• Malachit
    De survivalon és csak ágymentéssel, csak írtam, hogy folytattam :)

A fegyvert megnézem, de alig tudom még moddolni, az 50-es mesterlövészt meg véletlen sikerült összelegózni menet közben az addig esett jobbak darabjaiból.

Amúgy kezdem úgy érezni néha magam mint a STALKER első részében. Ott is állandóan rohangálni kellett a különböző pontok között, csak egy idő után ki lehetett olyan relikviákkal pakolni a karaktert, hogy sose fogyot el a stamina.

Az ellenfeleket meg majd meglátom, hogy tényleg milyenek lesznek. Az első játékból a radskorpiók emlékeim szerint halálosak voltak kezdetekkor. Tegnap kb 3 lövésből leshotiztam egy skorpiót, de nem tudom milyen volt, csak rámugrott a szeméttelep közelében lévő kajibában. A szeméttelep meg tele volt radpatkányokkal, de pár próbálkozás után ott is sikerült megmentenem a telepest, erre adott 50 kupakot. Majdnem lelőttem mérgemben :/ A legendary radpatkányt meg hiába öltem le 2 próbálkozás alkalmával is mindig ugyan azt a nudli Tomy géppisztolyt adta :/ Már van egy marék hasznavehetetlen legendary fegyverem :(