11630
  • VanDaal
    Köszönöm a válaszokat!
    Akkor kénytelen leszek beletörődni, hogy nem leszek 30+ fős kis faluk földesura... :)
  • patchaou
    Itt olvastam azt, hogy karizma szintje plusz 10 fő a lakosok maximális száma.
  • Jóózsf István #4737
    Próbálj meg "odaküldeni" embereket máshonnan. Nálam ugyanez a helyzet Sanctuary-val. 20-nál koppan a számláló.
  • VanDaal
    A településekkel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van valami felső korlátja, mekkora lehet a maximális lakosságuk?
    Itt sokakhoz hasonlóan, én is az autós mozit akarom megcsinálni főbázisnak, de 14 fölé nem akar emelkedni a lakossága. Pedig fekvőhely, kaja, víz, energia, védelem minden van bőséggel, a toborzó szignál is megy, de mégsem érkeztek újabb telepesek már jó ideje.
  • Myselor
    jó lett nagyon különösen a wc szívesen trónolnék rajta még én is hehe :D
  • Kenzou
    Végre rászántam magam és nekiálltam megcsinálni az autósmozit főhadiszállásnak. Jópár órám benne van, de egész pofás kis várost sikerült összehozni. Csinálok majd egy videót is róla, de még nincs teljesen kész. A WC-s megoldásra meg kifejezetten büszke vagyok.

Ami viszont nagyon idegesít, hogy nekem is folyton lekapcsolnak a lámpák, és sokszor az sem segít, ha workshop-ban elveszem és visszateszem őket (arról nem beszélve, hogy egy ekkora településnél ez baromi sok meló lenne). A kapcsolódobozok le- és felkapcsolása sem segít, pedig direkt mindenhová tettem belőlük, mert olvastam, hogy ez volt, akinek megoldotta. Kerestem volna rá modot is, de nem találtam. Valakinek van esetleg megoldása rá?
  • oneal1
    :D
  • Myselor
    én se.de nem öltem meg nemvolt okom rá:)
  • _Kondor_
    Ezt nem gondoltam volna :)
  • JaSoN HuNTeR #4730
    Hát ja azt majd vennem kell minél előbb csak még ki kell néznem valami minőségit.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.12.12. 21:14:25
  • kissssss
    R.I.P headphone users...
  • JaSoN HuNTeR #4728
  • RatBaG #4727
    gondoltam adok a settlereknek valami jobb csúzlit, kicsit meglepődtem...

van egy uszály az egyik híd alá szorulva, már láttam korábban, hogy van ott egy raider power armoros enemy. tegnap megnéztem közelebbről, kinyírtam mindenkit, de mégis volt még egy piros jel, ráadásul alattam. nem találtam titkos ajtót se, WTF, aztán meglett.

amikor már a játék se tudja, hogy mennyi az annyi.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.12. 20:27:43
  • Carlos
    Edes kis ir akcentus! Imadnivalo, mint a francia robotlany... :-)
  • bardocz
    Cait akcentusa valami kurvajó, kár, hogy nem találtam meg korábban.
  • Although
    Ahogy nézem win7 64x nem működik vele.
  • Although
    Valaki aki kipróbálta az MO 2-t a Fallout4-el? És működik? Hogy oldotta meg a dolgot a mentésekkel és hogy egyáltalán működjön ?
  • Although
    Hasonlóképpen a Biohoz a Beth is tett be epic battle részeket csak sokkal jobban megoldva.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszer csak megjelenik a frakció "tankja" és kérdezi bejöjjön segíteni e nekünk. Most épp visszatöltöm mert a lopakodó modomnak annyi ha velem van de bent nem 8 xp pontos tagok vannak hanem 24-30 darabonként elitekkel. Szóval így kell ezt megcsinálni.Például. Azt amivel a Bio is kísérletezett azt a Beth szerintem jól megoldotta. Jó szövege van és jól nyomja jó kis fegyverrel, ha kirohanok mellőle a Caittel akkor végünk is van és ez csak hard. Istenem nagyon nem fogják szeretni ezt a játékot a skyrim huszárok :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.12. 09:21:58
  • Evoluti0N
    Jé! Páron meglepődtem. Tuvok és Bratak mester. :) Na meg látom, hogy van pár Mass Effectes színész is. Courtnay-ről tudtam, de Garrust, Thane-t, meg Sovereignt játszó színészeket nem. Nah, meg az is újdonságként hat nálam, hogy BJ Blazkowicz és Sovereign hangját ugyanaz a színész adja. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.12.12. 08:54:53
  • Fpocok
    A karakterek hangjai, korábbi szerepeik.
    És tényleg. Ezért volt ismerős egy-kettő.
  • Although
    Kihagytam én is. Pedig az év legjobb dlcje lett akkor :)
    De nem volt kedvem hozzá elég volt ezt megnézni mennyire komolytalan de hát sokaknak pont ezért tetszett. :)
    [spoiler]
    :[spoiler]
  • wesker24
    Én ugy raktam a Fallout New vegasba 180 órát hogy el se kezdtem a fö story-t xD.
  • wesker24
    AZ Old World Blues az semmi a Dead Money-hoz képest elég volt a Dead Money-t végig szenvedni 1x soha többet, az Old World Blues gyerek játék volt hozzá képest.
  • morcosqtya
    Én ha netán elunnám valószínűleg még az FNV-t is előveszem újra.. szerintem nem volt az rossz.
    Az Old World Bluest (dlc) viszont 3-adjára is végigvinni,...pff hát az kín lesz..
  • morcosqtya
    Én éppen azon csodálkozom, hogy-hogy csak 83 órát nyomtam eddig... pedig már olyan mintha 2-3 hónapja meg lenne..
  • Although
    Ne kiabáld el ;) Ha az FNV-t szeretted ezt is fogod. Kell idő bele 20-30 óra után ha nyomod a történetet meg látod milyen npc-k vannak meg bejutsz a városba, lehet jobb véleménnyel leszel róla.
  • Zozo0122 #4713
    Az már fennvan, de közel sem teljes még :) A fegyvertartókat meg felrakom még :)

Amúgy ha lenne egy modder aki megoldaná ezt a cellatöltési vagy fizikai vagy mittudomén milyen motorhibát, ami rendszeresen előfordul a Beth játékokban, azaz, hogy átesnek/szétszóródnak a tárgyak a lakásban, annak komolyan donatelnék.
  • PiszkosFred
    Egy megoldasnak ott a #4615 modja
  • Zozo0122 #4711
    Az első Skyrim karakterem mentése 471 óránál jár. Egyetlen karakterrel. Mondjuk azon kívül csak egy másik komoly volt, azt kb. 60 óránál hagytam abba, mert akkor már untam :D
  • Zozo0122 #4710
    Lool :D Amúgy hogy nem esnek le a cuccaid azt mondd meg nékem :OOO
  • Ryder62
    Én úgyanígy leszek a Fallout 4-el. 30 óránál tartok, lvl 8 és most jutottam el Lexingtonig.
  • Myselor
    én nemtudtam 40-50óránál többet játszani:)
  • morcosqtya
    Most látom azért a Skyrimmel elvoltam egy darabig... 311 óra... :)

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.12.11. 22:55:06
  • lipovics
    El kell fogadni, hogy egyes játékstílusok kihaltak, mert nincs rá piaci kereslet.
  • lipovics
    Jópofa :)
  • morcosqtya
    Rohadt jó, gratula!
  • lipovics
  • XeroX
    Alakul a bázisom, én nem pontozom csak játszok vele :)

• Although
    Ma el lehet adni 50 millió példányban, nulla történettel nulla karakterekkel játékot. Mindenki sokat akar keresni.
    Nem tudok rá magyarázatot, miért vállalata fel a Beth ezt a rizikót, hogy nem tele 10-st kap a metacriticen, mindegy mennyire lenézett. Mégis mértékadó. És akkor azok akiknek védenie kellene ezt. Gyalázzák?
  • Although
    Nem csodálkozok, az itteni értelmes emberek figyelmét hívom fel rá ez nem skyrm nem nulla tartalom. Lehet kevesebb mint várták. De nem szar! Én is látok hibákat de felfogom sokkal többen vannak akik skyrim 2-t vártak mint mi. Azok meg végképp kevesen vannak akik Fallout 2 vagy PoE-t vártak. Realitások talaján kell állni. Mert ha beleköpünk a levesükbe ilyen se lesz.