Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PiszkosFred
#3068 Végigpörgettem a lehetséges székeket, de nem találtam 😄 Még az is lehet, hogy a nagy csavarkeresésbe lebontottam ami volt neki.
Az igazat megvallva nem számítottam, arra, hogy ennyi megkeresést kapok az "alapmagyarításra" 😊
Először egy rossz hírrel kell kezdjem, vasárnap kiderült, hogy fordításról készült mentés fájlt nem lehet visszatölteni.
Ez gond, mivel ha kijön egy patch, akkor lehetne elölről kezdeni az egészet. Sajnos a projektet kukáznom kellett.
Na de, jöjjön a jó hír, az új progival már vissza lehetett tölteni a szótárat, így a mentés biztosított lett.
Újult erővel nekiláttam, az in-game jegyzeteimből újrafordítottam 3 nap alatt addig, ahol az első projektel tartott.
Közben kihasználtam az editor többi funkcióját is, így lefordítottam a "járulékos" szövegeket is.
Most az in-game javításon dolgozok, elírások, hibás fordítások, angol szövegek.
Háromnegyed munkát nem akarok kiadni 😊 ,így amint elértem az állapothoz amit célul tűztem ki: "A párbeszédeken/küldetéseken kívül minden magyarul", akkor elérhetővé teszem számotokra.
Közben láttam az aktivitást a Fallout 4 Teljes magyarítását végző csapatánál, új honlapot hoztak létre, valamint elkezdték a fordítást is.
http://fallouthun.hu/
Minap megkerestem őket levélben és felajánlottam nekik azt a kb. 7000 sort amivel elkészültem, várom visszajelzésüket.
A fordításom lektorálását ismét Random végzi, így az uj verzió már "falloutosabb" nyelvezetű. (az sg.hu -n nem ezen a néven van)
Amint elkészülnek a teljes honosítással, a munkámat végső nyugalomra helyezem, de a szerzett tapasztalat és tanulás bennem tovább él.
Többen ne írjatok, vettem az adást 😊
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.11.18. 20:32:51
Az új fiókom: DevLupius
2 kérdésem lenne:
az első, hogy milyen a game? 😊 megéri-e leszedni ezt a "pár" GB-ot? Fallout 3-at imádtam, New Vegas nagyon nem tetszett....
a második pedig, hogy egy E8400-es intel procin és egy HD4850-es kártyán vajon elfutna? vagy inkább felejtsem el a gamet? 😄
köszi előre is
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ezt a modot en is feldobom majd, nagyon kiraly. Tovabbra is varok a no helmet-esre.
Kumiho #2179
(aranyba kéne foglalni piszkosfred nevét)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Hát ha modokkal vissza lehet hozni a hiányzó szerepjátékos elemeket (karma rendszer, valaki? vagy frakció-népszerűségi rendszer, mint a New Vegasban, valaki? esetleg na adj isten, plusz párbeszéd opciók a magas Intelligence-eseknek, vagy Charismá-soknak, vagy Medicine-eseknek, mint a F3-ban....), akkor minden oké, akkor megyek tovább.
Szívből gyűlölöm ezt a mass effectes beszélgetést
De tele van rossz emlekkel, es az adottsagai is szarok. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.