• Gilmoor
    ...nekem is (survivalon) volt már jópár támadás power armoros raiderekkel. Elég kemények tudnak lenni. Így a jelenlegi 52-es szintemen egész jó dolgokat szórnak el maguk után. A settlereim már militáris kinézetbe fordultak minekután annyi combatarmorom van, hogy a legtöbb településen egyenruhában feszítenek a kapaforgatók. Kerítéseket már rég nem rakok, építek egy 3x5-ös épületet, első szint munkásszállás + kanapé + fotel pihenősarok, második szint 6 őrposzt és körben 4 vagy 6 lövegtorony + a tető aminek a közepére felrakom a generátort és rádiótornyot és onnan viszem le az áramot (drága megjavítani a generátort miután a támadók állandóan gránátoznak. Lehetőleg minden őrposztra állítok egy fegyverest, had sasoljanak (addig sincsenek útban). nagyjából ilyen ingerszegényre sorvadt a védelmi építkezésem.
    Juteszembe, a supply vonalat állítsátok be, hogy csillagalakzatban fusson össze egy központi településen, és lesz annyi támadás mint égen a csillag.
    ..tényleg én még nem is voltam diamond cityben :)

Covenantot ki hogyan oldotta meg? Egyelőre ott tartok hogy megkíméltem a falusiakat, de nem vagyok megelégedve velük teljesen.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.12.08. 12:26:26