Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár ahhoz quest kell, amit nem emlékszem már kitől kaptam.
How much can you take,before you snap?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
t60 kis spoiler:
és van cover system is! közel mész valamihez és lenyomva tartod a jobb egérgombot
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.15. 17:00:20
aki kicsit izgalomra vágyik, az mindenképp menjen el a Dunwich Borers nevű bányába (Saugus Ironworks-től kicsit északra). és ne felejtsétek elolvasni a logokat, főleg a raider leader terminálján az utolsót <#alien>#alien> <#ijedt>#ijedt>

Hát nehéz. Gondolom a droid skyrim rajongók őrjöngenek az xp miatt :) Találtam egy helyet ahol aktiválódott automatán egy quest és annyi xp kaptam belőle ami egy szintet ugrott.
Tényleg nehéz dönteni, tele van tartalommal, ötlettel. Továbbra is a w3-ra szavazok mint év rpg de ez nem sokkal van elmaradva. Egyszerűen a CD-nek jobb írói vannak. Ennyi csak. Ebben viszont jobb a craft, nem is kicsit. De ezt rp-ben nem annyival pontozom. Év játéka? Nem tudom mi veheti el az F4-től. A Batman csúfosan felsült, pl.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.15. 15:57:52
szerk: ez az X01 power armor rohadt jó
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.11.15. 15:46:56
Ments egyet, lepj ki a jatekbol es ujra vissza.Betoltes utan rendben lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
szerk.: építkezés terén tele lehet majd fosni szerintem a bázist. Ahogy Fred is említette, ezt tuti rommá fogják modolni az emberek.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.15. 13:53:33
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem az van hoyg lassan elkezd regenerálódni, vagy feltölt x értéket vagy bármi, nem, FULL HEALTH épp amikor lenyomnám.
Ez borzasztóan olcsó, csicska húzás. Ez nem "nehézség" ez pusztán csalás.
Tehát ugyanúgy mutálüdik a szupermutáns, a raider, és a mirelurk is?
Értem. Köszönöm. BASSZÁK MEG AKKOR
És nem, nem heallik magukat. Mst pl egy mirelurk csinálta ugyanezt, fél életerőnél egyszercsak hopp és újra maxon van.
Csak ás kizárólag legendary ellenfelekkel történik... Most vagy én nem tudok valamit, vagy ez az egyik legdurvább, legidegesítőbb bug a játékban ezidáig.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 12:43:31
Kumiho #2179
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 11:57:06
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezek a magazinok miután felvettem ott maradnak az inventoryban de nem lehet "elfogyasztani" őket. Ez FO3-ban nem így volt....
Vagy azzal, hogy felvettem megtaláltam, adta is a bónuszt aztán meg el lehet adni miután kiolvastam???
A másik:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict