Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki konkretizálná és megerősítené, mi kell ahhoz, hogy megosztott alapanyagkészlettel rendelkezzenek a telepek? Mert nekem még nem kapcsolta össze a "bankot", nem működik a hálózatba kötött szeméttároló 😊
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Így csak a díszítés maradt, de azt is csináltam a kocsmába. A többi, meg amit írtam minden van, max terményekből kéne változatosabb még, de az könnyen megoldható lesz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.16. 12:57:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Például az alap táboromban most 11 fő van. A morál lement ismeretlen okból 56%-ra, pedig előtte 80+ -on volt és semmi sem változott. Mindennel ki vannak elégítve bőven és mégis romlik folyamatosan :/ Pedig még egy komplett kocsmát is felhúztam nekik zenegéppel, bárpulttal és biliárd asztallal, világítással, TV sarokkal, beülő hellyel.
A másik helyen meg ahova semmit se raktam szinte folyamat úsznak a boldogságban és állandóan növekedik a népesség, csak épp alapanyagom nincs amivel építkezzek nekik (mozinál).
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Utoljára szerkesztette: Marinecorps, 2015.11.16. 12:23:10
#2708 na jó az alap hogy nincs mert felesleges 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.16. 12:13:57
Van .38-as de abból kevesebb van, és szerintem az megy bele a sniperekbe... nem?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
#2688 : egy teljesen alap i5-2500,gtx970 es 8gb ram elegendo a maxos/ultra beallitasokhoz.
Amiből van sok az a .308-as kaliberű gané, de ahhoz meg nagyon szar pipe pisztolyok tartoznak... van később normális .308-as fegyver a játékban?? (Spoilerben is jöhet)
Lőszertalálós perk 1. rangja megvan de még így se dob sokat.... 😞
Meg van lépcső is.
Kezdtem építeni egy vityillót de gané lett mert kb a magyar kőművesek csinálnak ilyet, hogy a tető széle nem párhuzamos a fallal etc..
Elég c..gány munka lett.
Elfogynak ezek a küldetések vagy bug ez?
Hivatalosan i5 a minimum és i7 az ajánlott.
Szerintem egy fasza húzott i5 elég lehet az ultrához. Meg persze 8 GB RAM...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
-közelharci: big leagues perk kell hozzá
-nem automata puska(pl. a sima shutgun): rifleman
-automata fegyverek: commando
-pisztolyok: gunslinger
"vessetek a mókusok közé" :)
Gonosz dolog lenne ha a kakkukos óra többi része eltünne.. elvileg nem tűnik el, megkapod azokat is.
Szerintem...
Zárnyitást(Cait), hackelést(Valentine) el tudod végeztetni csapattársal, persze úgy sokkal kényelmesebb ha neked is megvan. Talán inkább a zárnyitás fontos.
A novice szintet perk nélkül is tudod csinálni, ha jól emlékszem. Eddig egyszer kellett küldetéshez hack (master), ami side quest volt (41. szintig).
Mindig printscreent-t nyomok az olyan zárakról, terminálokról (és a térképről) amit nem tudok feltörni, hogy később, ha már megvan a perk a szükséges szinten, vagy npc-vel vissza tudjak jönni.
En is olvastam ehhez hasonlo aggodo kommenteket de valamelyik jutub videoban cafoltak.
Oszinten szolva eleg nagy hulyeseg lenne ha tenyleg egyebkent a foldre dobalva kene szetszedni mindent.Nem tudom megerositeni vagy megcafolni, akinek van erre vonatkozo tapasztalat az megoszthatna, engem is erdekel.
Milyen fegyók számitanak Rifle-nek? Csakmert gondoltam pakolok rá párat de nemtom, hogy a shotgun pl az-e. Van leirás valahol hogy mi tartozik a rifle alá? (vagy minden ami nem pisztoly? mi van az energiafegyverekkel (cryolator))
Előre is köszi!
Þór vígi þessi rúnar
"vessetek a mókusok közé" :)
Nem biztos, hogy igaz, de olvastam (meg nem teszteltem le), hogy a workbenchben tarolt "szemet" alkotoelemeibol ha csak egyet is felhasznalsz, akkor az egesz megsemmisul. Mirol is van szo? A "Kakukkos ora" all peldaul: 2 csavar, 1 rugo, 1 uveg (hasrautok)
Na most, ha ezt az orat berakom a workbenchbe, akkor ha epitek valamit, amihez kell 1 csavar, akkor az egesz orat fel fogja hasznalni,de ilyenkor megsemmisul a rugo es az uveg is (nem kerul kinyeresre/tarolasra).
Viszont, ha ledobom a foldre, majd ott "R" betuvel lebontom, akkor megkapom az alapanyagokat (noha nem mindet), es igy epitesnel csak a mar kinyert csavart fogja felhasznalni ugy, hogy megmarad a kinyert rugo es uveg is.
Sajnos mindig belefutok valamilyen nyersanyaghiányba.. réz, áramkör, posztó.. 😊 stb..
Csórikáimnak az egyik bázison még ágyat se tudtam eleget gyártani mert nem volt ott elég cloth..