SaGa Jr#4555
Ha nem vagy a helyszínen egy támadás alatt, akkor a program maga dönti el mi sérülhetett meg és mi nem, függetlenül attól hol van a megsérült eszköz és hogy az ellenfelek egyáltalán hozzáférhetnek vagy sem.
Radioaktív vihar nem árt a gépeknek, terménynek sem, még a lelkes lakosok is lazán kint grasszálnak ilyenkor. Termény kinyírást még nem tapasztaltam egyszer sem. Failed védekezésnél a legrosszabb eredmény pár fős settler veszteség meg javítandó generátorok voltak (érdekes módon például tornyot legfeljebb akkor veszítettem ha magam is részt vettem egy harcban és akkor kaptak találatot). Ez a termény kinyírás amúgy pontosan mit jelent?
Más:
Aki használja a védelmi tornyok közül a reflektort az tapasztalta esetleg, hogy telepítéskor gyönyörűen világít a fényszóró, de ha elmegy és később visszatér a helyszínre akkor már nem világít a cucc csak forog körbe? Ekkor ha workshop nézetben megemelem és leteszem ugyanoda, akkor újra világít, de enélkül nem. Időnként az építkezési dupla fényszóró is csinálja ezt (az a sárga állványos a lámpák közül), de nem mindig. Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.08. 15:20:33