Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Kondor_
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez biztos, hogy nem mind T-60as, mert a The Big Dig küldiben X01-est lehet találni az adott helyen (frame, torso, helmet, right leg, right arm). Vagy talán szinttől függ?
morcosqtya
Ezért akarok én jövőre venni egy 970-et, talán az faszán viszi ultrán is...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
pfff... Akkor jól el lehetsz maradva. Sok perk szinte kötelező...
ahogy én látom: zárnyitás, computer hackelés, jópár helyre ezekkel jutsz be...

LeWyTy
Jó tudni. Köszi

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

patchaou
Majd csak jön valami tapasz 😊
Nálam 66 fok volt a max a gpu-nál, de a hangját még nem halottam ennél a játéknál sem (mondjuk a vinyó hangja elnyomná:/ )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Be lehet úgy állítani hogy a kinyerhető alapanyagok fajtáját és mennyiségét mutassa ne azt hogy konzervdoboz meg ezüst zsebóra 😊 . Az inventory alatti sávban mutatja mit kell megnyomni hogy átváltson a nézet tárgynévről alapanyag nézetre.

"vessetek a mókusok közé" :)

LeWyTy
Asus 290x 4g directCUii vel is.
(De legalább olcsóbban fűtök amíg játszom)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Csak én b@sztam el 15. Szintig a pontjaimat a statok szintjére mire leesett hogy az alsó sorokra is lehet rakni és nem a felső adja a pontot? Az csak felodlja mint lehetőség.
Na ez is szép kerek mondat lett. 😊

patchaou
4gigás 960 oc-vel is leesik bent a városban az fps, beállítástól függetlenül. Ja és amíg a régi leharcolt vinyómon futott a játék, bent a városban olyan hangosan krepegett szerencsétlen vinyó hogy azt hittem szétesik...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

dartonite
Igen persze😊
Szinte minden a perkekben van.A stat szintje csak a lehetoseget nyitja meg hogy az ember fejleszthesse azt a bizonyos perket.
(csodas magyar mondat, elnezest)

morcosqtya
Ok, csak innen ez most blokkolt URL mert munkahelyen vagyok. De ezek szerint ez egy perk akkor..

dartonite
Local Leader
As the ruler everyone turns to, you are able to establish supply lines between your workshop settlements. (Rank 1 - Charisma 6)
You can build stores and workstations at workshop settlements. (Rank 2 - Level 14)

Charisma ag.

Tessek hasznalni a fallout wikit!
LeWyTy
Ez engem is zavar. Mennyivel jobb/átláthatóbb lenne ha alapból az alapanyag mennyiségét láthatnád és nem a kacatokat amiből kinyered.

LeWyTy
Van valami érdemleges külömbség az eredeti és a tört között? (Mármint azon kívül hogy eredeti vagy tört.)

morcosqtya
Amit itt leírtatok, hogy valamilyen "rang 2" meglététől közös a junk stash az egyes települések közt... NA azt hogy kell megszerezni?
Más: Egy településen belül mennyi beosztott lehet maximum?

morcosqtya
Ezek az öngyilkos merénylő szupermutánsok nagyon genyák... 😊

morcosqtya
SSD-n nem nagyon van esés, de szerintem ez videokártya/beállítás függő is. Nálam most nagyrészt csak medium/high-on vannak a beállítások ezen a kártyán (660TI).

patchaou
Felraktam a játékot egy olyan vinyóra ami teljesen jó állapotban van, használva is alig volt. Külterületeken javulás látszik, bár arrafelé nem igen volt veszélyes drop legfeljebb a 40-50-re esett le, viszont a városban ezzel is akadozik. Gépigénynél azért feltüntethették volna hogy 5400 rpm-el ne akarj a városban harcolni XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.16. 09:44:20

Úgy nézem, A Metacriticen megy felfelé a pontszám ahogy az egyik írja" őszintén a játék inkább 9-es de a retardáltak miatt 10-est adok. És részletezi miért."
Én is írok egyet azt hiszem.
Nincs tapasztalat ssd-vel? Ott is drop esések vannak?

Kandurex
nekem ez nem menne, mert hát carisma? az nincs, ahogy luck sincs...1 - 1 pontocska mindkettőn... mert hát munkás-ököl-vasököl-odacsap-ahovaköll, nem szerencse kérdése <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
éjjel találtam egy random eventet 2 ugyanolyan külsejű ember hadakozott egymással az egyik üvöltözött hogy segítség meg akar ölni a másik fegyvert tartott a térdelő fejéhez és azt mondja meg akart ölni és ő egy synth át akarja venni a helyem. xd na már most mivel ugyanúgy néz ki mindkettő kellet egy kis carisma mire kiderítettük mi is van 😄 amúgy piper nekem nagyon bejön eddig,tetszik hogy szóba elegyed velünk küldetések és helyzetek után mesél magáról stb flirt-öl😊
nagyon jó kis város lett ez a goodneighbours😊 akkora hangulata van főleg mikor beérsz😊) hatalmas.hancock nagyon szimpatikus elsőre és ugye ő is lehet egy társunk😊
dartonite
Awereness perk - perception agon azt hiszem a harmadik.

#2642: NEM kell szetszedni a cuccokat.Eleg ha szepen bepakolod minden felvett szemeted egyszerre a workshopba, a beloluk kinyert alapanyagot szamolni fogja a jatek.
Amig nincsenek osszekotve kereskedelmi utvonallal a telepuleseid, addig a kozponti bazis workshopja teljesen kulonbozik a tobbi telepulesetol, szoval erdemes a local leader 2-es szintet elerni es kiepiteni oket.Onnantol kozos workshopot hasznalnak az erintett telepulesek.
Myselor
értelek.köszönöm szépen 😊 szóval majd ott lesz komolyabb szerepük 😊
Úgy nézem sávos rendszer van ha halálfejet látsz, mint a Bio játékokba az veszélyes, ha csillag is van mellett akkor jó + cucc van rajta az még rosszabb. amin ilyen nincs azt kis ügyességgel nehézségi szinttől függően ütőd.

Myselor
kiírja hogy támadni fogják,van egy kis időd előkészülni ha odamész pár perc és jönnek 😊 ennyi
böröczk
Hide pip-boy már van, bezzeg no helmet mod.. 😞

Nagyon ostoba kérdés lesz, de hol látom az ellenség szintjét?
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2015.11.16. 08:24:19

Kumiho #2179

Azt vettem észre nekem lemez műveleteknél esik.
Ez nem multi region open world mint a w3. Az annyiból jó, meg lehet oldani ramból menjen az egész.
Itt viszont tölteni kell. Mivel ez a város nagyobb mint a fél W3 összesen. És nincs annyi ram a X oneba.
Az viszont érdekel aki ssd-ről nyomja annak is vannak fps droppok?

lipovics
T60 lelőhelyek a wikiről:

ne suit, also missing an arm and the helmet, can be found at the National Guard Training Yard in a bunker-like building with two machine gun turrets on top of it. (Master lock)
Four suits can be found on the The Prydwen, though in order to obtain one, you must join the Brotherhood of Steel.
Can be bought at the Atom Cats garage with a flame paint job.
One suit with 3-4 randomized pieces can be found on the road between Nordhagen Beach and Fort Strong, inside the security checkpoint just before the bridge.
One suit can be found inside an area called Cave in the Glowing Sea.
One suit can be looted from the body of Elder Maxon in the quest Airship Down. This suit has an unique BOS Elder Paint mod and is pre-upgraded to BOS VII T-60f.
One suit, missing a right leg and helmet, can be found past the westernmost fragile (fight a mirelurk king) wall in the quest The Big Dig.
tigeroo
1. gépigény mennyire durva? nyáron vettem meg a 3. részt steamen, ott ultra high-ot javasolt első indításhoz a konfigurációm mellett.
2. mennyire "casualabb" mint a 3? ott kicsit nehezen indult számomra a kezdés, néztem youtube videókat a 4. részről, kicsit mintha jobban vezetné az ember kezét a játék
lipovics
Egyébként az elején paráztam, h ogy kifogyok a core fusion-ból, ezért nem nagyon bóklásztam a power armorban, de felesleges volt parázni. Egész nap rajtam van és már így is 15 core fusion van tartalékban.
lipovics
Igen, a palas küldi, de sajnos a T-60 nem teljes. Még két darab hiányzik, tehát van rajtam T-45, T51, T-60. A T-51 nem különösebben érdekes szerintem.
Van ott egy-vagy két összedőlt ház,amit komplett be lehet zúzni és marad utána egy szép sima betonalap.
Azért van ezen mit javítani!
A szemem sarkából látom a bal felső sarokban, hogy az egyik telep támadás alatt van! Bazd meg 1 másodpercre villan fel harc közben! Utána többet soha!
Oda megyek a két paraszt vígan kapál! irány vissza küldözni majd egy óra múlva kiírja, hogy a tanya oda lett! Ez is durván 1 másodpercre villan fel
A worksophba miért nem lehet szétszedni a cuccot ez számomra rejtély! Amikor a másik két asztalnál simán(armory/weapons). Egy idő után rengeteg cucc felhalmozódik! Annak aki még nem építkezett/fejlesztett és nem fejlesztett lehet lom bőven mint nekem
RatBaG
valami gáz tuti van, amit patchelni lehet...
nem rég jutottam el lexingtonba, ha a gyár felől nézek a városra, a fix 60 fps-em egyből 40-50 lesz. eddig full maxon volt a grafika, na mondom akkor próba, godrays low, és így is full ugyanaz.
az igazán vicces az volt, mikor kijöttem a gyárból, ahogy végeztem a questtel, és a leláncolt, zárt ajtót nézve is ugyanúgy megzuhant az fps.

Per Aspera Ad Inferi.

patchaou
Érdekes Én az előbb vittem át Sanctuaryból a benzikútra pár cuccot.

Azt lehet tudni, hogy mikor jön majd valami patch? Eddig a ritkábban lakott környéket jártam csak, és ultrán nem ment 40 alá az fps, viszont ma betévedtem és valami siralmas, ha leveszek mindent low-ra akkor is beesik 20-ra... 😞 Tudom hogy kevés a 4 giga ramom, de tényleg olyan szépet fut a külső részeken... Láttam hasonló problmát olyanoknál is akiknek bőven van ram a gépben, ezért várok valami tapaszra.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.16. 02:43:13

RatBaG
én leraktam egyetlen footlockert a power armor álvány mellé, aztán később feltettem az alap sanctuary-s háznak a bal felső sarkára. előtte van egy kutyaház, csak felugrok rá és pont elérem.
biztos, ami biztos. 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Lebontott fémet akartam átvinni Sanctuarybe, az ufo alakú erődömbe de valamiért mégis 0 acél maradt a menüben pedig lebontottam amit tudtam.
Ha lehetett volna codworthot küldöm érte de aztán csak elfáradtam a kúthoz(ami mellesleg jó kis előretolt állás lehetne).
patchaou
Simán átcipelheted, de ezt kb 1 perc lett volna magadtól kideríteni 😊

Bandicoot
Nem tudom hogy járt-e valaki már a Combat Zone-ban deeeee

Most valamit elcsesztem,vagy bug, avagy mindenkit ki kell írtani? Amint belépek és elindulok lefelé meglátnak bemondja a bemondó hogy nem kéne ittlennem..és rámjön az összes Raider....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kérdés!A benzinkútról összeszedett fát, fémet, gumit stb., csak ott a benzinkútnál használhatom fel építkezésre vagy visszavihetem és beépíthetem Sanctuarybe?
Myselor
én raktam sanctuarynál a power armor álvány mellé 3at abba tárolom a cuccaimat és megvannak😊
coolpet
Es megegy: hol tarolhatom biztosra a cuccaimat hogy ne csorizzak el?
Bejonnek az emberek es kipakolnak akkor is ha epitek egy hazat?

Battletag: coolpet#2467

coolpet
Hazepitesi cuccokat mind felajanlja vagy lehet kesobb szerezni uj modulokat hogy hogy nezzen ki? Ertem itt az epitokockakat, mert a fa sarok az nagyon gagyi es lyukas

Myselor
hehe xd
nyugi lerakod a fekát vagy viszed magaddal akkor sincs gond.én mindkettőnek küldizek és nincs belőle gond😊
Voltan
Egyelőre róla, igen.

Csak a Minutemen-es néger fickó követ most engem, és ő problémázott, hogy mi lesz a Minutemen dologgal. Mondanám, hogy a kurva anyád,az. De nem akarom otthagyni a balfaszokat Sanctuaryben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
szerintem nincs legalábbis számomra nem lett.😊 paladin danseről beszélsz ugye?

coolpet
En is kerdeznek.

Sanctuaryban szinte mindent amit lehetett bezuztam, es most epitenek egy hazikot. De sehogy nem jon ossze hogy hogy csinaljak neki alapot vagy hogy illesszen pontosan egymas melle a reszeket... Kene egy kis help 😊

Voltan
Kicsit talán spoileres kérdés, szóval:
Ha beállok a BoS-be, az jár valami korlátozással, vagy későbbi problémával?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

http://iddqd.blog.hu/2015/11/05/melyik_magyar_dal_lenne_jo_zeneje_a_falloutnak

<#wink>

kill3r21
Mekkora király a ...
Junk Jet fegyver....nem lesz több gond a lomra 😄