindig nem hiszem el ezt a Beth csinálta. Hihetetlen. Mennyire más színvonal, mint a Skyrim. Jó lenne ha mindig hoznák ezt a színvonalat majd.
Edit: jövő év elején várható az első addon ha jól tudom.
Néztem a wiki oldalt és látszik felépítésben próbálták a New vegas rendszert követni, mármint sztori( 3 vagy 4 oldal van egyenlőre) Bár szerintem hülye nevekkel 😄. Lehet majd egy addonba lesz frakció rendszer is 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.15. 17:58:51

Az egyik fejlesztő (vezető valami a csapatban) neve István. Nem tudom a teljes nevét, de tudom, hogy full magyar. Mármint a neve. Beszélni lehet, hogy nem tud magyarul. Gondolom, hogy így került bele ez az egyetlen magyar név.
"Mr. Istvan"

lel
Kandurex
Mr. Fucker 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fpocok
lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az nem lesz zavaró, hogy az NPC-k majd bemászkálnak? 😄 én épp ezért emeltem meg a házam alapjait és csak kis lépcsőt tettem be, mert ugrani nem tudnak 😄
Myselor
ott már jártam tegnap délután 😄 szerencsére nem este.jó volt 😄