11630
-
Although #6390 Ha a Brotherhood aktív akkor szokott jönni egy helikopterük az ki szokta végezni. Ha nem akkor jól fellépített csapda vonal kell aknával az autók mellett és elég sokat a nyakába kell robbantani. -
Majd lvl15 korul megkapod automatikusan a kvesztet az Automatron DLC-vel kapcsolatban. -
Malachit #6388 Nem ész nélkül megyek és nem rohangálok, max a kipucolt területen az első respawn-ig. 80%-ban sunnyogok és keresem az ellent, hogy merről ugorhat rám. A gyárban meg nem lehet visszavonulási útvonalat csinálni belépéskor, mivel nincs hova visszavonulni még. Ált. a 2-3 őr likvidálása után kaptam nyakamba az egész bagázst és akartam kilépni az ajtón, amire kint körém spawnoltatta az egész bagázst. (erre írtam, hogy nem volt igazán ésszerű a rendszertől) Így hiába lövök le fejessel még hirtelen 2-3-at, még mindíg marad 2-4 ami szétkap. Utolsó körben leltem meg a megoldást, csak akkor meg drótaknára sikerült rálépni :/
A True Storm nekem dobott a hangulaton sokat. Szerintem minden képpen újrakezdem, mert a többi miatt el van rontva a mentés. Csak ezt fogom felrakni hangulatnövelőnek, a többit meg törlöm a fenébe. Azt nem érzem csalásnak egyáltalán.
Amúgy meg néha a rambo stílus ilyen kis szinten meglepő módon sokkal sikeresebb mint a próbálom megoldani máshogy (amivel sose sikerült, hiába próbáltam 2-3-4 féle képen is a szűk helyen). Így csak beugrok 3 raider közé felülről és 3 fejessel elintézem őket, majd menekülő sunnyogás tovább a riadó végéig :)
A kieg részek és a robotok hogy érhetőek el? Megvan minden kieg a session pass miatt és fenn is vannak, de elsőre nem jelent meg semmi, vagy nem vettem észre változást az alaphoz képest (túl elején vagyok még?). -
harras25 #6387 Még mindig nem kezdtem bele a kiegekbe, de szerintem a kinyírandó szekciókat kinyírtam. eléggé a szívemre vettem a másodikét. De hiába voltam már régóta halhatatlan csalás nélkül, volt egy Assaultron Devil a partvidéken, az ha száz méterről rám bólintott a halálsugara két másodperc alatt leolvasztotta rólam a vadiúj BOS IIb powert, semmit se tudtam csinálni vele. De senki se, mindenkit kinyírt akik arra járt a HP-ja meg alig ment le még, tökmindehgy kik voltak és hányan. "Őt" mindig elkerültem ha arra kellett járnom, ami nehéz volt a szűk terep miatt, ha lopakodás közben meghallottam a hangját már futottam is el mint bátor Robin. Még ha lett volna egy ágy a közelben belevágtam volna, de azért nem kutyagolok oda újra meg újra hogy aztán azonnal meghaljak.
Talán egy topligás snipernek menne ezt kinyírni, de az nem én vagyok.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.10.25. 13:17:33 -
Although #6386 Pont tegnap vicceltem meg az automatron kieg robot raidereit, ami survivalon iszonyat durvák. egy osztagba mozognak halálfejessel a soraikba. Lv20 környékén még fél fogukra se vagy elég. :) Párszor visszatöltöttem mire sikerült de az autós vicc nagyot ütőt. Persze itt nem sentry bot volt a halálfejes mert akkor meg se próbáltam volna kinyírni őket az xpért. -
Although #6385 Modot használsz true strom? pont ezért nem használom felesleges.
Kettő. A survival szint ész nélkül nem használható, ha valaki csak rohanni akar meg stb. az ne indítsa el.
Kis segítség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Van lehetőség arra is megpróbálj elmenekülni.
- Használhatsz autóromokat is nagy pusztításra.
- csapdák, stb. előkészítve a visszavonulás vonalán.
- Igen nem véletlen tettem fel mentési lehetőséget mert sokat kell töltögetni mert a
survival nevéhez méltóan nehéz egy kicsit.
- Szerek használata sem árt esetleg főzetek, consume kaják is
igazi rpg feelinget ad :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.10.25. 11:14:38 -
Malachit #6384 Tegnap megpróbáltam az assembly gyárat a raiderekkel, de nem jött össze. Nem udom hogy gondolták a készítők, ha kimegyek az ajtón riadó esetén 4-8 radernek kell körbevennie instant. KOnkrétan a területen belüli ellenséges NPC-ket rámpoppoltatta a betöltéskor. Vagy ez most bug lenne? Régen nem emlékeztem, hogy nagyon ilyen lett volna, vagy csak elfelejtettem már. Legutoljára, már a gyár 2/3-át kitakarítottam, keresem veszettül a kiutat a mentéshez erre aknára léptem 1 sec és döglés. Nulla esély a vetődésre. Elég idegesítő, hogy mindig a mozitól kell újrakezdenem, van közelebbi pihenőhely is esetleg?
Fegyver modokat raktam föl, hogy feldobjam a már ismerteket, de valamiért nem jeleníti meg őket sem a karakterem, sem az NPC-k kezében (Shotgun, crossbow, pisztolyok és még más új dolgok nem látszanak). A lower weapon se akar működni. Viszont a True Storms rendesen megy. Nem értem mi lehet a probléma (leírás szerint manuálisan is állítottam őket nem csak a mod menedzserrel). A fegyver modok még annyira nem is kellenének, csak a Lower weapon. Lehet újrakezdem tisztán az egészet, mivel csak 8-10 óra ment bele. Feldobom a true stormot meg a red roketet megint és ennyi, mivel ha meg kikapcsolom a fegyvereket azon vergődik, meg így nincsenek acsik sem?
-
Although #6383 Hát konkrétan van logika hogy kell felépíteni, de sokféle karit el tudsz képzelni. Snipere lopakodás, rifleman, és pl blody mess is jó. Esetleg még van a precpetions főleg éjszaka van a night perk meg a awarness pl. Kombinálhatod közelharc akkor a ninja perk brutálisat lök. -
harras25 #6382 Szia
Én level 48-on vagyok survivalon és semmilyen csalást nem használok.
Jól kezdted kivéve a perkelést de az a legfontosabb. Dönts egyetlen harcmód mellett akármi is a hátránya és csak arra told a perkeket (közelharc vagy lövész, pisztoly vagy puska, automata vagy nem automata, lopakszik vagy nem stb) és ezeket a fegyvereket gyűjtsd, a generalizmus itt nem működik. Alapképességre vagy más perkre akkor tegyél ha a kiválasztott harctechnikádra valamiért nem lehet, de akkor is átgondoltam, hogy miben akarsz még jó lenni. Level 30-ig csak így csináld, a gép pofátlanul csal (survivalon hatszorosan, le van írva) harc közben a károdra, a perkekkel tudod ellensúlyozni. Az én pisztolyaim 100 fölött sebeznek, osonásból többszázat egy lövéssel a perkek miatt, miközben mindenhez zokni vagyok (illetve hackhez már nem) és csak így tudtam haladni.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.10.24. 13:46:11 -
Én valahogy próbálnék gyorsabban tüzelhető távcsövest használni, közelben tudjál vele célzás nélkül kattogtatni :)
Ha snipert akarsz képezni, a puskás perket húzd, a RIflemant, meg a sniperest, a Snipert (ez a nemautomatákhoz jó). Ha nagyon a lopakodásra gyúrsz, akkor a Sneak.
Mivel survival, jó lenne csökkenteni a sugárzást is, arra meg a Lead belly, 2-es endurance-tól is nyomható, és max. szinten nem visz be sugárzást az étkezés, ivás. Illetve a Medic-nél is legalább egyet elnyomni a stimpak/radaway hatásnövelésre. -
Malachit #6380 Mivel több mint 10 hónapja nem nyúltam a karakteremhez, így úgy döntöttem hétvégén, hogy kezdek egy teljesen újat survivalon. Most nem próbálok mindenkivel jóban lenni, mint elsőre, hanem csak a Minuteman szálat tolom fullban. LVL 10 környékére tervezek majd egy állás kimentést, hogy a többi szálhoz legalább a legelejével ne kelljen mindíg újra tolni. Most tartok LVL 8-on és épp az erőművet takarítom az északi settlerek küldetése alapján.
Hát mit ne mondjak, ez az a fokozat, ami régen hiányzott a játékból, néha már nehezebbnek érzem mint anno az NW-t. Állandóan kialvatlanság, férgek, betegségek, éhség, szomjúság és iszonyat gyorsan, a mentési rendszer meg néha kiborító :_D
Erőmű (vagy mi ez) külső őreit 1 szál pisztollyal (10mm) 3 körben tudtam letakarítani. Gyors mentési bázist egy ággyal meg 1 kúttal a mozihoz raktam (közelebb nem tudtam hirtelen). Ma következik az épület belseje majd.
Alapból lopakodós (mert úgy tapasztaltam, ha az első játék módjára mászkálok, gyors halál a jutalom) mesterlövészt csinálnék a karakterből ,de közelre meg nem igazán jó (épületen belül). Kéne arra is valami (ötlet esetleg?). Plusz most nem tudom mit fejlesszek. Eddig csak zárnyitásra pakoltam, plusz egyet húztam az erőn és az Agi-t feltoltam 9-re. (END:3, CHAR: 2, INT:8, PE: 7, LUCK: 4, ha jól írtam őket fejből) Fejlesszek minden alap képességet 9-re, majd utánna skilleljek, vagy vannak még elengedhetetlenek? MIt tanácsoltok? -
harras25 #6379 Szerintem a fő szálat illetően csak négy lehetőség volt a New Vegasban. A sivatag nekem bejött, főleg hogy az volt a leginkább élettel teli sandbox, az F4 világa eléggé üresnek tűnt ez miatt eleinte. Az viszont lehet igaz, hogy aki itt van az viszont minőségibb létforma, még a SM-ok is. -
Darun #6378 Azért ha jól emlékszem az NCR és a Légió között sem lehetett békét kötni, csak a kisebb frakciók hovatartozásába lehetett beleszólni. Mondjuk ott a végén elég sok lehetőség volt és épp ma gondolkoztam, hogy hiányzik nekem Vegas, bármennyire is nem jött át a sivatag. Az viszont nem feltétlen teszik a játékban, hogy ha csinálok valamit, arról rögtön mindenki tudomást szerez. -
harras25 #6377 Igen én is próbálkoztam békés rendezéssel, és szarul is esik hogy nem lehet, legalábbis az én játékomban még nem ajánlott fel meggyőzési lehetőséget sem, tehát hiába toltam volna be valami karizmanövelőt a párbeszéd előtt. Ugyanakkor viszont az egész posztapokaliptikus és survival életérzésbe teljesen illeszkedik, hogy márpedig ilyen szar az élet, ölni kell, ha nem akarsz akkor is. Azt mondjuk csak kapisgálom hogy a BoS-nak miért volt bögyében a Railroad, mert a BoS karrierem épp csak elkezdődött mire véget ért. -
Although #6376 Ez így van de ott a questek és a párbeszédrendszer maga a játék volt komplexebb sokféleképpen meg lehetett oldani a dolgokat a legtöbb questnél szép szóval műszaki megoldás vagy stb. A szerteágazás jobb a Fallout 4-be. Meg is lep a dolog. -
harras25 #6375 New Vegasban is azt szerettem amikor a Légió és az NCR is vadászott rám, de ott szerintem nem volt ennyire jó ez szálgabalyodás, egyértelmű következményei voltak bizonyos pontokon a döntéseknek.
Itt meg érdekes, hogy Desdemona kiszúrta, hogy sumák lett a képem mikor PA maszkban voltam. Igaz, Han Solo szerint a nők mindig kiszagolják a kajlizást.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.10.21. 12:29:55 -
Although #6374 Így már érthetőbb. Tényleg elég komolyan leprogramozták. Nem egy FNV de a Bethtől messze várakozáson felüli. -
harras25 #6373 A felhőkarcoló alján ott téblábolt a kijelölt ügynök, úgy látszik amíg máshol kirándultam addig ő a liftet használta, csak hát a sok ellenségen nemt'om hogy jutott át.
Amúgy van értelme karimnak, nagyon működik így a dolog:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előre eldöntöttem hogy az Institute karriert tolom végig. Jött az a rész hogy egyfelől szólnom kellett Desdemonának hogy az mint Insitute-ba beépült Railroad ügynök megtudtam, a BoS megtámadja őket, figyelmeztessem. Közben meg mint Institute Director úgy határoztam, hogy ki kell végezni a BoS-t. Ez eddig összecseng. Csak Father azt mondta, nyilvánvaló hogy a Railroaddal haverkodom (mondjuk tudtam hogy tudták, láttam a jelentésekben) de ennek vége, ki kell végeznem őket is. Így hát mindkét side quest Desdemonára mutatott, ellentétes értelemmel. Végül megvédtem a Railroadot a BoS-tól, nagy hős lettem, de Desdemona azt mondta, szerinte rosszban sántikálok. Megmondtam neki, hogy őt is meg kéne ölnöm meg mindenkit. Nem lepődött meg, csak kíváncsi mit csinálok. Otthagytam, felvettem a következő két Railroad küldit, az egyik a BoS végleges kinyírása a másik kisebb falatnak túnik. A BoS kinyírásával gondolom előre dolgozom az Institute karrieremre is. Közben meg él a megbízás Desdemona és társai likvidálására is, ő is tudja, nincs ezzel gond, nem tudhatják még ki mellett döntök. Jól ki van találva és fel van építve a láncolati logika.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.10.21. 10:28:11 -
Although #6372 Hát, mint magad is mondod nem sok értelme van ahogy játszod a karit és mégis működik. Jó tudni. :)
Egyébként fel lehet jutni a felhőkarcoló tetejére, ha egyről beszélünk :) -
harras25 #6371 Arra mondjuk később jöttem rá, hogy bár már hiányzott a túlélési fíling a menekülés egy ágyig, de a fél óra alatt amíg pánikszerűen harcoltam és kerestem egy ágyat elteleportálhattam volna. A játékot meg most méltatnám kicsit, eléggé körültekintően vannak felépítve logikai láncok én mindig máshogy csinálok meg mindent mint a mainstream vonal de tudja kezelni. Most már főleg, meg benne vagyok a közepében a Railroad-Institute-Brotherhood mindenki mindenki elleni gyilokban és igyekszem a legjobban összekeverni a dolgokat, de nincs probléma. Akkor se ha célzott helyekre teleportálásnál a rámakasztott külön kísérő nélkül kiesek a felhőkarcolóból amelyik tetejére elvileg máshogy nem feljutni, és elmegyek a másik frakciónak dolgozni majd vissza, simán működik, nincs zavar a menetben. -
Darun #6370 Oda én csak nemrég jutottam el, de épp csak beléptem és már mentem is tovább, mert épp olyan emberke volt mellettem aki nem igazán lájkolta eme cselekedetem. -
harras25 #6369 Jó kis tóparti kéró belül is rendezem és jó helyen is van. Akkor is, ha Covenantban már nem tudok kereskedni. -
harras25 #6368 Faszomba fél óra mentetlen játék és 50 kill veszett oda mert egyszer csak kilépett a játék magából. És tuti a kurwa steam miatt, de offline-ba nem enged játszani. -
Darun #6367 Ezek szerint nem csak én teszem a terasztető sarkaiba a tornyokat :D Én mondjuk ezt a helyet "foglaltam be" utoljára és ez lett a raidereké :D -
Although #6366 Komoly :) -
harras25 #6365 Köszi.
Akkor az otthonom. Nincs mindenki a képen, de az asszony, a kertész, a kutya és házirobot rajta van. A szeretőm és haverom benn van a házban, newka-kolákat csinálnak a konyhában. Az utcai világítás meg a víztisztító pont lemaradt.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.10.19. 10:21:34 -
Feltöltötte a postimage.org oldalra, onnan meg bemásolta a linkjét. Van magyar is ilyen oldalakból, pl. a képkezelő is. -
harras25 #6363 Hogy tudtál képet betenni ? -
harras25 #6362 Köszi. Akkor ezt néztem be, a kettőt mindig össze akartam kötni (éhség és sérülés kezelése) de ezek szerint ezt pont direkt nem lehet. -
Pimp my Fallout4:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2016.10.19. 08:12:12 -
Although #6360 Survival szinten, csak jól lakott állapotban kapsz bónuszt. -
harras25 #6359 Az mitől függ, hogy a steakek adnak-e HP-t ? Mert úgy látom hol igen hol nem. -
Sziasztok! Van egy olyan gondom a játékban, hogy mikor Nuke Worldbe elmegyek a metróval, ott elmondja a női hang a dumáját, és nem tudok mozogni. Kamera mozgatható, de a karakterem nem lép, nem megy. Mi lehet a gond? -
Although #6357 Ezt nem is értem. Ha tudod, hogy raiderek és épp jófiú karaktered van minek állsz le velük tárgyalni az egy másik játék. Persze úgy látom már alapszintű szerepjátékos gondolkodás is hiányzik ? :) -
Darun #6356 Én a BH előtti csatánál vagyok (most kaptam meg a küldit), de rögtön az után hogy beléptem az Institute épületébe, több érdeeks dolog is történt. Először is támadás érte az egyik falum, és minő véletlen, Institute robotok voltak, holott eddig csak ritkán kószáltak a városban, soha nem raideltek. Hiába lőttem őket, végig zöldek maradtak és nem lőttek rám. Aztán amikor megkerestem a synth ügynököt, pont elsuhant felettünk egy BoS heli és tüzet nyitottak egymásra. Én is megvártam mig leölik egymást (úgy alakult hogy az ügynök fedezékbe vonult, a BoS-t meg lemészárolta pár robot) nem avatkoztam közbe, a BoS páncélt meg szokás szerint eltettem. Most egyedül a NW miatt szivom a fogam, mivel én pont a Minuteman melleltt akartam elkötelezni magam, erre pont náluk vágtam el a lehetőségem :/ -
harras25 #6355 Nem nekem való ez a kettősügynök szerep, de azért csinálom, pedig már volt egy nagy csata az Institute és a Railroad között, de sikerült úgy keresztülsétálnom a két hadsereg között hogy csak egymást irtották, én meg megcsináltam a küldit és elbandukoltam a csatatérről, egyszer sem lőttem senkire. Nélkülem is halomra tudják egymást ölni. És úgy nézem mindkét társaság bizalma megmaradt, mert a küldijeik élnek. Csak a BoS-ok rágtak be, érdekes mostantól úgy közlekedem csak pisztolyokkal, hogy ha helikopterhangot hallok a fejem felett akkor főleg el kell bújnom. -
Darun #6354 Az elején én is eltököltem kicsit, mert nem tudtam mi a fenét kell csinálni a bogarakkal :D Viszont az utolsó feladat végén rossz helyen akartam átvezetni a folyosót és az istennek se állt össze, hogy kéne csinálni (állitólag nincs térlátásom) igy kénytelen voltam rákeresni lyuhtube-on. Meg merem egyébként kockáztatni, hogy ez a "mocsár" szebben lett kidolgozva mint az alapjáték pályái. A hétvégén rámszakadt megint egy radstorm, én meg csak álltam és néztem. Egyszerűen gyönyörű! Ha nem lenne szinte folyton 3/4-en a sugárzási szintem valószinűleg én magam is "gyártanám" a vihart. -
Although #6353 Alapvetően addig volt nehéz míg rá nem jöttél mi a rendszer :) Az elsőnél utána már csak kapcsolódások keresése. :) -
Darun #6352 Nekem folyton eszembe jut, igazából én azóta vártam ezt, mióta kiderült hogy a F4 hol fog játszódni. De egyébként is sok a kapcsolat a F3-al, elég csak a BoS tagokat megnézni.
Alt: a fejtörős rész alatt a "Meintrix"-ra gondolsz? Szerintem a kezdő felvezető feladatok után az utolsó kicsit meredek. Túl nagy az ugrás nehézségben és egyébként is, még ha rögtön át is látod a rendszert, fél óra után szerintem már inkább frusztráló ezzel piszmogni, annak ellenére hogy az alapötlet nekem is tetszett, sőt! Nekem már a Mass Effect 3-ban is bejött ez a memory bankolás. Mondtam hogy a FH nagyon hangulatos hely/DLC lett, bár nekem a NW is tetszik, bár én elégé másra számitottam, de pozitivan csalódtam. Kár hogy elkövettem egy "kisebb" hibát és még az előtt hoztam át a raidereket, hogy kimaxoltam volna a karim a Minuteman-eknél. De majd legközelebb. -
kissssss #6351 jó kis feladat fűződik hozzá, megszerezni a perket a tudós csákótól + még Harknesstöl is megkapni az unique plazma csúzlit. :)