Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
erre valo a supply line feature a jatekban 😉

az elso kari 10es chr -es.. ott minden letezo telepules az enyim, az uj karinal kerultem a minuteman-t mint a tuzet enis 😉 nemhianyzik

a karim :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ha megallok es hideolok automatan lathatatlanna valik 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.18. 00:20:01

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rájöttem azért nem tudtam supply lineokat csinálni a faluk között mert lvl 6 charisma kell hozzá és egy bizonyos perk. Nekem meg csak charisma lvl 1 van 😊
AnarchoiD
lvl3 ninja perk masnak is csak 4.5x os sebzest csinal (a leirt 10x es helyett ?)

4 nap game utan ujrakezdtem , a mostani kari ultrabrutal, semmi ranged 1db melee fegyoval tolom instant olom elso utessel az ellenfeleket legendary halalfejeseket is 😉 de jolenne ha menne a 10x sebzes mert pl neha nem klappol minden akkor akar 4 et is kell utnom (pl egy deathclawba)

idiot savant perk + 1es int + 10es luck = iszonyuuuuu gyors fejlodes, poen amikor proccol qeust leadasnal es masfel szintet ugrok azonnal 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

oneal1
a választ sajnos nem tudom :S

viszont kérdés ehez: ha így bepakolok a workstation-be kül városokban, akkor abból nem tudnak kipakolni?

!Forza Ferrari!

AntiHero
Végreee. <#vigyor2> Jobb cuccok az építéshez.

Itt volt az emeleten az asztalon:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Egy településen belül ha beteszek valamit az egyik workstation-be akkor mindenhol megjelenik. Lehet valahogy ezt elérni a többi település workstation-jával is? Magyarul amim megvan sanctuaryba az legyen meg mindenhol!
Myselor
annak is megvan a varázsa 😊 elég jól buggolható is xd mondjuk nem használtam bugokat😊
morcosqtya
Én a kutyával megyek kettecskén..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Myselor
amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de amióta megjelent a játék alig alszom xd asszony miatt ugye nyugodtan csak éjjel tudok játszani többet😊
Myselor
na tök jó😊 akkor egyetértünk.bár én az életben se vagyok kutyás xd
En is igy vagyok pont, a paladin jo mert kemeny, a csajokkal a romanc meg jo lehet, de a tobbi nem jon be. Igazabol a kutya se pedig az eletben nagy kutyas vagyok, 3 döggel.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Myselor
na ja,elég zavaró tud lenni néha,de az jó ha nincs ötbb helyem akkor megkérem őket hozzák már a cuccot.pipernél bírom hogy hagy hozzon már valamit mielőtt még megszakadok xd jólvan asszony cipelj csak mondom
Myselor
én pipert nagyon bírom,volt is vele egy kis flirt meg romance 😄 meg is van tőle a perk de most pihenőn van a pala miatt azért ő keményebb xd különben cait először tetszett de már annyira nem.a többi társ meg eddig nem hozott lázba.a detektív érdekes lehet még később az tetszik😊 a kutya semmilyen a robot nem kell.van még egy hülye fasz akit pénzért lehet felfogadni de nem kell a mutáns se jött be.asszem még lesz pár kíváncsi vagyok rájuk😊
Amennyire zavar időnként a társam, két társsal megőrülnék egy folyosón vagy szűk lépcsőfordulóban.

A csajok nekem is megvannak a sacntuaryban, oket nem hordom sehova.

Myselor
aha,szerintem is 😄 köszi azért na mindegy jó ez így is 😊
Myselor
én még nem.mert időben elmentem megcsinálni,most is így vagyok épp 😄
Tévedés volt szerintem. Egy oldalon írta, még megjelenés előtt, de úgy tűnik, még sincs ilyen. Legalábbis én nem láttam sehol. Nem ez volt az egyetlen perk egyébként, amivel kapcsolatban tévedtek.
Myselor
hát értelek,akkor nemtudom :| szomorú dolog ez hogy így elbaszták.én még nem vettem fel társnak,a storyban segít,és a deketkív eseteket most vettem fel.a palát hordom én is magammal.szerencsére cait és piper is ott van sanctuaryban amikor odaküldtem őket ott maradtak😊
Egy minutemen küldetésről már én is lemeredtam igy.

coolpet
A jatek rinyal hogy nincs eleg memoria, es kilep kb fel ora jatek utan.
8GB ramom van meg egy I7-2600K-m
Igaz a videokartya nem valami tuning, HD6870 1GB de nem is ultran jatszom, hanem vissza van veve mediumra, neha igy is szaggat.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2015.11.17. 23:28:01

Battletag: coolpet#2467

Myselor
nem igazán értek valamit.időnként kiírja hogy letelik az időm hogy megcsináljak egy questet.minuteman-es volt eddig csak ilyen.a másik pedig hogy mikor lehet több társam?nem látok olyan perket pedig valaki mondta
Néztem. Tobbszor is azóta. A detektiv eseteket is megoldottam.

Myselor
nézted az irodájában?nálam piper volt ott .de amúgy tuti fixelni kell még ezt majd később.vannak tényleg eltűnő karakterek
Ez zseniális, telitalálat. Nálam zöld meg a piros megy...
Az AI lehetne jobb, a társak kb most olyan 2002-es szinten vannak.

A kutyát bárhova küldöm, mindig a Red Rock-nál találom meg. Vetem már 2 másik kutyát de sok hasznuk nincs.

Valentine nálam teljesen eltünt. Elküldtem Santuary-ba kb 25 óra játékkal ezelött és azóta nem tudom hol van. Minden települést végigjártam, harangot tettem le mindenhol, összecsődíteni az embereket, minden társam megvan rajta kívül. Pedig vinném magammal mert érdekel a sztorija és a háttere. Most a paladint viszem magammal. Elég jó.

Myselor
hol votl eddig?nekem sanctuaryban és utána vissza ment oda
LeWyTy
Szerintetek hol kellene keresnem Dogmeat-et? A nyomkövetős quest óta nem találom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

AntiHero
Aham. "Strong" a hulye buta fejével neki ment. 😄
De legyőztük. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Előbb mássz ki a páncélból az állomás közelében, aztán az állomásra kattintva tudsz javítani, módosítani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hogy a túróba lehet a power armor részeit javítani, azt írja a PA állomáson, na ilyen van egy jó pár de nem igazán tudok ott a transferen kívül semmit csinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem is halloweeni deko van ,a játék eleje óta az van Sanctuaryben pl integető papírcsontváz az egyik ablakban, 2 házban is voltak pumpkinek, egyet haza is vittem 😄
Bandicoot
Valaki találkozott már "Swan"-el? <#taps>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

.
Voltam, kaptam egy pofont aztán még egyet és vége volt. igazi horror rész már ahogy remegnek a dolgok meg minden, tudnom kellett volna innen menni kell. Mondjuk még mindig csak lv15 vok és kb lv13 szinten lopakodtam be oda, mondjuk már a környék is jelezte vissza kellene fordulni 😊

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.17. 21:26:48

Myselor
így van ott a kornyéken😊
bardocz
Az poén, jópárat sikerült is már leszedni, de ezek esélytelenek 😄 Akkor gondolom a kezdőhely környékén kéne kalandozgatnom, és az ottani dolgokat csinálni.
Boron Power
Eddig nemigen kalandozgattam, csináltam egy szocreál hodályt. 😊 Be kellene még rendezni, esetleg néhány szoba, de legalább nincs benne bezártságérzetem. De most már elindulok a világba.

kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10

Myselor
nem tudom,szerintem rossz helyeken jársz én nem questeltem akkor még csak felfedeztem és nem votl gondom😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.17. 21:14:31
nem a questeket kéne erőltetned!
lvl 9 környékén még super mutanst se kéne látnod...
bardocz
Hát n nem tudom mit ronthattam el, de mindenhol esélytelen vagyok, ahol küldetésem lenne, 9es szinten. Super mutantok a kurva kutyáikkal simán szétszednek, rendes fegyvereim nincsenek, de weapon modokkal se.
PhantomAss
Én pont az előbb csináltam,
nekem nem volt vele gondom viszont én easy fokozaton nyomom és van egy nagyon durva fegyverem is ( 78-at sebez alapból, félautomata, plusz van rajta egy perk amivel +60% -ot sebez.. Használj vmi stimulánst ami lelassítja az időt és plusz sebzést okoz, így nekem nem volt gond.

GOOBY, pls

Carlos
Alj be az ajtoba ahova nem fer be! Aztan elegy menj utana lodd! Aamikor neked ront vissza az ajtoba!

Þór vígi þessi rúnar

Myselor
egy legendary szúnyog dobta xd de gondolom egy erősebb fegyver is jó oda ,van egy juk a falon ott bújkálj át.ez is jó taktika 😄
oneal1
köszi! 😄 és azt a fegyvert hol találtad? 😄 😄

!Forza Ferrari!

Myselor
én jártam,vérzést okozó minigunnal 5mp volt és egyszer ért hozzám egy picit xd
oneal1
Museum of Witchcraft-nál járt valaki?ha igen akkor spolierben a kérdés 😄
azt a kurva DC-ot hogy lehet bennt megölni? 😄 😄 milyen taktikát ajánlotok?

!Forza Ferrari!

PiszkosFred
Nah, cikket is talaltam rola, akkor lehet nem hoax, hanem tenyleg van/lesz ilyen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
A plastic pumpkin sztem leginkább azért van, mert ugye okt 23 án hullottak a bumbák és akkor már nagyban készülgettek a halloweenre.
Viszont ha igaz amit írsz, akkor az egy baba feature, kiváncsian várom.

"seasonal holidays" Daggerfall óta viszontlátni kívánt ügy...