• Malachit
    Tegnap volt kb. 1,5 órám belépni. Robival átpakoltam valamennyi felszerelést a mozihoz és felhúztam egy alap telepet 10+ ággyal meg betonkockák tettjére rakott automata fegyverekkel (def 60). Meg bekötöttem az ellátási sorba.

Közelben van a kőbánya, ahol az alap problémát megoldottam, de most raiderek lakják. Gondoltam kitakarítom xp-ért, de felmerült bennem egy kérdés. Emlékem szerint nevesített küldetés NPC-k is vannak ott. Na most, ha valamelyik helyen elintézem ezeket az NPC-ket, de később küldetés kapcsolódna hozzájuk, akkor újra megjelennek? Vagy egyáltalán nem teremtődnek újra? Kérdés vonatkozik nem csak a főszálra, hanem a felszedhető mellékküldetésekre is. Azok így egyáltalán aktiválódhatnak / megjelenhetnek? Direkt ezért nem piszkáltam meg pár helyet menet közben, mert nevesített NPC-k bóklásztak ott.

Cseréltem a bányába majd 10-es pisztollyal és 308-as mesterlövésszel megyek, de lehet lecserélem egy fordulóval a kültér kitakarítása után sörétesre a belterek miatt. Nem bízok már a 10 milis hatékonyságában annyira, hiába tudok 11-12x lőni vele 1 AP poolból. Igaz mintha sok Ghoul lenne lenn régről emlékezve. Arra meg plusz sebzése van.