Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
köszi :)
Kandurex
Bameg...ez egy hotel!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én is nekiálltam a "kis" kuckom felhúzásának. :D Nem olyan para mint vártam, ez fél óra alatt megvolt. Mondjuk semmi nincs még benne, mert elfogyott az anyag. :D

ha utána meg nem akarsz aludni, akkor nézd meg a Museum of Witchcraftot is, nem messze onnan :)
bár ahhoz quest kell, amit nem emlékszem már kitől kaptam.

How much can you take,before you snap?

PiszkosFred
Cover systemnek azert eros nevezni, mondjuk ugy, hogy sarkokon ki lehet kukucskalni es ugy loni. De csak ott sajnos, bar a semminel ez is tobb. :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nekem is csak az a 4 van belőle.
t60 kis spoiler:
BOS-tól kapsz,ha csatlakozol

azt vágjátok,hogy ha felveszel egy fegyvert azt kitárazza és hozzáadja a lőszert a tiedhez?

és van cover system is! közel mész valamihez és lenyomva tartod a jobb egérgombot
_Kondor_
Eddig ez a PA gyűjteményem. Sajnos t-51es jobb lába még hiányzik, ill X01est még nem találtam.

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.15. 17:00:20
Myselor
én is így vagyok pontosan :D az építgetés mondjuk vonz de még csak apróbb dolgokat építgettem rendezgettem:)
Myselor
nekem az még nincs meg csak 4 darabot találtam eddig:) de az igazán sosem tetszett az előzőekben sem.csak dísz lesz a t60-ast keresem majd még meg az nagyon tetszik a paladin-nak is olyan van ha jól tudom:) egéybként majd meglesem azt a helyet ^^ köszi
eddig PA-ból az X01 (az Enclave kinézetű) a legjobb szerintem, vannak speciális modok is, csak arra. igaz science 3 kell hozzá asszem.

aki kicsit izgalomra vágyik, az mindenképp menjen el a Dunwich Borers nevű bányába (Saugus Ironworks-től kicsit északra). és ne felejtsétek elolvasni a logokat, főleg a raider leader terminálján az utolsót <#alien> <#ijedt>

bardocz
Nekem kellett pár taskmanagerben lelövés, hogy működjön, de most jó volt.
Én is mászkálok mindenfelé. Mellékküldiket csinálok, vagy simán területeket derítek fel. Főküldivel szinte semmit se haladtam. Az építkezéssel nem foglalkoztam még. Lehet, hogy belejönnék, megtetszene, de egyelőre nem vonz a dolog.
Myselor
nemrég megtaláltam a bannerben lévő power armort egy kicsit mintha jobban bírná a dolgokat mint az első :D nem hullik szét olyan hamar hehe
Myselor
badass :D
Myselor
én 26 de vagy 30órám van már benne ha nem több :)
:D Azért ez így laza.
10. 15 óra alatt. De mászkálok is közben. A térkép egy ilyen városos játékhoz képest nagy.
Hát nehéz. Gondolom a droid skyrim rajongók őrjöngenek az xp miatt :) Találtam egy helyet ahol aktiválódott automatán egy quest és annyi xp kaptam belőle ami egy szintet ugrott.
Tényleg nehéz dönteni, tele van tartalommal, ötlettel. Továbbra is a w3-ra szavazok mint év rpg de ez nem sokkal van elmaradva. Egyszerűen a CD-nek jobb írói vannak. Ennyi csak. Ebben viszont jobb a craft, nem is kicsit. De ezt rp-ben nem annyival pontozom. Év játéka? Nem tudom mi veheti el az F4-től. A Batman csúfosan felsült, pl.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.15. 15:57:52

Milliméterekre vagyok 19-től. Steam szerint 26 órát játszottam eddig.
szerda óta szabin vagyok, azóta 45 óra IGT alatt lvl31.

szerk: ez az X01 power armor rohadt jó
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.11.15. 15:46:56

dartonite
Neha nalam is elofordul.
Ments egyet, lepj ki a jatekbol es ujra vissza.Betoltes utan rendben lesz.
11, kevés időm van tolni, meg lassanként haladok, mert felfedezgetek :D
Sheltem
Ki hanyas szintű most kb? Egész hétvégén toltam, és még "csak" 13 as vagyok. Látom van már aki 45 körül van, nem semmi :) Jó sokáig fog tartani hálistennek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bardocz
Bementem a múzeumba az eeljén, eltűnt a fegyverem a kezemből, pipboy szintén nem látszott, kiléptem, most örökké tölti a játékot, a new vegasos új játék kezdése se működik. Valamit ötlet?
PiszkosFred
Az ui-val kell kezdeni, egy picit reszletesebbe tenni es kiegesziteni, mert vagy en vagyok vak, vagy sehol sincs feltuntetve pl kivel milyen viszonyban vagyok, a frakciokrol nem is beszelve. Oke, emlekszik az ember, hogy ki mire huzta a szajat, ki kit rugott ki, stb. de ha 2-3 napra abbahagyom es ugy folytatom, ki fog erre emlekezni? (lasd a Skyrim ciklus ide vonatkozo vicces, de nagyon is igaz abrajat)

coolpet
Remeg a kep FHDben valamiert nezhetetlen.

Battletag: coolpet#2467

Fpocok
Ezt jól beszoptam lál

//www.youtube.com/embed/O7UIyNQ8_iQ

Parasite Eve 2, best game EVER!

patchaou
Elég szegényes még a beépíthető cuccok száma, de reméljük erre is lesz majd valami :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Terawatt
Én már előre félek, hogy milyen durva dolgok lesznek itten modokkal. Persze fog kelleni egy kis idő nekik, de lesz itt bőven újrajátszási lehetőség.

szerk.: építkezés terén tele lehet majd fosni szerintem a bázist. Ahogy Fred is említette, ezt tuti rommá fogják modolni az emberek.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.15. 13:53:33

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Pár apró dolgot javítani kell, de összességében nagyon jó játék ez :D Majd a patchek meg a modderek teszik a dolgukat.
Terawatt
Ez talán a fallout 3ban is így volt. #feature :DD

LeWyTy
Ha üres tárral gyors fegyvert váltasz instant reload. Ez normális?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

patchaou
Rosszul látod, hülye megoldás, de ez csak olyan mintha valójában 50%-al több hp-ja lenne. Így kell hozzáállni, de ha 10. legendarynál is meglepődsz ezen, az már nem a játék hibája :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

PTW
Nem az a probléma, hogy nem tudom esetleg megölni az adott dögöt, hanem ezt simán egész egyszerűen csalűsnak érzem a játék részéről.
Nem az van hoyg lassan elkezd regenerálódni, vagy feltölt x értéket vagy bármi, nem, FULL HEALTH épp amikor lenyomnám.
Ez borzasztóan olcsó, csicska húzás. Ez nem "nehézség" ez pusztán csalás.

PiszkosFred
Keress valami robbanthatot a kornyeken, aknazd ala, a feszkebol csalogasd oda majd bummbumm :)

PTW
És ez enemy type-tól teljesen független?
Tehát ugyanúgy mutálüdik a szupermutáns, a raider, és a mirelurk is?

Értem. Köszönöm. BASSZÁK MEG AKKOR

Igen, mutálódás, de ez hatalmas baromság és nagyon olcsó trükk. Elhiszed, hogy mindjárt megölöd, erre full health.
Mert mutálódik, de ki is irja...
PTW
Valaki észrevette már azt a feltételezem bugot, hogy legendary ellenfelek health bar-ja egyszercsak harc kellős közepén feltöltődik?
És nem, nem heallik magukat. Mst pl egy mirelurk csinálta ugyanezt, fél életerőnél egyszercsak hopp és újra maxon van.
Csak ás kizárólag legendary ellenfelekkel történik... Most vagy én nem tudok valamit, vagy ez az egyik legdurvább, legidegesítőbb bug a játékban ezidáig.

PiszkosFred
Sajnos nincs, de elsok kozott keszultek el mindig az ilyen "auto equip" modok, amivel harcban automatikusan felveszi a sisakot, bekes allapotban pedig le. Volt ehhez hasonlo a tegezekkel is a Skyrimhoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 12:43:31

Jah, a fegyver nagyon kéne.
Myselor
szerintem nincs.amúgy jó lenne tényleg.és ha a fegyver is látszódna a hátunkon :D
böröczk
Nincs opció (a levételén kívül) arra, hogy ne látszódjon a sisak,maszk, stb a karakteren?

Kumiho #2179

Terawatt
Vagyunk is. Nekem most h-k-sz a szabi. <#hehe>

PiszkosFred
De, ahogy felveszed oket, mar meg is kapod a bonuszokat. Azert maradnak nalad, mert lehet kesziteni tarolot nekik (ujsagosbol van vagy 2-3), azt lerakhatod a bazison es belerakhatod oket, mert jol neznek ki.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.15. 11:57:06

Kandurex
Szerintem ezzel sokan így voltunk :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

morcosqtya
Nem értek pár dolgot.
Ezek a magazinok miután felvettem ott maradnak az inventoryban de nem lehet "elfogyasztani" őket. Ez FO3-ban nem így volt....
Vagy azzal, hogy felvettem megtaláltam, adta is a bónuszt aztán meg el lehet adni miután kiolvastam???
A másik:
Hogyan lehet Starlight Drive-In-ben beacont építeni?? Mert ezt kellene most de V betűre semmi reakció.... :(

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Terawatt
"I killed him, it is all clear" <#hehe>

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

tutituti
a vödrös poén megunhatatlan a beth játékokban :DDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict