Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bázisom. Mit szólsz(tok)? Már csak az apróbb tárgyakkal kell berendezni, mint például a magazinok meg ilyenek. A ház belülről lyuk mentes, világított és mint egy menekült tábor annyi ágy van benne. Van egy nappali rész meg fürdő szóval elég lakható Fallout mércével nézve 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.18. 13:46:44
Sehogy se tudom elöbányászni? a ház nem lebontható ...
...utana 2 oran at epitkezzen. Tegnap meguntam a fold egyenetlenseget Sanctuaryban, es ugy dontottem, hogy az egesz bazisomat athelyezem egy colopos alapra (amely csak par centivel van magasabban, mint a talaj, de pont annyi eleg, hogy ne legyen gond). Hat a max fel orara saccolt melobol - en naiv -, lett ket es fel ora. De ugy, hogy a vegen mar szidtam magam, hogy mekkora fasz voltam, hogy belekezdtem, miert nem jo ugy, ahogy volt, ki nem szarja le... 😄 De vegul sikerult, alaraktam az alapot, es orultem. Aztan amikor korbejartam az egeszet, hogy nem maradt e ki valami, akkor jottem ra, hogy mennyi uj lehetoseg nyilt meg igy, es at kellene epiteni az egeszet. Na itt kapcsoltam ki a picsaba az egeszet...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem azt mondom, bőven játszható, túl lehet élni, de ez egyértelműen optimalizációs hibának tűnik nekem. Remélem, javítják hamarosan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Bespawnoltam 50 Feral Ghoult, hogy megnézzem, mi a hatása a teljesítményre. Igazából nincs különbség. Kint a 60 fps marad tovább, annak ellenére, hogy ott őrjöng 50 Ghoul.
Kipróbáltam Diamond Citiben is, - ott sem volt különbség, csak ott az eddigi szokásos szar FPS nem esett le tovább.
Aztán kipróbáltam 250 ( !!!! ) ghoullal, a játék akkor se lassult be észrevehetően, csak a hang kezdett szarakodni, nyilvánvalóan nem 250-es csatákra tervezték a játékot, OK
Szóval a lényeg, hogy ez eléggé fura...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
!Forza Ferrari!
SZERK.: Másik: User profilok alapján leszűrt játékos mennyiség steamen. (ha privát a profil nem tudom, hogy ki tudja-e szedni.)
How accurate is this data?
It doesn't work this way with Steam. Imagine users as voters, but instead of voting for one of three candidates, they're voting for several games from tens of thousands available in Steam catalog. Even the most popular paid games are reaching maybe 5% of this audience and most are in realms of 0.1% or even less.
So 0.1% margin of error for a game with 0.1% of Steam audience would produce results that are mostly useless. That's why Steam Spy has to gather millions points of data daily to predict games sales and audience. And that's why Steam Spy is often wrong. Not by much, but still wrong.
For your convenience on every game page you can see a margin of error for this game converted to actual users. It will look this way: Owners: 7,000,000 ±200,000. Please, take this margin into consideration every time you're using Steam Spy's data.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.18. 11:41:06
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://www.ceder.net/recorddb/lyrics_viewsingle.php4?LyricsId=3006
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Vettem a fáradságot és utánaártam a dolognak, itt a válasz arra, hogy pocsékba mennek-e a dolgok építés módban vagy sem 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csak nekem egy régebbi SSD-m van, ha lenne most pénzem vennék valami kecigyors új generációs SSD-t..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utána áttettem SSD-re és a töltések maximum 5 másodpercesek. Ha hosszú a töltéskor a tipp végig sem bírom olvasni.
Nem láttam még játékot, amelyik ennyire "meghálálja" az SSD-t mint a Fallout 4.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azt is megfigyeltem, hogy nem érdemes csak úgy elkóborolni. Ha olyan helyszínre érsz, ahova később szándékoztak küldeni az alkotók, akkor keserves puffogtatásba torkollhat, mondjuk a Gunnerekkel (csúnyán megfingattak!), vagy az atomhívőkkel szemben. Én legalábbis így jártam. Aztán visszatértem egy régen felfüggesztett küldetéshez és röhögve lőttem ketté a rámszabaduló ellenfeleket!
Ha ezen segít a zesesdé, akkor mi történhet a wincsesztereseknél?!?!?!? Skandallum!
Nálam nincs "saját" háza a kutyának, mégis mindig megvan Sanctuary-ban
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2015.11.18. 08:34:22
Dogmeat-et is csak olyan helyre szabad elküldeni magadtól, ahol van neki saját házikó építve. Akkor meglesz. Ennek hiányában elkóborol azt a csoda tudja hol akadsz majd rá.
Eltűnő társaknál meg végig kell járni azokat a helyeket ahol voltál vele, beakadhatott valahová vagy leállt dumálni valakivel azt ottmaradt. Legtöbbször ez a gond. Ha ezt el akarod kerülni, akkor olyan helyen (és helyre) kell elküldeni az aktuális társadat, ami a tied (tehát egy általad birtokolt településen).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Elemíniumot a jobb felső sarokban levő halfeldolgozóból lehet kb százat szerezni, (Bejutni könnyebb, mint kijönni! A szintetikusok eléggé zokonveszik a fosztogatást!:-)), vagy bármely gyárból, ahol a futószalagon tálcák vannak.
Ha csavarra van szükség, akkor tudom ajánlani a játékgyárat, amit a mutánsok őriznek. A pincében elég sok robotlovacska van. Valaki lefordíthatná a nevét!
A ragasztófőzés valóban remek mentőötlet, de 10 összetevőből lesz öt ragacs. Nem túl előnyös.
Tegnap este a legnagyobb barkácsolásom közepette a játék se szó se beszéd kapitulált. De olyan gyorsan, ahogy egy böngésző ablakot nem zársz be! Látott már valaki ilyet?
Továbbra is ótvar lassan tölt. Azt írták itt-ott, hogy ezek egyedi esetek. Gépfüggő, de nem az erősség számít. Hát én vagyok az élő példa. Erős gépem van!!! (4770K (4300Mhz) 16 G-ram, SSD, W7) Az ideg szétcsesz!
Az .50cal-es átalakítás tényleg nem hozott akkora eredményt, mint amire számítottam! A 44-es pisztolyomból nagyobb sebzést hoztam ki!?!?!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.