• Andule
    Amúgy jól sejtem h a kajatúltermelésnek semmi értelme mert a lusta parasztjai nem aratják le azt ami a megélhetési limit fölött keletkezik és így be sem rakják a workshop-ba? Csak mert tegnap foglalkoztam kicsit újra SH-el (és miután leesett h lehet bajuk van azzal h az ágyakat a le nem bontható házikókba raktam be, de plusz tetőt fölé nem így lehet áznak és azért a hiszti) és marhára nem kerül be plusz kaja csak amit én szedek le. A kukorica meg mutfruit viszont kell a ragasztóhoz szal abból van jó sok ledobva szal elég rendes túltermelés van. (cserébe 170-180 közötti védelem). + van 2 alap víztisztítóm de detto nem lesz emiatt pur. water a lerakatban.

Nekem ezek nagyon hiányoznak mint alapdolgok a sims részből mert nagyon félkész és jelenleg nekem csak időrabló funkció. (Plusz b.meg h ha bedobok ruhát, fegyvert a közösbe akkor az idióta marhái nézzenek már rá néha és ha jobb mint a sajátjuk akkor cseréljék már le automatán, ne kelljen már a kezüket fogni mindig minden apróság kapcsán)
    Nagy a késztetés h hagyjam mindet megdögleni a francba mikor hasznom semmi belőlük csak a nyűg van velük. Pláne h simán ennél a résznél tapasztalom a legtöbb bugot. (Tegnap visszaugrottam egy settlementre amit azt hittem kiirtottak egy támadásban mivel populációt az eredeti kettő helyett 0ra jelezte -bár happinesst meg 78%ra- és mindössze 2 nyüves torony védte őket a tetőről erre látom h mindkét csóka él és virul, dogmeat is előkerült az óljából és nagy a boldogság mert van minden nekik. Onnan tudom h ugyanazok voltak és nem replacement mert a ruházatuk ugyanaz a hiányos vicik vacak volt mint korábban)