Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Basszus nem hiszem el milyen banda ez itten. Az összes nagyi sanyargatót fel fogom jelenteni! <#nezze>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

AntiHero
Na nekem meg meghalt drog tuladagolásban :/ kizuhant a székből egyből. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bardocz
Azt próbálgatom.

PiszkosFred
#3068 Végigpörgettem a lehetséges székeket, de nem találtam 😄 Még az is lehet, hogy a nagy csavarkeresésbe lebontottam ami volt neki.
Terawatt
Köszi a munkád ! <#taps>

Sziasztok. -

Az igazat megvallva nem számítottam, arra, hogy ennyi megkeresést kapok az "alapmagyarításra" 😊
Először egy rossz hírrel kell kezdjem, vasárnap kiderült, hogy fordításról készült mentés fájlt nem lehet visszatölteni.
Ez gond, mivel ha kijön egy patch, akkor lehetne elölről kezdeni az egészet. Sajnos a projektet kukáznom kellett.
Na de, jöjjön a jó hír, az új progival már vissza lehetett tölteni a szótárat, így a mentés biztosított lett.
Újult erővel nekiláttam, az in-game jegyzeteimből újrafordítottam 3 nap alatt addig, ahol az első projektel tartott.
Közben kihasználtam az editor többi funkcióját is, így lefordítottam a "járulékos" szövegeket is.
Most az in-game javításon dolgozok, elírások, hibás fordítások, angol szövegek.
Háromnegyed munkát nem akarok kiadni 😊 ,így amint elértem az állapothoz amit célul tűztem ki: "A párbeszédeken/küldetéseken kívül minden magyarul", akkor elérhetővé teszem számotokra.
Közben láttam az aktivitást a Fallout 4 Teljes magyarítását végző csapatánál, új honlapot hoztak létre, valamint elkezdték a fordítást is.
http://fallouthun.hu/
Minap megkerestem őket levélben és felajánlottam nekik azt a kb. 7000 sort amivel elkészültem, várom visszajelzésüket.
A fordításom lektorálását ismét Random végzi, így az uj verzió már "falloutosabb" nyelvezetű. (az sg.hu -n nem ezen a néven van)
Amint elkészülnek a teljes honosítással, a munkámat végső nyugalomra helyezem, de a szerzett tapasztalat és tanulás bennem tovább él.

Többen ne írjatok, vettem az adást 😊

Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.11.18. 20:32:51

Az új fiókom: DevLupius

Üdv! lehet, hogy volt már róla szó pár oldallal korábban, de nézzétek el nekem, hogy hulla fáradtan nem keresgélek most.
2 kérdésem lenne:
az első, hogy milyen a game? 😊 megéri-e leszedni ezt a "pár" GB-ot? Fallout 3-at imádtam, New Vegas nagyon nem tetszett....
a második pedig, hogy egy E8400-es intel procin és egy HD4850-es kártyán vajon elfutna? vagy inkább felejtsem el a gamet? 😄
köszi előre is
PiszkosFred
Sajat szeke van, nem kommersz hetkoznapi butor kell neki 😊 Az a vicc, hogy utana nekem beleult, aztan ugy ottmaradt, hogy 24/7-ben nem allt fel belole... a vegen majdnem korbekeritettem keritessel, mint latvanyossag. De aztan egy hetre ra megmoccant, azonnal ki is raktam a szeket messzire, uljon ott, ne legyen utban a "mama"... 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
ott a kezdő hely környékén fedezzgess fel midnent,harcal lehet a legjobban fejlődni szerintem amúgy😊
bardocz
Csak azért kérdezem, mert tegnap még olyan helyeken jártam, ahol a szintem szerint nagyon nem kéne 😄 Most itt nem is nagyon vannak gondjaim az ellenfelekkel, többnyire meelee-vel küzdök.
Myselor
szerintem bőven jó én is annyi idő alatt értem oda kb.storyban kb felénél vagyok, én nekem kb 50 órám van benne 36 level vagyok 😊
Terawatt
Hozzád se küldöm a nagyit gondozni. <#ejnye1><#hehe> Haladj ahogy érzed. Ha úgy érzed nagyon rohansz a küldikkel menj kicsit felfedezni.

bardocz
Majdnem 10nek írja. Építkezéssel nem sokat foglalkoztam, az elején azoknak a szernecsétleneknek a kéréseit teljesítettem, és annyi. A vénasszonnynak kéne széket csinálni még, leraktam hármat az út közepére, de az persze nem jó...😄
Terawatt
Nem tudom még mi vezet oda de én is annyi vagyok 13-4 óra alatt. Neked mennyi időbe telt?

bardocz
Lvl11 vagyok, és ott tartok, hogy beléphetek a BoS-be. Ez normális tempó, vagy még itt is vegyek vissza? 😄
Terawatt
Szerkezd a hozzászólásod amíg tudod és nem lesz 3 hozzászólás, csak mert eszedbe jutott valami 😊

Myselor
hanyas szinten fejezted be?😊 mennyi mellék küldetést csináltál meg?
Myselor
ez a hancock nagyon komoly figurának néz ki😊 várom hogy hajózzunk egyet 😄
Myselor
szépen végigrohantál rajta 😄
Terawatt
Kitettél magadért. 😊

morcosqtya
Másik oldal

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Itt a kalyibám, majd jön video is..

RatBaG
én egy olyan apró modnak örülnék, ami a fav-olt (aka weapon wheel) cuccok lenyomásakor megállítja a játékot, vagy legalább belassítja, mint VATS-ben. tegnap félig komolyan keresgéltem nexuson, de persze nem találtam. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Terawatt
Rommá modolást ne hagyd majd ki. 😛

SötétBarom
Én pont ennyinél vagyok.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wedge31
44 óra alatt a végére értem, majd ha lesz GotY kiadás mégegyszer ránézek a játékra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

böröczk
Ezt a fo4-es dialogus megjelenitest a Biowaretol vettek at, mondjuk amit nagyon jol tettek vegre, es nem igaz, hogy senki nem dicserte meg itt (amennyiben igen, elnezest): BESZEL a fokarakter!

Ezt a modot en is feldobom majd, nagyon kiraly. Tovabbra is varok a no helmet-esre.

Kumiho #2179

gyorsan ki is próbáltam, felraktam az útmutató alapján és működik tökéletesen. <#szeret>

(aranyba kéne foglalni piszkosfred nevét)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Terawatt
Ezen sírtam srácok. Spoiler mentes fun videó.

<#eljen><#worship>

Terawatt
Valaki mindig úfkál, meg a vízi növényeket gondozza. Szerintem nagyon kis hangulatos hely. Láttam egy deathclawot is a környéken. Bele lőttem távcsövessel, de nem akart közelebb jönni. Lehet jobb is. <#idiota><#idiota>

Ó, &#@>#@ megmentetted az életemet. Én már azon vagyok, hogy félbehagyom a játékot, annyira utálom a "párbeszédeket", pontosabban a hiányukat. Én szerepjátékos vagyok, nem akciójátékos, nekem fontos, hogy lássam, a karakterem mit akar mondani, mert ha meglepetés, amit mond, az olyan, mintha nem én lennék a szereplő, hanem nézném a jelenetet, mint a moziban. Ez borzasztóan zavar.
Hát ha modokkal vissza lehet hozni a hiányzó szerepjátékos elemeket (karma rendszer, valaki? vagy frakció-népszerűségi rendszer, mint a New Vegasban, valaki? esetleg na adj isten, plusz párbeszéd opciók a magas Intelligence-eseknek, vagy Charismá-soknak, vagy Medicine-eseknek, mint a F3-ban....), akkor minden oké, akkor megyek tovább.
Pontosan, így is bedeszkáztam a régi házat, oda nincs belépés...a v aultba is vissza kell még majd mennem a puskáért, de nem akarok mert ott az asszony...
Láttam, királyság 😊 Ghoulokkal medencézni priceless 😄 Remélem van medencésfiú aki takarít 😄DD
Nem tudom, beleszoktam ebbe a Bio-s párbeszédbe. Mindig érdeklődéssel várom mi sül ki az egyszavas klikkből.

PTW
Fuckyessss!!

Köszi, köszi, köszi! 😊
Szívből gyűlölöm ezt a mass effectes beszélgetést
PiszkosFred
Meg nem probaltam, de azt hiszem maszthev kategoriaba tartozik 😊 (forras kotaku)

Myselor
nekem még nincs bázis .nemtudom eldönteni milyen legyen 😄
PTW
En barhol szivesebben epitkezem (epitkeznek) mint sanctuary, csak hat oda koltoztek a csovesek. Muszaj azt is fejleszteni kicsit.
De tele van rossz emlekkel, es az adottsagai is szarok. 😊

Holotape-nek van valami tárolójuk?vagy semmi extra?
Terawatt
Zozo ez az ahova építkeztem. Képek: #3021

Talált már valaki olyan settlementet, ahol szívesebben építkezett mint Sanctuaryban? Képeket amúgy mindenki tehetne fel a bázisáról 😊 Vagy videót 😄
Myselor
hát igen 😄
Terawatt
Alapból ghoul tanya volt. 😊Ezért is tetszett meg plusz a medence 😄

morcosqtya
Kandúr Te eladtad végül aztán újra megvetted vagy mi? 😄

morcosqtya
Ott kéne élni.. 😊))

Myselor
nem lehet ezzel a játékkal eleget játszani komolyan xd nicns annyi idő
PiszkosFred
Nabazdmeg, akkor ma este megint epitkezunk. 😊 Bar ez most egyszerubb lesz, nem mozgatni kell, csak cserelni.

Az hogy lehet?
uhh ezt maximum console commandal tudnád megoldani.