11630
-
Although #4779 Látom kijött az FO4Edit alpha.
Valaki tesztelte már javít valamit a memory leaken vagy a sebességen? -
SaGa Jr #4778 Bandicoot:
Az a silver shroud feladatsorhoz kell. Jó hosszú feladat, de hangulatos.
Néhány helyre/helyszínre csak bizonyos companion feladataként fogsz tudni bejutni vagy odabent tovább haladni. Megint más helyeken egyes részek elzárva maradnak majd, mert azok meg valamelyik frakció befejező feladataihoz tartoznak és csak azok teljesítése során juthatsz hozzá a továbbjutáshoz szükséges tárgyakhoz/kódokhoz. Így ha nem is minden helyet, de a legtöbbet azért bejárhatja majd a karaktered.
Fenrir:
Ugye az új helyükön is meglátogattad a hajósokat? Érdemes.
AntiHero:
A hollétét már megtudtad a megfelelő személytőlSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!? Amíg nem, addig nem lesz aktív szereplő (nem kerül a játékba) és nem találod a helyén ahol lennie kéne.Whitechapel Charlie -
Abba én meg elakadtam..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kill Kendra de sehol nem találom :S -
Silver Shroud? -
Bandicoot #4775 150 òránál járok lvl 68-on és közeleg a játék vége....Úgyhogy most jön az hogy a felfedezetlen épületekhez veszem az irányt, van egy olyan érzésem jòpár dolog még kimaradt mellékágon, például találtam jelmezt és műfwgyvert amit nem tudok eldobni sem megsemmisíteni mert kiírja a játék hogy küldetéselem...:) -
lol, mit találtam:
Lexington Overpass - Custom Settlement with working settlers -
Bandicoot #4773 Azon sírtam..:D
Főleg a csattanòján miután iszonyat szinpadiasan megindulnak...:D -
-
Köszi! Még sehol, csak azután izzítottam be a toborzó-rádiót, miután felvettem a videót. Nekem ne legyenek útban, mikor körbemutogatom a főhadiszállást. :) Egyébként kicsit túlméreteztem a dolgot, szerintem max létszámmal is kongani fog az ürességtől, akkora lett. Na de majd modokkal benépesítem. -
Zozo0122 #4770 Nagyon komoly lett, grat :D De hol vannak az emberek? -
Megcsináltam a USS Constitution küldit, ezek a robotok olyan dilisek voltak mint a Fallout 3-ban a ghoulok amikor ki kellett lőni őket egy rakétával :)
Szegény robotok nem jutottak messzire a repülő hajójukkal :D
Még mindig nagyon hangulatos ez a játék :) -
Kész a videó az autósmozi-átalakításról. Max. minőségben sajna nem tudtam felvenni, mert nagyon elkezdett laggolni, de a lényeg így is látszik.
Elszórtam rá vagy 2000 faanyagot, és kb. 2 napja csinálom. Alig várom, hogy kész legyen az OCDecorator mod, sokkal élőbb lesz az egész, ha az apróságokkal is be tudom majd rendezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.13. 18:23:28 -
Although #4767 így van de az még az 1-es motor volt ami 10 év után lett működőképes. Ez meg a kettes ami egyből jó. :)
Nálam nincsenek ilyen problémák. Nem volt érdemleges fagyásom se, egyedül a lag van a sűrű városrészen. Amit úgy ahogy tudok kezelni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.13. 17:07:30 -
Már a Skyrim is stabil volt. De nekem sem volt még egy fagyás a közel 40 óra alatt. Viszont rettentően bugos, például tegnap 4-szer kellett kilépnem főmenübe, majd vissza, a beragadó feliratok miatt. -
A hardwer meg van hozzá, ez nem gond. Akkor kivárok. :) -
Although #4764 Érdembe ne foglalkozz vele, míg ki nem jön a GECK, ahogy Fred is mondotta. Február vagy úgy. Játssz vele élvezd, hogy mod nélkül is jó. Már ha tudsz angolul. ez jövőre lesz érdekes. Ehhez alap hangon, hogy gond nélkül jól menjen úgy is kell 8-16 Gb ram és 2GB-os jó videokártya. Most közepesen jól fut nekem. De fogok rá áldozni mert ez élő kis világ lesz 1 év múlva. Nem mintha most rossz lenne. Szerk azt nézem mediumon is sokkal durvább mint ultrán volt a korábbi motor de ezzel számoltam is. Nagy a felbontása és ez ram igényes. Mivel nem a lengyelek csinálták akik ezt jobban csinálják az ultrán is rezzenés mentes megy. Szerk2: Mondjuk ez nagyon sűrű sokkal sűrűbb mint a W3.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.13. 16:34:00 -
Vannak már olyan modok, melyekkel elvileg (másoknak, de nem nekem :( ) kiterjeszthető a település és kvázi határtalan az építési lehetőség. Bár nekem szétcseszte a játékot az összes ilyen wokrshop mod. :( -
Although #4762 Tényleg nem voltam Beth rajongó most sem. De amit el kell ismerni azt el kell. A skyrim alapdolgokat tartalmazott debil szinten. Itt ezek értelmet kaptak, lehet apróságok de vettek át dolgokat az Obsidiantól, sokkal jobban felépített az options rész a questekben és jelen van a meghiúsult quest rész is ha nem egy bizonyos szálon mész. Nagyon nem 8 évesekre szabott játék ez. ha valaki nem fikázos hanem csak annyi elvárása van ne hülyegyerek szinten létezzen a dolog. Ezzel megkapja. Felesleges tényleg a CD Projektel pedálozni mert az egy lengyel banda és nem az elkorcsosult usa-ból jönnek tele vannak elképzeléssel és leszarják hogy 5 vagy 10 vagy 20 millió példány a legjobbat akarják megcsinálni amit ma lehetséges. Míg a bethenek ott vannak a töketlen részvényesei is akiket csak egy dolog érdekel. Inkább reménykedjünk benne a lengyelek mindig ilyenek maradnak. De ez! A Bethtől szerintem a legjobb amit ma kaphatunk. -
Although #4761 Meglévő területet is tudsz fejleszteni ha van ott workshop. Mérget veszek rá a modderek ráállnak erre és akár a várost is lehet majd fejleszteni egy két év múlva újra felépíteni. Ha a Beth meg nem előzi őket egy expansionnal. Ez neked kérlek aranybánya lenne a modjaidhoz. Képzeld nekem se ctd se crash gondoltad volna ezt a Bethről? :) -
Although #4760 Nem tudom kinek mi a véleménye, így haladva a történettel, de úgy látom a Mass Effect sorozat különösen nagy hatást gyakorolt rájuk. Ezen felül kis olasz barátunk a Fallout 3 után újra értékelhető teljesítményt tett le az asztalra, különösen magához képest. Nagy pech számára, hogy a CD Projekt felért a csúcsra. Meglátjuk mire lesznek képesek egy ilyen versenytárssal szemben, a jövőben. De jelenleg a Beth és a CD Projekt van a csúcson. Ha a régi műfaj reneszánszát nem veszük. -
Köszi, közben megnéztem Wiki-n hogy hol lehet létrehozni települést. Lexingtont kipucoltam, ott kár hogy nem lehet, pedig az autópályán vannak bódék, meg miegymás. Az alkalmas hely lenne. -
Nekem az a gondom, hogy szabadban elvakít örökké a nap és még a ködöt sem tudtam eltüntetni. Bár erre valami modot szedtem már le, de nem ért semmit. Van, hogy alig 30 méterre látok el. Ez régebben nem volt gond. :( Van valami megoldás erre? -
Települést (mod nélkül) ott tudsz létrehozni, ahol van ilyen piros gyártó asztal workshop. A gránát elhelyezéséhez a lopakodás tulajdonságodat kell fejleszteni. -
Lenne pár kérdésem:
Bárhol tudok települést létrehozni?
Élesített gránátot hogy tudok a karakterek zsebébe csempészni? -
Andriska86 #4755 Add hozzá a kívánt felbontásokat a videokártya beállításainál (NV vezérlőpult - Megjelenítő - Felbontás módosítása). -
sanya200 #4754 Sziasztok
Annyit kérdeznék hogy hogyan lehet 21:9-es monitorral játszani?Mert nem engedi a felbontást nagyobbra állítani.Max FULL HD-t enged a monitorom meg 2560x1080-as. -
WoW, nem is gondoltam erre, zsenialis az otlet, koszonom :) -
bfbc2 #4752 balkezes mód nincsen? gondolok itt az E az R variálására mert nem engedi megváltoztatni. -
Most jöttem rá, hogy ilyet is lehet: feliratokkal kitakartam a fénykockákat, hogy kevesebb kelljen 1-1 betűhöz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Although #4750 Ha nagyon értékelni kellene nem gondoltam volna lesz még Beth játék amit modok nélkül is lehet élvezni, függetlenül attól mennyi mindent lehet még fejleszteni rajta. Ez ilyen. És ez még csak az alapjáték amire legalább két nagy expansion biztos lesz. -
Although #4749 Egy kis összefoglaló a frakció működésről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Ha valakinek nem lenne egyértelmű,
mmo módszert használtak egy ponton a main questnél választásokba botlasz ahol esetleg frakció segítség kell,
ezt úgy lehet megoldani ha segítesz az adott frakciót megerősíteni,
ezáltal új npc válnak elérhetővé mint társ stb.
Úgy csinálták meg ahogy kell. Ezek persze radiant questek de jól beépítve nagyjából 3 típusra építve amit segít a frakciódnak. Az külön jó a frakció fönök külön értékeli, megjegyzi a haladásodat.
Bio is ezzel próbálkozott de szánalmas kísérlet ehhez képest, függetlenül mennyire jó vagy nem jó a sztorijuk.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.13. 13:06:04 -
pont erről beszélek, hogy nincs almenü... -
Legújabb kedvenc modom. the Wanderer -
SaGa #4746 Van már ilyen: Increased Settler Population.... Egyetlen változót ír át: iWorkshopSettlerPopulationMax. Több verziója van. -
Although #4745 Ott vannak a nyilak minden ilyen almenüs a craftolás, a főzés stb.
Aki nem gyárilag zsákbamacska az ki tudja találni, mi hogy.
Azok akiknek meg gond, az úgyis kiteszi ide kérdésként. -
mod nélkül is lehet 30 körüli létszám. fel kell venni mindenféle +charisma-s ruhát, beszedni az összes bogyót, italt, és így lehet egyik településről átküldeni a célhelyre, az saját elméleti limited felett is.
btw, másik huncutság, ami lehet nem tűnt fel mindenkinek:
a tegnap linkelt képemen is látszik a turretnél, hogy mk1-mk3, mikor mi rakjuk le a saját defense-t, akkor ezt random adja be. most nem ugrik be, hogy mk7 vagy 9 a max, de gyakorlatilag egy almenüje van a turret-eknek is, csak basztak megcsinálni láthatóra.
csak annyit kell csinálni, hogy mielőtt leraknád, váltogatod oda-vissza két típus között, lehet látni a borításán, hogy hányas van ráírva, aztán ha megvan, lerakod. ugyanazok az effektek vannak, mint a legendary-kon, burning, explosive, stb.
viszont területhez van kötve a szint, sanctuary-ban csak mk1 lesz mindig, minél keletebbre-délebre vagy, annál táposabbak lehetnek a turret-ek is. -
Although #4743 Az biztos ehhez elképesztő dolgokat lehet majd csinálni ez a motor már alkalmas. Az alapok adva vannak, frakciók, fejlett grafikus motor, rengeteg már létező funkció amit lehet fejleszteni, jó részük az fnv-ből már ismert de vannak újjak is. adott egy bázis építő rész. Remekül megoldott, szintezett területek(nem is gondoltam a beth valaha fog ilyet csinálni még),
létrejött egy elemekből álló páncél ami alapján egyéb más összerakható cuccokat is lehet tervezni és vannak élő npck is. Erre is lehet építeni még többet. A lehetőségek tárháza végtelen. De az igazán jó cuccokara majd fél évet évet kell várni. És még a dlcket is látni kell mit hoz ki a Beth. Ez lesz az első igazán felhúzható élő lélegző világ. Az FNV is az volt de ott a motor és lehetőségek közel sem ezen a szinten voltak. -
A cheatengine egy 3rd party cucc, amely a jatek soran valtozo ertekeket figyeli a memoriaban megbujva (penz, ammo, kulonbozo szamok, mennyisegek, eletero, amit akarsz es aminek van "szamszeru erteke" stb.), majd ezt at lehet vele irni/modositani. A gond vele az (leszamitva a biztonsagi rizikot), hogy ossze tudja omlasztani a rendszert, mert ugy nyul bele a jatekba, hogy az nincs ellenorizve (leven, o csak az ertekeket varialja, amely megnovelt/csokkent ertekre lehet, hogy a Fallout motorja nincs felkeszulve).
A GECK ezzel szemben a biztonsagos szokasos szerkeszto program, amely jelenlegi allas szerint februar korul erkezik (addig nem akarjak kiadni, mert nehez ugy optimalizalni es bugokat irtani, hogy senki sem jatszik a vanilla klienssel, hanem szarra modol mindent - bar jelenleg mar ugyis mindenki modol PC-n), es azzal barmit at lehet majd varialni a jatekban. Ezzel keszul a Bethesda jatekokat evekig a csucson tarto modok tobbsege.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.13. 10:54:04 -
sata75 #4741 annyiszor írtátok már ezt a GECK-et meg cheatengine meg ilyenek, ez pontosan mit takar? -
Egyelore nem, de lesz majd mod ra, amely nem cheatenginet hasznal, ahogy kijon a GECK. Bar kerdes, hogy a rendszer mennyire fogja majd ezt lekezelni, gondolom nem veletlenul lett max 20-ra belove a limit. (bar az is lehet, hogy csak hasrautes, de szerintem technikai oka van ennek)