• harras25
    Bemehetsz Diamond Citybe, Goodneighborba vagy akárhová küldikért, esetleg csinálod a főküldit és akkor elvezet a Railroadhoz meg az Insititutehoz. De előtte át kell "kelni" a Glowing Sea-n, az elsőre kemény türelemjáték igazi survivalban, aludni nem nagyon lehet sehol, harcolni meg nem érdemes, hosszú lopakodás oda-vissza, rá kell idegileg készülni.

Companions: nekem mindig utánam küldte őket ha elakadtak, egyszer csak ott voltak (pl ha bementem egy ajtón). Robot: mindig meghallották a csörömpölését és utána vagy azonnal észrevettek engem is, vagy minimum készenlétbe kerültek. Én a lesből pisztolyozásra építettem fel a karimat a nehéz időszakban és ez nagyon tökönszúrás volt.

Sebzés: a szúnyogok szemetek ez van :).

Építés: ha szereted csináld, nekem van egy székhelyem az összes companionnal (képet már raktam be) meg egyéb haverral, azon kívül stratégiai hálót készítettem a map-ra, és csak a kulcshelyeken van csalogató torony.

Perkek: azért vigyázz, ha későn fejleszted a választott fegyver sebzését akkor hamar túl keménnyé válhat az élet ha az alapellenfelek helyett besűrűsödnek a fejlesztett ellenségek.

Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.03. 13:43:53