11630
-
harras25 #6470 hát.... nekem is mindegy, gondoltam hogy a mole ratra gondol...
alacsonyabb szinten azért használtam még az ilyen kisebb termetű sokaságok ellen automatát plusz a kutya jól kezelte őket
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.07. 20:15:12 -
Although #6469 Nem az a veszélyes igazából amikor messze vannak és látod őket. Az se rossz. Az lesz a vicces amikor a föld alól jönnek elő és épp melletted. :) -
Radpatkányok a szeméttelepen? Ott különféle földikutyák/turkálók (Mole rat) vannak szerintem, Radpatkányok a Nuka world területén vannak egyedül (Rad-rat). -
Malachit #6467 De survivalon és csak ágymentéssel, csak írtam, hogy folytattam :)
A fegyvert megnézem, de alig tudom még moddolni, az 50-es mesterlövészt meg véletlen sikerült összelegózni menet közben az addig esett jobbak darabjaiból.
Amúgy kezdem úgy érezni néha magam mint a STALKER első részében. Ott is állandóan rohangálni kellett a különböző pontok között, csak egy idő után ki lehetett olyan relikviákkal pakolni a karaktert, hogy sose fogyot el a stamina.
Az ellenfeleket meg majd meglátom, hogy tényleg milyenek lesznek. Az első játékból a radskorpiók emlékeim szerint halálosak voltak kezdetekkor. Tegnap kb 3 lövésből leshotiztam egy skorpiót, de nem tudom milyen volt, csak rámugrott a szeméttelep közelében lévő kajibában. A szeméttelep meg tele volt radpatkányokkal, de pár próbálkozás után ott is sikerült megmentenem a telepest, erre adott 50 kupakot. Majdnem lelőttem mérgemben :/ A legendary radpatkányt meg hiába öltem le 2 próbálkozás alkalmával is mindig ugyan azt a nudli Tomy géppisztolyt adta :/ Már van egy marék hasznavehetetlen legendary fegyverem :( -
harras25 #6466 Ezt nem értem. Mégsem végig survivalon nyomtad idáig ?
A BoS fegyver (Righteous Authority): na én is eladtam mikor lett egy papíron jobban sebző puskám, aztán kurwára megbántam, ez a fegyver vagy a bonus miatt vagy nem tudom de sokkal állatabb mint a gyári adatok. -
Although #6465 Lesz majd pont ahol elkezdenek gondot jelenteni 25-30 körül és tart kb. lv50-ig. Különösen a far harbour és nuka. De az alapba is olyanok mint a semmiből megjelenő radscorpionok vagy a mireluk hunter. De a mászkáló evil robotok különösen az assaultron és a sentry bot az nagyjából halálos lesz rád.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Edit: A radscorpionok területe felismerhető azért. Ott nagyon óvatosna kell mozogni, ha meg megjelenik a veszély felirat spuri valamerre. Probálj felmászni valami magasabb pontra ha nem megy akkor, reménykedj a társadat veszik elöszőr célba.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.07. 14:08:43 -
Malachit #6464 LVL24-en vagyok. jelenleg survivalon folytattam. Igen a karaván = slupyline :) Fegyver skill-t továbbra se húztam, csak a az alapokra pakoltam szinte (zárnyitás 3-as, lopakodás 4-es, belek kihúzva maxra így mindegy mit eszek iszok, és hack 1-es). Erő már fel lett húzva 6-ra. Még a PE-re megy majd egy a 9-ig, IN-re +2 9-ig és Luck+2 6-ig. Így már minden olyan szinten lesz amit elképzeltem és mehet a skillezés.
Ellenfelek továbbra sem jelentenek gondot, csak a saját hülyeségem, meg a Rambó shotgunozások miatt halok, ha nem jön be :D (kevés még a lőszerem az 50-es mesterlövészbe, spórolnom kell. :) ) Legendary ellenfelek is elhullanak, PA-s raidereket meg mesterlövésszel fejbe csapkodom.
Megcsináltam a BOS belépő küldetését, megkaptam a fegyvert, majd jól elraktam, mivel a shoti és a mesterlövész többet sebez :) A BOS-tól meg elköszöntem, ha akarok majd visszanézek megegyezéssel.
Robot kieg első küldetését is megcsináltam, majd a hülye házi robotomat felspéciztem amennyire lehetett :) Most már félelmetesen néz ki az egyszemű klüklopsz :D Tovább nem folytattam, mivel az is, mint ált. a küldetések többsége valahova a világ végére szól a térkép másik felén.
PA-kat teljesen hanyagolom. A felszedett szimpla páncél is elég, mert ha már ütnek régen rossz :D -
Nekem rémlik valami, hogy amikor beharangozták az FH-t, azt olvastam talán, hogy nehéz lesz.:) Talán hasonlították a korábbi szigetes-mocsaras Point Lookout-hoz is. -
harras25 #6462 nem legendary volt, vagy nem csak az, a sima venomous nem lett volna gond ha egyedül lett volna, a pisztolyaim szedték őt, de a boss az nem ilyen volt és közben mintha direkt bekerítettek volna a kisebb társai és ráadásul ugráltak jobbra-balra még az aknákat is kikerülték, 9 jetet toltam be mire végeztem velük
a mirelurk queen ehhez képest sétagalopp volt, ekkora hegyomlást még nagyanyám is telibesorozott volna egylövetűekkel is
egyébként néha rohangálok mindenféle páncélzat nélkül bőrkabátban és hát néha beszívom mert elég egy bekapott találat és nyekk
amikor pl Mitch nagybátyját kellett megkeresnem franc se gondolta, hogy rögtön ahogy megtalálom egy tucat trapper jön be némelyik a'sszem powerarmorban, hát kemény volt úgy megcsinálni hogy ne találjanak el, az utolsó három az erdőbe is kikergetett ott puffogtattam le őket
egyébként tényleg keményebb itt mint az alapjáték
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.07. 09:50:03 -
Darun #6461 Legendary? Azt szerettem (többek között) a FH-ban, hogy a Deathjawokon edződött emberek könnyen ámulatba eshettek, hogy itt bizony fel kell kötni a gatyót, mert olyan kricsörök császkálnak szerte a szigeten, amik keresztbe megeszik a Halálkarmokat. Nekem egyszer a Dalton farm kapott 6 (!!!) hullámban mindenféle állatot. Volt ott farkas falka, anglerek, óriássáskák... Még szerencse hogy itt a NV-al ellentétben nem amortizálódnak a fegyverek, mert párat tuti elnyűttem volna. Nah az epic fight volt! Még normálon is. A végén szó szerint térdig jártam a hullákban. -
harras25 #6460 A Venomous angler még sima lett volna, de főnökének volt egy harmadik neve is de már nem emlékszem mi. -
Although #6459 Igen az angler az epicek egyike :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól láttam a lézer ellenállása 300-as vagy több pl.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.06. 12:55:13 -
harras25 #6458 a ködelszívó kicsit odébb van és úgy tűnt működik, szóval zavar hogy egy rakás répa meg kukorica kihalt a Dalton farmon
ki kellett nyírnom a mirelurk queent, az sima ügy volt, de körülötte volt valami vendel anonímus angler, na az a haverjaival megszívatott párszor, nagyon nem akart meghalni, engem viszont kinyírt párszor vagy ő, vagy valamelyik társa lepett meg oldalról amíg vele foglalkoztam
lehet meg kellett volna néznem hogy az antennája vagy mije a gyenge pontja, mert a 150-es sebzések is csak bőrét karcolgatták
-
Nem nagyon megy a spoiler használata, valamiért bebugzott.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.11.05. 20:39:16 -
Although #6456 spoiler Hihetetlen sokat javult a saját csapat is :) A pack és disclipes leader a topon darál jó ideig csak fedeznem kell őket. Nevükhőz méltók, majd a tetőre felérve. Magsék is hozzák amit kell. Tényleg a Beth csinálta ezt? Biztos tényleg ők azok ??/spoiler
Edit: A patch nélküli változatban a disclipes bár törős csapat ez nem jelent meg "realitásban", de a végleges változat na az hozza. Minden kis random ütközetben megjelennek akik nekirontanak tőrrel az ellennek. Odáig vagyok a gamától!
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.05. 20:37:07 -
Although #6455 A requiemnél mondtam pár hónapja, jó pár hónapja, ami régen számokban volt az rpgben azt a srác leprograozta és harc szinten mentette a menthetőt a Beth után.
Most a Beth a Fallout 4-el toronymagasan bizonyította ők is képesek erre. És ez sokat jelent nekem, aki leírta őket. Nem gondolom a következő TES szuper lesz mert sajnos a leghülyébb gyerekek szintjén fogják hozni. De ez bizakodásra ad okot nem lesz annyira szar, mint a skyrim. Ez már biztos. Innen nem lehet ekkorát zuhanni. -
Although #6454 Azt kell mondjam a patchek sokat sokat nagyon sokat javítottak. Másodszor menve,
spoiler Magsék ellen direkt tesztelve milyen patcheket adott a Beth, baromira javult. Élmény az ütközet, sztori szerint ez egy stratégiában jó társaság. És a Beth ezt a patchekben le is programozta!!!! Nem is akárhogy. Élményszámba megy a csata ellenük éppen. Hibát követtem el és be is fejeződött az első felvonás. Jó pozíció jól felszerelve és jelentős fegyverarzenál mellettük.Patch előtt ez egy egyszerű rohanás volt nem jól leprogramozva. Nem mintha könnyű lett volna de most nevükhöz méltó harcot kaptak! Istenit hol volt ez a Beth a Skyrimnál!!!!!!!!!!!!!!! spoiler
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.05. 20:24:08 -
harras25 #6453 New Harborban a Dalton farmon miért pusztul ki minden kajanövény ? -
A Spectacle Island kocsmája megnyitotta kapuit :) Jó nagy hely ez a településhelyszín, egy full méretű sziget, parttól partig. Képek a spoilerben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A homlokzat a tenger felől
A belső tér
Némi dekoráció
-
És tényleg :) Amikor kijelölgetek valakit ilyen melóra, már el is felejtem a fazont, és nem nézek rá, hogy provisioner lesz belőle. Sőt néha nem is azonnal "öltözik át", így meg pluszban nem konstatáltam. Főleg, amikor új települést nyitok meg, elmegyek a legközelebbi helyre fazont beállítani, aztán rögtön utána húzok is vissza az új településre építgetni.
Bocs a félreértésért. -
harras25 #6450 Köszönöm. Charisma perkekből még nem sok van, azért nem találkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.04. 13:53:58 -
Mert mondjuk ahogy csatlakoztatsz egy telepulest a masikhoz (supply lines, igen hivatalosan ez a neve), abban a masodpercben karavan(ok) indul(nak) meg az adott utvonalon ket vagy tobb telepules kozott?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.04. 13:42:38 -
Nem tudom, a caravant honnan vette (elnevezésileg), supply lines a neve.
Ha kinyitod azt a perket, hogy Local leader (helyi vezető), ott az első szint lehetővé teszi azt, hogy a településeidet összekösd úgy, hogy közössé válik a nyersanyagkészletük (egyet egy másikkal, de ha a másikat egy harmadikkal, akkor már láncba van kötve). Egy emberkének amikor adod a feladatokat, van egy olyan parancs, a mozgás meg a településáthelyezés mellett hogy berendeled erre a feladatra.
A Local leader második szintje pedig boltok nyitását teszi lehetővé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
harras25 #6447 Szerintem minden hivatalos DLC-m meg de ez teljesen új nekem. -
A kobányánál az alap probléma (ha az elárasztott gödörről van szó) után sztori szerint jönnek a raiderek, azt hiszem pont 24 óra múlva. Ha már megjelentek, akkor a kitakarításuk után nincs tovább fejlemény, nyugodtan kiirthatók. (Spoiler nélkül ennyit tudok írni). -
"Az ellátási sor mit jelent ?"
Szerinem azt, hogy karavanokkal osszekototte oket (supply lines). -
harras25 #6444 Az ellátási sor mit jelent ?
A nem survival karimmal nekem is a mozi volt a kiemelt hely, csak idő volt mire leesett, hogy szuperül kitakarítható.
Neves NPC-k: nekem ezzel sem volt sose gond, nagyon jól kezelte eddig a progi a questek összekuszálását, már pedig én semmit se csinálok mainstream módon. Szerintem ne aggódj. Még az Oblivionban volt hogy akit megöltem feltámadt és kiderült később miért, de itt semmi ilyet nem tapasztaltam. Esetleg alvás után menj oda és győződj meg róla hogy tényleg ellenségek.
10 mm-es pisztolyok: nekem a fejlesztettek a kedvenceim, mintha nem kiírt bónuszokkal is rendelkeznének. Most ami van hangtompítós nem automata de erősített, lesből egy brutal SM is kifekszik tizedmásodperc alatt tőle. Régebben volt egy automata 10 mm-es, erre nem volt külön perkem, de jet-et (főleg buffjetet vagy psychot mellé) betolva lassítva iszonyat jó volt vele nehéz ellenfeleket sorozni, a legjobb akciófilmek se adtak ilyen hang- és képélményt, és hatott is.
Nagyon maradandó emlék mikor még alacsonyabb szinten meg akartam lepni egy minugunos master supermutantot de ő ijesztett meg engem ("Búú ! Háháhá !") és végig osztotta a dumát és bekergetett egy zsákutcába. Elbújtam de tudta hol vagyok, és mondta is, hogy "ejj, ember ember neked annyi". Betöltöttem az utolsó med-x-et, psychot, jetet, meg utolsó tár 10 mm-est és minden mindegy alapon elévetettem magam és lőttem a hasát (kilassítva: bamm-bamm-bamm) ő meg vissza. Ilyen "sundasce kölyök bolíviában" érzés csak csalómentés nélküli survivalban, nem akarok ezzel hergelni senkit, ez az igazság. Nos eldőlt végül a SM, én meg nem hittem el hogy élek, aztán jött az hogy még mindig nem aludtam és minden létező bajom van (addiction, infection, kiszáradás, lőszer hiány, alacsony HP, stimpakhiány stb).
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.04. 09:18:09 -
harras25 #6443 dehogy lenne
hozzászoknál, megtanulnád, még jobban élveznéd
az adrenalinlöket többszörösen jön ha tényleg van féltenivalód
eleinte nehéz megszokni, mint a kezdő úszónak a karúszó hiányát, aztán mégis menni fog és sokkal jobb
de úgy játszol ahogy akarsz :)
-
Malachit #6442 Tegnap volt kb. 1,5 órám belépni. Robival átpakoltam valamennyi felszerelést a mozihoz és felhúztam egy alap telepet 10+ ággyal meg betonkockák tettjére rakott automata fegyverekkel (def 60). Meg bekötöttem az ellátási sorba.
Közelben van a kőbánya, ahol az alap problémát megoldottam, de most raiderek lakják. Gondoltam kitakarítom xp-ért, de felmerült bennem egy kérdés. Emlékem szerint nevesített küldetés NPC-k is vannak ott. Na most, ha valamelyik helyen elintézem ezeket az NPC-ket, de később küldetés kapcsolódna hozzájuk, akkor újra megjelennek? Vagy egyáltalán nem teremtődnek újra? Kérdés vonatkozik nem csak a főszálra, hanem a felszedhető mellékküldetésekre is. Azok így egyáltalán aktiválódhatnak / megjelenhetnek? Direkt ezért nem piszkáltam meg pár helyet menet közben, mert nevesített NPC-k bóklásztak ott.
Cseréltem a bányába majd 10-es pisztollyal és 308-as mesterlövésszel megyek, de lehet lecserélem egy fordulóval a kültér kitakarítása után sörétesre a belterek miatt. Nem bízok már a 10 milis hatékonyságában annyira, hiába tudok 11-12x lőni vele 1 AP poolból. Igaz mintha sok Ghoul lenne lenn régről emlékezve. Arra meg plusz sebzése van. -
Although #6441 Bizonyos szempontból, másképp játszunk. Elképzelek egy karaktert és azt valósítom meg ezek többsége nem használ PA-t.
Másik NW-ben vannak érdekes lények is. :) Ami PA nélkül szinte túlélhetetlen elsőre. De így is voltak nagyszerű harcaim pl. 3 stingwingel. :) Mire vége lett nem volt hpm szinte csak szívdobogás. Volt olyan is ami elől el se tudtam rejtőzni, itt láttam előszőr Deathclaw matriachot szép volt nagyon. :) De csak felemelte és széttépte a karimat. :) lv40-en jöttem be szokásosan, a nukaclaw szintén durva. :) Szóval sokat ötletelek, használom a szerelő utakat a nuka bottle gyárba. csapdákat, olyan pontra helyezkedek amit nem tudnak megközelíteni. De így is számolatlan újra töltésem van. Egyszóval jó lett ez. :) Nagyon is. :)
Edit: Kb 8-10 szintet szedtem itt össze a 100 feletti xpkel meg a küldikkel. De megint végigcsináltam. :) Viszont ez részemre lehetetlen és értelmetlen mentés nélkül.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.04. 08:24:56 -
harras25 #6440 Mindehhez még azt tenném hozzá, hogy fullbéna lassú vagyok, más játékokban a headshot képességem kifejlődött, de amúgy öreg vagyok és lassú, semmilyen ügyességi játékban nem vagyok jó. De itt 70-80 játékóra alatt megtanultam túlélni. Ennyi. (na jó előfordul hogy mégis meghalok mert elfelejtettem visszabújni a PA-ba és például így akartam két Deathclawot nyírni egyszerre a szép tiszta öltönyömben, de ezek a dolog természetéből adódóan nem sokkal "ébredés" után történtek, kiröhögtem saját magam, vesztettem vagy 3 percet) -
harras25 #6439 Dehogyis. Ezer éve nem haltam meg. És többnyire van ágy, de ha nagy néha mégis meghalok, kibírom, mert ez az érzés kell, ez a reality. Bele lehet jönni ebbe is és egész más életérzés úgy játszani, hogy tényleg félted az életed. Level 55-n vagyok egyszer sem vettem vissza a fokozatot vagy csaltam, 3-4 hely volt ami szopatós volt mert sok menet után haltam meg, de utóbb rájöttem, majdnem mindnél lett volna megoldás (1x kapkodtam és alku helyett pofán lőttem CLEO-t, egyszer elfelejtettem hogy tudok teleportálni az Institute-ba egyszer meg a Mechanistnál mégis volt egy alható priccs, meg 1x kilépett a játék, na az szemétség volt...). A Glowing Sea volt húzós de ott végiglopakodtam, meg most az NH-ban volt sok egyszer, mire újra alhattam, de megfogadtam a tanácsod és erősen vágtam bele + nagyon belejöttem már hogy mikor fussak el, ez az életösztön kifejlődött a hosszú igazi survival órák alatt. Nulla lőszerrel mindenféle drogfüggőségtől és kiszáradástól szenvedve társamat feláldozva eljutottam egy mentési pontig, na ezt a sikerélményt nem adnám semmiért oda. -
Although #6438 Te is tudod ez nem ilyen egyszerű. Ki mennyi időt szán rá. Nincs annyi időm, hogy ezt bevállaljam. Pontosan tudod van, hogy nem tudsz elfutni és újra 1 óra vagy több. -
harras25 #6437 Igen, szerintem írtam is hogy hosszú út két ágy között elég nehéz tud lenni miattuk, pl Glowing Sea. Jobb elfutni ha régen volt mentés. -
Although #6436 A föld alól előbukkanó radscorpionok se rosszak. A szív megáll amilyen gyorsan megy feléd rádbasz egyet és annyi. :) -
Módszerek companion-kutatásra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Ha van Vault-Tec DLC-t, van ott egy Population Management System nevezetű egység, annak az egyik opciója mutatja őket.
- Moddal, ami az egyéb küldetések alá behelyezi a companionok megtalálása küldetést mod
- Konzolparanccsal:
konzolt megnyitni, beírni, hogy prid azonosítókód (enter), utána moveto player (enter), konzolt bezárni. És oda kerül melléd a társ.
Cait: 00079305
Codsworth: 0001ca7d
Curie: 00102249
Paladin Danse: 0005de4d
Deacon: 00050976
Dogmeat: 0001d162
John Hancock: 00022615
Robert MacCready: 0002a8a7
Nick Valentine: 00002f25
Piper: 0002f1f
Preston Garvey: 0001a4d7
Strong: 0003f2bb
X6-88: 0002e210a
Ada: xx00ff12
Old Longfellow: xx014602
Porter Gage: xx00a5b1 -
harras25 #6434 Én észak felől mentem az dny-i csücsökbe egy vízparti motelból (ott tűnt el a ládából a cuccom, pedig enyém volt a hely), mindjárt az elején deathclawok, aztán később radscorpionok és szúnyogok és ez survival, nagy durván viszik a HP-t PA-ban is, ha megütnek vagy megcsípnek. És ugye nincs kvikszév.
De te tudod.
Azt is lehet hogy elmész a távol minutemen küldikre, gyorsutazás nélkül (én eddig se használtam egy Bethesdánál se) úgyis belebotlasz egy-két érdekességbe vagy küldibe.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.03. 14:43:13 -
Malachit #6433 Úgy emlékszem a félautomata combat shoti is simának számít :) Mindig is kedveltem. Van már pár, csak mind sima efekt nélküli. Fegyver skill meg fejleszteni szintén nincs még.
PA-ban anno nem volt vészes. Van már vagy 10 core-om. Max elsétálnék oda. De előtte a spec páncélt (X0-1) mindenképp össze szedem :)
Belegondolva engem is buktatott le a hülye robot, de mivel szűk helyen közelharcra shotival mentem institute robotokra, úgyis mindegy volt, mert már 2 méterről pumpáltam őket a sarok mögül kiugorva gyorsan. Meg legalább azt lőtték és nem engemet :D -
harras25 #6432 Bemehetsz Diamond Citybe, Goodneighborba vagy akárhová küldikért, esetleg csinálod a főküldit és akkor elvezet a Railroadhoz meg az Insititutehoz. De előtte át kell "kelni" a Glowing Sea-n, az elsőre kemény türelemjáték igazi survivalban, aludni nem nagyon lehet sehol, harcolni meg nem érdemes, hosszú lopakodás oda-vissza, rá kell idegileg készülni.
Companions: nekem mindig utánam küldte őket ha elakadtak, egyszer csak ott voltak (pl ha bementem egy ajtón). Robot: mindig meghallották a csörömpölését és utána vagy azonnal észrevettek engem is, vagy minimum készenlétbe kerültek. Én a lesből pisztolyozásra építettem fel a karimat a nehéz időszakban és ez nagyon tökönszúrás volt.
Sebzés: a szúnyogok szemetek ez van :).
Építés: ha szereted csináld, nekem van egy székhelyem az összes companionnal (képet már raktam be) meg egyéb haverral, azon kívül stratégiai hálót készítettem a map-ra, és csak a kulcshelyeken van csalogató torony.
Perkek: azért vigyázz, ha későn fejleszted a választott fegyver sebzését akkor hamar túl keménnyé válhat az élet ha az alapellenfelek helyett besűrűsödnek a fejlesztett ellenségek.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.03. 13:43:53 -
Malachit #6431 Akkor visszafele.
Csak ágyban mentek. Exit save is van, de kényszerből és az már szívatott meg nem egyszer...
Múltkor is feltaláltam magam, csak kicsit tanácstalan vagyok most.
Kieg csak érdekelt volna, NW F3-ban is a fősztori végén, vagy annak közelében váltottam rájuk.
Telepesekkel szeretek bíbíelődni :) Előző mentésből, ha majd betöltöm mentek ki képet Sankcuary és a Minuteman erődökről :D
Az előző miatt nekem pon jó most a robot nagyobb teherbírása. A lopakodást részéről nem tudom, hogy megvalósul-e, vagy sem :/ Mele-ben ugyan úgy nekimegy az ellennek mint a kutya, max nem rántja a földre. Helyette kb. 2-3 ütésből megöl mindent (nem úgy mint a kutya, mert abból állandóan hótdog lett), XP-t meg nem kapok :(
A kutya elveszése tökéletes volt. Mint írtam nem volt sehol sem. Szerintem beakadt valamerre a mezőn. Nem került vissza automata sem rokethez, sem Sankcuary-ba. Írta más is is ahog yutánna olvastam. Valakinek pl fennragadt egy háztetőn, vagy nem akart kijönni egy zárt épületzónából. Stb, stb...
Sebzés: Tudom, hogy csal, de eddig a shotim előtt nem igen állt meg egy infected szúnyogon kívül semmi (az meg előző mentésben is szivatott). Akit meg túl durvának látok azt elkerülöm. Jó XP és felszerelés szerő helynek tűnik Forthagen északi része a romos épületeknél, mert ahányszor arra mentem, valaki mindíg csépelte a másikat és mindig más frakció volt a két fél. (robot, raider, Minuteman, settler, radosok, szupermutánsok, tehát mindig változik.)
VATS: Mivel shotival közelre dolgozok még, nekem kötelező használni míg van AP, különben az utolsó szúnyog is széjjelrágna. Snipperrel természetesen értelmetlen volt, mivel manuálisan messzire sokkal jobban célzok, mint a VATS % esélyei.
Lootolás kell, építkezés mánia miatt későbbb, + pénz se jön majd rosszul, ha a rengeteg alapanyagot, vagy épp valami nyalánkságot szeretnék venni valamelyik kereeskedőnél.
Az erőt szerintem még kitolom, utána majd rámegyek a fegyver skillekre és a modokra.