11630
-
BOS kuldetésekkel kapcsolatban annyi hogy nem tartasz ott a storyban hogy tovább haladjon a dolog:) ez magától fog megtörténni kihagyni nem fogod nyugi:) a másik pedig milyen rendőr robot? hol van olyan? -
Malachit #4618 Tegnap végre eljutottam Diamondba. Hát el is ment vele az éjszaka, mire mindenkivel beszélgettem és minden elérhető küldetést felvettem és elvittem addig, amíg helyben lehetett. Így sikerült meglépnem a 46-ot. Újságíró csajnál érdekes volt figyelni, hogy mit kedvel az egyes beszélgetéseknél és mit nem.
BOS küldetéseknél mikor várható előre lépés, mert mindig csak a ritkaság gyűjtést kapom, KB. -öt öt letudtam, most már nagyon délre kéne mennem a következőért. Lehet valamit nem vettem észre?
A nagy ásós küldetésnél meg a rendőr robotnál akadtam el. Nem világos mit is kéne csinálni most vele a továbbhaladáshoz a celláknál :/ -
na ezt a weapon rackst hiányoltam alapból :D -
Malachit #4616 Covenant-ban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én megcsináltam settlermentnek, de mivel alapból már eléggé beépített és rombolni se nagyon lehet, így alig tudtam feltolni nekik a kaja/pia és védelmi értéket megfelelőre egy 20 fős településhez:( Nagyon ki van számolva ott a limit és a hely. Az alap védelmi renszert meg nem is számolja be a játék ami ott van, pedig az eléggé jól kiépített. -
erre tessek
EZT meg mar ugyis latta mindenki es hasznalja :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.10. 14:11:40 -
Majd kiadja mas, ha minden kotel szakad, akkor megcsinalom en (csak legyen ra idom, mert mar most van 2-3 olyan otletem, amely miatt mar nagyon varom a GECK megjeleneset). A mostani megoldast meg hasznalja, aki akarja, en hozza nem nyulok meg bottal sem az cheatengine szarokhoz, akarki is eskudozik, hogy biztonsagos es ne parazzak :) -
Although #4613 Ahogy nézem nem tervezi kidobni a cheat motor nélkül. Amiről meg nem lehet eldönteni víruskészítők műve vagy sem.
Az nekem nem tetszik ha valaki azzal indít kapcsoljam ki az amúgy sem sokat érő védelmet a gépemen. Habár amúgy se érdekelnek az ilyen dolgok
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.10. 09:51:09 -
65 floors, 85 rooms, 900000 bottlecaps/month castle for rent :P 28hrs in, may add more? -
JA igen. Akkor sztornó. -
Egy pillanatra azt hittem, hogy végre kijött a Cheat engine nélküli Place in Red mod, aztán látom, hogy nem is. Fenébe, már alig várom, hogy kész legyen az .esp verzió, mert a Cheat engine-t én fel nem teszem a gépre csak ezért. -
Place in red. Fuck yea :D -
DAT INTRO
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem is baszottul zavartak és a faszinak semmit nem adtam a részesedésből egyébként xd életbe hagyta ameliat és utána nem jártam covenantban de jól tetted hogy kinyírtál mindenkit megérdemelték :D ja és másról nem maradtál le ez ennyi volt ha jól tudom:) -
A végén engem se támadott meg. Mondjuk én kipróbáltam, hogy a 44-es magnum viszi-e egy lövésből a fejét, de sajnos több lőszer is kellett. -
Bírom ezt a játékot néha.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírtam mindenkit Covenantban (kicsit lehúztam Dant, mikor osztozkodni kellett az Amelia kiszabadításáért kapott lóvén, erre mindenki megtámadott - de most komolyan, a fickó semmit nem csinált, azon kívül, hogy folyton útban volt, még csak meg sem tudta sebesíteni az őröket a Compound-ban, szóval igazán örülhet annak a 10%-nak is, amit megtarthatott...), amit Deezer gyakorlatilag szó nélkül végignéz, és simán ajánlgatja tovább a limonádéját, mintha mi sem történt volna. Aztán véletlenül meglát, ahogy ellopok egy szaros seprűt, erre nekem esik. Hol itt a logika???
Amúgy meg mindenki rohadtul irritált abban a faluban, túl sok volt nekem az a sok műmosoly, szóval az sem baj, ha esetleg egy rakás pluszküldetéstől elestem ezzel, de nem bánom, hogy ki kellett őket nyírni. Nem akartam, de ők keresték a bajt. A dokinőt sem öltem meg a Compound-ban, mert nem támadott rám. Apropó, ez normális? Azt olvastam, hogy elvileg ha kiengedem Ameliát, akkor megtámad és meg kell ölni, de nem tette, úgyhogy meghagytam az életét.
Egyébként mit hagytam ki azzal, hogy letaroltam Covenantot?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem nem akarta úgy sem sokáig .de aztán jó lett:) -
mike01010101 #4603 Megnéztem, jó volt.
-
Jóózsf István #4602 "Az a szar amit építesz" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy rém egyszerű megoldás van rá: Nem abban a sorrendben építed, ahogy kéri. Tehát; Nem a középső részre teszed rá a háromlábút, hanem a háromlábúba teszed bele a középsőt!!! Azonnal bepattan a helyére!
-
kissssss #4601
bazz ezek a képek.
-
Bandicoot #4600 Mibaj ezzel, a blöki átment Splinter cellbe... :D -
Malachit #4599 Akkor az ígért képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Harmadik kép az, hogy beestem a textúrába egy ház tetejéről :D -
Neked kell craftolni, de kell hozzá perk is bőven. -
Jetpack? Melyikben van olyan? :D -
Egy újabb jó kis titkos helyszín: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Páran írták, hogy nem hordanak power armort. Én mindenhova abban megyek, mert több cuccot tudok hordozni, van benne sensor, ami kiemeli az élőlényeket és a jetpack sokkal egyszerűbbé teszi a közlekedést :) -
Létezik olyan mod vagy valami amivel a pipboyt kirakhatom másik ablakba vagy monitorra? A telóm nem alkalmas a pipboy app futtatására :/ -
Nemzetiszín-kutya... :) -
Malachit #4591 AMD grafikus kártyával más is tapasztalt grafikai bugokat a felületek színkezelése terén? Tegnap pl szétesett teljesen olvashatatlanná a pipboy, így ki is léptem. Előtte a következőket tapasztaltam még:
- Nappal az árnyékos helyeket/felületeket a sötétítés helyett vérszínű árnyékolással helyettesítette (ez mondjuk vicces volt, tiszta horoor lett tőlle minden)
-Egyes felületeket, például a meatbagokat szivárvány színűre skinelte át a program 1-2 óra játék után, majd ezt folytatta random felületekkel az épületeken, tereptárgyakon.
-A kutyus új álcázó amerikai zászló csillagos rejtő bundát kapott nyaktól lefele.
Ha otthon leszek a képeket is belinkelem majd.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.12.09. 11:29:43 -
egyébként nagyon kell figyelni azzal a küldetéssel elég problémás lehet,sajnos nem igazán akarja az igazságot az a szar amit építesz.nagyon sok embernek gondja akadt vele ahogy nekem is.én is utána néztem már. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerűen a közepe nem fogadta el a külső álványt,nem passzolt rá akár hogy forgattam nagyon sokat kellett erőltetnem mire elfogadta.az összekötéssel talán neked nem lesz gondod hiszen gyakorlott vagy én akkor még nem voltam:) majd mond neked sikerült e,nem bugos csak nem egyszerű -
nekem is ugyanez volt.az összes hozzávaló alapból nálam volt a géphez :D csak otthon a ládába és kivettem magamnak xd -
SaGa Jr #4588 Írhatnám, hogy a rutin meg az évek, de ebben a konkrét esetben, mivel ezt a feladatot nem játszottam még le, beírtam a Google-ba és kiköpte a megoldást. :)
Lényegében már a teljes játék, minden hülyesége és problémája fent van, csak be kell írni amire kíváncsi az ember. Ez egy hiba, ami elsősorban PS4-en jön elő, de ott szinte mindig. PC-n extrém ritka és általában a kérdéses tárgyat felhasználják a játékosok, mert igen jó alapanyag és nem védett mint mondjuk a többi gyűjtögetős feladat cucca.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.09. 08:37:42 -
köszi!!! :D -
Ilyenekre honnan jössz rá? :-) -
SaGa Jr #4585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj el Diamond City-be és ott a surplus-ban vedd meg ugyanazt a mágnest. Azt is leadhatod, ugyanúgy elfogadja a játék, mivel nem quest tárgy, csak sima, ezért lehet hogy te is bezúztad/felhasználtad/valahol letetted miután kitakarítottad a helyet.k. -
Akkor viszont kiprobalom, koszonom. :) -
azóta parkolópályára tettem a küldetést, még mindig nem oldódott meg a dolog, viszont orrszul írtam le.
többit spoilerben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Liberty reprimed küldetésről van szó, high powered magnet- ért küld egy kórházba. Építik a cseszett nagy robotot a reptérhez, gondolom azért kell.
Viszont szerintem a ládában azért nincs semmi cucc, mert ugye épp a küldetés előtt pucoltam ki a kórházat ahova vinni akar. Nálam nincs ilyen power magnet :S
-
Bandicoot #4582 Tudom hogy működik csak azért mondtam hogy egy kapcsolót odarakva reload sem kell meg semmi,csak ki meg be kell kapcsolni az áramforrást és kész.:) -
Goodrays :)
Kikapcsoltam máris eltűnt a dolog :) -
nekem is ugyan így néz ki!
ha ködös az idő akkor ellenfényben még brutálisabb.
a gépem csontra egyezik a tiéddel, kivéve proci, i5 4670.
szóval csak valami amd mizéria lehet ... :S -
Srácok ezt miu okozhatja azon kivül hogy AMD? :D