Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Ha találok most egyet ami T-45-ös, akkor az az is marad, vagy majd 26+-os szintnél már T-60 lesz?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Nem tudom, bár még csak lvl 15 körül járok, nekem pont jó a nehézség, egyelőre.

Jó tudni, akkor kipróbálom.
Egyébként itt már nincs meg az a perk ami figyelmen kívül hagyja a futást a lopakodásnál? Tehát azt felvéve úgy is lehet. Anno nagyon bírtam.
Hát én a módokba még nem mélyedtem bele, de sok érdekeset írtál, köszi.
Attól még lopakodhatsz alacsony szinten is, csak a megfelelő perkekre kell pontot tenni hozzá, illetve fontos, hogy "futva" nem lehet lopakodni, mert messziről meghallanak. Lassan, csendesen és ha bejön a piros figyelmeztetés, megállni és mozdulatlanul várni, míg lenyugszanak és újra hidden leszel.
Amúgy a Survival alatt minden szinten túl könnyű a játék, még nehezítő modokkal is, cserébe az ellenfelek is szivacsként nyelik a golyót anélkül, hogy kifeküdnének. Kellenek a jelzett modok, hogy viszonylag realisztikus legyen a Survival is, meg nem árt egy kaja, ivás alvás mod is. Ilyen is van már, bár még egyelőre nem túl bonyolult, ha nem eszel öt óránként, visszaveszi az erőt, meg még néhány tulajdonságot 3 ponttal, a vízivás hiánya is... Lopakodsz szép csendben, majd szól a program, hogy túl sok cucc van nálad, nem tudsz futni, pedig semmit se szedtél föl egy ideje. Igen, megéheztél...

Értem, köszönöm szépen.
Ezek szerint akkor fixen megszerezhető, mint F3 OA-ban volt nincs is?
Kár, mert arra számítottam, hogy így lesz, és egész alacsony szinttől lopakodhatok.
zorrobomber
Nekem van normálon is legendary ellenfél és dobnak is jó cuccokat, de úgy tudom ha emeled a nehézségi szintet akkor jobb a loot.

Köszi, és az számít, hogy milyen nehézségi szinten játszik az ember?
Vagy legendary ellenfelek minden nehézségen vannak és ejtik?
Van, találni lehet, pontosabban legendary ellenfelekből esik chameleon effektes páncéldarab, véletlenszerűen, valószínűleg szintfüggő is, mert előrehaladva gyre érdekesebb cuccokat potyogtatanak a legendary enemy-k. Egy ilyen páncéldarab már hozza a teljes chameleon effektet, ha felveszed.

JanáJ: igen, az eddigi tapasztalatok szerint 26-28. szint környékén kerülnek a T-60-asok, addig csak T-45-ök vagy raider PA-k vannak. Ennek itt a két karja hiányzik, de van tőle pár méternyire egy rakat konténer, az egyikben egy általam még kinyithatatlan (nem igazán fejlesztettem a zártörést, ennek meg a maximum kell) ajtó mögött egy teljesnek látszó is ácsorog,
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.08. 11:16:06

Sziasztok! Van itt is lopakodó páncél, mint a kínai anno a háromban?
Láttam egy olyanról videót amit Chameleon-nak hívtak, ez az egy van vagy létezik másik is?
És hogyan lehet beszerezni, hol találom, esetleg szint függő?
A játékos szintjétől függ az hogy milyen páncélt találsz? Mert ez nekem csak T45-ös volt.
ÉS survivalon játszol legalább? 😄

A robotoktól csak 1x lehet 50 betont venni, vagy később is lesz náluk? Esetleg települést kell csinálni hozzájuk, hogy újra legyen nekik? Valakinek infó erről? Az erődhöz kéne vagy 150 egységnyi még.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Én egy kicsit korábban kerültem majdnem végzetes csapdába. Az első BOS csapat skriblerének kellenek a modulok, az egyik a Nemzeti Gárda lőteréről, amit megszálltak a bevadult ghoullá változott korábbi gárdisták. Lelőttem a két legzavaróbb géppuskát, bementem az épületbe, átverekedtem magam a feralokon, kijutok a túloldalon, ahogy kilépek a ketrecbe, ahol egy terminált kéne meghekelni, szarrá lő a két megmaradt géppuska. A fene, irány vissza, kimegyek elől leszedem őket, aztán folytatom. Visszamenet, a második ajtó mögött ahogy kilépek azonnal darabokra cincál egy ott felejtett feral, meg se tudok moccanni. 6-8 kisérlet, mire sikerül elég gyorsan észbekapni az átlépés után és elrohanni két lépést, hogy ne érjen el, és a kutya is elég gyorsan elkezdi cincálni, hogy legyen időm lelőni. Megjegyzem, felraktam egy olyan modot (Better locational damage, ghoul verzió), amiben a ghoulok gyakorlatilag csak fejlövéssel végezhetők ki, a testüket ért sérüléseket észre sem veszik, meg fent van az a mod, ami a fegyverek sebzését rendbe tette (SaGa Jr féle), és amitől az automata géppuskák, meg a sentry botok géppuskái tényleg halálosak...). Bejutok az armory-ba, felveszem a T60-ast (nem használom, csak kell a gyüjteménybe), kiballagok, hátulról abban a pillanatban lekaszál az imént óvatlanul kieresztett sentry bot... Negyedikre vagy ötödikre sikerült elfutni előle. 27-es szinten.
Mivel idegesített, hogy itt fog kóricálni ez a bot én meg biztos járok még erre, visszamentem, hogy levadászom. Szerencsémre úgy ötödik kisérletre megtaláltam azt a pontot, ahová be lehet csalni és elakad, így fedezékből le lehet lőni úgy, hogy nem tud eltalálni, mert egyetlen sorozattal kettévág. Erre nem felrobban az állatja, én meg túl közel voltam hozzá. Új kísérlet, siker, a robbanási sugáron is kívül vagyok, erre a zajra kiugrik a föld alól két radskorpió...

Más: felraktam egy olyan modot is, amiben megnövelték a riadók idejét, meg azt a kört amin belül keresnek a riadóztatott npc-k. Még a saját eredeti "vadászterületüket" is alaposan megnövelték, sokkal tovább követnek, mint eredetileg. Ez azzal a mellékhatással jár, hogy néha mire elérek valahová, az ottani őslakókat már legyilkolta valami szomszédos, velük is ellenséges entitás, de ettől nekem nem lesz könnyebb, mert a győztes általában jóval erősebb, mint aki eredetileg ott lett volna... Ráadásul a hatókör növekedés miatt gyakran már akkor észrevesznek, amikor én még csak nem is látom őket. Tényleg lopakodni kell, ráadásul nem "futva", hanem "séta" módban, különben a domb túloldaláról is meghallanak...

Na utoljára a morrowind idején volt Beth játéknál közel járjak a feladáshoz. Alábecsültem a csapatot nem is kicsit.
Egyszerűen mikor már azt hittem megvan elszabadul a pokol. Sokkal rosszabb jött és már semmim se maradt. Innen biza nem tudom kivinni a karimat 😊

Köszi.
Rég nevettem ennyit Beth játékon. 😊
Volt pár rész ahol kellett visszatöltenem. De ez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Railroad vonal mikor a Brotherhood ellenség lesz, na az nem lopakodó karinak való 😄 Meg fogom tudni oldani de azért vicces 3.-ra is belépésnél ízekre szedik a karimat. Itt bizony gyorsan kell mozogni és nyomni a stimpakot de a nehéz páncélos lovagok lv25-nél még probléma. Ebből látom végig gondolták a sztori szintezést. Magyarán magas szinten a sztori nem 25-40 óra igaz?

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.07. 22:50:54

kieg: Végiggondolva az egészet azt lehet mondani nagyon visszaköszön a Fallout 3 sztori és öreg barátunknak már tényleg semmi új nem jut eszébe, de pont ugyanazt érzetem most mint anno a fallout 3-nál mikor végignézed apádat ahogy bezárja magát és felkészül utolsó útjára 😊
Már ez is valami egy félresiklott skyrim után újra legalább az a színvonal megvan.

Fpocok
Szarrá lootolod magad, amíg már mozdulni sem bírsz, odamész workbenchez--->R--->T

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hogy tudom a lootolt nyersanyagokat beönteni a településem közösébe? Ha lebontok egy fát, vagy roncsot, akkor az érte kapot nyersanyagból pl tudom javítani a páncélt, de ha felszedek egy csavarkulcsot, azzal csak akkor tudom, ha nálam van. Ezen javítanék.
A sokadik páncélt találom. Van értelme foglalkozni velük? Haza vigyem őket? Dimond cityben is van egy pucér váz.
Befejezéshez közel a játékkal, azt kell mondjam a Beth meglepő szinten hozta össze a különböző sztorikat.
Főleg minden spoiler nélkül igaz ez a Railroad és Institute részekre. Alulról emlékeztet a New Vegasra rendszerre.
Még nyomaiba se reméltem ilyet a Bethtől. Nagyon remélem a kiegekkel tovább mélyítik annak ellenére, hogy az "új" rajongóik roppant elégedetlenek.

Kenzou
Nekem ugyanez volt, sehogy sem tudtam megcsinálni a cuccot, úgyhogy vissza kellett töltenem egy régebbi mentést, és újra elkezdeni.
Arra gyanakodtam, hogy azért jött elő ez a bug, mert nem olyan sorrendben építettem a részeket, ahogy a segítőm (én a Minutemen-nel építettem) mondta, hanem mindent megcsináltam egyszerre, ami elérhető volt az építési menüben, aztán nem engedte őket összerakni. Másodjára már épp ezért pontosan úgy csináltam és olyan sorrendben, ahogy a szaki kérte tőlem, és működött.

I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.

Csajok
bardocz
Ez zseniális 😄D
Sziasztok!
Eljutottam főszálon az Interceptor építésig
,de egyfolytában jelez valami hibát,bárhogy csinálom,vagy a relay dish-re jelez hibát hogy azt épitsem meg,mikor már ott van összekötve mindennel,vagy a platformra stb..
Minden össze van kötve megfelelően,minden elvan látva megfelelő mennyiségű árammal,de mindig hibákat jelez felváltva.. 😞
Én bugra gyanakszom,valaki találkozott már ilyennel? PS4-es verzíorol van szó
zorrobomber
Ez csak egy vicc...

Na kész megint bejött a közelharci bug...
Részemről leírta magát a Falout
Elég idióta a srác. Az ilyen menjen inkább Cs go zni
zorrobomber
A térkép mod jól néz ki 😊

Ezen tegnap jót röhögtem, már csak azért is mert én tegnapelőtt abszolváltam ezt a részt, szintén power armor nélkül, persze nem ilyen elegáns módon 😊

Fpocok
Működött. KÖSSZ!

Fpocok

Nálam egy másik küldetés volt hasonlóan vele kapcsolatban. Hancock elérhetővé vált számodra mint kísérő.

Lehetséges megoldás, hogy felveszed magad mellé társnak és utána átöltözöl a képregényhős ruhájába majd beszédbe elegyedsz vele most már mint társaddal...
Nekem így sikerült megoldani a problémámat.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.06. 20:42:51

Fpocok
Aki már befejezte a Silver Shroud küldi sorozatot...

Megmentettem Kent-et és most találkoznom kéne Hancock-kal, miközben álcázom magam... de hiába veszem fel sapit meg rucit, amikor beszélek vele, csak annyit kérdez, hogy mehetünk-e. Mit kell csinálnom?

nem szokásom csalni de azért köszönöm 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Kenzou
Esetleg, ha nagyon nagy szükséged van alumíniumra, PC-n játszol, és nincs ellenedre némi csalás, akkor próbálkozhatsz konzolparanccsal is.

player.additem 0006907A 500
Ez 500 egység alut fog adni.

I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.

thx

Észak-keleten van egy halfeldolgozó (meg egy pici falunak hely), ott úgy 100 adag alu van a futószalagokon, tálcaként...

Nyersanyaghiányra a Scrap everything és a Crazy Earl's Scrapyard modok a gyógyír. Ezekkel se lesz mindenből végtelen mennyiség, de értelmesebben bontja szét a régi autókat, házakat... Az utakra vigyázz, mert hamar kiszedheted magad alól, ha mellé "célzol" a kurzorral.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.06. 11:56:51

Minden bekötött hely építőanyagai elérhetőek bármely másik bekötött helyről. Nálam pl Sanctuary csak a benzinkúttal van összekötve, onnan mennek a farmercsaládhoz, Tenpennyhez(? ahova az első MM feladat szólított) meg az autósmoziba. A moziból a csónakházba, a farmerektől meg a robotos bungalókhoz. Egyelőre ezek vannak kiépítve ebben a menetben.

alumínium kéne de nagyon sok, elég drágán lehet venni 50et, találni meg egy körben jó ha 30-40et tudok, valami ötlet, gondolom mod kéne :S

PiszkosFred
Arra majd figyelj, hogy nem kell mindent mindennel osszekotni, eleg, ha lancba rakod a telepuleseket, vagyis a lenyeg az, hogy - ha tobb allomas/varos erintesevel is - de el tudjon jutni a karavan A-bol B-be. Egy A-B-C-D utvonal eseteben az A varosban is elerheto elvileg a D varos tartalma. (de majd Sagaek kijavitanak, ha rosszul tudnam) 😊
Illetve arra is erdemes figyelni, hogy melyik varosbol kuldod az embert, mert az uton levo kereskedo is beleszamit a letszamba, igy erdemes inkabb az uj helyek/varosokban talalhato embereket kuldeni a nepesebb varosok/csomopontok fele, es nem forditva.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez az eltűnik a kezem meg a fegyverem nálam is előfordul. Szerencsére egy külső nézetre váltás és vissza belső nézet és minden rendben.

mulli1986
Ez az összekötéses dolog jó cuccnak tűnik én is meg fogom csinálni sztem 😊

Egyébként a bugokhoz annyit, hogy nekem meg folyton eltűnik a kezem vagy a fegyverem, illetve a HUD is sokszor pixeles és üres. Nem tudom mi okozhatja...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Azért, hogy ne legyen zavar: az összekötött települések építőanyagához, azaz az "építő munkapadok" tárolóiban lévő "junk" osztályú cuccokhoz lehet hozzáférni távolról. A ugyanide pakolt kész kajákhoz, vízhez, fegyverekhez, páncélokhoz csak az adott településen férsz hozzá az összekapcsolás után is.

Ryder62
Köszi

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szintén építő módban kell lenni. Amikor ránézel egy lakóra akkor alul megjelenik a lehetséges parancsok között a supply linenes is mint aktív parancs. Q-t nyomsz és már csak ki kell választani a másik települést (amit szintén te irányítasz) és E-vel megerősíteni.

Továbbiakban a Pip-boy térkép nézeténél tudod megnézni melyik települések vannak már összekötve egymással.

Ha összekötöd A-t B-vel és utána B-t C-vel akkor C hozzáfér A-hoz is. nem kell külön összekötni őket.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.05. 20:47:01

Ryder62
Oké köszi, Diamond Cityt meg Graygardent észben tartom. Meg hogy bontsak le fegyvereket. Minden fát ki szoktam szedni gyökerestül, meg lebontani dobozokat, asztalokat.

Néha fosztogató szimulátorban érzem magam, mindent felveszek.
Local Leadert elkezdtem fejleszteni, az első szint megvan de nem tudom hogy kell összekötni településeket.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok

Nekem nincs fent ktana mod, de idonkent bebugzik a tamadas. Egyszer mar vegig jatszottam akkor nem jelentkezett ez. szoval a franc tudja most mi van.
Tévedés. 29 es szint után így is úgy is bejön a bug. Ötlet? Újraindítás nem segít. Csak ha visszatöltöm abba a mentésbe ahol még nem volt jelen.
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.01.05. 17:23:44
Szerintem valami másról beszélünk.
Nálam egyáltalán nincs sebzés közelharcban de csakcélzó üzemmódban. Most visszatöltöttem és itt működik. Valószínűleg a katana móddal van a baj mert kb akkor szált el amikor felfejlesztettem és a modban írták, hogy korábban baj volt ilyenkor de állítólag fix. Na mind egy fejlődök 29 igazán kiderül