Malachit#4553
Nekem Sanctuary-ban volt úgy, hogy beléptem és a telepített felszerelések 90% tönkre volt menve, a termény meg mind kinyírva. Mikor eljöttem előtte mert épp felszerelést cuccoltam radioaktív vihar volt azon a területen. Lehet, hogy az is kinyírhatja a cuccokat? Támadás nem túlzottan hiszem, hogy ennyire leverhetett volna mindent, mert 250+ a védelmi érték és még a harmadik emeleti tetőre épített 2 generátor közül is az egyik meg volt nyiffanva, de hullát egyet se találtam...
45 vagyok épp (Survival végig) és én sem voltam még diamondban :) Még épp most csinálom a Cabot house küldetéseket (ebből az iránybók közelítek diamond felé), de a 4 fajta vég közül pont a nekem nem tetszőt választottam random-ban, így vissza kell mennem majd kicsit a történetben, + a folowert le kell raknom, mert nem szereti majd a választásomat :D
A slupy line-okat hogy lehet átvariálni/törölni a meglévőket? Meg a többi árus bódéból is lehet majd indítani kereskedőt, vagy azok csak helyi jelleggel működnek? A bevétel generálást se néztem, hoznak ezek a bódék egyáltalán valami suskát a házhoz, vagy csak happy lesz mindenki tőlük?