Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.22. 16:36:24
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ja és persze, ahonnan kiindult a téma, nyilván állig beöltözve járom a wasteland-et, eszembe nem jutna így levetkőzni, hogy aztán simán hasba lőjenek.
Anno én is indítottam egy női karaktert abban a játékban, de csak épp kijutottam vele a vaultból, aztán abbahagytam és visszatértem az alap csoki bácsihoz, akit elsőre generáltam 😄 "A Postás" a neve és ha megjön, akkor atommal kopogtat 2x! 😄
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.01.21. 21:41:03
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.01.21. 21:23:59
néger-e vagy?vagy csak ez a fétised?😄 de most komolyan.én inkább tolnám nővel mint négerrel😊 mi jön be neked abban?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ha A-t összekötöd B-vel, majd B-t C-vel, akkor a C is eléri azokat a nyersanyagokat amik A-nál vannak. Nem kell őket külön összekötni.
Továbbiakban Pip-Boy térkép nézetnél tudod majd megnézni mely települések vannak összekötve. (Azt hiszem C billentyű megnyomása után.)
Videó
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Utoljára szerkesztette: Wolwerine, 2016.01.16. 18:12:25
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Per Aspera Ad Inferi.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ahol tartasz az még csak nem is a közepe a sztorinak. Szóval onnan még igen messze az oldalválasztás véglegesítése.
Brahmin morál javító és növeli a beáramló új telepesek számát.
Építeni meg kell mindent.
Legyen jó sok kaja lepakolva és kirendelve telepes a műveléshez, legyen fedett helyen elegendő ágy (annyi legalább amennyi telepest akarsz illetve amennyi max lehet), világítás is kell nekik, védelem, víz (emberenként 1 minimum), a lakhelyekre díszítések, kényelmi és szórakoztató cuccok, ládák és szekrények, szóval minden.
A WC és fürdési lehetőség se legyen elfelejtve, mert visszafoghatja a lelkesedést.
Ezek a díszítések (képek, szőnyegek, dísznövények, rádiók) és szórakozási lehetőségek (rádió, TV, kosárpalánk és labda) a jókedvet növelik és ha az magas akkor lesznek többen a srácok (meg ha megy a telepesek hívására szolgáló rádióadó).
Szállások közelében ne legyen generátor mert azért háklisak a népek és romlik a jókedv/morál.
Kutya szintén boldogságot növel (nem dogmeat, hanem vásárolható kutya) és még a védelem szintjét is emeli.
Ja és akkor ott lesznek még a boltok, amik bevételt hoznak, hírét keltik a településnek és így gyorsabban jönnek az emberek oda lakni, amíg a létszám be nem telik (10+a karakter Charisma értéke a limit).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Más. A Brahminok jók valamire? Mit érdemes építeni a telepeken, hogy emelkedjen a létszám?
Nem nagyon ellenőrzőm de szerintem biztos jó arra amire feltette. nincs hiperszuperszámítógépem amin ez bekapcsolható 😊
Godray fix for AMD
Azért mondjuk fura hogy már 200! év telt el a világégés óta de még mindig alig nő zöld növény. Mondjuk ha a éghajlat is szárazabb lett a háború miatt, akkor ez érthető.
2048x2048 lett. És túl sűrű a terület gyakorlatilag a nem gyenge gépem is szaggat rendesen. Nagyon kell variálni vele. Ha közel mész valamihez látod kb pont a 4x az alap skyrimnek és 2x-es a HD packnak. Elég lett volna a HD szint is de ez van. 😊
Remélem visszatérnek időben a világégés utáni 10-15 évbe és a képi világ olyan lesz mint a The Road-ban, nukleáris tél, hamueső, romok, magány.
Ebből a szempontból nekem a F3 kifejezetten tetszett,..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Karakterek, történet, döntés lehetőségek nélkül nincs rpg. Ezen a téren a skyrim még a Bethtől is középszerű.
A motorra nem érdemes kenni mert az Obsidian egy gyengébb motorból is többet kihozott. Sőt a mai napig etalon még mindig.
A Fallout 4 meg a Beth is bizonyította őket sem kell teljesen leírni ezen a téren. Független fantasy vagy sci-fi. Élő lélegző karakterek, frakciók, történet nélkül nincs jó rpg.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.12. 12:27:52
nameg a fallout felnőttesebb olyan szempontból hogy nincs annyira különválasztva a jó és a rossz
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.01.12. 10:09:48
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
- Enni kéne, éhes vagyok.
A másik:
- Ja, valami embert.
- Úgy ám! Igaz, inas meg rágós, de még mindig jobb mint egy bogár.
- Persze, a bogárnál bármi jobb.
- Azért egy ghoul nem biztos, hogy jobb.
- Igazad lehet tesó...
A TES egy fantasy mesevilág, ahol az a lényeg, hogy akkora hős lehetsz, amekkora csak akarsz, minden lehetséges cselekedeted ebbe az irányba terel, így minden céhnek nagymestere lehetsz egy időben. Tündérmese, felnőttes beütésekkel. Ettől még nem kell minden céhnél górénak lenned, rajtad áll, milyen karaktert játszol.
A Fallout egy olyan disztopikus világ, ahol lehetsz ugyan hős, de bármilyen jó is lennél, a világ jellemzői miatt kénytelen vagy számtalan rosszat is tenni, és nem lehetsz egyszerre mindenkivel jóban. Döntened kell. Sajnos az abszolút rossz karakter (egy kiemelkedő raider vagy gunner vezető, aki összefogja az aljanépet a nagy testvériségek ellen) eljátszása nincs benne a lehetőségek listájában, ahogy a szupermutánsokat sem tudod irányítani, pedig ezekben is lenne kihívás. De így is választhatsz, sőt választanod kell négy különböző frakció között és kiélheted hajlamaidat. Viszont ez egy olyan a világ, ahol Mad Max a jó megtestesítője lehet, ami mindent elárul a dologról.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.12. 09:51:03
Elso, az ujkori TES reszekben mindig meg lehetett oldani a frakciok 95%-ban, hogy te legyel a fonok. Volt, hogy ugyeskedni kellett, volt, hogy nem. Ha ezt felhozzuk "hibanak", akkor ne a Skyrimnak tulajdonitsuk, hanem egy 3 resz ota tarto elbaszott koncepcionak.
Masodik, ez a szemelyes. Mindig is ostobanak tartottam azt a felfogast, amikor a fegyvergyarakat hibaztatja valaki, mert lelottek valaki az altaluk gyartott puskaval. A Bethesda a jatekaiban a szabadsag a fontos, a dontesek a jatekosra vannak bizva. Ez egy homokozo, amelyhez kapsz egy vodrot, egy lapatot es uccu neki, alkoss! HA TE (nem te, az egyszeri jatekos, meg mielott) vagy olyan idiota, hogy egy szemelyben akarsz lenni mindenhol a fonok, akkor az miert a jatek hibaja? Te csinalod vegig, de dontesz ugy, hogy az leszel, a jatek csak a lehetoseget nyujtja. Ha egy fikarcnyi szerepjatekos vena sincs benned, csak a mindent megcsinalo, mindenben tutiszuperkiralycsavonaklenni maximalizmus, akkor az miert a jatek hibaja? A JATEKOS dont igy. Hibaztassa sajat magat, ne a lehetosegeket! Bezzeg ha tiltva lenne (vagy titlva van), akkor az elsok kozott jonnek azt lehetove teve modok, konzol parancsok, stb...
Egyetlen egy elcseszett gond volt a Skyrimban, a vampirok (a mezei vampirok) kerdese, mert azt nagyon rosszul kezeltek, ez megint teny kerdes. Bar nem frakcio, de a reakciok hiteltelenek voltak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.12. 09:42:41
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennek oka, hogy ők nem ellenség a Minutemen számára. A sztori és frakció likvidálás addig van és akkor ameddig a sztori tart, tehát
Utána vége a sztorinak. Játszani tudsz tovább, de frakció feladatok már nem lesznek, ha csak addig magadra nem haragítottál valakit ami miatt kapsz egy lezáró feladatot az adott ellenféllel kapcsolatban. Mindhárom frakció azt az egyet akarja igazán kinyírni és közben esetleg mehet más is a levesbe.
A minutemen nem bánt másokat, így ha több frakciót is ki akarsz pucolni (megjegyzem ettől még nem tűnnek el, csak kevesebben lesznek a játékban), akkor a sztorit a BoS vagy épp a Railroad oldalán vidd ki. Akkor likvidálhatsz mindenkit
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ő nem a leszakadó testrészekre gondolt mikor azt írta hogy az gyereknek készült, tényleg gyerekes baromságok voltak a játékban, persze akad ebben is de az alább említett példám az megbocsáthatatlan a Skyrimre nézve 😊