Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nálam 66 fok volt a max a gpu-nál, de a hangját még nem halottam ennél a játéknál sem (mondjuk a vinyó hangja elnyomná:/ )
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"vessetek a mókusok közé" :)
(De legalább olcsóbban fűtök amíg játszom)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Na ez is szép kerek mondat lett. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szinte minden a perkekben van.A stat szintje csak a lehetoseget nyitja meg hogy az ember fejleszthesse azt a bizonyos perket.
(csodas magyar mondat, elnezest)
As the ruler everyone turns to, you are able to establish supply lines between your workshop settlements. (Rank 1 - Charisma 6)
You can build stores and workstations at workshop settlements. (Rank 2 - Level 14)
Charisma ag.
Tessek hasznalni a fallout wikit!
Más: Egy településen belül mennyi beosztott lehet maximum?
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.16. 09:44:20
Én is írok egyet azt hiszem.
Nincs tapasztalat ssd-vel? Ott is drop esések vannak?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#2642: NEM kell szetszedni a cuccokat.Eleg ha szepen bepakolod minden felvett szemeted egyszerre a workshopba, a beloluk kinyert alapanyagot szamolni fogja a jatek.
Amig nincsenek osszekotve kereskedelmi utvonallal a telepuleseid, addig a kozponti bazis workshopja teljesen kulonbozik a tobbi telepulesetol, szoval erdemes a local leader 2-es szintet elerni es kiepiteni oket.Onnantol kozos workshopot hasznalnak az erintett telepulesek.
Nagyon ostoba kérdés lesz, de hol látom az ellenség szintjét?
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2015.11.16. 08:24:19
Kumiho #2179
Ez nem multi region open world mint a w3. Az annyiból jó, meg lehet oldani ramból menjen az egész.
Itt viszont tölteni kell. Mivel ez a város nagyobb mint a fél W3 összesen. És nincs annyi ram a X oneba.
Az viszont érdekel aki ssd-ről nyomja annak is vannak fps droppok?
Four suits can be found on the The Prydwen, though in order to obtain one, you must join the Brotherhood of Steel.
Can be bought at the Atom Cats garage with a flame paint job.
One suit with 3-4 randomized pieces can be found on the road between Nordhagen Beach and Fort Strong, inside the security checkpoint just before the bridge.
One suit can be found inside an area called Cave in the Glowing Sea.
One suit can be looted from the body of Elder Maxon in the quest Airship Down. This suit has an unique BOS Elder Paint mod and is pre-upgraded to BOS VII T-60f.
One suit, missing a right leg and helmet, can be found past the westernmost fragile (fight a mirelurk king) wall in the quest The Big Dig.
2. mennyire "casualabb" mint a 3? ott kicsit nehezen indult számomra a kezdés, néztem youtube videókat a 4. részről, kicsit mintha jobban vezetné az ember kezét a játék
A szemem sarkából látom a bal felső sarokban, hogy az egyik telep támadás alatt van! Bazd meg 1 másodpercre villan fel harc közben! Utána többet soha!
Oda megyek a két paraszt vígan kapál! irány vissza küldözni majd egy óra múlva kiírja, hogy a tanya oda lett! Ez is durván 1 másodpercre villan fel
A worksophba miért nem lehet szétszedni a cuccot ez számomra rejtély! Amikor a másik két asztalnál simán(armory/weapons). Egy idő után rengeteg cucc felhalmozódik! Annak aki még nem építkezett/fejlesztett és nem fejlesztett lehet lom bőven mint nekem
nem rég jutottam el lexingtonba, ha a gyár felől nézek a városra, a fix 60 fps-em egyből 40-50 lesz. eddig full maxon volt a grafika, na mondom akkor próba, godrays low, és így is full ugyanaz.
az igazán vicces az volt, mikor kijöttem a gyárból, ahogy végeztem a questtel, és a leláncolt, zárt ajtót nézve is ugyanúgy megzuhant az fps.
Per Aspera Ad Inferi.
Azt lehet tudni, hogy mikor jön majd valami patch? Eddig a ritkábban lakott környéket jártam csak, és ultrán nem ment 40 alá az fps, viszont ma betévedtem és valami siralmas, ha leveszek mindent low-ra akkor is beesik 20-ra... 😞 Tudom hogy kevés a 4 giga ramom, de tényleg olyan szépet fut a külső részeken... Láttam hasonló problmát olyanoknál is akiknek bőven van ram a gépben, ezért várok valami tapaszra.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.11.16. 02:43:13
biztos, ami biztos. 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Ha lehetett volna codworthot küldöm érte de aztán csak elfáradtam a kúthoz(ami mellesleg jó kis előretolt állás lehetne).
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Bejonnek az emberek es kipakolnak akkor is ha epitek egy hazat?
Battletag: coolpet#2467
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sanctuaryban szinte mindent amit lehetett bezuztam, es most epitenek egy hazikot. De sehogy nem jon ossze hogy hogy csinaljak neki alapot vagy hogy illesszen pontosan egymas melle a reszeket... Kene egy kis help 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
<#wink>#wink>