Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként itt már nincs meg az a perk ami figyelmen kívül hagyja a futást a lopakodásnál? Tehát azt felvéve úgy is lehet. Anno nagyon bírtam.
Hát én a módokba még nem mélyedtem bele, de sok érdekeset írtál, köszi.
Amúgy a Survival alatt minden szinten túl könnyű a játék, még nehezítő modokkal is, cserébe az ellenfelek is szivacsként nyelik a golyót anélkül, hogy kifeküdnének. Kellenek a jelzett modok, hogy viszonylag realisztikus legyen a Survival is, meg nem árt egy kaja, ivás alvás mod is. Ilyen is van már, bár még egyelőre nem túl bonyolult, ha nem eszel öt óránként, visszaveszi az erőt, meg még néhány tulajdonságot 3 ponttal, a vízivás hiánya is... Lopakodsz szép csendben, majd szól a program, hogy túl sok cucc van nálad, nem tudsz futni, pedig semmit se szedtél föl egy ideje. Igen, megéheztél...
Ezek szerint akkor fixen megszerezhető, mint F3 OA-ban volt nincs is?
Kár, mert arra számítottam, hogy így lesz, és egész alacsony szinttől lopakodhatok.
Vagy legendary ellenfelek minden nehézségen vannak és ejtik?
JanáJ: igen, az eddigi tapasztalatok szerint 26-28. szint környékén kerülnek a T-60-asok, addig csak T-45-ök vagy raider PA-k vannak. Ennek itt a két karja hiányzik, de van tőle pár méternyire egy rakat konténer, az egyikben egy általam még kinyithatatlan (nem igazán fejlesztettem a zártörést, ennek meg a maximum kell) ajtó mögött egy teljesnek látszó is ácsorog,
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.08. 11:16:06
Láttam egy olyanról videót amit Chameleon-nak hívtak, ez az egy van vagy létezik másik is?
És hogyan lehet beszerezni, hol találom, esetleg szint függő?
A robotoktól csak 1x lehet 50 betont venni, vagy később is lesz náluk? Esetleg települést kell csinálni hozzájuk, hogy újra legyen nekik? Valakinek infó erről? Az erődhöz kéne vagy 150 egységnyi még.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Mivel idegesített, hogy itt fog kóricálni ez a bot én meg biztos járok még erre, visszamentem, hogy levadászom. Szerencsémre úgy ötödik kisérletre megtaláltam azt a pontot, ahová be lehet csalni és elakad, így fedezékből le lehet lőni úgy, hogy nem tud eltalálni, mert egyetlen sorozattal kettévág. Erre nem felrobban az állatja, én meg túl közel voltam hozzá. Új kísérlet, siker, a robbanási sugáron is kívül vagyok, erre a zajra kiugrik a föld alól két radskorpió...
Más: felraktam egy olyan modot is, amiben megnövelték a riadók idejét, meg azt a kört amin belül keresnek a riadóztatott npc-k. Még a saját eredeti "vadászterületüket" is alaposan megnövelték, sokkal tovább követnek, mint eredetileg. Ez azzal a mellékhatással jár, hogy néha mire elérek valahová, az ottani őslakókat már legyilkolta valami szomszédos, velük is ellenséges entitás, de ettől nekem nem lesz könnyebb, mert a győztes általában jóval erősebb, mint aki eredetileg ott lett volna... Ráadásul a hatókör növekedés miatt gyakran már akkor észrevesznek, amikor én még csak nem is látom őket. Tényleg lopakodni kell, ráadásul nem "futva", hanem "séta" módban, különben a domb túloldaláról is meghallanak...
Egyszerűen mikor már azt hittem megvan elszabadul a pokol. Sokkal rosszabb jött és már semmim se maradt. Innen biza nem tudom kivinni a karimat 😊
Volt pár rész ahol kellett visszatöltenem. De ez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.07. 22:50:54
Már ez is valami egy félresiklott skyrim után újra legalább az a színvonal megvan.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A sokadik páncélt találom. Van értelme foglalkozni velük? Haza vigyem őket? Dimond cityben is van egy pucér váz.
Főleg minden spoiler nélkül igaz ez a Railroad és Institute részekre. Alulról emlékeztet a New Vegasra rendszerre.
Még nyomaiba se reméltem ilyet a Bethtől. Nagyon remélem a kiegekkel tovább mélyítik annak ellenére, hogy az "új" rajongóik roppant elégedetlenek.
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Csajok
Eljutottam főszálon az Interceptor építésig
,de egyfolytában jelez valami hibát,bárhogy csinálom,vagy a relay dish-re jelez hibát hogy azt épitsem meg,mikor már ott van összekötve mindennel,vagy a platformra stb..
Minden össze van kötve megfelelően,minden elvan látva megfelelő mennyiségű árammal,de mindig hibákat jelez felváltva.. 😞
Én bugra gyanakszom,valaki találkozott már ilyennel? PS4-es verzíorol van szó
Részemről leírta magát a Falout
Ezen tegnap jót röhögtem, már csak azért is mert én tegnapelőtt abszolváltam ezt a részt, szintén power armor nélkül, persze nem ilyen elegáns módon 😊
Lehetséges megoldás, hogy felveszed magad mellé társnak és utána átöltözöl a képregényhős ruhájába majd beszédbe elegyedsz vele most már mint társaddal...
Nekem így sikerült megoldani a problémámat.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.06. 20:42:51
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ez 500 egység alut fog adni.
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Nyersanyaghiányra a Scrap everything és a Crazy Earl's Scrapyard modok a gyógyír. Ezekkel se lesz mindenből végtelen mennyiség, de értelmesebben bontja szét a régi autókat, házakat... Az utakra vigyázz, mert hamar kiszedheted magad alól, ha mellé "célzol" a kurzorral.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.06. 11:56:51
Illetve arra is erdemes figyelni, hogy melyik varosbol kuldod az embert, mert az uton levo kereskedo is beleszamit a letszamba, igy erdemes inkabb az uj helyek/varosokban talalhato embereket kuldeni a nepesebb varosok/csomopontok fele, es nem forditva.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként a bugokhoz annyit, hogy nekem meg folyton eltűnik a kezem vagy a fegyverem, illetve a HUD is sokszor pixeles és üres. Nem tudom mi okozhatja...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Továbbiakban a Pip-boy térkép nézeténél tudod megnézni melyik települések vannak már összekötve egymással.
Ha összekötöd A-t B-vel és utána B-t C-vel akkor C hozzáfér A-hoz is. nem kell külön összekötni őket.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.01.05. 20:47:01
Néha fosztogató szimulátorban érzem magam, mindent felveszek.
Local Leadert elkezdtem fejleszteni, az első szint megvan de nem tudom hogy kell összekötni településeket.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.01.05. 17:23:44
Nálam egyáltalán nincs sebzés közelharcban de csakcélzó üzemmódban. Most visszatöltöttem és itt működik. Valószínűleg a katana móddal van a baj mert kb akkor szált el amikor felfejlesztettem és a modban írták, hogy korábban baj volt ilyenkor de állítólag fix. Na mind egy fejlődök 29 igazán kiderül